2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990277 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı uğur07

gokhan inler salih ucan ve utku yuvakiranin sene sonu sozlesmesi bitiyor. akilli bir yonetim bu kontenjanlarda elini rahatlatmak icin sozlesme yenilemez

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

elimizde gozuken 41 kisiden hic transfer yapmasak bile 15 ini gondermek kiralamak veya altyapiya almak zorundayiz

Çevrimdışı uğur07

gs 2024-2025

14 yabanci
davinson nellson ross aanholt boey dubois torreira oliviera zaniolo cicaldau zaha tete icardi bakambu

Türk altyapi=5
abdulkerim kazimcan taylan a. kerem akturkoglu baris alper y.

yabanci altyapi=6

gunay g. kaan ayhan kerem demirbay berkan kutlu yusuf demir halil dervisoglu

mevcutlari gondermeden hic yabanci alamaz. sadece bir gurbetci alabilir.

Çevrimdışı uğur07

fb 2024-2025

yabanci=17

livakovic becao djiku peres fayed oostervalde osayi fred crespo zajc jin hoho szymanski lincoln kent tadic pedro dzeko

Türk altyapi=10

irfancan egribayat samet akaydin serdar aziz ismail y. bertug elmaz emre demir cengiz under irfancan kahveci burak kapacak umut nayir

yabanci altyapi= 4

ferdi kadioglu mert muldur emre mor tiago

hic transfer yapmasa bile 5 yabanci

2 turk/ yerli altyapi oyuncusundan cikmak zorunda.

Çevrimdışı Ravenman

Abdülkadir alma ihtimalimiz var biz düşünüyormuyuz?
Abdülkadir ile Oğuzhan karşılaştırması hiç olmamış evet bizim çocuğumuz ama Abdül 10 kat daha iyi ayrıca Akgün bizde oynayamaz

Senin eski başkanda böyle düşünüyordu.

Bi ton altyapı oyuncun dururken git milyonları ver Anadoludan futbolcu al.

Çevrimdışı uğur07

sonuc olarak yabancilarin çoğunu degistirebilirsek ve 4 gurbetci  alip eksikleri kapatirsak avantajli olacagimizi dusunuyorum. digerlerinin de eli cok rahat degil

Çevrimiçi tolga1903

cenk bakhtiyar ve onur bulut duracaksa en fazla dort alabiliriz

Cenk salih ile asla uzatmam. Bahtiyar'ı kiralar geçerim sıtkımız sıyrıldı şu mevkisiz dümdüz adamlardan hatta elimde olsa necip'i de tutmam altyapı kontenjanına alınacak oyuncu elbet bulunur. Onur bulut umut meraş tayfur bingöl saniyesinde paket ederim. Muleka varsa talibi satarım yoksa anadoludan kiralayacak bulursun elbet forumda hala ümit besleyen var şu muleka'ya anlamıyorum. Chamberlain'i bailly benzeri anlaşmayla kovalarım. Yaşı ilerlemeden amir'i de güzel paraya satmak lazım talibi var deniyor. Rebic'i de en kötü yurt içine kiralarsın ki bence alt sıra italyan takımları falan piyasa bulunur. Ghezzal rosier devre arası çıksalar şaşırmayız artık. Abou'da körfez ülkelerine pazarlanır her türlü. Yani yönetim akıllı davranırsa bir çok gereksiz ve yetersiz futbolcudan çıkabiliriz bu oyuncuları bir an önce defetmek bizim birkaç yıllık geleceğimiz için elzem. 3 hoca yiyen oyuncu kadrosu taraftarın aklından da gönlünden de düşmüştür barınmamaları lazım bu kulüpte artık.

Son olarak salih amir gedson orta saha üçlüsü izlemeyi nasip etmesin allah bu taraftara bir daha. Herhangi bir maçta şu üçlüyü gördüğüm gibi maçı kapatmaya yemin ettim.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2024, 22:33:04 tolga1903 ]

Çevrimdışı Ravenman

Berkay Vardar Azerbaycan pasaportlu.

Çifte pasport bile değil Aytuğ gibi.

Çevrimdışı uğur07

bu sistemle cok yerli futbolcu kulupsuz kalir. 26 kisi sinirlamasi cogunu evsiz barksiz birakir

Çevrimdışı uğur07

yerli statusunde ve bizim altyapidan yetismis

Çevrimiçi levitate

alt grup milli takımlarda oynadı diye biliyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu sistemle cok yerli futbolcu kulupsuz kalir. 26 kisi sinirlamasi cogunu evsiz barksiz birakir

anadolu kulüpleri 8+3 işinden beri felaket yerli sıkıntısı çekiyor, çoğunum altyapıları kuvvetli olmadığı için bizim gibi kafalarına göre birilerini koyamıyorlar. biraz onlar için yapılmış bir düzenleme gibi geldi bana
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Üstelik birbiriyle çelişen bir sürü kural var yerli akademide yetişip tc vatandaşı olmayanlar ne olacak altı yerli alt yapı olmayan kontenjanın doluyken milli olma hakkı olan bir gurbetci türk vatandaşını transfer edemeyecekmisin
İstedikleri kulübe istedikleri tarifeyi uygulayanilecekleri her tarafı dökülen bir kural bu

uefa bile onları burada yetişmiş sayıyor, tff'de sayıyordur herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

işin acı tarafı 26 türk oyuncu var direk yazacağımız üç oyuncu yok
Daha kötüsü 12 yabancı var direk yazacağımız dört oyuncu yok
Durumumuzun özeti bu
Ve hepsininde uzun sözleşmesi var kurtulması zor zaten o kadar değişiklikte yapamayız
Çebi gerçekten her yönüyle beşiktaşı mahvedip gitti gönderdikleri her oyuncu soluğu mahkemede alıyor ama beşiktaşın parasını sokağa atmadılar
abi çebi geldiği zaman Beşiktaşı anadolu takımı seviyesine çekecek dyordun hiç inanmamıştım o kadar beceriksiz olacağına maalesef bıraktığı durum ortada yazıklar olsun inşallah bir şekilde yönetim toplar rakipler kalite farkını açmadan daha yakalamamız lazım burada da önemli olan hucüm oyuncularının kalitesini artırmadan geçiyor en önemli nokta ileri hat ile orta saha

Çevrimdışı Necmi

abi çebi geldiği zaman Beşiktaşı anadolu takımı seviyesine çekecek dyordun hiç inanmamıştım o kadar beceriksiz olacağına maalesef bıraktığı durum ortada yazıklar olsun inşallah bir şekilde yönetim toplar rakipler kalite farkını açmadan daha yakalamamız lazım burada da önemli olan hucüm oyuncularının kalitesini artırmadan geçiyor en önemli nokta ileri hat ile orta saha
ben birşeyleri laf olsun diye söylemem özellikle beşiktaş başkanı için laf olsun diye sallamam
ben içerden çok şey duyuyordum çebi hakkında fo yönetiminde bunları söyleyemiyorum ispatı yok
ama şu kadarını söyleyeyim fo yönetimi içinde çebi olmasaydı o yönetim çok daha başarılı olurdu
hatta fo hala başkan olurdu. sadece başkan olduğunda düştüğümüz durum değil fo nun son başarısız senesininde sorumlusu çebi
fikret orman  ağzını açıp tek kelime etmedi adım gibi biliyorum başkan olduğunda kulübü bu duruma düşüreceğini biliyordu ama söylesede kimse inanmazdı. ben o zaman birkaç şey daha söyledim herkes Fikret Ormanın gittiğine pişman olacak dedim seçilen adam ts li dedim
ama beni fo cu ilan etti forum.

Çevrimdışı Necmi

merak etme Beşiktaşa birşey olmaz yönetim iyi niyetli iyide beşiktaşlılar elbette toparlayacaklar
belki biraz zaman kaybederiz devre arası attıkları adım bile aslında bize bir sene kazandırdı.
yeni hoca takımı tanıyacak bu sezonun bütcesiyle sanırım 3-4 oyuncu alınacak hoca takıma lige uyum sağlayacak rakipleri tanıyacak
gelecek senenin bütcesiylede iyi bir takım kurulabilir ekran karşısında poz vermiyorlar iş üretiyorlar eminim harıl harıl çalışıyorlar
eyvallahı olmayan kadro kurdular futbol şubesi için herkesin yüzüne yüzüne konuşacak hiç kimseyi beşiktaşın üstüne koymayacak insanlar
sevmediğim ne kadar insan varsa toplandı fo yönetimi gibi onlarında hiç birini sevmiyordum :D
ama hepsi beşiktaş için gereken herşeyi yapacak insanlar sevmesemde taktir ederim hele bu durumdan çıkarsınlar severim bile.

Çevrimdışı Necmi

uefa bile onları burada yetişmiş sayıyor, tff'de sayıyordur herhalde
kuralda akademiden yetişen3 oyuncu diyor pasaportu tr demiyor :D
uefa pasaporta bakmaz kulüpte 3 yıl alt yapıda kaldıysa alt yapı oyuncusudur

Çevrimdışı Necmi

Cenk salih ile asla uzatmam. Bahtiyar'ı kiralar geçerim sıtkımız sıyrıldı şu mevkisiz dümdüz adamlardan hatta elimde olsa necip'i de tutmam altyapı kontenjanına alınacak oyuncu elbet bulunur. Onur bulut umut meraş tayfur bingöl saniyesinde paket ederim. Muleka varsa talibi satarım yoksa anadoludan kiralayacak bulursun elbet forumda hala ümit besleyen var şu muleka'ya anlamıyorum. Chamberlain'i bailly benzeri anlaşmayla kovalarım. Yaşı ilerlemeden amir'i de güzel paraya satmak lazım talibi var deniyor. Rebic'i de en kötü yurt içine kiralarsın ki bence alt sıra italyan takımları falan piyasa bulunur. Ghezzal rosier devre arası çıksalar şaşırmayız artık. Abou'da körfez ülkelerine pazarlanır her türlü. Yani yönetim akıllı davranırsa bir çok gereksiz ve yetersiz futbolcudan çıkabiliriz bu oyuncuları bir an önce defetmek bizim birkaç yıllık geleceğimiz için elzem. 3 hoca yiyen oyuncu kadrosu taraftarın aklından da gönlünden de düşmüştür barınmamaları lazım bu kulüpte artık.

Son olarak salih amir gedson orta saha üçlüsü izlemeyi nasip etmesin allah bu taraftara bir daha. Herhangi bir maçta şu üçlüyü gördüğüm gibi maçı kapatmaya yemin ettim.
bahtiyarın mevkisiz olduğunu kim söyledi mevkisinde oynatmadıkki
elinde yerli statüsünde oyuncu son iki maç stoper oynadı sıfır hatayla oynadı üstelik birinde yanında necip vardı
aslında zımba gibi altı olur hoca orda denerse şaşırmam ama on numarada görelim bir bahtiyar boş oyuncu değil takımı zor bıraktı
çok kolay adam feda ediyoruz alınmış maliyeti girmiş zaten bu saatten sonra maaşı ödenir yerli statüde daha ne istiyoruz cenk onur kalacağına o kalsın hala şu rezil durumda oyuncu değerlendiriyoruz bekleyin bir yeni hocayla ikinci yarıyı nasıl geçirecekler bir görelim ezilmiş takımda messi olsan farketmez rize maçında takım biraz savaştı ordan değerlendir göze kötü görünenler kimlerdi diye raşitsa birden parlayıverdi savaşan takım içinde bahtiyar iyiydi semih parladı demir ege bile sırıtmadı ama cenk ve onur şu takımda bile kötü göründü

Çevrimdışı Necmi

14 yerli oyuncu alacağız desek bile en fazla 3 alt yapı koyabiliriz 11 yerli bulmak mümkün değil her oyuncuyu göndermeyin :D
11 i geçtim 3 tane vasat üstü yerli bulalım öpün başınızın üstüne koyun

Çevrimdışı Necmi

ben hocaya bırakırım cenk hariç onun biletini hemen kessinler geri kalanları hoca değerlendirsin boş bir hoca almadık bu işlere biz karar vereceksek hocayı neden getirdik :D
ben zaten hocanın konuşmasından sadece td lik yapacak diye okumadım futbolun patronu olacak takımı komple toparlayacak alt yapıyla ilgilenecek çeki düzen verecek gibi konuşuyor serdar topraktepenin a takımda kalması iyi oldu alt yapıyı iyi tanıyan birinin a takım içinde olması önemli yönetimin bu talebide çok doğru bir karardı

Çevrimiçi levitate

kuralda akademiden yetişen3 oyuncu diyor pasaportu tr demiyor :D
uefa pasaporta bakmaz kulüpte 3 yıl alt yapıda kaldıysa alt yapı oyuncusudur

sanırsam 21 yaşına kadar falan alt yaş gruplarında veya a takımda oynarsa aynı zamanda o ülkeden yetişmiş sayılıyordu (bir bakıma yerli yani)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/DeportesReports/status/1745523015629054076

2 ay sonra 33 olacak, 5 ay sonra ise boşa çıkacak bir oyuncu için çoook yüksek ücretler bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

sanırsam 21 yaşına kadar falan alt yaş gruplarında veya a takımda oynarsa aynı zamanda o ülkeden yetişmiş sayılıyordu (bir bakıma yerli yani)
biz hasiçi alırken hasiç bizim alt yapıdan sayılmasın diye bir gün oyalayıp öyle imza atmışlardı bir günle bizde üç yılı dolduramadığı için bizim alt yapı sayılmıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Senin eski başkanda böyle düşünüyordu.

Bi ton altyapı oyuncun dururken git milyonları ver Anadoludan futbolcu al.
yanlıl adrestesin ANÇ destekçisi Necmi abiydi hemde Şenolcu😎

Etiketler: