2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994410 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

biz bunu yıllardır söylüyoruz şenolun oynattığı bir oyun yok çalıştırdığı bir takımda yok elinde süper yetenekli oyuncular varsa başarı geliyor yürüyerek dört yıl quaresmanın her maç kırk ortadını izledik bir kaçı isabetli olunca gol atıp maç kazanıyorduk yada talisca jenerik gol atıyordu bunları kaybedince son senesinde çöktü takım çoğu maç 90 km bile koşmuyordu bu sene hazır takım gelmedi yönetim sayesinde antrenmansız sakatlıktan çıkmış oyuncu aldılar hazır olmayan oyuncu yeteneklide değilse sonuç bu oluyor sahada atmış dakika yürüyen atmışdan sonra yürüyemeyen bir takım vardı biraz hoca olsa cenk o haliyle forma alamazdı abu iyice geriye gitti amir geri gitti gedson koştu oda sakatlandı antrenman yapmayınca böyle oluyor şenol gidince neden apar topar kondüsyoner aramaya kalktılar madem biliyorlardı neden daha önce müdahale edilmedi şampiyonluğun gitmesi beklendi takımın hali eleme maçlarında belliydi geçen seneyide şenol yüzünden kaybettik bu seneyide bazı arkadaşlar valeriana suçu atıp herşeyi düzelteceklerini sandılar iki maçta burakla bile daha iyi oynuyor takım işde şenolun hocalığının seviyesi bu
Hocanın eline sakat oyuncu verdiler, transferlerde sezon öncesi kampını yemedi. Bütün oyuncular Şenol hocanın sezon öncesi kampını yeseydi sen o zaman görecektin takımı, fişek gibi olurdu. Yeni yönetim bence Şenol hocayı düşünmeli. Şenol hoca gelirse devre arası 4-5 transfer yaparsak bu takımı sevgili hocam uçurur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Hocanın eline sakat oyuncu verdiler, transferlerde sezon öncesi kampını yemedi. Bütün oyuncular Şenol hocanın sezon öncesi kampını yeseydi sen o zaman görecektin takımı, fişek gibi olurdu. Yeni yönetim bence Şenol hocayı düşünmeli. Şenol hoca gelirse devre arası 4-5 transfer yaparsak bu takımı sevgili hocam uçurur.
burak yılmaz hoca değil kadro çok iyi burak yılmaz oynatamıyor vereceksin bu kadroyu şenol hocama 2.76 ortalamayla şampiyon yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Yeni yönetim acilen duygusal olmayı bırakıp listedeki 8'i yabancı adamların çoğu ile yollarını ayırmalı. Bu adamlardan aşağı yukarı 15 mil. €'da para kazanmalı.

Bizim artık oyuncu oynar mı? yarın sakatlanacak mı? Ne zaman iyileşir, performansı ne zaman yükselecek gibi soruları bırakmamız lazım. Devre arasında itibarende büyük çaplı temizlik yapmamız gerekir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Öncelikli olarak ya Mertin önüne ya da arkasına kaleci almamız gerekiyor.

Stoper konusunda ayağı iyi bir birini tamamlayan en az 2 adet stoper almamız gerekiyor.

Demir Egeyi rotasyon olarak düşünürsek önüne sağlam, karakter koyacak, agresif birazda ayağı iyi olan bir 6 numara

Gedson ve Ox birbirini yedekler.

Bahtiyarım durumuna göre en az 1 tane 10 numara.

En az 2 tane kanat.

1 tanede kanatta oynayabilen forvet oyuncusu.

Elimizde büyük temizlik yaptıktan sonra 6 adet yabancı oyuncu kalıyor. Bu duruma göre eldekileri rotasyona çekecek kalitede oyuncular almamız gerekiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3.3m euroya gidip Gronbaeki zamanında sen alacaksin, şu an 10 dan aşağı fiyat çekmezler.
1m euroya Derby almadan önce Gyokeresi sen alacaksın onu da Sporting 30 dan aşağı bırakmaz
Olmuşa değil, olma potansiyeli yüksek adama yatırım yapacaksın.
Ne performans vereceğini bilemediğin için işte gerçek scoutluk burada başlar.

Çevrimiçi Samet Demir

3.3m euroya gidip Gronbaeki zamanında sen alacaksin, şu an 10 dan aşağı fiyat çekmezler.
1m euroya Derby almadan önce Gyokeresi sen alacaksın onu da Sporting 30 dan aşağı bırakmaz
Olmuşa değil, olma potansiyeli yüksek adama yatırım yapacaksın.
Ne performans vereceğini bilemediğin için işte gerçek scoutluk burada başlar.
Rakamları tam hatırlamıyorum ama Nino'yu çok rahat alabiliyor muşuz. Yanlış hatırlamıyorsam biz 2.5 peşin gerisini 4 yıl taksite böldürmek istemişiz, kulübüde 3 peşin 3 yıl taksit olur demiş. Yani ortalama bu meblağ yüzünden Beşiktaşın parasını çöpe atmadı saygı değer başkanımız. Bu sene fazladan 300-400bin $ fazla vermemek için Nino gibi adamı kaçırdık. Yerlerinede ortalama toplam 4.5 maaş verdiğimiz 2 adam aldık. Allahtan birbirlerini iyi tamamlıyorlar. Her hafta birisi sakat.

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş artık Beşiktaşla çalışmak istemiyormuş, emeklilik yolunu düşünüyormuş. Beşiktaşa da çok kırgınmış ve yıpranmak istemiyormuş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Güneş artık Beşiktaşla çalışmak istemiyormuş, emeklilik yolunu düşünüyormuş. Beşiktaşa da çok kırgınmış ve yıpranmak istemiyormuş.

Allah Allah, Besiktasin bundan haberi varmıymış?
Tavşan ve dağ hikayesi gibi

Çevrimiçi Necmi

beşiktaş onunla çalışmak isteyecekmiymiş istese koşa koşa gelir o ayrı tabiki emekli olacaktır ona teklif götürecek tek takım beşiktaştı 😳

Çevrimiçi Necmi

Allah Allah, Besiktasin bundan haberi varmıymış?
Tavşan ve dağ hikayesi gibi
yalnız neden kırgın acaba şenola bir tepki olmadı istifa etti deniyordu ilkindede milli takımla imzalayan kendisiydi bizemi sordu iki takımı birlikte yarım dönem çalıştırmayı acaba ne olduda kırgın
İlginç kazanan onlar kaybeden biziz ama biz değilde onlar kırgın oluyor beşiktaşa gelmese milli takım yüzünü göremezdi kovuldu ordan yine beşiktaş kucak açtı 7-8 yıldır kazandığı her kuruş beşiktaş sayesinde oldu adamı servet sahibi yaptık her iki gidişindede geride enkaz bıraktı birde bize kırgınmış sorsana kendine beşiktaşa verdiğin maddi manevi hasarı beşiktaş kaç yılda toparlayacak
Umarım yolun bir daha beşiktaşın semtine bile düşmesin

Çevrimiçi Samet Demir

beşiktaş onunla çalışmak isteyecekmiymiş istese koşa koşa gelir o ayrı tabiki emekli olacaktır ona teklif götürecek tek takım beşiktaştı
Ne kadar doğru bilmiyorum ama milli takımdan teklif bile beklemiş :)

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar doğru bilmiyorum ama milli takımdan teklif bile beklemiş :)
o salaklığı anca biz yapardık zaten yaptıkta 🥺

Çevrimdışı Sefa Kara

ilhan palutu bize isteyenler vardı rize,gs macını izlemesini öneriyorum böyle yetersiz₁ hocaların bizim başımızda işi yok.

Çevrimiçi Samet Demir

ilhan palutu bize isteyenler vardı rize,gs macını izlemesini öneriyorum böyle yetersiz₁ hocaların bizim başımızda işi yok.
Lafın banaysa eğer Rıza hoca yerine tercih ederim dedim. İstediğimden değil. İşk tercihim iyi bir yabancı hoca.

Çevrimiçi murat

Lafın banaysa eğer Rıza hoca yerine tercih ederim dedim. İstediğimden değil. İşk tercihim iyi bir yabancı hoca.
iyi bir başkan başımıza gelmedikten sonra teknik direktörden hiç bir beklentim olmaz.elindeki bedava oyuncuyu tutmayıp yerine 5 tane adam getirdiler toplasan 5 inin katkısı 1 larin etmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

iyi bir başkan başımıza gelmedikten sonra teknik direktörden hiç bir beklentim olmaz.elindeki bedava oyuncuyu tutmayıp yerine 5 tane adam getirdiler toplasan 5 inin katkısı 1 larin etmedi.
Zaten o şart oğlu şart. Yeni gelecek başkanın da hocanın da işi zor. Sıfırdan takım kursalar daha az problemleri olur.
Başkanın da ilk işi şu büyükekşi mi ne karın ağrısı ise onu yapısına çare bulmak olmalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonu gidecekler listesi oluşturayım dedim. Kalacaklar listesi oluşturmak daha kolay olur diye düşündüm. Birkaç oyuncu dışında takımda kimseyi tutmamak lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Sezon sonu gidecekler listesi oluşturayım dedim. Kalacaklar listesi oluşturmak daha kolay olur diye düşündüm. Birkaç oyuncu dışında takımda kimseyi tutmamak lazım.

O kalacaklarda para edecek oyuncular onlarıda göndericez ki takım kurabilelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kalacaklarda para edecek oyuncular onlarıda göndericez ki takım kurabilelim.
Biz gider kalması gerekenleri gönderir, gitmesi gerekenleri sözleşmesi bitene kadar tutarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Biz gider kalması gerekenleri gönderir, gitmesi gerekenleri sözleşmesi bitene kadar tutarız.

Anç yönetimi devam etseydi öyle olurdu ama yeni yönetim ne yapacak bakalım.

Çevrimdışı Sefa Kara

Sene sonu sözleşmesi biten oyuncularımız.

Çevrimiçi Samet Demir

Sene sonu sözleşmesi biten oyuncularımız.
Bu liste yeterli değil. Gedson ve Rosier harici bütün yabancılar gidebilir. Masuaku konusunda da nötrüm.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2023, 12:44:46 Samet Demir ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu liste yeterli değil. Gedson ve Rosier harici bütün yabancılar gidebilir. Masuaku konusunda da nötrüm.
31 tane yeni oyuncu diyorum ben.

Etiketler: