2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989142 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

Mert
Svensson - Talha - Dragovic - Masuaku
Danilo
Renato - Gedson
Rashica - Weghorst - Semih yapayım devre arası razıyım ben.

Trabzondan da bakasetas abdülkerim alıp rosier salih versem allah bin bereket versin.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2024, 23:04:46 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Danilo
Renato - Gedson
Şu dizilimi değiştirin Allahınızı severseniz. Çift forvete dönün :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Ben 433 oynayacağını düşünüyorum, ama rotasyonda bi bakasetasla diamond 4-4-2ye döneriz saha içinde.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben 433 oynayacağını düşünüyorum, ama rotasyonda bi bakasetasla diamond 4-4-2ye döneriz saha içinde.
Baka da bizden uzak memleketine yakın olsun. Biraz daha level atlamalıyız. :)

Çevrimdışı zubeyirbaya

433 oynar bence de. hareketli, değişerek oynayan rashica+semihi beğendi. zaten 4231 gibi dizilmiyoruz. semih sürekli merkezde fink atıyor. ghezzal+rebic'de gitmezse de ki bunların talibini bulmak zor. onlardan da parça parça verim alınmaya bakılan bir dörtlü rotasyon görürüz.

hocanın baklava 442 filan oynaması için uçak kanat beklerin olması lazım elimizde o fiziksel kapasitede de hücum gücü olarak da yüksek bekler yok. sağa beckvari svensson aldık. solda da dönünce masuaku oynar o hücumcu olsa da yeterince atlet değil vs.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Mert
Danilo
Renato - Gedson

Trabzondan da bakasetas abdülkerim alıp rosier salih versem allah bin bereket versin.

weghorst+semih'in beraber yazıldığı yapıları seviyorum. hem çok yakışıklı hem de çok tamamlayıcı görünüyorlar gözüme. aboudan kurtulsak da weghorst getirsek süper olur. weghorst'un merkezde çalıştığı yerde semih daha da uçar kaçar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Wego yerine benzer stilde ama daha keskin Broja yi tercih ederim.
Chlesea muhtemelen santrfor transfer yapacak ve
Oyuncunun Chelsea da oynama ihtimali yok.

Wego yerine benzer stilde ama daha keskin Broja yi tercih ederim.
Chlesea muhtemelen santrfor transfer yapacak ve
Oyuncunun Chelsea da oynama ihtimali yok.
Broja Türkiyeye gelmek istemiyor diye haberler vardı yazın. İtalyada falan da kiralık yer bulur rahatlıkla.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Broja Türkiyeye gelmek istemiyor diye haberler vardı yazın. İtalyada falan da kiralık yer bulur rahatlıkla.

hocadan sonra fikri değişebilir.
İkna etmek yönetimin işi.

Çevrimdışı mellfred

Mert
Danilo
Renato - Gedson

sıfır kazanç

Çevrimdışı celiker1

Weghorts'tan,Broja'dan ziyade Semih'in olduğu yerde yine Abou'nun fit hali,Babigol gibi al veride olan hareketli,çalım atabilen santrafor istiyorum.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2024, 00:02:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

rashica-semih ve bunların yanına iyi bir forvet eklersek semihle çift forvet gibi oynasalar çok güzel şeyler izleriz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lider stoperin tam tanımı Nino.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Weghorts'tan,Broja'dan ziyade Semih'in olduğu yerde yine Abou'nun fit hali,Babigol gibi al veride olan hareketli,çalım atabilen santrafor istiyorum.

Patson Daka diyorsun yani.

Çevrimdışı celiker1

Santos'un kenarda sürekli maçın içinde olmasını ve futbolcularada bunu hissettirmesini beğendim.Yaklaşık 60 dakika Semih-Rachica kanadının yerlerini değiştirmemeside hoşuma gitmedi.Semih ilk kez sağ kanada geçer geçmez golünü atarken,Rashica'da soldan golü buldu.Rashica golü bulur bulmaz anlamadığım şekilde yine Semih'i sola,Rashica'yı sağa aldı.Maç içinde sürekli değişebilirler ama Semih'in yeri İleri Uç > Sağ ön > Sol ön önceliğine göre olması gerektiğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2024, 00:17:49 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Patson Daka diyorsun yani.
%100 👍 Anlamışsın anlatmak istediğimi.Semih gibi hareketli,güçlü oyuncu varken yanınada öyle birini attık mı tutulamazlar.Pivot forvetler bizim ligde itme,çekme derken tutuluyorda Semih tipi,fit Abou tipi oyunculara kart görmeden  hiç bir şey yapamıyorlar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Bir ara japonyada oynayan sonra avrupaya transfer olan bir afrikalı golcü vardı adını unuttum.son durumu nedir olabilirliği varmı?

Çevrimdışı sEuL

Bir ara japonyada oynayan sonra avrupaya transfer olan bir afrikalı golcü vardı adını unuttum.son durumu nedir olabilirliği varmı?
Olunga’yi mi diyorsun? Japonya 2. liginde takiliyordu sanırım - ismi bizimlede geçiyordu ama Arabistan’a gitti. Orada iyi para yapiyordur ama durumu nedir bilemiyorum.

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ocak 2024, 13:02:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı zubeyirbaya

sakatlıktan bu kadar çeken kulüp bunu almaz herhalde

rastgele yapılan haberlerden bence de.

hocanın öncelikli talepleri stoper ve 6. zaten muhtemelen sonra da 10 numara abounun durumuna göre santrafor filan bakacağız. bunların hepsi de büyük ihtimalle devrede alınmayacak. gedson'un olduğu yerde renato şu an hiç akla bile gelmiyordur gibime geliyor.

Etiketler: