2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994162 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

banane kimi seversen sev kimden nefret edersen et bende Rızadan nefret ediyorum açıklmalarıyla bunu da hakediyor zaten dönüp dolşaıpher ladı şenolda şenol şenolcular diye hakaretvari yazarsanız ben de sana 40 miyonluk mulekacı yazarım senin yüzünden soktular bize bunu maş bonservis 10 milyona patladı
rızayı bende sevmem gelmesinide istemedim nedenide seninle aynı benim önceliğim her zaman beşiktaş oldu mulekaya gelince kasımpaşada bize gol atmasa adını bile duymazdım ne istemesi ama sonuçta bizim oyuncumuz ve doğru kullanamıyoruz kasımpaşa bile bizden iyi kullandı önemli olan oyuncudan verim almak alamıyorsan umrumda olmaz cenki eskiden severdim çünkü katkısı vardı şimdi istemiyorum çünkü zararı çok ben herşeyi beşiktaş üzerinden değerlendiririm beşiktaş için iyiyse iyidir kötüyse tanımam

Çevrimdışı Talisca1903

rızayı bende sevmem gelmesinide istemedim nedenide seninle aynı benim önceliğim her zaman beşiktaş oldu mulekaya gelince kasımpaşada bize gol atmasa adını bile duymazdım ne istemesi ama sonuçta bizim oyuncumuz ve doğru kullanamıyoruz kasımpaşa bile bizden iyi kullandı önemli olan oyuncudan verim almak alamıyorsan umrumda olmaz cenki eskiden severdim çünkü katkısı vardı şimdi istemiyorum çünkü zararı çok ben herşeyi beşiktaş üzerinden değerlendiririm beşiktaş için iyiyse iyidir kötüyse tanımam
yok öyle 40milyonluk oyuncu aldık diyip CK güzelliyordun kaçmak yok yan yola da giremezsin

madem ki siz benim Beşiktaş sevgimi Şenol Güneş istedim diye manipule edeceksiniz aynısını bende yapacağım yazmadığımdan söylemediğimden yada söylediğimi çarpıtarak yazacaksınız bilmukabele
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2023, 01:55:55 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

aybaba konuştu ya işte seçim öncesi sonrası rıza saldırıyor sağa sola sana kalsa efsane adam yapabildiği tüm pisliği yapacak 50 sene konuşur sen savun daha bunu Şenol Güneş bunun gibi yapsa ohoho

sen şu Rızayı savundun ya daha da bir şey yapmana gerek kalmadı senin Şenol Güneş nefretin Beşiktaş sevginin önüne geçmiş Rıza savunduğun kadar Beşiktaşı savunmuyorsun
gerçekten boş yapma
Forum kurulduğundan beri aç mesajlarımı tarat rızayla alakalı olanlar bak bakalım hakkında tek iyi kelime söylediğim mesaj bulabilecekmisin ne efsanesi beşiktaşın efsanesi olmak o kadar ucuzmu maf a bile efsane demiyorum benim için efsane şeref beydir baba hakkıdır sebadır
Beşiktaş 120 yıllık koca çınar elbette katkı veren çok isim oldu gölgesinde her katkı veren efsanemi oluyor  mirasını beşiktaşa bağışlamış şevket belgin gibi insanların olduğu yerde rızaya efsane demek beşiktaşa hakarettir çok kişi adını bilmez 

Çevrimiçi Necmi

yok öyle 40milyonluk oyuncu aldık diyip CK güzelliyordun kaçmak yok yan yola da giremezsin

madem ki siz benim Beşiktaş sevgimi Şenol Güneş istedim diye manipule edeceksiniz aynısını bende yapacağım yazmadığımdan söylemediğimden yada söylediğimi çarpıtarak yazacaksınız bilmukabele
sen onu doğru kullan bak bakalım ediyormu etmiyormu fo olsa onu iyi fiyata okuturdu kanatta asla oynamam diyen oyuncuyu aynı zamanda oynayamayanda geldiğinden beri kanat dışında oynatmıyoruz adam bu ligde kasımpaşada kaç gol attığına bak bizede iki tane sallamışdı tutamadık ceza sahasında bugün bu kadar kötüyse emin ol bizim eserimiz şenolun cenk sevdası yani gelenlerde onu takip etti
Dört senedir aldığımız bütün oyuncularmı kötü hep kendisini ispatlamış oyuncular geliyor neden bizde kötüler önce bunu sorgulayalım al bak n koudou neler yapıyor arap ligi diye kimse burun kıvırmasın bak gol krallığında yarıştığı isimlere

Çevrimdışı zubeyirbaya

santrofor diyen de var bukari ve sandanda mıydı neydi isimleri inşallah iyi adamlardır zar atacak pozisyonda değiliz

bütün medya iki oyuncuyu yazdı evet ama rıza veda konuşmasında samet stoper izlemeye gitti dedi. medya sametle tosic'in fotolarını görünce açmış transfermarktı bukari ve sandanda yazmış büyük ihtimalle :) artık haber filan alamıyorlar bu olaydan da bariz belli. teknik direktör haberlerinin yüzde 90ı da boşta kim varsa sıralamaktan ibaret gibi duruyor.

Çevrimiçi Mehmet57

Solskjaer gelsin, yaninda da lucas bergvall’i kapip gelsin. 17 yasindaki cocuk bizim orta sahamizi top diye oynar

https://youtu.be/vrLyn9rcc9g?si=aY8QCmsul8GclTAb

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1738340560660799654?t=vaYmTXEJKrf0m3O4DEIzOA&s=19

Solskjaer, Grasner ve Breitenreiter'den birisi olacak gibi duruyor. Breitenreiter gelebileceğini iletmiş sanırım Başkan beklemeye almış umarım en yakın zamanda en iyisi ile anlaşırız.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2023, 08:06:11 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1738340560660799654?t=vaYmTXEJKrf0m3O4DEIzOA&s=19

Solskjaer, Grasner ve Breitenreiter'den birisi olacak gibi duruyor. Breitenreiter gelebileceğini iletmiş sanırım Başkan beklemeye almış umarım en yakın zamanda en iyisi ile anlaşırız.

aslında bu adam pek bilinmediği için dudak bükülüyor ama teknik direktörlük kariyerinde başardıkları van nistelrooy ve solskajerden fazla.

Çevrimdışı levitate

şimdi biz sana anlaşıyoruz desek içinmi rahatlayacak
cenk'in oynayamayacağını bilmek mutlu ederdi...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Breitenreiter'in taktiklerinin temel hücum fikri, topa sahip olmanın gerekli olmadığı, eğer bu durum bir şey inşa etmiyorsa. Alışık olduğumuz klasik Şenol Güneş, Avcı futbolundan çok farklı sizin anlayacağınız.

Farklı bir isim. Enteresan bir seçenek olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Breitenreiter'in taktiklerinin temel hücum fikri, topa sahip olmanın gerekli olmadığı, eğer bu durum bir şey inşa etmiyorsa. Alışık olduğumuz klasik Şenol Güneş, Avcı futbolundan çok farklı sizin anlayacağınız.

Farklı bir isim. Enteresan bir seçenek olur.
%60 üzeri topun bizde olduğu, defans ile kalecilerle istatistik kasdığımız oyunun zıttı bir oyunu taraftarın seveceğini zannetmiyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/HaberKartali/status/1738306402840350876?t=wt-ZvOvsghFGbRmCBTa1cw&s=19

İnşallah böyle birşey yoktur. Bu tip anadolu oyuncularına verilen paralar israftan öte gidemez.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı ankarakartal06

Andre Breitenreiter dışında kimse beni heyecanlandırmadi. 

Andre Breitenreiter direk gelsin başlasın

Çevrimiçi Samet Demir

Andre Breitenreiter dışında kimse beni heyecanlandırmadi. 

Andre Breitenreiter direk gelsin başlasın
Solskjaer ile Breitenreiter arasında kaldım bende.

Çevrimiçi Ravenman

Yahu Allah aşkına Solskjaer nezaman hocalık yapmış ne halt yemiş.

Tecrübe olmadan baskı olmadan eski kulübünün başına geçti İngiliz medyası bile onu rahat bıraktı sevimli ve toy olduğu için, yine bi halt beceremedi.

Ha Solskjaer, ha Burak Yılmaz ha Ruud van Nistelrooy.

Bu Breitenreiter mıdır nedir burası 12 takımlık İsviçre ligi değil böyle antrenörler burada Otto Bariç gibi medyaya yem olur.

Getireceksin adam gibi bir Conte, bir Bilic, bir Bielsa yada bir Zidane.

Çevrimiçi Samet Demir

Tecrübe olmadan baskı olmadan eski kulübünün başına geçti İngiliz medyası bile onu rahat bıraktı sevimli ve toy olduğu için, yine bi halt beceremedi.

Bu Breitenreiter mıdır nedir burası 12 takımlık İsviçre ligi değil böyle antrenörler burada Otto Bariç gibi medyaya yem olur.

Yazdığın 4 isim arasında Bilic kendisini görse ben ne alaka der.

Çevrimdışı sEuL

Yav he he...

Conte, Bielsa ve Zidane'da kapimizda bizi bekliyor zaten.
Ayagimiz bi yere bassin artik kendimizi dev aynasinda gordugumuz yeter. Bu insanlar icin Besiktas kim ki, 3. dunya ulkesinin batik bile olmayan futbol ortamina salak mi gelsinler? 
Bunlari buralara sadece para ile cekebilirsin ki para soz konusu olsa adamlar coktan Arabistan'a gitmisti. Zidane cok degil, yakin zamanda Al Nassr'in yillik 80M Euro'luk teklifini geri cevirdi. PSG'yi iki kere, Manu'yu, USA, Portekiz ve Brezilya milli takimlarinin tekliflerinide reddetti ama Besiktas halkin takimi benim goz agrim diyip gelecek? Keza Conte daha gecen gun aciklama yapti Araplar dunyanin parasini verdi ama gitmedim diye.
Ayni sekilde Bielsa, istedigi zaman gidip dunyanin en iyi ligi olan PL'de bircok takimi calistirabilir. Cok degil o da daha bu sene Everton'un teklifini geri cevirip Uruguay milli takiminin basina gecti. Iyi bir hava yakalayip Brezilya'yi ve Arjantin'i yendiler son birkac ayda - ama Besiktas beni istiyor - Uruguay beni affedin diyip o da Besiktas'a gelecek.

Conte - Bielsa - Zidane yazip yanlarina birde Bilic'i ekliyorsun - onerdigin her ismin hemen hemen farkli bir bakis acisi var futbola.

Ya bunlari biraktim ulkede futbol namina hicbir sey yok, stadlar bos, ligin liderinden ligin sonuncusuna kadar butun takimlar lig sikeli diye aciklama yapiyor, yayinci kurulus ilk firsatta kacmaya calisiyor, stad var zemin yok, daha yeni butun dunyaya rezil olmussun hakem doverek, sonra ki hafta klup baskani takimini sahadan cekiyor, hakemler maclara cikmayacagiz diyerek 2 gun sonra maclara cikiyor - tam bir toksik ve kaos ortami var ve buraya gelip Zidane Conte falan yaziyorsun. Biraz gercekci olalim ya
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2023, 21:27:58 sEuL ]

Çevrimiçi Necmi

Yazdığın 4 isim arasında Bilic kendisini görse ben ne alaka der.
😂

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1738585944851197960

forumda sevmeyen bir abimiz vardı kim olduğunu hatırlayamadım ama onu sevindirebilecek bir haberrr
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

sen onu doğru kullan bak bakalım ediyormu etmiyormu fo olsa onu iyi fiyata okuturdu kanatta asla oynamam diyen oyuncuyu aynı zamanda oynayamayanda geldiğinden beri kanat dışında oynatmıyoruz adam bu ligde kasımpaşada kaç gol attığına bak bizede iki tane sallamışdı tutamadık ceza sahasında bugün bu kadar kötüyse emin ol bizim eserimiz şenolun cenk sevdası yani gelenlerde onu takip etti
Dört senedir aldığımız bütün oyuncularmı kötü hep kendisini ispatlamış oyuncular geliyor neden bizde kötüler önce bunu sorgulayalım al bak n koudou neler yapıyor arap ligi diye kimse burun kıvırmasın bak gol krallığında yarıştığı isimlere

N Koudou şaşırttı ama daha çok şaşırtanı Kenan Karaman. Karaman Schalke 04'ün en golcü ismi ve bu sene takımı sırtlayan oyuncuymuş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Büyük takım oyunu oynatabilecek bir hoca lazım. Van nisterooy buna daha yatkın gibi sanki yine de tam bir şey diyemem bilmiyorum.

Etiketler: