Yahu Allah aşkına Solskjaer nezaman hocalık yapmış ne halt yemiş.
Tecrübe olmadan baskı olmadan eski kulübünün başına geçti İngiliz medyası bile onu rahat bıraktı sevimli ve toy olduğu için, yine bi halt beceremedi.
Ha Solskjaer, ha Burak Yılmaz ha Ruud van Nistelrooy.
Bu Breitenreiter mıdır nedir burası 12 takımlık İsviçre ligi değil böyle antrenörler burada Otto Bariç gibi medyaya yem olur.
Getireceksin adam gibi bir Conte, bir Bilic, bir Bielsa yada bir Zidane.
Yav he he...
Conte, Bielsa ve Zidane'da kapimizda bizi bekliyor zaten.
Ayagimiz bi yere bassin artik kendimizi dev aynasinda gordugumuz yeter. Bu insanlar icin Besiktas kim ki, 3. dunya ulkesinin batik bile olmayan futbol ortamina salak mi gelsinler?
Bunlari buralara sadece para ile cekebilirsin ki para soz konusu olsa adamlar coktan Arabistan'a gitmisti. Zidane cok degil, yakin zamanda Al Nassr'in yillik 80M Euro'luk teklifini geri cevirdi. PSG'yi iki kere, Manu'yu, USA, Portekiz ve Brezilya milli takimlarinin tekliflerinide reddetti ama Besiktas halkin takimi benim goz agrim diyip gelecek? Keza Conte daha gecen gun aciklama yapti Araplar dunyanin parasini verdi ama gitmedim diye.
Ayni sekilde Bielsa, istedigi zaman gidip dunyanin en iyi ligi olan PL'de bircok takimi calistirabilir. Cok degil o da daha bu sene Everton'un teklifini geri cevirip Uruguay milli takiminin basina gecti. Iyi bir hava yakalayip Brezilya'yi ve Arjantin'i yendiler son birkac ayda - ama Besiktas beni istiyor - Uruguay beni affedin diyip o da Besiktas'a gelecek.
Conte - Bielsa - Zidane yazip yanlarina birde Bilic'i ekliyorsun - onerdigin her ismin hemen hemen farkli bir bakis acisi var futbola.
Ya bunlari biraktim ulkede futbol namina hicbir sey yok, stadlar bos, ligin liderinden ligin sonuncusuna kadar butun takimlar lig sikeli diye aciklama yapiyor, yayinci kurulus ilk firsatta kacmaya calisiyor, stad var zemin yok, daha yeni butun dunyaya rezil olmussun hakem doverek, sonra ki hafta klup baskani takimini sahadan cekiyor, hakemler maclara cikmayacagiz diyerek 2 gun sonra maclara cikiyor - tam bir toksik ve kaos ortami var ve buraya gelip Zidane Conte falan yaziyorsun. Biraz gercekci olalim ya