abi çebi geldiği zaman Beşiktaşı anadolu takımı seviyesine çekecek dyordun hiç inanmamıştım o kadar beceriksiz olacağına maalesef bıraktığı durum ortada yazıklar olsun inşallah bir şekilde yönetim toplar rakipler kalite farkını açmadan daha yakalamamız lazım burada da önemli olan hucüm oyuncularının kalitesini artırmadan geçiyor en önemli nokta ileri hat ile orta saha
merak etme Beşiktaşa birşey olmaz yönetim iyi niyetli iyide beşiktaşlılar elbette toparlayacaklar
belki biraz zaman kaybederiz devre arası attıkları adım bile aslında bize bir sene kazandırdı.
yeni hoca takımı tanıyacak bu sezonun bütcesiyle sanırım 3-4 oyuncu alınacak hoca takıma lige uyum sağlayacak rakipleri tanıyacak
gelecek senenin bütcesiylede iyi bir takım kurulabilir ekran karşısında poz vermiyorlar iş üretiyorlar eminim harıl harıl çalışıyorlar
eyvallahı olmayan kadro kurdular futbol şubesi için herkesin yüzüne yüzüne konuşacak hiç kimseyi beşiktaşın üstüne koymayacak insanlar
sevmediğim ne kadar insan varsa toplandı fo yönetimi gibi onlarında hiç birini sevmiyordum

ama hepsi beşiktaş için gereken herşeyi yapacak insanlar sevmesemde taktir ederim hele bu durumdan çıkarsınlar severim bile.