Matic-Jorginho paket yapip getirsek ne guzel olur.
Bence hiç güzel olmaz, neden 35 yasindaki Matic’i istiyorsunuz anlam veremiyorum. Hadi FB gibi şampiyonluk sansimiz falan olsa panik halinde her tuşa basan Koç gibi Becao/Djiku/Peres/Serdar’in üstüne 2 ay sonra 37’sine girecek Bonucci ve 3 aylığına milyon Euro maaşı olan Çağlar transferini bir nebze anlamaya çalışırım belki…
Matic’i 3 aylığına mı istiyorsunuz yoksa 36 yaşına girecek herifin önümüzdeki sezon için mi istiyorsunuz bilmiyorum ama umarım yönetim işleri sıkı tutup önümüzdeki senelerin iskeletini oluşturacak oyuncularin peşindedir.
Seneye 33’une girecek olan Jorginho’da umarım Arabistan’a gider. Bize 25’inde ki Jorginho’lar lazım, 33’une gelen Jorginho’nun ne futbol tutkusu kalmıştır nede buraya gelip bir senede aidiyet duygusu edinip forma için yada takım için mücadele edip savasir.
Diğer ismi geçen Carvalho’da hazırlık kampında bu sezon bir sakatlık geçirmiş. 2 ay oynamamış ve döndükten sonra 3-4 maç sonradan oyuna dahil olmuş. Tam bir iki maç ilk 11’de çıkmış yine sakatlanıp 3-4 maç kaçırmış. Sonra yine geri dönüp bir daha aynı baldır sakatlığını yaşayıp Betis’in son iki maçını kaçırmış. Yani bizim takıma transfer olma kıvamına geliyor gibi, eminim bizim revirde kendine güzel manzaralı bir yer bulur. Hi