2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995079 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

El-Ghazi Ajaxta iken imrenerek izlediğim bir oyuncuydu ama şu an durumunu bilmiyorum. Kulübü sözleşmesini feshetmis.

filistine destek verdiği için kadro dışı kaldı. Irkçılık gibi algılanmasın ama arap futbolcu alınmasına karşıyım.

Çevrimdışı Sefa Kara

@Talisca1903 abi gördün müüü mülleri :D

Hatasından dolayı gol yedirdi müller.Net golü harcadı müller çok istiyordun ama artık bitik.

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903 abi gördün müüü mülleri :D

Hatasından dolayı gol yedirdi müller.Net golü harcadı müller çok istiyordun ama artık bitik.
Onun bitik hali yeter bize ah keşke gelse tipsiz kral

Çevrimdışı zubeyirbaya

müller mi geliyormuş nerden çıktı gelsin gayet ii olur

Çevrimiçi Samet Demir

Ne mülleri yahu. Şu kulübe artık sakatlık riski olan ve 32 yaşından yaşlı adam almasınlar. Hatta bu sınır 30 bile olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Ne mülleri yahu. Şu kulübe artık sakatlık riski olan ve 32 yaşından yaşlı adam almasınlar. Hatta bu sınır 30 bile olabilir.
Bayernde oynuyor bizde oynayamaz diyorsun🤔

Çevrimiçi Necmi

Bayernde oynuyor bizde oynayamaz diyorsun🤔
bence dede mülleri değil torun mülleri isteyin isteklerimiz arzularımız bile kalite kaybediyor bizi herşeye temah eder duruma sokmayı başardılar
Beşiktaş için en tehlikeli durum bu kabul edilmiş çaresizlik

Çevrimiçi Samet Demir

Bayernde oynuyor bizde oynayamaz diyorsun
500bine 1+1 oynayacaksa gelsin. 3 yıldan 3 milyon maaş isteyecekse gelmesin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

500bine 1+1 oynayacaksa gelsin. 3 yıldan 3 milyon maaş isteyecekse gelmesin.
2 milyon 1+1 olur

Çevrimiçi Samet Demir

2 milyon 1+1 olur
2 milyona diğer sokağa evini taşımaz o adam. Yav abi binlerce oyuncu var. Şu sakat ve isimli diye yaşlı oyuncularda ne buluyorsunuz anlamıyorum. 30 yaşında falan olsa neyse seneye 35 yaşında olacak herif. Oldu olacak forvete de Burak'ı koyalım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

amartey transferine kim onay verdiyse teknik ekip yönetim umarım oyuncunun maliyetinin 50 katı zarar ederler, göz göre göre Beşiktaş'ımızın hakkını yediler
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

amartey transferine kim onay verdiyse teknik ekip yönetim umarım oyuncunun maliyetinin 50 katı zarar ederler, göz göre göre Beşiktaş'ımızın hakkını yediler
Dijiku yerine Amarteyi alana sormak lazım. Neymiş amartey orta sahada da oynayabiliyormuş.

Çevrimdışı levitate

yeni hoca ve yönetim devre arasında minimum 6-7 adamı yollamalı, yerine hazır topçu gelmeli başka türlü kurtarmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

yeni hoca ve yönetim devre arasında minimum 6-7 adamı yollamalı, yerine hazır topçu gelmeli başka türlü kurtarmaz
Hiç duygusal olmaya gerek yok. Büyük düşünüyorsan büyük oynayacaksın. Hiç birinin gözünün yaşına bakmayacaksın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeniden yapılanma gelmeli. Altyapıdaki oyuncuları da kaptırmışlar zaten. Semih de başka takıma gitmiş. Eski yönetime dava açılmalı. Uğrattıkları zarar için. Biz 10 sene kendimize gelemeyiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Hiç duygusal olmaya gerek yok. Büyük düşünüyorsan büyük oynayacaksın. Hiç birinin gözünün yaşına bakmayacaksın.
Yeniden yapılanma gelmeli. Altyapıdaki oyuncuları da kaptırmışlar zaten. Semih de başka takıma gitmiş. Eski yönetime dava açılmalı. Uğrattıkları zarar için. Biz 10 sene kendimize gelemeyiz.
+1903

semih'e aston villa dadanmış galiba, fanatik beşiktaşlı falan olmasalar beleşe kaçarlardı da hala şans bekliyoruz falan demiş menajeri. dürüst olmak lazım cenk'ten kötü olma ihtimali var mı mesela, dün maça atsan cenk'in koşamadığı her topa koşardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimiçi gokhans

josef takımından ayrılmış. Devre arası düşük bir ücrete gelse keşke. Tam rıza hoca'nın tarzı bir oyuncu. Şu andaki tüm ortasahaları toplasan bir josef etmez. Zaaten gönderilmeside hataydı.. İnşallah almayı düşünüyordur yönetim. ortasahaya tayfur, necip, onana gireceğine, josef oynar taş gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

josef takımından ayrılmış. Devre arası düşük bir ücrete gelse keşke. Tam rıza hoca'nın tarzı bir oyuncu. Şu andaki tüm ortasahaları toplasan bir josef etmez. Zaaten gönderilmeside hataydı.. İnşallah almayı düşünüyordur yönetim. ortasahaya tayfur, necip, onana gireceğine, josef oynar taş gibi..
+28827171
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Devre arasında 10 numara için Almeria'dan Sergio Arribas

Sağ kanat için Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan kiralık olarak Noni Madueke

Forvet içinde biraz zor ama favorim yine Almeria'dan Luis Suárez

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic - jovic - berghuis

Var bir hayalimiz :)

Çevrimdışı Sefa Kara

devre arasında transfere olumlu bakamıyorum şahsi fikrim sezon sonu yapılanmayı düşünmeliyiz.

Çünkü başkan yeni gelmiş olacak hoca belirsiz olacak takımda gidecek kalacaklar belli olmayacak.

Rıza çalımbay ile önümüzde ki sene devam edilecekse kadro yapılanması düşünebilir yoksa hoca değişecekse yazı beklemeliyiz.

Çevrimiçi Samet Demir

devre arasında transfere olumlu bakamıyorum şahsi fikrim sezon sonu yapılanmayı düşünmeliyiz.

Çünkü başkan yeni gelmiş olacak hoca belirsiz olacak takımda gidecek kalacaklar belli olmayacak.

Rıza çalımbay ile önümüzde ki sene devam edilecekse kadro yapılanması düşünebilir yoksa hoca değişecekse yazı beklemeliyiz.
Seneye avrupaya gidemezsek yazında iyi adam alamayız.

Çevrimiçi murat

transfer işininin sezon ortası sezon sonu teknik direktöre göresi olmaz.klübün bir sportif direktörü ve ona bağlı scaut ekibi olmalı ve her profilden futbolcu takip listesi olmalı.kulübün belli bir oyun şeması da olmalı ve oyuncular ona göre seçilmeli.teknik direktörü de ona göre seçmek lazım.bu şekil olursa her teknik direktör değişiminden sil baştan yapmayız.biri geliyor koşucu takım 3-5-2 diğeri pas oyunu orta kafa gol diğeri bir başka çeşit.ya futbolcular sisteme uymuyor ya da hoca.

Etiketler: