Herkesin proje dedigi şeyi ben açıklıyım, madem kimse acik konusmuyor madem herkes vizyoner ben elimi taşın altına koyuyorum 😄 sosyal medyada proje diyenlerin yüzde 80i için soyleyecegim bunu keza genelleme yapmak yanlis olur.
Proje : kulubun transfer butcesi 10 milyon euro iken 40 milyon harcayabilecek, maas butcesini aşıp iki katına çıkabilecek, renkliler gibi her turlu hile hurdayi kullanabilecek, kurallarin yonetmeliklerin arka kapisindan dolasabilecek, ligi birinci sirada bitirme hedefiyle hicbir kanuna boyun egmeden calisabilecek, transfer yaparken gerek kendi cebinden gerekse diger yonetici ve besiktas buyuklerinin sahsi veya sahip olduklari markalar uzerinden sponsorluk adi altinda ödeme yapabilecek, mhk ve tff uzerine baski ve kontrol olusturabilmek icin normalde sevmedigi bir siyasetciyle bile besiktasin menfaati icin yakinlik kurup fayda sağlayabilecek....
Daha sayıyım mı arkadaşlar? Bırakın şu proje muhabbetini. Mesela cikip deseki altyapidan her sene 2 oyuncu cikaracagiz ve altyapimizdan yetisen oyunculara minimum 10 milyon euro satis limiti koyuyorum ya oynatacagiz yada 10 uzerine satacagiz filan... Allah askina soyleyin boyle proje mi olur? Bu zaten olağan şeyler. Taraftar olarak öyle vasata alıştık ki olağan olması gereken şeylerin baskanin agzindan proje basligi ile soylenmesini bekliyoruz. Siz emin olup aklinizdaki projelerin hepsi hasan bey tarafindan gerceklestirilecektir. Soyledigi seyler tepki cekiyor ama farkindaysaniz hep akla gelmeyen farkli seylerden bahsediyor. Rica ediyorum artik "proje" kelimesini kullanmayin ya
Ben mesela direk beklenti mi soyluyorum her türlü zaten batığız madem batıyoruz o zaman adam akıllı batalım, ileri dörtlüde yani forvet, forvet arkası ve 2 kanat oyuncusunda tasarruf edilmesini istemiyorum, gerekirse butcenin 10 katina cikilsin farketmez. Takim gol atamadiktan sonra boş. 3 yer 5 atariz baska turlusu yok bu işin, futbol izlemek istiyorum gol gormek istiyorum