2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991640 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Rosier + 1 futbolcu = Bakesetas +Aldülkadir Ömür

Düşünceniz ne olur?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Düşünceniz ne olur?

Rosier + tayfur + umur meraş + onur bulut.  : ) bile olur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yabanci kontenjani su an dolu, gelecek sene 12 olacak deniyor. 2 tane yabanci sagbek kullanmak sacmalik olur. Rosier'i yeni hoca gormeden, Rosier'i elden cikarmadan bence cok gereksiz bir transfer olmus. Cok acayip bir firsat transferi olur beklemek istemezsin neyse anlarim. Bahsettigimiz vasat, en iyimser degerlendirmeyle biraz vasat ustu bir sagbek.
Bence kotu transfer degil, ama aciliyeti olmayan ve simdilik gereksiz gibi duran transfer. Tabii yonetim Rosier icin aslinda bir anlasma yapmissa ve iyi sartlarda satacaksa, hoca Rosier'i istememisse bilemem. Ama dunku aciklamalardan bunu cikartamadim.
Yüzde yüz katılıyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

Düşünceniz ne olur?
Düşünmeye bile gerek yok🙏🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Düşünceniz ne olur?

Abdülkadir Ömür düz yolda yürüyemiyor. Tercihim Emre Mor olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Orası belli olmaz, Tosic'de baya eleştirmiştim ben yuttum sonra dediklerimi.. İnşallah bu sefer sen yutar sen utanırsın :) Aslolan Beşiktaş'dır.
hahahha camianın beşte dördü yuttu
Tosiç beşiktaştakini yerini mücadeleyle elde eden kalpleri kazanan ender oyunculardan biri

Çevrimiçi Necmi

Abdülkadir Ömür düz yolda yürüyemiyor. Tercihim Emre Mor olurdu.
karakteri zayıf diye gönderdiğin oyuncunun yerine emre mor çok ilginç tercih fenerliler tebessüm ediyordur şimdi masanın altından ellerini avuşturarak

Çevrimiçi Monza

Svensson hayırlı olsun. Bence de yönetim iki kontenjanı sağbeke harcamayıp, Rosier'i gözden çıkartmıştır.

Ben şahsen yönetimi şu ana kadar çok başarılı buluyorum. 30-40 günde yeni bir yönetim olarak ancak bu kadar iş yapılır. Yoksa gönül tabii ki daha üst düzey transfer ister ama olsun Svensson gayet güzel f/p transferi gibi görünüyor. Daha önceki gün Ruiz'in 2,7 milyon faturası geçmiş klübe, yazıktır yahu.

Bir parantezde Hasan Başkana. Karşısında kahvedeymiş gibi 'kaykılan' gazeteci adı altındaki kişiye anladığı dilden konuştu. Başkana olan sevgim arttı.

Çevrimiçi Monza

'Yavaş, yavaş. Hepsini birden nasıl göndereyim' diyen Samet Aybaba da çok doğru bir hareket yaptı.

Kendilerini yatışa çeken futbolcuların büyük suçu, uzun bir süre ANÇ, Şenol Güneş, BY vs gözden kaçtı. Sonunda hakettikleri davranışı hem yönetimden hem taraftardan gördüler. Klübü çiftliğe çevirmiştiler.

Çevrimiçi Necmi

'Yavaş, yavaş. Hepsini birden nasıl göndereyim' diyen Samet Aybaba da çok doğru bir hareket yaptı.

Kendilerini yatışa çeken futbolcuların büyük suçu, uzun bir süre ANÇ, Şenol Güneş, BY vs gözden kaçtı. Sonunda hakettikleri davranışı hem yönetimden hem taraftardan gördüler. Klübü çiftliğe çevirmiştiler.
yavaş yavaş kelimesi taraftara cevap değil takıma sopa göstermekti bu lafı etmek kolay değil demek kafalarında lig bitmiş beklenti kalmamış kolay şekilde kalem kırmışlar göndermiyeceğiz öncelikle yeni hocayla görüp kazanacağız gibi yuvarlak konuşabilirdi ama birden gönderemeyiz yavaş yavaş gidecekler demek bundan sonra ne halleri varsa görsünler bizimde aklımızda yoklar demektir

Çevrimiçi Monza

yavaş yavaş kelimesi taraftara cevap değil takıma sopa göstermekti bu lafı etmek kolay değil demek kafalarında lig bitmiş beklenti kalmamış kolay şekilde kalem kırmışlar göndermiyeceğiz öncelikle yeni hocayla görüp kazanacağız gibi yuvarlak konuşabilirdi ama birden gönderemeyiz yavaş yavaş gidecekler demek bundan sonra ne halleri varsa görsünler bizimde aklımızda yoklar demektir

Aynı şeyi ifade etmek istemiştim. Taraftara cevap olarak değil futbolculara söyledi ve hatta az bile söyledi, demek istemiştim.

Çevrimiçi Mehmet57

Rosier'ı birçoğumuz sevdik, ancak saha içi ve dışındaki disiplinsiz tavırları insanları kendisinden çok soğuttu. Bence, topu takımda tutan, her zaman atak modunda olan bir takım için vasatın üstünde bir bek. Ama defansı her zaman kötüydü. Neftçi maçında adamların sol kanadındaki oyuncu onu perişan etmişti. Esnek ve hızlı olan her kanat oyuncusu karşısında çok zorlandı. Svensson bu konuda daha diri, daha agresif. Yani, Svensson'un alınması zaten Rosier'in gitmiş olduğunun sinyali.

1 stoper, 1 sekiz numara, 1 on numara ve 1 kanat oyuncusu daha lazım takıma. Şahsen, santrfor almaya gerek duymuyorum. Zaten Avrupa'da değiliz. Bir, hatta mümkünse 2 kanat oyuncusu alalım santrfor yerine. Semih bol bol oynasın santrfor da.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rosier'ı birçoğumuz sevdik, ancak saha içi ve dışındaki disiplinsiz tavırları insanları kendisinden çok soğuttu. Bence, topu takımda tutan, her zaman atak modunda olan bir takım için vasatın üstünde bir bek. Ama defansı her zaman kötüydü. Neftçi maçında adamların sol kanadındaki oyuncu onu perişan etmişti. Esnek ve hızlı olan her kanat oyuncusu karşısında çok zorlandı. Svensson bu konuda daha diri, daha agresif. Yani, Svensson'un alınması zaten Rosier'in gitmiş olduğunun sinyali.

1 stoper, 1 sekiz numara, 1 on numara ve 1 kanat oyuncusu daha lazım takıma. Şahsen, santrfor almaya gerek duymuyorum. Zaten Avrupa'da değiliz. Bir, hatta mümkünse 2 kanat oyuncusu alalım santrfor yerine. Semih bol bol oynasın santrfor da.

Temiz 6 numara olmadan olmaz

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence çıkabiliyorsak Mulekadan da çıkalım, oraya da kanat forvet gibi bir şey çözelim. Rashica-Semih-Kanat forvet işimizi görebilir sene sonuna kadar. Cenk var yeri geldiğinde kanattaki adamı da santrafora atabileceğin profilde olursa çok iyi olur.

Çevrimiçi gokhans

10 Numaraya aklıma kimse gelmiyor.
bu sene sözleşmesi biten 10 numaralar içinde kamada, couthinio, reus, miranchuk, oscar var.. 1 sene sözleşmesi kaldığı için ucuza alınabilecek, pasalic, hannibal(dedikodusu dönüo medyada) var. Ben kievdeki Shaparenko'yu beğeniyorum aslında..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Temiz 6 numara olmadan olmaz
bu hoca altısız oynamaz zaten ya içerden birini devşirecek yada bir altı gelir

Çevrimiçi Necmi

Bence çıkabiliyorsak Mulekadan da çıkalım, oraya da kanat forvet gibi bir şey çözelim. Rashica-Semih-Kanat forvet işimizi görebilir sene sonuna kadar. Cenk var yeri geldiğinde kanattaki adamı da santrafora atabileceğin profilde olursa çok iyi olur.
ben mulekayı bu hocayla görelim derim

Çevrimiçi Necmi

birde semih kanat forvet değil onu kanata atmak köreltmek olur dar alanda seri adam geçen güçlü bir oyuncu merkez forvete konur tek eksiği son vuruşları ama tecrübeyle düzelir düzeltirsede çok elimizde tutamayız şimdi sadece kaleye doğru vuruyor o vuruşları kalecinin konumuna göre akılcı yapmaya başlarsa çok tehlikeli bir forvet olur birde gücünü doğru kullanmıyor ama bu hocayla oda değişir hocanın önceliği oyuncunun görev bölgesinde kalıp ordaki işleri doğru yapması yani savunmayı hücum gattında yapsın gelip kaleden top çıkartmasın
Maçta yaptığı savunma hem hoşuma gitti hem kızdım böyle yapıp atmışta pilini bitirmeyeceksin atmıştan sonra rakip yoruluyor zaten sen diri kalacaksınki son çeyrekte rakibi dağıtabilelim biz son çeyrekte kendimizi dağıtıyoruz

Çevrimiçi NioHH

bu hoca altısız oynamaz zaten ya içerden birini devşirecek yada bir altı gelir

Adrien Silva boşta sanırım. Milli Takımda baya tercih etmişti kendisini Hoca. Keşke William Carvalho yu falan ikna edebilsek
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 18:49:18 NioHH ]

Çevrimiçi murat

Düşünceniz ne olur?
Abdülkadirsiz güzel olur
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2024, 18:55:59 murat ]

Çevrimiçi Samet Demir

Abdülkadir güzel olur
Abdülkadir antrenmanlara çıkmıyormuş eğer doğruysa haber.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan Bulut, Konya ya kiralanmış

Çevrimdışı Talisca1903

ben mulekayı bu hocayla görelim derim
ben mulekayı hiç görmeyelim satabilirsek satalım derim

Çevrimiçi murat

Abdülkadir antrenmanlara çıkmıyormuş eğer doğruysa haber.
yanlış yazmışım ne abdülkadir ne yusuf ikisini de beğenmiyorum

Çevrimiçi murat

Aslında muleka iyi bir 2. Santrafor.

Etiketler: