Sen Şenol gelirken yazdıklarının hesabını ver. Ben Rıza gelirken yazdıklarımın hesabını her türlü veririm 
yalan yazdıysam söyle başarılı mı evet denenebilir mi evet
Başarılı olmazsa da gider demişiz gitmiş ne var bunda
Senin gibi nefret ettiğini kabul edemeyip Rebic üzerinden yalan dolan söylemedim algı yapmadım
Adalı üzerinden de algı yapıyorsun matruşka dedin yöneticiler yönetime girdi
Rıza dedin gelmesin sıvası geldikten sonra boyadı
Ne desen 1 hafta sürmeden patlıyor
VI takımı fişek gibi fela diye arada birde arıyorsun kıtırlı sözleri kondisyon öyle yüksekki %17 topla oynayabiliyor takım
Ha bir de çöküp gelip baskete yazıyorsun biz oturu başımıza bela olaydı diyoruz 10 sayı fark olmuş olsa ne olacak diyorsun
Futboldan anlamıyorsun basketten hiç ama hiç anlamıyorsun her masaya da oturayım diyorsun
Kusura bakma biraz sert oldu ama
Sen sürekli hakaret ediyorsun insanlara senin gibi düşünmeyenleri hiç bir yere koymayıp Beşiktaş düşmanı ilan edeceksin neredeyse bir de bunu sanki çaktırmadan yaptığını sanıyorsun yapma bunun azı köylü kurnazlığı
Şenolcular Adalıcılar diye milleti Beşiktaş düşmanı ilan etmek senin ne haddine millet de sana Aratçı hain dese hoşuna gidecek mi ya yazdığını okumuyorsun yada millete alttan vereyim hakareti kimse anlamaz sanıyorsun kendini uyanık milleti saf sanma daha düzgün hakaret etmeden yaz
Daha önce de söyledim hakaret eden misliyle karşılığını alacak devam edip etmemek senin iraden de