2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 998694 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/VOLEapp/status/1742823164269281590

samet ve talisca abilerime yeni mevzu çıktı aha

Önder Özen kendi önermiş hoca veto etmiş büyük ihtimalle :) Yani Volkan Şen, Ozan ve Burak dan başka oyuncu tanımayan insanın gabigolü veto etmesi kadar doğal birşey yok. Sergende misal Buksa listemizdeki bir oyuncuydu deyip adamın rusyada oynadığını zannetmesi falan. Yerli hocalar futbolu Tr superliginden ibaret sandığı ve kendilerini geliştirmediği sürece daha çok milli takıma neden yabancı hoca alınıyor diye serzenişte bulunurlar. (Bazı yerli hocaları tenzih ediyorum.) Mesela dün Fatih terimin maç sonu röportajı denk geldi. Adam yunanistanda italyanca röportaj veriyor. Yanlarında da çevirmen var. Çok garipler valla. Bu durumun farklı bir açıklaması varsa onu bilmiyorsam da buda benim ayıbım olsun.

Şenol g. konusuna da şöyle son kez değineyim şampiyon olduğumuz zaman, milli takıma gitmeden önce, olaylı fenerbahçe maçında bile kendisini deli gibi destekledim.  Milli takıma gitme süreci ve milli takım hocası olduğu zamanki tavırları v.s. kendisine nefret etmem için yetti arttı bile. Başkası Şenol Güneş. hakkında ne düşünür ne yapar beni ilgilendirmez. İsterse rüyalarının prensi bile olabilir. Benim derdim o çıkarcıyı Beşiktaşıma tekrar yakıştıranlarda. Takımın başına gelmesin, aynı havayı soğumasın bizden uzakta olsun yeter. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum çünkü.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 17:21:25 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Savaş

Gelsin hocam. Bizi bu sene avrupaya götürsün bir de ztk'yı alalım ben tamamım.

Ha olmasa da kimse de bisey diyemez. Desteğe devam.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Önder Özeni severim de bu transfer işlerinde çokta bir matah olduğu yok en son Dany vardı
Transfer zamanı kriterleri alt alta sıralıyordu kramponunu alıp gelecek felan diye gs maçının tam ortasına bırakmıştı kendisinden beklenildiği gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Önder Özeni severim de bu transfer işlerinde çokta bir matah olduğu yok en son Dany vardı
Transfer zamanı kriterleri alt alta sıralıyordu kramponunu alıp gelecek felan diye gs maçının tam ortasına bırakmıştı kendisinden beklenildiği gibi
o transfer bence zaten kariyerini bitirdi besiktasta. onun disinda kadro muhendisligi bence iyiydi, ozellikle 8-8-8 formulu bence hala gecerli. 8 tane kaliteli yabanci, 8 tane milli veya milli olabilecek turk, 8 tane de genc yatirim yapacagin yabanci+turk karisik oyuncu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2024, 07:49:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/footballcritix/status/1742968842022756675?t=vTWBpanrU-MqTjcSu9Dqaw&s=19
Klasik sosyal medya, gelirken abartarak sevme, gonderirken abartarak gomme.

Alttaki de Glasgow forumunda son haftalari.
https://www.followfollow.com/forum/threads/van-bronckhorst-time-to-say-goodbye-all-just-a-little-bit-of-history-repeating-via-an-article-from-2019.221984/page-2

Taraftarin cogu defansif, yavas oyundan sikayetci. Ozellikle buyuk maclarda etkisiz olmasindan sikayet etmisler. Hatta bir kac kisi Feyenorddan gelirken zaten Feyenord taraftari bunu bize soylemisti diye yazmis :D 

Tavani Bilic olur bu hocanin.

Çevrimiçi Samet Demir

Klasik sosyal medya, gelirken abartarak sevme, gonderirken abartarak gomme.

Alttaki de Glasgow forumunda son haftalari.
https://www.followfollow.com/forum/threads/van-bronckhorst-time-to-say-goodbye-all-just-a-little-bit-of-history-repeating-via-an-article-from-2019.221984/page-2

Taraftarin cogu defansif, yavas oyundan sikayetci. Ozellikle buyuk maclarda etkisiz olmasindan sikayet etmisler. Hatta bir kac kisi Feyenorddan gelirken zaten Feyenord taraftari bunu bize soylemisti diye yazmis :D 

Tavani Bilic olur bu hocanin.
Bilicin avrupa karnesi ne ki bilic olsun? Bize göre Ya çok iyi olur yada çok kötü ortası yok. Bu arada Başkana Gio'yu öneren Louis van Gaal'miş..

Çevrimdışı Talisca1903

Murat Özen GVB nin yardımcılarının şu anda olmadığını başka hocayla GVB nin geleceğini söyledi 1-2 saate belli olacakmış

ndur işide 1,5 yıllık olarak düşünülüyormuş
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2024, 17:44:12 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

şafak malatya GVB ile imzalar atıldı net gördüm diyor yardımcılar sıkıntı diyor makay sıkıntı değil diğerleri için uğraşılıyor dedi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Cenk ve Salihle sözleşme uzatan Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyorum demesin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu takımda 23 yaş üstü kimseyi bırakmam. Komple temizlik lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Cenk'ten devre arasinda kurtulabilmek dilegi ile.

Çevrimiçi Monza

Eski yönetim olsa bu Da Costa'yı apar topar transfer ederdi.
Muleka V2 operasyonu olurdu.

Çevrimiçi Savaş

Başkanı çok iyi anlıyorum. Kim gelir aga bu topluluğa? Yani takımı komple siliyorum gel yenibastan yap demek lazım anca.

En az 50-60 milyon euro gerekli. O da en az.

Abv Anç.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın çağırsınlar ne kadar menajer varsa herkesi satılığa çıkarsınlar. Benim için bu oyuncular yok hükmünde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın çağırsınlar ne kadar menajer varsa herkesi satılığa çıkarsınlar. Benim için bu oyuncular yok hükmünde.
Kim alır bu yeteneksizleri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk ve Salihle sözleşme uzatan Beşiktaşın menfaatlerini düşünüyorum demesin.
Onur'u bir daha 11 görmek istemiyorum. Buna da bir çözüm bulirlar inşallah.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her malın bir kör alıcısı vardır. Verirsin menajere pay bulur sana alıcı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

tek salak bizmiyiz diyorsun ben üstüme almam alan ben değilim alanlarıda desteklemedim

Çevrimiçi Samet Demir

Her malın bir kör alıcısı vardır. Verirsin menajere pay bulur sana alıcı.
%100 pay verilsin gram üzülmem. En kötü hepsini u21 e yollasınlar oradaki çocuklara da örnek olsun. Nasıl futbolcu olunmaz görsün çocuklar.

Çevrimiçi Savaş

Semih hariç alayını göndersinler. Kimseyi kullanmasınlar. Midem bulandı artık bu topluluktan.

Etiketler: