sergen dönemindede ezdik onları şenol öncesindede eziyorduk biz feneri hep eziyoruz bu şenola özel bir durum değil şenolla iyi kadrolarla çıktık sen kötü kadrolarla ezdiklerimize bak öyle bir konuşuyorsunki beşiktaşı beşiktaş yapan şenol sanki adam dört senede iki kupa aldı sergen bir senede üç kupa aldı ve sergen hoca falan değil düşün artık seninle sabaha kadar şenol konuşurum her mesajımda başka bir sebep yazarım ama sen iki mesajdan birinde iki defa şampiyon olduk diğerinde hakaret etme dersin farkındamısın bilmem şenolla alakalı söyleyebildiğin tek şey iki defa şampiyon yaptı demekten öteye gitmiyor bu bile beşiktaş için küçültücü tabir çünkü beşiktaş ve fo sayesinde şenol şampiyon hoca oldu beşiktaş olmasa milli takımın yüzünü göremezdi futbol hayatında kazanmadığı parayı ve ünvanı beşiktaş sayesinde kazandı gittiği günde beşiktaşın adını unuttu
ne yazıyorum ne anlıyorsun biliçlede eziyorduk feneri değil mi

:evillol biliçle hiç rahat değildik mesela :icool:Sen Beşiktaşı küçültüyorsun ben değil ben Başarılı olanın hakkını veriyorum sen nefretini kusacağım diye yazılı gerçeği inkar ediyorsun.Beşiktaş ne Şenol Güneş ile büyük oldu nede benim öyle bir söylemim var kendin yazıp bana mal edeceksen başka yazayım.
Hakaret etme derim çünkü sen yazıyorsun bana yamalıyorsun biraz ayıp oluyor.Söylemediğim şeyleri bana yazma.Ben Beşiktaşın büyüklüğünü kimseyle tartşmam karşılaştırmam
para kazanan kazansın o yönetim işi parayı ben mi veriyorum yada kazanılanı beraber mi harcıyoruz Adam Şampiyon hoca ne kadar inkar edersen et bu seni haklı çıkarmaz en sil o tarihleri hafızandan 2 şampiyonluk az yaz rahatla yapamayacaksın sen belli oldu
dünya 3. de olmadı bu adam milli takımda o da yok sil o tarihide sil kafayı boşalt abi sen