2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999060 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

kadıköyde Şenol Güneş yokken maçlarda mis gibi geçiyordu zaten fnerde elinde güllerle karşılıyordu bizi hakem katliamı felanda olmuyordu geçen senede gerdi gerdi 4 tane atıp geldi 10 kişiyle bak sen şu işe
Şenol Güneş zamanı hiçbir maçta ne fenere ne gsye ezilmedik hatta tokat manyağı yaptık onu bir yazayım da bilmeyen genç arkadaşlar yanlış yönlenmesin sev sevme ama derbylerde en rahat olduğum dönemdi
ha unutmadan yazayım bir de Josef varken derbylerde çok rahattım onu da atlamayayım
sergen dönemindede ezdik onları şenol öncesindede eziyorduk biz feneri hep eziyoruz bu şenola özel bir durum değil şenolla iyi kadrolarla çıktık sen kötü kadrolarla ezdiklerimize bak öyle bir konuşuyorsunki beşiktaşı beşiktaş yapan şenol sanki adam dört senede iki kupa aldı sergen bir senede üç kupa aldı ve sergen hoca falan değil düşün artık seninle sabaha kadar şenol konuşurum her mesajımda başka bir sebep yazarım ama sen iki mesajdan birinde iki defa şampiyon olduk diğerinde hakaret etme dersin farkındamısın bilmem şenolla alakalı söyleyebildiğin tek şey iki defa şampiyon yaptı demekten öteye gitmiyor bu bile beşiktaş için küçültücü tabir çünkü beşiktaş ve fo sayesinde şenol şampiyon hoca oldu beşiktaş olmasa milli takımın yüzünü göremezdi futbol hayatında kazanmadığı parayı ve ünvanı beşiktaş sayesinde kazandı gittiği günde beşiktaşın adını unuttu

Çevrimdışı Talisca1903

fener bizimle sidik yarıştırdığı için  şenol kimi istese yapışıyordu alıyordu 😂 şenolun istediklerini biz almadık fener aldığı için biz şampiyon olduk akıllı başkan vardı
Şenol Güneş diego ribas istedi diyorsun? Gomezi de Şenol Güneş mi istedi? sosayı?talisca? cevap hiçbiri bu işe karışmadığını adın gibi bilirsin ama şöyle bir ortaya karışık yapayım da dersin.Kendin söylüyorsun kendin inanıyorsun herkesi de inandırabilceğini sanıyorsun.Bunu bir adı vardı Onur söylemişti haklıymış adam

Çevrimiçi Necmi

ya lütfen abi ne zaman transfere karıştı bir kez burak ozan istedi negredo lens aldın bir ton paraya ne oldu iyi mi oldu
marceloyu polonyadayken isteyen adam Şenol Güneş küme düşen hannoverden aldın

Beşiktaşın büyüklüğünü nerede gördüğümü yukarıda yazdım bilinç meselesine gelince ben herşeyi Şenol Güneş bağlamıyorum ama yapılanıda görme diyorsun adam Avrupada Cl den lider çıkartırken neyi inkar ediyorsun anlamak mümkün değil hoca bu değil mi aç bak bakalım tolgay nejip orta sahasıyla napoliden deplasman galibiyeti aldın leipzig deplasman kadrosuna bir bak allasen kim var kim yok aman ne yazsam boş bu konuda sen mobbing dersin ben futbolcunun oynayacak durumu yok derim işte bak oynayamıyor onu da kabul etmezsin şu bilinçli bir kişinin söyleyeceği şey mi mobbing oyuncun orda işte al niye oynamıyor kaç maç oldu Şenol Güneş gideli bilinçsizce konuşuyorsun bunu mu diyelim?
Bunun bilinçle felan alakası yok bu bakış açısı ben böyle yorumlarım sen öyle bu ne beni nede seni bilinçsiz yapmaz. Ancak bilinçsiz diye yazanı terbiyesiz yapar kimsenin kimseye böyle söyleme hakkı yok beğenmezsen kendi yorumunu yazar geçersin.
kardeşim şenol liverpoolü eleyen takımı aldı biz şenol öncesindede avrupada başarılıydık üstelik çok daha zayıf kadroyla aç beşiktaş arsenal maçlarını izle ve şenolun nasıl takım aldığını ve o takımın üstüne nasıl takviyeler olduğunu gör sonra avrupa başarısı de sonrada her iki gidişinde nasıl takım bıraktığını gör şenol transfere karışmıyor değildi fikret orman karıştırmıyordu bu sene karışınca neler olduğunu hep birlikte gördük

Çevrimdışı Talisca1903

sergen dönemindede ezdik onları şenol öncesindede eziyorduk biz feneri hep eziyoruz bu şenola özel bir durum değil şenolla iyi kadrolarla çıktık sen kötü kadrolarla ezdiklerimize bak öyle bir konuşuyorsunki beşiktaşı beşiktaş yapan şenol sanki adam dört senede iki kupa aldı sergen bir senede üç kupa aldı ve sergen hoca falan değil düşün artık seninle sabaha kadar şenol konuşurum her mesajımda başka bir sebep yazarım ama sen iki mesajdan birinde iki defa şampiyon olduk diğerinde hakaret etme dersin farkındamısın bilmem şenolla alakalı söyleyebildiğin tek şey iki defa şampiyon yaptı demekten öteye gitmiyor bu bile beşiktaş için küçültücü tabir çünkü beşiktaş ve fo sayesinde şenol şampiyon hoca oldu beşiktaş olmasa milli takımın yüzünü göremezdi futbol hayatında kazanmadığı parayı ve ünvanı beşiktaş sayesinde kazandı gittiği günde beşiktaşın adını unuttu
ne yazıyorum ne anlıyorsun biliçlede eziyorduk feneri değil mi :evillol: :evillol biliçle hiç rahat değildik mesela :icool:Sen Beşiktaşı küçültüyorsun ben değil ben Başarılı olanın hakkını veriyorum sen nefretini kusacağım diye yazılı gerçeği inkar ediyorsun.Beşiktaş ne Şenol Güneş ile büyük oldu nede benim öyle bir söylemim var kendin yazıp bana mal edeceksen başka yazayım.
Hakaret etme derim çünkü sen yazıyorsun bana yamalıyorsun biraz ayıp oluyor.Söylemediğim şeyleri bana yazma.Ben Beşiktaşın büyüklüğünü kimseyle tartşmam karşılaştırmam
 para kazanan kazansın o yönetim işi parayı ben mi veriyorum yada kazanılanı beraber mi harcıyoruz Adam Şampiyon hoca ne kadar inkar edersen et bu seni haklı çıkarmaz en sil o tarihleri hafızandan 2 şampiyonluk az yaz rahatla yapamayacaksın sen belli oldu

dünya 3. de olmadı bu adam milli takımda o da yok sil o tarihide sil kafayı boşalt abi sen
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 01:47:23 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Neyse bırakalım bu konuyu “şimdilik”
Seçildiğinden beri başkanı gören varmı çebi olsa bu sürede yirmi kere tvlere çıkıp ağlamıştı feyyazla samet dışında çıkıp konuşan yok ortada dolanan yönetici yok şimdilik icraatta yok ama icraatı gösterecekleri zamanda gelmedi daha

Çevrimdışı Talisca1903

kardeşim şenol liverpoolü eleyen takımı aldı biz şenol öncesindede avrupada başarılıydık üstelik çok daha zayıf kadroyla aç beşiktaş arsenal maçlarını izle ve şenolun nasıl takım aldığını ve o takımın üstüne nasıl takviyeler olduğunu gör sonra avrupa başarısı de sonrada her iki gidişinde nasıl takım bıraktığını gör şenol transfere karışmıyor değildi fikret orman karıştırmıyordu bu sene karışınca neler olduğunu hep birlikte gördük
yani tamam önce de başarılıydık Şenol Güneş ile de başarılı olunca olmuyor mu? sabaha kadar yazarım diyorsun ya yaz bakalım ne değişecek bu başarılar silincek mi ? Sana acı bir gerçek söyleyeyim mi abi yazılı tarihi silemiyorsun maalesef yazacak orada TD Şenol Güneş diye ne yapcaksın

Çevrimdışı Talisca1903

Neyse bırakalım bu konuyu “şimdilik”
Seçildiğinden beri başkanı gören varmı çebi olsa bu sürede yirmi kere tvlere çıkıp ağlamıştı feyyazla samet dışında çıkıp konuşan yok ortada dolanan yönetici yok şimdilik icraatta yok ama icraatı gösterecekleri zamanda gelmedi daha
bencede
icraata gelince UTG ve Fırat fidan başarılı iki icraat rıza göndermek çok çok çok  başarılı bir icraat Semih olayı 4. icraat iyiye iyi.Artık Semih oynatırken kafamızda sorun olmaz gider mi kalır mı?

Çevrimdışı Talisca1903

gedson ve colley hariç satabileceğimz yada gönderebileceğimiz tüm yabancılardan çıkmak gerek.OX rebic ghezzal rosier masuaku felan yeni gelen hocayı aldatabilir.Bu idaman çıkmama gruplaşma yapan adamların kayığına bindirmemek gerek Endonazyalıyı.1-2 maç göz boyayan performans sergileyip 1 sene daha çekilmez bunlar

Çevrimiçi Necmi

ne yazıyorum ne anlıyorsun biliçlede eziyorduk feneri değil mi :evillol: :evillol biliçle hiç rahat değildik mesela :icool:Sen Beşiktaşı küçültüyorsun ben değil ben Başarılı olanın hakkını veriyorum sen nefretini kusacağım diye yazılı gerçeği inkar ediyorsun.Beşiktaş ne Şenol Güneş ile büyük oldu nede benim öyle bir söylemim var kendin yazıp bana mal edeceksen başka yazayım.
Hakaret etme derim çünkü sen yazıyorsun bana yamalıyorsun biraz ayıp oluyor.Söylemediğim şeyleri bana yazma.Ben Beşiktaşın büyüklüğünü kimseyle tartşmam karşılaştırmam
 para kazanan kazansın o yönetim işi parayı ben mi veriyorum yada kazanılanı beraber mi harcıyoruz Adam Şampiyon hoca ne kadar inkar edersen et bu seni haklı çıkarmaz en sil o tarihleri hafızandan 2 şampiyonluk az yaz rahatla yapamayacaksın sen belli oldu

dünya 3. de olmadı bu adam milli takımda o da yok sil o tarihide sil kafayı boşalt abi sen
biliçin demeçlerinde sorun vardı yoksa ne zaman ezildik fenere ben kıskıs gülünecek bir durum göremiyorum izle maçları ezilmişmiyiz yoksa hakemmi almış elimizden hocalardan yönetimlerden bağımsız olarak bizim nerdeyse her fener deplasmanı bir destandır ben fenerin bizi ezdiği bir maç hatırlamıyorum ama bizim ezip geçtiğimiz maçların sayısını bile hatırlamıyorum bizim karşımıza fener her zaman 1-0 mağlup çıkar biliç maçıydı sanırım 2-1 yenilmişdik cünonun katlettiği maçtı elimizden zor almıştı
Yani kıskıs gülecek bir durum yok ortada fener bildiğin ezik bir takımdır onun bizi ezmeye kapasitesi yetmez fenerin bizi yenmesi için bir eksik oynamamız bile yetmez yanına hakem alması gerekir

Çevrimiçi Necmi

gedson ve colley hariç satabileceğimz yada gönderebileceğimiz tüm yabancılardan çıkmak gerek.OX rebic ghezzal rosier masuaku felan yeni gelen hocayı aldatabilir.Bu idaman çıkmama gruplaşma yapan adamların kayığına bindirmemek gerek Endonazyalıyı.1-2 maç göz boyayan performans sergileyip 1 sene daha çekilmez bunlar
ox konusunda yanılıyorsun şu an tek hırs yapan oynamaya çalışan ox ve colley savaşan iyi bir takımda ox pırıl pırıl parlar sahaya çıkan rezillerden utanıp taraftardan özür dileyen biri kolay gönderilmez üstelik kaliteli oyuncu

Çevrimdışı Talisca1903

biliçin demeçlerinde sorun vardı yoksa ne zaman ezildik fenere ben kıskıs gülünecek bir durum göremiyorum izle maçları ezilmişmiyiz yoksa hakemmi almış elimizden hocalardan yönetimlerden bağımsız olarak bizim nerdeyse her fener deplasmanı bir destandır ben fenerin bizi ezdiği bir maç hatırlamıyorum ama bizim ezip geçtiğimiz maçların sayısını bile hatırlamıyorum bizim karşımıza fener her zaman 1-0 mağlup çıkar biliç maçıydı sanırım 2-1 yenilmişdik cünonun katlettiği maçtı elimizden zor almıştı
Yani kıskıs gülecek bir durum yok ortada fener bildiğin ezik bir takımdır onun bizi ezmeye kapasitesi yetmez fenerin bizi yenmesi için bir eksik oynamamız bile yetmez yanına hakem alması gerekir
derby galibiyetin yok hakem deme hakem her dönemin sorunu fener tabikide ezikte yenemedin işte o eziği onu anlatıyorum hemen manipulasyona başlama sene biliçlede ezdik dyorsun ya öyle olmuyor işte tabela

Çevrimiçi Necmi

üstelik her oyuncunun üstü çizilmez buna ne bütçe yeter nede başarılacak bir durum bu takımı yenilemek için direk nakit harcaman gereken 100 m euron varmı ve üstünede bir o kadar borçlanabilecekmisin beş oyuncu kadro dışı üstüne iki üç oyuncuylada vedalaştımı takviyelerle gerisi toparlanır sen bu takımda ileri uca cenk abu koyduğunda bu takımın geri kalanını bitiriyorsun kesilecek isimler belli cenkle devre arası vedalaşılmalı amarteyle vedalaşılmalı kadro dışılarla vedalaşılmalı yerlerine takviye yapılıp devam edilmeli sezon sonundada o soyunma ıdasına gelip soyunmayan kim varsa kıçına sağlam bir tekme vurulmalı ama bu yedi isim yeni hocaya verilmemeli yoksa gelen hocanın kim olduğunun önemi kalmaz

Çevrimdışı Talisca1903

ox konusunda yanılıyorsun şu an tek hırs yapan oynamaya çalışan ox ve colley savaşan iyi bir takımda ox pırıl pırıl parlar sahaya çıkan rezillerden utanıp taraftardan özür dileyen biri kolay gönderilmez üstelik kaliteli oyuncu
sakat ve sakatlanmaya müsait adam elimizde patlaması yakındır sene başında raşite de yazdım sat yada fesih et paradan kontenjandan çık diye kendinde yazmışsın işte oynamaya çalışıyor diye daha bir şey oynayamadı olacak diye beklersin yapacak diye beklersin ama sonuç yok
sen diyorsun ox u tut tut da bu adam dönemz daha

Çevrimiçi Necmi

sakat ve sakatlanmaya müsait adam elimizde patlaması yakındır sene başında raşite de yazdım sat yada fesih et paradan kontenjandan çık diye kendinde yazmışsın işte oynamaya çalışıyor diye daha bir şey oynayamadı olacak diye beklersin yapacak diye beklersin ama sonuç yok
sen diyorsun ox u tut tut da bu adam dönemz daha
neyi olacak diye bekliyorsun alt yapı oyuncusumu bu
Ox sakatlanırmı bilemeyiz en iyi rapor onun raporu birşey yapamamasına gelince messi bu takımda üç maçta yuhalanır bu takıma bakıp adam harcama burda şenolun bıraktığı enkaz var birde bu oyuncuları profesyonellerin elinde görüp değerlendirelim sakat denen oyuncuların çoğu sahaya çıkmak istemedikleri için sakat emin ol sahaya çıkmak demek kariyerlerinin sekteye uğraması demek taze başlangıç yapalımda bazı oyuncuları öyle değerlendirelim bence

Çevrimdışı zubeyirbaya

madem eskileri istemek popüler bu ara bizim taraftarda bi weghorst istenebilir aboubakar yerine. buna ben de ok olurum. :) daha gencini bulsak iyi olur ama santrafor işleri çok maliyetli. weghorstta bi 3-4 sene daha ayakta kalır tipi var.

Çevrimdışı zubeyirbaya

feyenoord'u şampiyon yapmak zor iş. son seneyi saymazsak 24 senede mi ne tek şampiyonluk gvbnin ki imiş. psv'yi şampiyon yapmış gibi de tam değerlendirmemek lazım. ya da feyenoord ile 3. olunan her sezonu başarısız olarak kaydetmemek lazım. gvbnin dönemi dahil bir çok dönemde ajax-psv ile feyenoord arasında büyük kadro kalitesi farkları oluyor. hocanın feyenoord dönemi gerek oyunculara aldırdığı msafe, gençler, transferler sonuç vs bir çok parametre bakımından burada algılanandan çok daha başarılı bence.

Çevrimdışı Talisca1903

madem eskileri istemek popüler bu ara bizim taraftarda bi weghorst istenebilir aboubakar yerine. buna ben de ok olurum. :) daha gencini bulsak iyi olur ama santrafor işleri çok maliyetli. weghorstta bi 3-4 sene daha ayakta kalır tipi var.
eskiyi değil iyiyi istemek doğal WW de iyi adam istenir tabi imkanı varsa

Çevrimiçi NioHH

Bir yerlerde Gabriel Barbosa dedikodusu vardı. Çok da sağlam olur, oluru varsa

Çevrimdışı Talisca1903

Bir yerlerde Gabriel Barbosa dedikodusu vardı. Çok da sağlam olur, oluru varsa
gabigol iyi adam da pahalıdır çok para ister

Çevrimiçi NioHH

gabigol iyi adam da pahalıdır çok para ister

Sözleşmesi bitiyor ve bedava gitmesin diye 5 Milyon Bonservis biçilmiş deniliyordu haberde

Çevrimdışı Talisca1903

Sözleşmesi bitiyor ve bedava gitmesin diye 5 Milyon Bonservis biçilmiş deniliyordu haberde
bedava çıkabilir diye bir şeyler duydum ceza mı almış neymiş var öyle bir durum bedava çıkarabilirsek maaş halledilebilir
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2024, 11:58:59 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Gabi ile abuyu kafa kafaya takas yapalım olsun bitsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi NioHH

Gabi ile abuyu kafa kafaya takas yapalım olsun bitsin.

Keşke öyle bir şeyi kabul etseler

Çevrimiçi Samet Demir

Keşke öyle bir şeyi kabul etseler
Abu alana bedave onana
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi NioHH

Abu alana bedave onana

Amarteyi de ekle üstüne 5 Milyon verelim

Etiketler: