2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 987234 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kimdir bu kazak bebe tanıyan eden var mı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı uğur07

anlamadigim birsey var. bu orta saha yoklugunda gokhan inler oynayamiyor mu. transfermakt ta sozlesmeli futbolcu gozukuyor.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

o zaman 20 maç oynatmasınlar zaten bu haliyle oynaması hatalı
3 mac kaldi diyorlar

Çevrimiçi Necmi

3 mac kaldi diyorlar

evet maç sonunda az az sokup 17 maç süre aldırmışlar ve hala hiç bir işe yaramazken sokmaya devam ediyorlar tek yaptıkları şey sözleşmeyi uzatmak oluyor

Çevrimdışı murat

Senin camia'nin zenginleri arasinda da Rahmi Koc, Husnu Ozyegin, Tuncay Ozilhan var. Hatta Ihsan Kalkavan, Mubariz Mansimov, hatta ve hatta Yildiirm Demiroren, Serdal Adali, say say bitmez. Taraftarin ne istedigini ortalama taraftara sor bence, onlar cevaplasin. Gerceklik disi bir dunya'da yasayip olmayacak seyler isteyenler onlar.
Ben kisisel olarak tamamen farkli bakiyorum olaya. Bana kalsa maas butcesini tamamen indiririm. Tamamen kulubun kendi yaginda kavrulacagi bir butce'ye cekerim.
Artan para'yi kaliteli bir sportif direktor, teknik ekip, scout ekibi ve altyapi'ya harcarim. Bu kadar dusuk harcamayla Emrah Bayraktar onderliginde 4-5 senede Ridvan, Emirhan, Serdar, Semih ciktiysa daha iyi bir yapilanmayla kimler kimler cikar. Ve dogru- sekilde ust yapi'da yol gosterip gelisimlerini desteklersen kazandiginin kat kat fazlasini kazanabilirsin. 10 milyon euro yapabileceginin yaninda hicbirsey.
Antrenor olarak basarmis biri yerine gelistirici bir antrenor getiririm, en iyisini. Knutsen, Glasner tarzinda bir hoca getiririm, hatta daha dusuk seviyede olsa da GvB da bunlara dahil.
Belki 2 sene sampiyon olamam, elestiri alirim, ama taraftari proje'ye inandirirsam gerekirse kulaklarimi tikar, hoca'nin arkasinda dururum. Medya elestirilerine, hakem hatalarina karsin yonetim olarak olabilecek en sert tepki'yi gosteririm. Valerien Ismael doneminde yaptigimiz gibi asla yanliz birakmam hoca'yi.
Benim kafamdaki Besiktas bu. Evet, belki utopik, uc, ama dogrusu olan bu bence.
aslında bu kadar çetrefilli şeylere dalmaya gerek yok fikret ormanı geri getir yeter.

Çevrimiçi gokhans

Senin camia'nin zenginleri arasinda da Rahmi Koc, Husnu Ozyegin, Tuncay Ozilhan var. Hatta Ihsan Kalkavan, Mubariz Mansimov, hatta ve hatta Yildiirm Demiroren, Serdal Adali, say say bitmez.
Rahmi koç dışında hangisi koşulsuz elini cebine sokar? Yd senetleri hala borç hanesinde yazıyor. Aşçıoğlu ile fulya projesinden, Beşiktaş’ın mal varlıklarını indirigandi yaptılar. Ali koç kişisel servetinden 200milyon euro’dan fazlasını akıtmış kulübe ki koç sponsorları hariç bu rakam. Acun’un şu zamana kadar yaptıkları ortada. Gs’nin lobileri, devlet arazisini kulübe kazandırıp, tekrar devlete satabiliyor, sonra tekrar kulübe kazandırabiliyorlar. İsmi açıklanmayan sponsorun biri icardi’nin 10milyonluk maaşını karşılarken, diğer ismi açıklanmayan sponsor zaha, sanchez falan alıyor. Bizdeki şu saydığın isimlerin tek kuruş faydası olmuşmu beşiktaş’a? Rahmi koç’u ayırıyorum her kötü günde destek oluyor, Allah razı olsun ama 2 renkli kulüple kıyaslanamaz.. uzun vadede bulup, yetiştiren kulüp olmak dışında çok bir şansımız yok gibi aslında.. Bu yapının temellerinin atılması, projenin hazırlanması gerekiyor aslında.. Aksi durumda ya kayyum’a devredilirizki kayyum sonrası bir kaç yıl içinde iflas ile kapımıza kilit vurulur, tüm kulüp mal varlıklarına el konulur, amatör’den fulyaspor’un adı beşiktaş diye değiştirilip göztepe usulü amatörden, 0’dan başlarız. Stad zaten gsgm’nin, camia büyükleri belki stadın tekrar kiralanmasında rol alabilir ama en değerli araziye devletde çökebilir oda belirsiz, yada dahada kötüsü bir arap zengini borçlar karşılığı satın alır ve ruhu ölür camianın.. bi arap gebeşin hobi oyuncağı olur asi ruh..
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2024, 22:33:23 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Matic, carvalho ve Jorginho karşılaştırması yapılmış. Güzel bir çalışma olmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Matic, carvalho ve Jorginho karşılaştırması yapılmış. Güzel bir çalışma olmuş.
Matic-Jorginho paket yapip getirsek ne guzel olur.

Çevrimiçi sEuL

Bence hiç güzel olmaz, neden 35 yasindaki Matic’i istiyorsunuz anlam veremiyorum. Hadi FB gibi şampiyonluk sansimiz falan olsa panik halinde her tuşa basan Koç gibi Becao/Djiku/Peres/Serdar’in üstüne 2 ay sonra 37’sine girecek Bonucci ve 3 aylığına milyon Euro maaşı olan Çağlar transferini bir nebze anlamaya çalışırım belki…

Matic’i 3 aylığına mı istiyorsunuz yoksa 36 yaşına girecek herifin önümüzdeki sezon için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama umarım yönetim işleri sıkı tutup önümüzdeki senelerin iskeletini oluşturacak oyuncularin peşindedir.

Seneye 33’une girecek olan Jorginho’da umarım Arabistan’a gider. Bize 25’inde ki Jorginho’lar lazım, 33’une gelen Jorginho’nun ne futbol tutkusu kalmıştır nede buraya gelip bir senede aidiyet duygusu edinip forma için yada takım için mücadele edip savasir.

Diğer ismi geçen Carvalho’da hazırlık kampında bu sezon bir sakatlık geçirmiş. 2 ay oynamamış ve döndükten sonra 3-4 maç sonradan oyuna dahil olmuş. Tam bir iki maç ilk 11’de çıkmış yine sakatlanıp 3-4 maç kaçırmış. Sonra yine geri dönüp bir daha aynı baldır sakatlığını yaşayıp Betis’in son iki maçını kaçırmış. Yani bizim takıma transfer olma kıvamına geliyor gibi, eminim bizim revirde kendine güzel manzaralı bir yer bulur. Hi
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2024, 04:51:23 sEuL ]

Çevrimiçi mayguntr

Bence hiç güzel olmaz, neden 35 yasindaki Matic’i istiyorsunuz anlam veremiyorum. Hadi FB gibi şampiyonluk sansimiz falan olsa panik halinde her tuşa basan Koç gibi Becao/Djiku/Peres/Serdar’in üstüne 2 ay sonra 37’sine girecek Bonucci ve 3 aylığına milyon Euro maaşı olan Çağlar transferini bir nebze anlamaya çalışırım belki…

Matic’i 3 aylığına mı istiyorsunuz yoksa 36 yaşına girecek herifin önümüzdeki sezon için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama umarım yönetim işleri sıkı tutup önümüzdeki senelerin iskeletini oluşturacak oyuncularin peşindedir.

Seneye 33’une girecek olan Jorginho’da umarım Arabistan’a gider. Bize 25’inde ki Jorginho’lar lazım, 33’une gelen Jorginho’nun ne futbol tutkusu kalmıştır nede buraya gelip bir senede aidiyet duygusu edinip forma için yada takım için mücadele edip savasir.

Diğer ismi geçen Carvalho’da hazırlık kampında bu sezon bir sakatlık geçirmiş. 2 ay oynamamış ve döndükten sonra 3-4 maç sonradan oyuna dahil olmuş. Tam bir iki maç ilk 11’de çıkmış yine sakatlanıp 3-4 maç kaçırmış. Sonra yine geri dönüp bir daha aynı baldır sakatlığını yaşayıp Betis’in son iki maçını kaçırmış. Yani bizim takıma transfer olma kıvamına geliyor gibi, eminim bizim revirde kendine güzel manzaralı bir yer bulur.

Su an kadromuzdaki herkesi satsak 25 yasindaki Jorginho-Matic ikilisini alamayiz zaten. Yanindaki oyuncunun degerini arttiracak, genclere/gelisen oyunculara bir sey ogretecek, oyun ahlaki olan profesyonel oyunculara da ihtiyacin var. Matic gelse 1.5 sene oynar bizde, o surede de sen Demir Egeyi hazirlarsin. Matic son 3 sezondur 1-2 mac kaciriyor sakatliktan dolayi.

Çevrimdışı Akil Emre

Su an kadromuzdaki herkesi satsak 25 yasindaki Jorginho-Matic ikilisini alamayiz zaten. Yanindaki oyuncunun degerini arttiracak, genclere/gelisen oyunculara bir sey ogretecek, oyun ahlaki olan profesyonel oyunculara da ihtiyacin var. Matic gelse 1.5 sene oynar bizde, o surede de sen Demir Egeyi hazirlarsin. Matic son 3 sezondur 1-2 mac kaciriyor sakatliktan dolayi.
Matici, jorginho’yu, bakasetas’ı , abdulkadiri beğenmeyiz ama her maç onur, tayfur, umut,necip ,cenk , bahtiyar gibi topçuları banko ilk 11 de görürüz. Gerçekten en az 3 tane tecrübeli, profesyonel isim takıma katılmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Orta sahaya ve savunmaya bu tip oyuncu lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Matici, jorginho’yu, bakasetas’ı , abdulkadiri beğenmeyiz ama her maç onur, tayfur, umut,necip ,cenk , bahtiyar gibi topçuları banko ilk 11 de görürüz. Gerçekten en az 3 tane tecrübeli, profesyonel isim takıma katılmalı.

Matic, Bakasetas, Abdulkadir gelince FB ve GS'yle rekabet edebilecekmisin? Abdulkadir ve Bakasetas o isigi verse zaten Trabzon mevcut konumunda olmazdi.
Onlar bizden pek iyi durumda degil. Carvalho, Matic ve Jorginho da sakatlik yasayan ve/veya dususte olan oyuncular bu arada.
Chamberlain'i elestirip William Carvalho'ya sarilmak da pek mantikli degil.
Jorginho da cok saglam dususte. Ha, dususte Jorginho is yapabilir eyvallah, ama gecen sene yaptigimiz hatalari hala yapiyoruz gibi geliyor bana.

Çevrimiçi kartalizma190399

Rahmi koç dışında hangisi koşulsuz elini cebine sokar? Yd senetleri hala borç hanesinde yazıyor. Aşçıoğlu ile fulya projesinden, Beşiktaş’ın mal varlıklarını indirigandi yaptılar. Ali koç kişisel servetinden 200milyon euro’dan fazlasını akıtmış kulübe ki koç sponsorları hariç bu rakam. Acun’un şu zamana kadar yaptıkları ortada. Gs’nin lobileri, devlet arazisini kulübe kazandırıp, tekrar devlete satabiliyor, sonra tekrar kulübe kazandırabiliyorlar. İsmi açıklanmayan sponsorun biri icardi’nin 10milyonluk maaşını karşılarken, diğer ismi açıklanmayan sponsor zaha, sanchez falan alıyor. Bizdeki şu saydığın isimlerin tek kuruş faydası olmuşmu beşiktaş’a? Rahmi koç’u ayırıyorum her kötü günde destek oluyor, Allah razı olsun ama 2 renkli kulüple kıyaslanamaz.. uzun vadede bulup, yetiştiren kulüp olmak dışında çok bir şansımız yok gibi aslında.. Bu yapının temellerinin atılması, projenin hazırlanması gerekiyor aslında.. Aksi durumda ya kayyum’a devredilirizki kayyum sonrası bir kaç yıl içinde iflas ile kapımıza kilit vurulur, tüm kulüp mal varlıklarına el konulur, amatör’den fulyaspor’un adı beşiktaş diye değiştirilip göztepe usulü amatörden, 0’dan başlarız. Stad zaten gsgm’nin, camia büyükleri belki stadın tekrar kiralanmasında rol alabilir ama en değerli araziye devletde çökebilir oda belirsiz, yada dahada kötüsü bir arap zengini borçlar karşılığı satın alır ve ruhu ölür camianın.. bi arap gebeşin hobi oyuncağı olur asi ruh..

Haklisin da, o yuzden taraftar gerceklik disi dunya'da yasiyor diyorum ya. Rahmi Koc'u bile saymam ben. Beko sponsor oldu, ama sponsor oldu. Cebinden para vermedi. Bagis kampanyasinda vs biraz vermistir, ama hatirladigim kadariyla verdigi rakam Koc ailesi icin gayet komik sayilabilecek bir rakamda. Oglunun FB'ye akittigi para yaninda kendisinin Besiktas'a akittigi para cerez parasi kalir. Ha, adami bu yuzden elestirmemelisin de, kimse para vermek zorunda da degil bu arada. Ama beklenti'ye de gerek yok.
Zaten o yuzden surekli FB ve GS'yle rekabet istegini anlamiyorum. Parasal anlamda onlarla rekabet edecek durumda degiliz, tarihimizin buyuk bolumunde olmadik da. Para'yla rekabet edemiyorsan ortaya akil koyacaksin. Bu da maksimum performans veren sportif direktor ve kadro'nun suyunu sikip maksimum veren hoca'yla olur.
O yuzden teknik ekipleri bu kadar agir elestiriyorum ya. Kadromuz kotu eyvallah, ama bu kotu kadro'da bile tercih hatalari yapan hocalarla bundan 2 tik daha iyi kadroyla da yarisamazsin bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sahaya ve savunmaya bu tip oyuncu lazım.

Carvalho, jorginho ve matic son senelerde aldığı sürelere bakınca Matici gözümüz kapalı almalıyız. Jorginho düşüşe geçmiş gibi duruyor, carvalho da 8'e evrilmiş durumda. İstediğimizi onda da bulamayız gibi. Matice gelince 36 yaşında Atiba bile bu ligde neler yapmışken sakatlık riski bulunmayan Matic, son senelerde sürekli oynamış, geçen sene 2000 küsür dk oynamış bize her türlü fayda sağlar. Demir Ege ye bile katkısı olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Yaşına başına bakmadan general 4 topçu ile omurgayi kurup sağına soluna askerleri atmalıyız.

Svensson, Talha, Semih, Rashica, Gedson asker topçular.

Formunda Masuaku ve gelecek 4 general adam ile bu takım toparlar. Yeter ki omurga otursun.

Sene sonunda da top cambazı bi skorer kanat bulursak kurtarırız.

Keşke stopere Bonucci'yi kaçırmasaydık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1749758375007539693

Tayfurun orta saha oynadığı yere Kartal Kayra'yı çok rahat koyabilirdik. Çocuk 2-3 senedir kilit pasda lig içerisinde hep üst sıralarda yer aldı.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2024, 15:05:51 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yaşına başına bakmadan general 4 topçu ile omurgayi kurup sağına soluna askerleri atmalıyız.

Svensson, Talha, Semih, Rashica, Gedson asker topçular.

Formunda Masuaku ve gelecek 4 general adam ile bu takım toparlar. Yeter ki omurga otursun.

Sene sonunda da top cambazı bi skorer kanat bulursak kurtarırız.

Keşke stopere Bonucci'yi kaçırmasaydık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 numara ya Matic stopere de Savic çözsek takım epey toparlanır. 2 adamda ileriye alıp yazın da 4 transfer ile tüm gözleri tekrar üzerimize çekebiliriz.

Çevrimdışı Unnamed

Başkan Fransa'da PSG ile transfer görüşmelerine devam ediyor herhalde. Ses seda yok

Çevrimdışı Unnamed

https://twitter.com/ComparisonatorT/status/1749758375007539693

Tayfurun orta saha oynadığı yere Kartal Kayra'yı çok rahat koyabilirdik. Çocuk 2-3 senedir kilit pasda lig içerisinde hep üst sıralarda yer aldı.

Ben Kartal Kayra'yı söylediğimde geçen hafta burada çöp yazdılar onun için. Tayfur formunda olunca demek :)

Çevrimdışı Unnamed

Carvalho, jorginho ve matic son senelerde aldığı sürelere bakınca Matici gözümüz kapalı almalıyız. Jorginho düşüşe geçmiş gibi duruyor, carvalho da 8'e evrilmiş durumda. İstediğimizi onda da bulamayız gibi. Matice gelince 36 yaşında Atiba bile bu ligde neler yapmışken sakatlık riski bulunmayan Matic, son senelerde sürekli oynamış, geçen sene 2000 küsür dk oynamış bize her türlü fayda sağlar. Demir Ege ye bile katkısı olabilir.

Kaleye de Yashin'i alırdık ama rahmetli oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleye de Yashin'i alırdık ama rahmetli oldu

Dostum normalde 32 yaş üzeri transferlere ben karşıyım, bilen bilir fm kafası var bende fakat Matic riske edilebilir bir transfer. Geçen sene 2000 küsür dk Roma da oynadı. Bu sene Rennes de 13 maça çıkmış. 6 ay için her türlü oluru var. 1.5 sene içinde iyice düşünülmesi gerekir. Teixiera, Dele Alli, pjanic gillerdem değil yani. Adam hala taş gibi. Atiba yı bile posası çıkana kadar kullandığımızı düşünürsek. Hiç de saçma bir seçenek olmuyor. Tutar tutmaz tabikide bilemeyiz fakat riski düşük bir transfer olur.

Çevrimdışı uğur07

soyle de dusunulebilir. su anda 35 yasindaki atibayi bile havada kapar oynatirdik. ki matic on libero olarak atibadan cok daha iyi bir oyuncu. atibanin 35 yasinda oldugu sezon 2250 dakika oynamis.

Çevrimiçi Necmi

Dostum normalde 32 yaş üzeri transferlere ben karşıyım, bilen bilir fm kafası var bende fakat Matic riske edilebilir bir transfer. Geçen sene 2000 küsür dk Roma da oynadı. Bu sene Rennes de 13 maça çıkmış. 6 ay için her türlü oluru var. 1.5 sene içinde iyice düşünülmesi gerekir. Teixiera, Dele Alli, pjanic gillerdem değil yani. Adam hala taş gibi. Atiba yı bile posası çıkana kadar kullandığımızı düşünürsek. Hiç de saçma bir seçenek olmuyor. Tutar tutmaz tabikide bilemeyiz fakat riski düşük bir transfer olur.
ghezzal da bizde 17 maça çıktı ölçü buysa şu ghazzel başka takımda olsa 17 maça çıkmış alalım diyeceksin

Etiketler: