2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995639 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Hüsran olması sebebini açıklamasınız
uzun yıllar kulüp takımı çalıştırmaması ve aklımdan çıkmayan şu sahne: https://www.trtspor.com.tr/m/?m=newsDetail&news_id=236425&category_id=130  final maçını izlerken otoritesi konusunda çok eleştirmiştim, maçı resmen ronaldo yönetmişti, bir de son polonya macerası hüsrandı.. Beni endişelendiren durum bunlar.. Onun dışında herhangibir yerli hocadan kat kat iyidir buda sevindiren durum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

uzun yıllar kulüp takımı çalıştırmaması ve aklımdan çıkmayan şu sahne: https://www.trtspor.com.tr/m/?m=newsDetail&news_id=236425&category_id=130  final maçını izlerken otoritesi konusunda çok eleştirmiştim, maçı resmen ronaldo yönetmişti, bir de son polonya macerası hüsrandı.. Beni endişelendiren durum bunlar.. Onun dışında herhangibir yerli hocadan kat kat iyidir buda sevindiren durum.
Polonyo dan sonra bir röportajı yayınlandı, burada da yazıldı yukarıda bakabilirsin. Kulüp çalıştırmak istediğini, Polonyo tercihini hatalı olduğunu v.s. En azından hocaya vizyon olarak baksak bile kabul edilebilir oluyor. 2 portekizli oyuncu hocaya başarı dilerlerinde bulundular bile. Böyle böyle takımın reklamı da yapılmış oluyor.

https://twitter.com/no1903sports/status/1744111581871378775?t=y5YsCiHrgrJ8241cIHb3qQ&s=19
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Santos Yunanistanda daha önce çalıştı ve Bakasetası oradan tanıyor olabilir mi acaba?

Çevrimiçi Necmi

Ben tr den bildik isim görmek istemiyorum kadroda avrupa futbolunu iyi bilen hoca aldık bulsun birilerini artık
Samet beşiktaş savunma oynamaz demişti görelim bakalım ne oynatacak on yıl öncesiyle hoca değerlendirilmez bence yaşnız sahada oyuncudan çok antranör olacak 🤔

Çevrimiçi Samet Demir

Ben tr den bildik isim görmek istemiyorum kadroda avrupa futbolunu iyi bilen hoca aldık bulsun birilerini artık
Samet beşiktaş savunma oynamaz demişti görelim bakalım ne oynatacak on yıl öncesiyle hoca değerlendirilmez bence yaşnız sahada oyuncudan çok antranör olacak
https://twitter.com/illakisistem1/status/1744112518719561964?t=yEVK30_jHKvoZnSzeyejGA&s=19

Yardımcı olması bakımından. Bu hoca kadrodakilerden en çok Semih ve Gedsona yarayacak gibi duruyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/illakisistem1/status/1744112518719561964?t=yEVK30_jHKvoZnSzeyejGA&s=19

Yardımcı olması bakımından. Bu hoca kadrodakilerden en çok Semih ve Gedsona yarayacak gibi duruyor.
at sahibine göre kişner anlaşma yaparken beşiktaşın beklentilerini anlatmışlardır herhalde
bizim ligin gerçekleri farklı

Çevrimiçi Samet Ç

Milli takımda hangi hoca doğru düzgün oyun oynatıyorda hoca hakkında çıkarımda bulunuyor millet anlamış değilim mükemmel kadrosu olan Fransa'nın bile doğru düzgün hücum seti yok bireysellikle iş çözüyor adamlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Taraftar bizim yolumuz farklı artık modern futbol var yerli 70 ilk hocalar olmayacak modern antrenman metodları yapılanma felan
Hasan Başkanım kesin sesinizi alın size ihtiyar heyeti yardımcılarıyla beraber old school hoca 70 lik Santos
Ne yapacaktı adam milletin gönlü olsun diye yeni bir maceraya mı atılacaktı

Çevrimdışı Talisca1903

Bu hoca geldiğine göre yıldız transferlerde gelecek net bu adam yıldızlarıyla oynadı Portekiz daha doğrusu sazı onların eline verdi
Kazanacak oyunu oynatır geçer yıldızları yönetmesi yeterli
Öyle çok süslü oyun beklemiyorum ben zaten geçmişi de öyle bir şey vadetmiyor

1,5 sene boyunca kalmalı ne olursa olsun eğer yapamazsa yönetimle gider başarırsa da bakılır kafa yerinde duruyorsa (72 yaşına gelecek )devam edilir

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar bizim yolumuz farklı artık modern futbol var yerli 70 ilk hocalar olmayacak modern antrenman metodları yapılanma felan
Hasan Başkanım kesin sesinizi alın size ihtiyar heyeti yardımcılarıyla beraber old school hoca 70 lik Santos
Ne yapacaktı adam milletin gönlü olsun diye yeni bir maceraya mı atılacaktı

:) Taraftar Sergeni Şenolu istedi asıl. Başkanda olmaz, modern futbol istiyorum diyerek yabancı hoca getirdi. Yaşlı tanımı lucedir. Artık çığır açmak üzeresin. Son hızla gidiyorsun. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Ertuğrul Sağlam haberlerine tuzlukla koşanlara da selam olsun. :)

Hasan başkanım çizgini bozmadan devam edersin inşallah, keza yol çok çetrefilli.

Çevrimdışı Talisca1903

:) Taraftar Sergeni Şenolu istedi asıl. Başkanda olmaz, modern futbol istiyorum diyerek yabancı hoca getirdi. Yaşlı tanımı lucedir. Artık çığır açmak üzeresin. Son hızla gidiyorsun. :)
hayırdır neye takıldın sen bu adamın modern futbolla uzaktan yakından alakası yok bilgin olsun
Old School hocalardan senin beklediğin tarz VI yetersizler₁ değil
Vallahi tam benim kalemim hoca yarın siz buna da başlarsınız modern futbol demeye şimdiden önünüzü tıkayayım
Genç fetişisti arkadaşlara da kötü bir haberim var öyle genç felan diye kimseyi oynatmaz adam

Hemen atladığına göre derdin çok senin
Sizin anlattığınız olayın tam tersi gidiyor yönetim ne kadar yanlarsan yanla yabancı olması dışında sizin talep ettiğiniz hiç bir şeyin karşılığı yok hocada derdine yan🤪🤪🤪
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 08:06:49 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

hayırdır neye takıldın sen bu adamın modern futbolla uzaktan yakından alakası yok bilgin olsun
Old School hocalardan senin beklediğin tarz VI yetersizler₁ değil
Vallahi tam benim kalemim hoca yarın siz buna da başlarsınız modern futbol demeye şimdiden önünüzü tıkayayım
Genç fetişisti arkadaşlara da kötü bir haberim var öyle genç felan diye kimseyi oynatmaz adam

Hemen atladığına göre derdin çok senin
Sizin anlattığınız olayın tam tersi gidiyor yönetim ne kadar yanlarsan yanla yabancı olması dışında sizin talep ettiğiniz hiç bir şeyin karşılığı yok hocada derdine yan

Ben hocadan memnunum. Bir anlat hele öğreneyim hoca nasıl futbol oynatıyormuş?

Hayal aleminde yaşayıp, kafanda birşeyler kurulayıp benimde onları düşündüğümü varsayıyorsun. :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ben hocadan memnunum. Bir anlat hele öğreneyim hoca nasıl futbol oynatıyormuş?
Bak CV sine bildiğin Aykut Kocamanın yabancı versiyonu savunma ağırlıklı kaliteli ayaklarıyla 1 gol atıp 3 puanı kapayım modunda Portekiz de gördüğümüz buydu sen farklı gördüysen sen anlat
Bize gelince de ne oynatacak bakarız ona hele bir oyuncular gelsin
Senin modern futbolunu bir anlat bakalım hocadan beklediğin yada ne gördüğün?

Çevrimdışı Talisca1903

Hocaya göre transfer kaliteli felan olacak saçmaladığıda ayrı bir kafa transfer yönetim işi yöneticin becerebilirse PSG elinden pepe çekersin hocan kim olursa olsun iyi yönetim yetkili menajer
Tadiç Şmeski Dzeko falanda Arap İsmaili görünce koşa koşa geldi zaten money talks

Biz bu sene bu işi Ahmet Buluta vermişiz belli oldu o da piyasanın en iyisini yüzden iyi oyuncular gelecektir
Pepe adriano talisca çekerken hocaya felan kimsenin baktığı yok transfer farklı bir olay
Tek korkum Gstifute çok tehlikeli bir şirket iyi adamlar alırsın satışıda yapacaklar sorun yok ama yerini net bilmen lazım bir anda 3-5 çöpüde arada çakıverir

Çevrimiçi Samet Demir

Bak CV sine bildiğin Aykut Kocamanın yabancı versiyonu savunma ağırlıklı kaliteli ayaklarıyla 1 gol atıp 3 puanı kapayım modunda Portekiz de gördüğümüz buydu sen farklı gördüysen sen anlat
Bize gelince de ne oynatacak bakarız ona hele bir oyuncular gelsin
Senin modern futbolunu bir anlat bakalım hocadan beklediğin yada ne gördüğün?

Aykut Kocaman hayatında kaç maça çift forvet ile çıkmış? Kendini futbol alimi zanneden bir kaç klavye antrenörü ne derse onu yazmışsın.

Bu adamın yapacağı en büyük güzellik yayladaki hocamsının bıraktığı enkazı düzeltmek. En azından takıma disiplin kazandıracak. Maç içerisinde eli belinde adam görmeyeceğiz. Misal Cenk koşmazsa forma alamayacak. Semih iyise o oynayacak. 4-3-3 den başka formasyon bilmeyen sözde hocagillerden değil en azından. Defans ve kaleciler arasında pas yaptırıp istatistik kasacaksa buna da tepki gösteririz. Forma adaletine güveniyorum. Şu oyuncu hocanın prensi demeyeceğiz. Herkes kendi bölgesinde oynayacak çok şükür saçma sapan yerlerde, kendi pozisyonunda oynamayan oyuncu göremeyeceğiz.

(Vı konusuna da değineyim ben hiç bir zaman VI geldi biz uçup kaçıcaz, şampiyon olacağız demedim. O zamanda anlamadın şimdide anlamıyorsun. At gözlüğü ile bakıyorsun çünkü olaylara. O zaman da dedim ki yönetim gitsin sonra hangi hoca gelirse gelsin. Ben bunu söyleyince VI.ci oldum. Bunun nedeni de sen ne anlatmak istersen söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. Senin gibi sorgusuz sualsiz VI'i savunmadım. O zaman da derdim yönetimleydi. Sizde yatıp kalkıp VI'e taktınız. Şenol geldi lige ambargo koyduk. Al sana ambargo. Takımın içinden geçtiler yönetimle beraber. Düne kadar hala şenolu koruyordun sende. Birde vasat dediğin VI üzerinden aklamaya çalışman yokmu beni benden alıyor:) Şenol bu kapıdan içeriye giremeyecek artık çok şükür)

Çevrimdışı Talisca1903

Aykut Kocaman hayatında kaç maça çift forvet ile çıkmış? Kendini futbol alimi zanneden bir kaç klavye antrenörü ne derse onu yazmışsın.

Bu adamın yapacağı en büyük güzellik yayladaki hocamsının bıraktığı enkazı düzeltmek. En azından takıma disiplin kazandıracak. Maç içerisinde eli belinde adam görmeyeceğiz. Misal Cenk koşmazsa forma alamayacak. Semih iyise o oynayacak. 4-3-3 den başka formasyon bilmeyen sözde hocagillerden değil en azından. Defans ve kaleciler arasında pas yaptırıp istatistik kasacaksa buna da tepki gösteririz. Forma adaletine güveniyorum. Şu oyuncu hocanın prensi demeyeceğiz. Herkes kendi bölgesinde oynayacak çok şükür saçma sapan yerlerde, kendi pozisyonunda oynamayan oyuncu göremeyeceğiz.

(Vı konusuna da değineyim ben hiç bir zaman VI geldi biz uçup kaçıcaz, şampiyon olacağız demedim. O zamanda anlamadın şimdide anlamıyorsun. At gözlüğü ile bakıyorsun çünkü olaylara. O zaman da dedim ki yönetim gitsin sonra hangi hoca gelirse gelsin. Ben bunu söyleyince VI.ci oldum. Bunun nedeni de sen ne anlatmak istersen söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. Senin gibi sorgusuz sualsiz VI'i savunmadım. O zaman da derdim yönetimleydi. Sizde yatıp kalkıp VI'e taktınız. Şenol geldi lige ambargo koyduk. Al sana ambargo. Takımın içinden geçtiler yönetimle beraber. Düne kadar hala şenolu koruyordun sende. Birde vasat dediğin VI üzerinden aklamaya çalışman yokmu beni benden alıyor:) Şenol bu kapıdan içeriye giremeyecek artık çok şükür)

Portekizn 2li forveti kimmiş bir yazsana prenslik işlerine felan girme CR7 yandan takım yönetiyor ne anlatıyorsun sen Sametcim dur hele hoca bir gelsin
Ben hücum futbolu seviyorum ama bu adamda yok defansifte oynatsa sonuna kadar devam etsin defans orta saha kaleci paslaşmasını da çokça görecek gibiyiz buna da tepki felan göstermem
Hele oynatsın bakalım yeni hocaya destek veririm ben çünkü CV si var büyük takıma gelmeye
ANÇ de getirse desteklerim Aratta Adalıda A+ hoca istiyorduk geldi Ne gelecekti pep mi
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 09:07:51 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Portekizn 2li forveti kimmiş bir yazsana prenslik işlerine felan girme CR7 yandan takım yönetiyor ne anlatıyorsun sen Sametcim dur hele hoca bir gelsin
Ben hücum futbolu seviyorum ama bu adamda yok defansifte oynatsa sonuna kadar devam etsin defans orta saha kaleci paslaşmasını da çokça görecek gibiyiz buna da tepki felan göstermem
Hele oynatsın bakalım yeni hocaya destek veririm ben çünkü CV si var büyük takıma gelmeye
ANÇ de getirse desteklerim Aratta Adalıda A+ hoca istiyorduk geldi Ne gelecekti pep mi
Vaktimi boşa harcama abi benim Allahını seversen. Genç fetişisti değil falan da yazmışsın yukarıda. Renato sanchezi, ruben nevezi 17 yaşında a milli takıma almış hocadan bahsediyoruz. Ben hoca olduğunu düşündüğüm birini desteklerim her zaman. Bize zarar verdiğini düşündüğüm zamanda desteğimi çekerim. Körü körüne deli gibi kimseyi savunmam. O yüzden başka kapıya git. Buradan sana iş çıkmaz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

her şeyden önce disiplinli, şu anki dağınık görüntüye asla izin vermeyecek, karar alma konusunda radikal hamle yapma konusunda şimdiye kadar gördüğümüz hocalar gibi sarsak davranmayacak bir hoca. duruma göre farklı dizilimler de deneyebiliyor. bizim kanat forvetten yoksun kadromuzda baklava 442 deneme ihtimali çok yüksek örneğin.

fizik kondisyon sorununu, disiplinsizlik meselesini çözerek başlarsa bile bir şeyler değişmeye başlar. takımın başında uzun zamandır hoca yok.

daha genç ve uzun vadeli bir planlamaya atılacak birini bekliyorduk hepimiz bu nedenle bir tatminsizlik var ama gvb gibi tiplemelere göre + sayabileceğimiz yönler de var. full destek devam edelim. taraftarda ilk imajı olumlu oldu ben sosyal medyadaki reaksiyona sevindim. taraftar nezdinde kredisi olması gerek, zor zamandayız, buna ihtiyacı olacak.

Çevrimdışı Talisca1903

Vaktimi boşa harcama abi benim Allahını seversen. Genç fetişisti değil falan da yazmışsın yukarıda. Renato sanchezi, ruben nevezi 17 yaşında a milli takıma almış hocadan bahsediyoruz. Ben hoca olduğunu düşündüğüm birini desteklerim her zaman. Bize zarar verdiğini düşündüğüm zamanda desteğimi çekerim. Körü körüne deli gibi kimseyi savunmam. O yüzden başka kapıya git. Buradan sana iş çıkmaz.
yazmak istemiyorsan yazma sorun yok başka kapıya felan hiç hoş olmadı yakışmadı sana
Benim genç kriterim belli daha doğrusu yok futbolcu iyiyse oynar genç yada yaşlı olması ile değil
Renato Sanchez Ruben Nevez olsun 16 da da oynar sende var mı mesele o

Çevrimiçi Samet Demir

her şeyden önce disiplinli, şu anki dağınık görüntüye asla izin vermeyecek, karar alma konusunda radikal hamle yapma konusunda şimdiye kadar gördüğümüz hocalar gibi sarsak davranmayacak bir hoca. duruma göre farklı dizilimler de deneyebiliyor. bizim kanat forvetten yoksun kadromuzda baklava 442 deneme ihtimali çok yüksek örneğin.

fizik kondisyon sorununu, disiplinsizlik meselesini çözerek başlarsa bile bir şeyler değişmeye başlar. takımın başında uzun zamandır hoca yok.

daha genç ve uzun vadeli bir planlamaya atılacak birini bekliyorduk hepimiz bu nedenle bir tatminsizlik var ama gvb gibi tiplemelere göre + sayabileceğimiz yönler de var. full destek devam edelim. taraftarda ilk imajı olumlu oldu ben sosyal medyadaki reaksiyona sevindim. taraftar nezdinde kredisi olması gerek, zor zamandayız, buna ihtiyacı olacak.

Burada bize iyi bir 6 numara lazım, iki 8i amir ve gedson ile sağladığımızı varsayıyorum. En elzem bölgede sağ ve sol bek oyuncuları. Masunun tekniği iyi ama temposu biraz düşük kalacak gibi duruyor. Bakalım tabi farazi konuşuyoruz şuan. Yönetimin talebi ne oldu, hocanın taktiksel projesi ne göreceğiz.

Kanatsız oynarsak gedson tamda istediği taktiksel dizilime kavuşacak gibi duruyor. Bakalım göreceğiz.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Burada bize iyi bir 6 numara lazım, iki 8i amir ve gedson ile sağladığımızı varsayıyorum. En elzem bölgede sağ ve sol bek oyuncuları. Masunun tekniği iyi ama temposu biraz düşük kalacak gibi duruyor. Bakalım tabi farazi konuşuyoruz şuan. Yönetimin talebi ne oldu, hocanın taktiksel projesi ne göreceğiz.

Kanatsız oynarsak gedson tamda istediği taktiksel dizilime kavuşacak gibi duruyor. Bakalım göreceğiz.

eğer baklava 442 oynamak isterse bir tane net 6 bir tane de kilit açacak daha yaratıcı ofansif bir merkez oyuncusuna ihtiyaç var. bakasetas çok tatmin edici bir isim değil bence daha statik bir oyuncu ama hocaya sorsunlar.

Çevrimiçi Samet Demir

eğer baklava 442 oynamak isterse bir tane net 6 bir tane de kilit açacak daha yaratıcı ofansif bir merkez oyuncusuna ihtiyaç var. bakasetas çok tatmin edici bir isim değil bence daha statik bir oyuncu ama hocaya sorsunlar.
Svenson olayı doğruysa hocanın bu sistemde işini görmez gibi duruyor.

Çevrimdışı celiker1

Net 6 önüne üretkenlik açısından Gedson Fernandes bir türlü olmuyor kafamda.Net 6 önünde hücum yönü iyi Baksetas ve yanında yine hücumu iyi Sosa gibi birisini transfer etmeliyiz bence.Hoca 4-1-2-1-2 gibi kanatsız oynatabilir deniyor.Benfica'da ilk yıllarında sağ kanatta oynamış Gedson'dan sağ koridoru ileri-geri kullabilecek tempolu sağ bek oyuncusu çıkmaz mı acaba?
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2024, 10:06:44 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı zubeyirbaya

Svenson olayı doğruysa hocanın bu sistemde işini görmez gibi duruyor.

evet genelde klasik 6'yla geride 3lü kalmayı planlıyor gibi. daha hücumcu bekler gerekir.

Etiketler: