https://twitter.com/VOLEapp/status/1742823164269281590
samet ve talisca abilerime yeni mevzu çıktı aha
Önder Özen kendi önermiş hoca veto etmiş büyük ihtimalle

Yani Volkan Şen, Ozan ve Burak dan başka oyuncu tanımayan insanın gabigolü veto etmesi kadar doğal birşey yok. Sergende misal Buksa listemizdeki bir oyuncuydu deyip adamın rusyada oynadığını zannetmesi falan. Yerli hocalar futbolu Tr superliginden ibaret sandığı ve kendilerini geliştirmediği sürece daha çok milli takıma neden yabancı hoca alınıyor diye serzenişte bulunurlar. (Bazı yerli hocaları tenzih ediyorum.) Mesela dün Fatih terimin maç sonu röportajı denk geldi. Adam yunanistanda italyanca röportaj veriyor. Yanlarında da çevirmen var. Çok garipler valla. Bu durumun farklı bir açıklaması varsa onu bilmiyorsam da buda benim ayıbım olsun.
Şenol g. konusuna da şöyle son kez değineyim şampiyon olduğumuz zaman, milli takıma gitmeden önce, olaylı fenerbahçe maçında bile kendisini deli gibi destekledim. Milli takıma gitme süreci ve milli takım hocası olduğu zamanki tavırları v.s. kendisine nefret etmem için yetti arttı bile. Başkası Şenol Güneş. hakkında ne düşünür ne yapar beni ilgilendirmez. İsterse rüyalarının prensi bile olabilir. Benim derdim o çıkarcıyı Beşiktaşıma tekrar yakıştıranlarda. Takımın başına gelmesin, aynı havayı soğumasın bizden uzakta olsun yeter. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum çünkü.