2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991852 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Aslında muleka iyi bir 2. Santrafor.
eski yönetim ve hocamsılar tarafından harcanmış oyuncu şu anda geri kazanılabilir genç oyuncu para kazanacağımız bir oyuncu çocuk ben kanatta oynayamam diyor zaten oynayamıyorda ama nedense ısrarla kanatta oynatıldı adım atmaktan aciz iki forveti sahada tutabilmek için

Çevrimiçi sefaköykartali

birde semih kanat forvet değil onu kanata atmak köreltmek olur dar alanda seri adam geçen güçlü bir oyuncu merkez forvete konur tek eksiği son vuruşları ama tecrübeyle düzelir düzeltirsede çok elimizde tutamayız şimdi sadece kaleye doğru vuruyor o vuruşları kalecinin konumuna göre akılcı yapmaya başlarsa çok tehlikeli bir forvet olur birde gücünü doğru kullanmıyor ama bu hocayla oda değişir hocanın önceliği oyuncunun görev bölgesinde kalıp ordaki işleri doğru yapması yani savunmayı hücum gattında yapsın gelip kaleden top çıkartmasın
Maçta yaptığı savunma hem hoşuma gitti hem kızdım böyle yapıp atmışta pilini bitirmeyeceksin atmıştan sonra rakip yoruluyor zaten sen diri kalacaksınki son çeyrekte rakibi dağıtabilelim biz son çeyrekte kendimizi dağıtıyoruz
abi merkeze koydum zaten sağda rashica soluna da kanat forvet koyalım diyorum 433 oynayacaksak. Ama çift forvette Semihin daha verimli olacağını düşünüyorum, oyun tarzını da Julian Alvareze benzetiyorum, yanına uzun bir pivot santrafor koysak çok katkı verir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

abi merkeze koydum zaten sağda rashica soluna da kanat forvet koyalım diyorum 433 oynayacaksak. Ama çift forvette Semihin daha verimli olacağını düşünüyorum, oyun tarzını da Julian Alvareze benzetiyorum, yanına uzun bir pivot santrafor koysak çok katkı verir diye düşünüyorum.
433'ü unutun 4-1-3-2 oynayacağız inşallah. Ya da 4-4-2 diamond. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Rosier + 1 futbolcu = Bakesetas +Aldülkadir Ömür

Düşünceniz ne olur?

Ikiside eksik kalsin.

Abdulkadir Ts'de bile fark yaratamiyor, amacimiz kadrodaki yetersiz oyunculardan kurtulmak olmali - yetersiz oyuncularin yerlerini yetersiz oyuncularla doldurmaya hic gerek yok.

Bakasetas'a da olumlu yaklasamiyorum, 30 yasindaki Svennson'u transfer ettik. Yabanci haklarimizi Anadolu'daki 30 yasini almis olan yabanci oyuncularla doldurmaya gerek yok. Gs gidip Portekiz liginde dusme potasindaki takimdan Marcao'yu alip 15M Euro'ya satti. Keza FB'de Guney Kibris'tan Kore'den falan oyuncu transferleri yapip iyi gelirler elde etti.
Onana'ya burun kivriliyor ama bugun kiraya verebildiysek bunda 23 yasinda olmasininda buyuk onemi var. Santos ve ekibi uzun yillardir Portekiz milli takiminin basindalar, dolayisi ile hem milli takim hemde alt yas kategorilerine hakim olduklarini dusunmek istiyorum - onlarin tavsiyeleri ile bir iki genc Portekizli alip gelsinler. Olmuyorsada Gronbaek/Emil tarzi oyuncular bulup getirelim artik. Birkac ay sonra 31 yasina girecek Bakasetas'in son duragi biz oluruz zaten.

Çevrimdışı sEuL

eski yönetim ve hocamsılar tarafından harcanmış oyuncu şu anda geri kazanılabilir genç oyuncu para kazanacağımız bir oyuncu çocuk ben kanatta oynayamam diyor zaten oynayamıyorda ama nedense ısrarla kanatta oynatıldı adım atmaktan aciz iki forveti sahada tutabilmek için

Milli takima cagirilmamasina sinir oldum, onlar bile yeterli bulmuyor demek ki. Ben AFCOM'un kendisi icin iyi bir vitrin olabilecegini dusunuyordum ama kacirdik o firsati.
Umarim forma sansi buldugu maclarda daha iyi olur ve kendisinden zarar etmeden cikabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 19:51:30 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ikiside eksik kalsin.

Abdulkadir Ts'de bile fark yaratamiyor, amacimiz kadrodaki yetersiz oyunculardan kurtulmak olmali - yetersiz oyuncularin yerlerini yetersiz oyuncularla doldurmaya hic gerek yok.

Bakasetas'a da olumlu yaklasamiyorum, 30 yasindaki Svennson'u transfer ettik. Yabanci haklarimizi Anadolu'daki 30 yasini almis olan yabanci oyuncularla doldurmaya gerek yok. Gs gidip Portekiz liginde dusme potasindaki takimdan Marcao'yu alip 15M Euro'ya satti. Keza FB'de Guney Kibris'tan Kore'den falan oyuncu transferleri yapip iyi gelirler elde etti.
Onana'ya burun kivriliyor ama bugun kiraya verebildiysek bunda 23 yasinda olmasininda buyuk onemi var. Santos ve ekibi uzun yillardir Portekiz milli takiminin basindalar, dolayisi ile hem milli takim hemde alt yas kategorilerine hakim olduklarini dusunmek istiyorum - onlarin tavsiyeleri ile bir iki genc Portekizli alip gelsinler. Olmuyorsada Gronbaek/Emil tarzi oyuncular bulup getirelim artik. Birkac ay sonra 31 yasina girecek Bakasetas'in son duragi biz oluruz zaten.
Kanat ya da 10 numaraya bir tane gurbetçi indirmemiz gerekiyor. Bende bake'yi istemiyorum ama Svenson dan sonra bake haberide doğru sanırım.

Çevrimdışı sEuL

Kanat ya da 10 numaraya bir tane gurbetçi indirmemiz gerekiyor. Bende bake'yi istemiyorum ama Svenson dan sonra bake haberide doğru sanırım.

Gurbetci falan tamamda kadroyu 30+ ustu Anadolu takimlarindan alinan yabanci oyuncularla doldurmaya anlam veremiyorum. Umarim asilsiz haberlerdir.

Çevrimdışı Ravenman

Murat Sancak Samet Aybaba'ya laf vurmuş Twitterde.

Svensson iyi bir kontra atak oyuncusu diye.

Çevrimiçi Necmi

Milli takima cagirilmamasina sinir oldum, onlar bile yeterli bulmuyor demek ki. Ben AFCOM'un kendisi icin iyi bir vitrin olabilecegini dusunuyordum ama kacirdik o firsati.
Umarim forma sansi buldugu maclarda daha iyi olur ve kendisinden zarar etmeden cikabiliriz.
geçen teknik kadroyla kavga etmişti diye hatırlıyorum çağrılmayacağı belliydi

Çevrimdışı sEuL

geçen teknik kadroyla kavga etmişti diye hatırlıyorum çağrılmayacağı belliydi

Hmm teknik kadro ile sorunlarini bilmiyordum, yazik olmus.

Çevrimdışı Unnamed

Kirada olan Kartal Kayra 6 oynamaz mı

Çevrimiçi Samet Demir

Bizde oynamaz bence. Bize şuan uzun adam lazım.

Çevrimiçi gokhans

Bizde oynamaz bence. Bize şuan uzun adam lazım.
valerian zamanı berkay bir kaç maç fena değildi 6 numarada. Çok güçlü ve uzun. Sheriff’de şu an ne durumda bilmiyorum tabi. Kanat yedeği içinde hasic, rebic, muleka, cenk’den falan çok daha iyi olur. Sarajevo’da 5gol 3 asistle oynuyor baya formdaymış. Ve şutörlüğü inanılmaz iyi. Bence 2’si de geri çağırılmalı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı sEuL

Rotasyonda kendine yer bulabilir belki, 3. oyuncu olarak degerlendirilebilir ama forma sansi buldugu maclarda Besiktas'in orta sahasinda bu cocuk olur dedirtmedi. Ha su anda o bolgede oynayan herhangi bir oyuncu o isigi veriyor mu diye sorarsan yok tabi. Berkay Vardar'da var o pozisyon icin, o biraz daha sert ve 6 icin daha uygun gibi gelmisti bana. Kartal'in oyun tarzi Pjanic ve Amir'i andiriyor bende - top teknigi fena degil ama savunma yonunden eksikleri fazlaydi diye hatirliyorum.

Çevrimiçi murat

Kartal kayra 6 için çok yumuşak.biraz pjaniç benzeri.bize ernst atiba josef karışımı birşey lazım.santraforu ikileyebilmek için elzem. 

Çevrimiçi murat

Takımda doğru düzgün kanat yok.sene sonuna kadar oğuzhan akgünü geri getirsinler.hatta kartal kayra hasiç vs kiralık giden kim varsa geri çağrılsın hoca  sene sonuna kadar gözlemlesin.devre arası istediğin oyuncuları alamazsın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2024, 00:11:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı sEuL

Takımda doğru düzgün kanat yok.sene sonuna kadar oğuzhan akgünü geri getirsinler.hatta kartal kayra hasiç vs kiralık giden kim varsa geri çağrılsın hoca  sene sonuna kadar gözlemlesin.devre arası istediğin oyuncuları alamazsın.

Oguzhan konusuna katiliyorum, o da daha 21 yasinda ve yillardir sacma sapan takimlara kiralanip duruyor. Altyapidayken 80 macta 90+ gol atmis Semih gibi alt liglerin icinden gecmisti.  Yine Semih gibi altyapidan fizik olarak hazir cikan ender oyunculardan bir tanesiydi. Ileride kullanamasak bile kendisini bek olarak devsirip (Ferdi gibi) fayda alabilecegimizi dusunuyorum. Onur'un Umut'un oldugu takimda cocugu yine sacma sapan bi takima gonderdiler.

Bizimle adi gecen Abdulkadir yerine 1000 kere Oguzhan'i tercih ederim, ustelik bu cocuga verecegin maksimum para olsa olsa 300-400B.

Çevrimiçi Samet Demir

Oguzhan konusuna katiliyorum, o da daha 21 yasinda ve yillardir sacma sapan takimlara kiralanip duruyor. Altyapidayken 80 macta 90+ gol atmis Semih gibi alt liglerin icinden gecmisti.  Yine Semih gibi altyapidan fizik olarak hazir cikan ender oyunculardan bir tanesiydi. Ileride kullanamasak bile kendisini bek olarak devsirip (Ferdi gibi) fayda alabilecegimizi dusunuyorum. Onur'un Umut'un oldugu takimda cocugu yine sacma sapan bi takima gonderdiler.

Bizimle adi gecen Abdulkadir yerine 1000 kere Oguzhan'i tercih ederim, ustelik bu cocuga verecegin maksimum para olsa olsa 300-400B.
Futbolcu olmadan önce prens olacaksın. O birinin prensi olduğun zaman herşey çok daha kolay oluyor. Artık o prens olma olayı kalktı şükür. Prensler şuan kara kara düşünüyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Abdülkadir alma ihtimalimiz var biz düşünüyormuyuz?
Abdülkadir ile Oğuzhan karşılaştırması hiç olmamış evet bizim çocuğumuz ama Abdül 10 kat daha iyi ayrıca Akgün bizde oynayamaz

Çevrimiçi murat

teessüf ederim sarıyerimize saçmasapan takım yakıştırmasını kabul edemem.sarıyer futbol kültürü olan bir kulüp.anç nin beceriksizliğini sarıyere mal etmeyelim.

Çevrimiçi murat

Abdülkadir alma ihtimalimiz var biz düşünüyormuyuz?
Abdülkadir ile Oğuzhan karşılaştırması hiç olmamış evet bizim çocuğumuz ama Abdül 10 kat daha iyi ayrıca Akgün bizde oynayamaz
abdülkadir bizde oynayabilirmi?ofansif ortasaha ama kaç golü kaç asisti var.yaşıda epey bir ilerledi.bizim tabela yapacak oyunculara ihtiyacımız  var.

Çevrimiçi Necmi

abdülkadir bizde oynayabilirmi?ofansif ortasaha ama kaç golü kaç asisti var.yaşıda epey bir ilerledi.bizim tabela yapacak oyunculara ihtiyacımız  var.
ömürdenmi bahsediyorsun kaç golü kaç asisti var bakmadan önce ts den neden ayrılıyor ona bakmak lazım ts işine yarayacak yerli oyuncuyu kolay bırakmaz

Etiketler: