2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995996 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

sen haklı çıktın bravo hiç alakasız bir adam geldi kalbin temizmiş sistem felan kimsenin daha bir şey bildiği yok A+ hoca sözünü tuttu Başkan yaşlı demans alzheimer başlangıcı felanda vardır aksi bir adam tam benim kalem
Valla abi yorumları okuyorum geriye dönük mdoum düştü biraz forumda karamsarlık gördüm. Ben böyle birşey olacağını sezdim aahi svensson sağlık kontrolünden gectimi ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Fernando Santos'un 8 Kasım 2023'te A Bola'ya verdiği röportajdan...

Soru: "Kendinizi daha çok kulüp antrenörü olarak mı yoksa milli takım antrenörü olarak mı görüyorsunuz?"

Fernando Santos: "Bu soruyu cevaplamak zor. Kulüp teknik direktörlüğüne geri dönmek istiyorum çünkü ihtiyaçlarımı karşılayan şeyin kulüp antrenörlüğü olduğunu biliyorum. Her gün oyuncularla birlikte olabilmek ve onların hem oyuncu hem de insan olarak gelişmelerini sağlamak... Polonya teknik direktörlüğü, çok çabuk aldığım bir karardı ve hataydı. Şimdi sakince düşünmek istiyorum. Açıkçası çalışmaya devam etmeyi umuyorum ve bunun için tüm şartlara sahip olduğumu düşünüyorum. Adrenalin eksikliğinden dolayı kanepede oturmakta bile zorluk çekiyorum. 18 yaşından beri bu işin içindeyim. Sanırım en uzun çalışmadığım süre, 3-4 aydı. Şimdi ben de durup sakince tekliflere bakmak istiyorum. Polonya'daki deneyimimden sonra sakin olmam ve biraz dikkat etmem gerektiğine karar verdim."

Çevrimdışı Talisca1903

Yapma yaa valla iyice karamsarlığa gömüldüm :(
belli olmaz ya milli takımla klüp takım aynı oynatmayabilir durun bir çıksın sahaya rafa silva felan gelirse istesede defansif oynatamaz bakalım ahmet cloud kimleri getirecek

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

En son yönettiği kulüp takımındaki gol performansı

ilk sezon 30 maç 29 gol
https://www.transfermarkt.com.tr/super-league-1/tabelle/wettbewerb/GR1/saison_id/2007

ikinci sezon 39 gol
https://www.transfermarkt.com.tr/super-league-1/tabelle/wettbewerb/GR1?saison_id=2008

son sezonu 41 gol
https://www.transfermarkt.com.tr/super-league-1/tabelle/wettbewerb/GR1?saison_id=2009

buda portekizde şampiyon olduğu sene
https://www.transfermarkt.com.tr/portekiz/spielplan/verein/3300/saison_id/2015/plus/1#EM16

hiç bir maçı üstün oynamamış hep ucu ucuna yenmiş zarzor yenmiş ve o seneyi hatırlıyorum çok kısır futbol vardı herkes ronaldoyu kullanamıyor diyorlardı.

Çevrimdışı levitate

adam benfica'yı yönetirken ligde kasım ayından mayıs ayına kadar hiç yenilmemiş, 2 puanla şampiyonluk kaçırmış ve 3. olmuş :D

uefa'da çeyrek görmüşler
bipbipbupbup

Yapma yaa valla iyice karamsarlığa gömüldüm :(

Ben hiç mutlu değilim ama en kötü yabancı hoca en iyi yerli hocadan iyidir ve Beşiktaşımızın başına geldiyse artık tartışma kapanmıştır bizim için dünyanın en iyi hocasıdır ve hocamızı destekleyeceğiz. En azından 1 sene bi takımı toplasın sonra iyi bir hoca getiririz.

Çevrimdışı levitate

2003-04 sezonunda sporting'i yönetirken uefa'da gençlerbirliğine elenmiş gurme info
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Başkana şimdiden Teşekkür ediyorum, daha tamam oldu diyemediğimiz Sergen Yalçını ve takımın bu hale gelmesinin baş sorumlularından biri olan Şenolu futbol ulemalarının gazına gelerek almadılar ve Feyyaz Hocanın Sergen hocanın ismini söylemesi haricinde isimlerini dahi zikretmediler. İnşallah girdikleri bu yolda başarılı olurlar. Daha yolun başındayız, desteğimizi hep hissedecekler. Başarının yolunda adım adım... :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Valla abi yorumları okuyorum geriye dönük mdoum düştü biraz forumda karamsarlık gördüm. Ben böyle birşey olacağını sezdim aahi svensson sağlık kontrolünden gectimi ?
ben aksine yükseldim hoca defansif yada ofansif orasını tam bilmiyorum ne oynatır ama dağ gibi kariyeri var benim buradan anladığım Hasan Başkan ve yönetimin en baştan beri yapılanma felan diyerek piyasayı yemlediği.Bir an önce A takımı yükseltip Kupa istiyor Şampiyonluk istiyor.Öyle 3-5 sene kimse birşey beklemesin yapılanıyoruz modunda değil beklemezde kimse zaten look at the tabela.Şampiyonluk ana hedefini koymuş büyük takım refleksi budur bana göre
deyil 3-5 sene yarım dönem bekleyemem helal olsun başkana Allah yolunu açık etsin

ben aksine yükseldim hoca defansif yada ofansif orasını tam bilmiyorum ne oynatır ama dağ gibi kariyeri var benim buradan anladığım Hasan Başkan ve yönetimin en baştan beri yapılanma felan diyerek piyasayı yemlediği.Bir an önce A takımı yükseltip Kupa istiyor Şampiyonluk istiyor.Öyle 3-5 sene kimse birşey beklemesin yapılanıyoruz modunda değil beklemezde kimse zaten look at the tabela.Şampiyonluk ana hedefini koymuş büyük takım refleksi budur bana göre
deyil 3-5 sene yarım dönem bekleyemem helal olsun başkana Allah yolunu açık etsin

inşallah dediğim gibi imzalar atıldı artık takımın başına geçti bizim için dünyanın en iyi hocası bundan sonra full destek

Çevrimdışı BlackEagle16

Kazanan Beşiktaş olsun inşallah yolun sonu kupalar olsun. Bu yönetim net yönetmeye gelmiş ! Hep destek tam destek.

Çevrimdışı BlackEagle16

Svenssondan haber yok mu ?

Çevrimdışı Talisca1903

yaşlı hoca istemeyenler vardı onlar için biraz terso oldu ama olsun :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

Svenssondan haber yok mu ?
bence gelmeyecek svenson bakasetas gelsin

Çevrimdışı BlackEagle16

Yaşlısı genci otoriter bı hocanın olması sevindirdi. En azından saygı duyulacak bir kariyere sahip bir hoca !

Çevrimdışı BlackEagle16

bence gelmeyecek svenson bakasetas gelsin
Resim göremedim bir türlü bakındım sağlık kontrolü ile alakalida dün herkes bugün kontrolden geçeceğini yazmıştı

Çevrimdışı Talisca1903

2003-04 sezonunda sporting'i yönetirken uefa'da gençlerbirliğine elenmiş gurme info
yapma yahu Santos muymuş hoca ?  ersun yanal baba senin de gazabından nasiplenmeyen yok :icool: :icool:

Çevrimdışı ferdi1903

Oradaki performansı çok iyi değil, 6 maçta 1.50 puan ortalaması yapmış. Farklı şeyler denemiş, hepsinde çift forvet.
Hoca röportajinda polonyadan teklif geldi de fazla düşünmeden acele karar verdim kabul etmekle hata yaptım demiş

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Yaşlısı genci otoriter bı hocanın olması sevindirdi. En azından saygı duyulacak bir kariyere sahip bir hoca !
Şuanki disiplinsiz oyuncu grubu için iyi bir hoca geldi, ayrıca transferler için de önümüzü açacak. Böyle isimli hocalar olduğu zaman transferde de elimiz güçleniyor. Yerli hocalara göre albenimiz artmış oluyor.

Önümüzdeki 6 ay sabır etmemiz gerek yoksa Şenol seslerini duyarız yine.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İsimsiz no name hocaları CK gibi yetersizler₁ alır ne kadar menajer varsa ayağını kestim diye sırıta sırıta konuşuyordu. Menajersiz transfer nasıl olacaksa elimizde her oyuncu patlıyordu .Al işte verdin menajere  satıyor sende kazan o da kazansın Win Win

Çevrimdışı Talisca1903

Resim göremedim bir türlü bakındım sağlık kontrolü ile alakalida dün herkes bugün kontrolden geçeceğini yazmıştı
çok sürpriz bekliyorum ben rosier atal takası bekliyorum adamı fr da iyice çarmıha gerdiler bizimki de zaten uyumsuz burada nice hocası çok istiyormuş rosieri Allah var oynarda kerata

Çevrimiçi gokhans

Şuanki disiplinsiz oyuncu grubu için iyi bir hoca geldi, ayrıca transferler için de önümüzü açacak. Böyle isimli hocalar olduğu zaman transferde de elimiz güçleniyor. Yerli hocalara göre albenimiz artmış oluyor.

Önümüzdeki 6 ay sabır etmemiz gerek yoksa Şenol seslerini duyarız yine.
o seslerin çıkacağı ümüğü sıkar bu taraftar artık.. Paralı hoca trollerinin oyununa gelecek yönetimde yok, camia içinde trabzon ajanıda yok. O defter sonsuza kadar kapandı artık. Yeni hoca benim için hüsran oldu ama sonuna kadar sabredip, desteklemek düşer bize artık. Allah utandırmasın..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

yapma yahu Santos muymuş hoca ?  ersun yanal baba senin de gazabından nasiplenmeyen yok :icool: :icool:

ali tandoğan'ın frikik golü falan var öyle bir maç

bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

o seslerin çıkacağı ümüğü sıkar bu taraftar artık.. Paralı hoca trollerinin oyununa gelecek yönetimde yok, camia içinde trabzon ajanıda yok. O defter sonsuza kadar kapandı artık. Yeni hoca benim için hüsran oldu ama sonuna kadar sabredip, desteklemek düşer bize artık. Allah utandırmasın..
Hüsran olması sebebini açıklamasınız

Çevrimdışı Talisca1903

ali tandoğan'ın frikik golü falan var öyle bir maç

baki mercimekde var :D :D 2.34 de hocamın surat kireç gibi olmuş :lol: :lol:

Etiketler: