2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991439 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Kim mesela? Cok merak ettim. Besiktas formasini hak etmek demek ilk 11'in vazgecilmezi olmak demek degil. Kadro 25 kisiden olusuyor sonucta. 25 kisilik kadro kuracagiz ve biz M. City degiliz. Butcemiz de belli. Bu kadro'dan kimin gitmeli, hangi parayla kim gelmeli?
Oyuncularin kontrati var cogunun. Gondermek bir dert, yenilerinin hepsini almak ayri bir dert. Sil bastan yazmak kolay.
Kardeş neyin kafasini yasiyorsunuz ? Tam 8.5 milyon Euro veridk orta saha yedeklerine hangi parwmi başkan cebinden versin bu paraları klube borç yapmasın o zaman. Sen 4 ksuu verip Avrupa maçında demir ege ile başlarsan hocanada yönetimine de sahip çıkma çabalarını bırakın be kardeşim kimsenin adamı olmayın Beşiktaş'ı sevin Beşiktaşı
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

+1903
Ayrıca bir konuya değineceğim. Hiç bir spor medyasında hatta bu forumda bile dillendirilmedi. Adana maçında niang necip'i arkadan iki eli ile şiddetli itip düşürdü. Fifa oyun kuralları gereği bunun karşılığı sarı kart. Aynısını ilerleyen dakikalarda yine yaptı, necip hatta düşerken başka oyuncunun dizine geldi kafası. Baya sakatlamaya yönelik bir hareket ve ikincisi direk kırmızı bile olabilirdi. Ama bu durumda ne takımdan bir tepki, itiraz oldu, ne basından beşiktaş yazarları dillendirdi, forumda biz bile umursamadık, belkide başarısızlığa alıştırılıyoruz ve hakediyoruzdur. Ya o pozisyon renklilerden bir oyuncuya yapılsa banko rakibe kart verilirdide,  hem spor programlarında linç olurdu hem taraftar ayağa kalkardı 1 hafta konuşulurdu. Bizim camianın yönetimden hocaya oyuncudan taraftara ruhu çekilmiş..
Ya pozisyon aradın mi pozisyon çok colleyin kafa topu sarışınlara olsa ikiside penaltı atardı. Abicim takımda takimdaslik yok. Futbol oynamak yok ligin kaçıncı haftası olmuş daha 1 yeni transfer ilk 11 de oynuyor ne demeye aldınız bu adamlar neden Beşiktaş'ın parasını Cole atıyorsunuz ?

Çevrimdışı BlackEagle16

Kim mesela? Cok merak ettim. Besiktas formasini hak etmek demek ilk 11'in vazgecilmezi olmak demek degil. Kadro 25 kisiden olusuyor sonucta. 25 kisilik kadro kuracagiz ve biz M. City degiliz. Butcemiz de belli. Bu kadro'dan kimin gitmeli, hangi parayla kim gelmeli?
Oyuncularin kontrati var cogunun. Gondermek bir dert, yenilerinin hepsini almak ayri bir dert. Sil bastan yazmak kolay.
Şu an oynadığı futbol ile Cenk tosun amir Salih  necip mesela oynamadığı futbol ile rehabilite olmasını beklediğimiz rebic onana amartey baktiyar Sahi Beşiktaş formasını hakkeden kim var ? Bu topluluğu bu klipte kim olusturduysa Allah bildiği gibi yapsın. Abicim iki gün sonra çıkarlar çok iyide oynayabilirler ama mesele bu değil mesele 4 milyon verip 2 dakika süre verdiğin 4 milyon verip 90 dakika süre bile veremedigin adamlar. Mesele bu gidiyorlar giderken enkaz bırakıyorlar görün bunları görün

Çevrimiçi kartalizma190399

Şimdi konuşmanın bir anlamı yok sezon devam ediyor sene sonu konuşulur.

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır burası Beşiktaş ne oyuncu yetiştirme yurdu ne kronik sakatları tekrar futbolu kazandırma merkezi.Gidip takımında iyi oynayan oynamasıda yetmez iyi oyanayan adamı alıp gelip sezon başı kampına ligin 4.maçına değil kampa yetiştireceksin.

Yeter burası Beşiktaş herkes kendine gelsin.

Haklisin da bir sekilde aldik o oyunculari. Kontratindan cikabileceginden cikarsin, digerleri zor. Rebic'i gondermek icin kontratinin geri kalan parasi olan 5 milyon euro'yu verip gonderelim mi mesela? Oyle bir butcemiz mi var? Kadro mukemmel degil, cok hatalar yapildi (en cok elestiren bendim bu arada, ben yapilanma stratejisini elestirirken burasi Ajax Altinordu vs degil deniyordu, Onana transferini elestirirken hoca 8 numara oynatacak deniyordu, Bahtiyar'a Kazan Necip derken cok bolgede oynuyor cok faydali olacak vs deniyordu), ama oyle veya boyle cok da kotu olmayan bir kadro kuruldu. Gelecek sene cogu oyuncunun kalmasinda bence sikinti yok. Kontratindan cikabilecegin veya satabilecegin 3-4 oyuncu'yu satarsin, yerine 3-4 az ama oz adam alirsin yine cok rahat yarismaci olursun. Sil bastan vslik bir durum bence yok. Oyunculari kotu gosteren hoca'nin kotulugu bence ve organizasyonsuzluk.

Kardeş neyin kafasini yasiyorsunuz ? Tam 8.5 milyon Euro veridk orta saha yedeklerine hangi parwmi başkan cebinden versin bu paraları klube borç yapmasın o zaman. Sen 4 ksuu verip Avrupa maçında demir ege ile başlarsan hocanada yönetimine de sahip çıkma çabalarını bırakın be kardeşim kimsenin adamı olmayın Beşiktaş'ı sevin Beşiktaşı

Vallahi lafin mi bana bilmiyorum da transfer sezonunun tamaminda transferleri en cok elestiren bendim (Ravenman'la birlikte), baya kisi burada transferlerle ilgili daha yuvarlak, belki bazen pozitif dusunelim kafasiyla iyimser yaklasmisti. Cogu kisiyle tartistim da bu yuzden. Senol Gunes'i de en cok elestirenlerden biriydim. Bence hoca da yonetim de gitmeli. Ama kadro sadece o kadar kotu degil, sil bastan yapilacak bir durum yok, oyle bir maddi durumumuz zaten yok. Yeni baskan gelse de olmayacak. Sizde yeni gelecek baskan, Hasan Arat olsa bile, cebinden 50 milyon euro koyup hibe mi edecek mesela? Oyle birsey tabii ki yok. Maddi durum hala kotu, seneye de kisitli butcemiz olacak. Ona gore dusunup konusmak lazim bence.

Şu an oynadığı futbol ile Cenk tosun amir Salih  necip mesela oynamadığı futbol ile rehabilite olmasını beklediğimiz rebic onana amartey baktiyar Sahi Beşiktaş formasını hakkeden kim var ? Bu topluluğu bu klipte kim olusturduysa Allah bildiği gibi yapsın. Abicim iki gün sonra çıkarlar çok iyide oynayabilirler ama mesele bu değil mesele 4 milyon verip 2 dakika süre verdiğin 4 milyon verip 90 dakika süre bile veremedigin adamlar. Mesele bu gidiyorlar giderken enkaz bırakıyorlar görün bunları görün

Abicim bahsettigim transferleri en cok ben elestirdim zaten. Forumu mu takip etmedin bilmiyorum, ama ben Onana transferini elestirirken yok Milan istiyormus yok Amir tipik 6 degilmis lazimmis yok hoca 8 numara oynatacakmis vs dendi. Ben ve Ravenmann Zaynutdinov'u elestiridk, forumda herkes gayet yuvarlak yorum yapiyordu. Yani lafini dogrulttugunu kisi dogru kisi degil. Ben bu sene Amartey ve Tayfur Bingol haric hicbir transferi mantikli bulmadim. Amartey eyvallah, oynayan ve 2 mevki'yi doldurabilen, alternatif stoper/onlibero olarak iyi, maasi da absurt degil, ihtiyacimiz var. Tayfur Bingol gec gelse de mantikli, eyvallah. Diger hicbir transferi istemedim ben.

- Bailly: aradigimiz tipte stoper kesinlikle degil, takima uymaz, sakatlik riski oldugu icin zar
- Onana: alternatif 6 fikri mantikli, ama 4 milyon euro yedege verilmez, profil olarak fena degil, bonservissiz veya 1 milyon euro'ya gelse anlarim, bu paralara sacmalik
- Rashica: acip yorumumu arayabilirsin, en azindan ligi taniyan dogru mevkiye alinmis oyuncu ama aradigimiz tipte oyuncu degil maalesef demistim, daha yaratici teknik bir oyuncu'ya ihtiyac vardi (5 milyon euro harciyorsak nokta atis olmali)
- Rebic: sol acikta Cenk'in alternatifi yerli olmaliydi, ustelik bitik halde, tamamen zar
- Chamberlain: ihtiyacimiz olan mevkii ama bitik adam, maasli fazla ve zar
- Zaynutdinov: tamamen sacmalik, bu yasta ana mevkisini belli edememis ve bizde hem ilk 11'de oynamayacak hem net bir yeri yedekleyemeyecek bir adam icin bu paralar korkunc

Ben olsam transferi su sekilde yapardim;
Bir defa top 30 takimdan 1 oyuncu bile almazdim. Butcemiz geregi o takimlardan alacagin oyuncular kicina tekme yemis oyuncu olacak, onlarda oynayan veya gecen sene oynamis adami alamayiz. Fred veya Torreira'yi cekebiliyorsan cek, oyle gucumuz yok bu bir.

Ikincisi, Saiss ve Redmond'u gitti var sayarsak parayi Nino'ya gomerdim. Tam ihtiyacimiz olan stoper. Al 7'ye seneye sat 15-20'ye. 15 milyon euro cer cope harciyorsan 7 milyon euro boyle bir adama verebilirsin. Amartey'i bonservissiz cek, Necip ve sonradan donecek Talha 4. stoper olsun tamam iste. Beklerin tamam.

Para'yi gomecegim ikinci adam yabanci sag acik olurdu. Ama hem sag acik hem 8/10 oynayacak teknik, soru isareti olmayacak bir adam alirdim. Malinovskyi bicilmis kaftandi. O olmuyorsa arastirip bulacaksin. Arsenal'in bitik adamini alma, git Twente, Dinamo Zagreb, Metalist, Braga'nin oynayan sag acigini al gerekirse. Futbol sahada kazanir, taraftarin ego masturbasyonunu twitter ergenlerini memnun etmeyi dusunecegine takimi dusun.

Amir'i yedeklemek ve oyuna atmak icin klasik kalipli bir 6 alirdim rotasyon icin. Ama para gommek yerine ucuza bulurdum bir Afrika'li. Elalem Ndashimiye, Atammah, Mensah vs buluyorsa kralini bulursun. Yeter de sana.

Sol acik ve forvete 1 alternatif yerli alirdim. Muleka, Cenk, Aboubakar ve Semih'le birlikte gotururler. Umut Nayir veya Halil Dervisoglu olabilirdi, seni kontenjan acisindan da rahatlatir.
Salih de Demir Ege, Kartal'la rotasyona girerdi. Altyapidan oyunculara sans vereceksin. Demir Ege ve Semih'e, Kartal'a, hatta kalsaydi Berkay, belki Kerem Atakan olabilirdi alternatif.

Boylece kaleci-Salih/Demir Ege-sol acik seklinde yerli rotasyonun da belli olurdu.

Çevrimiçi sefaköykartali

Gelecek yönetime de bol şans diliyorum. Bunların aldığı kimseyi satamayız, bu maaşlarla ne Oxtan ne Rebicten ne Amartey in kontratlarından çıkmamız mümkün değil gibi.

Mert, Masuaku, Gedson, Salih, Rashica ve Aboubakar dışında ana kadrodan kimseyi tutmam şahsen.

Kalanını komple satarım kalanların hiçbiri güçlü Beşiktaş kadrosunda yedek olamaz.

Çevrimdışı Sefa Kara

Gelecek yönetime de bol şans diliyorum. Bunların aldığı kimseyi satamayız, bu maaşlarla ne Oxtan ne Rebicten ne Amartey in kontratlarından çıkmamız mümkün değil gibi.

Mert, Masuaku, Gedson, Salih, Rashica ve Aboubakar dışında ana kadrodan kimseyi tutmam şahsen.

Kalanını komple satarım kalanların hiçbiri güçlü Beşiktaş kadrosunda yedek olamaz.

Ben saydığın isimleride tutmam Beşiktaş daha büyük olmalı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben saydığın isimleride tutmam Beşiktaş daha büyük olmalı.
Bana kalsa gedson dışında hiçbirini tutmam da bu kadar borcun içinde bütün kadroyu temizleyip sıfırdan 20 tane adam çekecek bi yönetim kurulur mu, sanmıyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bana kalsa gedson dışında hiçbirini tutmam da bu kadar borcun içinde bütün kadroyu temizleyip sıfırdan 20 tane adam çekecek bi yönetim kurulur mu, sanmıyorum.

1 tane oyuncu var gedson o bile bal yapmayan arı takımın durumunu düşünün.

Para edecek kim varsa satılıp sözleşmesi bitenler ile sözleşme uzatılmamalı.

satamadıklarımızı kiralayarak uzaklaştırabiliriz.

Çevrimiçi murat

Biraz fazla abartmışsınız.birkaç iyi oyuncu ve takıma kondisyon katacak bir hoca yeterli olur.takım pres yapamıyor rakipler yanımızdan vızır vızır geçiyor.bu yakımın yeteneksizliğinden değil yapılan transferlerin hiçbiri hazır hale gelmedi ,geçen seneden hazır teslim alınan oyuncularda bitik hale geldi.2014 senesindeki takım bu takımı ezer geçerdi .yetenek kısıtlıydı ama ısırıyordu bu takım seyrediyor.

Çevrimdışı ferdi1903

Enkaza bak, 3-5 sene gene kan ağlayacağız anlaşılan

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi murat

Sözleşmelerinin sonuna kadar ödenecek para muhtemelen 45 ten fazladır.sadece 15 bonservise verildi.5-6imza parası ,senelik ortalama 2 milyondan ortalamasını 3 yıldan hesaplasak en az 10 milyon fazlası vardır.aradan biriki tanesi iyi oynasa da paranın bir kısmını kurtarsak.daha bunun oynamdan bedavadan elden çıkarmsı yerine yeniden yransfer yapılması var.geldiklerinden beriher sezon 10 oyuncu aldılar.hiç transfer yapmasalar kulüp en fazla 1 şampiyonluk görmezdi ama bundan iyi durumda olurdu .

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Devre arasında Burak 10 numara olarak Yazıcı'yı getirecekmiş. Sallama haber olmasını umut ediyorum. Yeter miktarda tekaüt oyuncu var bu takımda.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/korayceliker/status/1710372096440721675?t=UBs7S64Tai3jkj03mEZwtw&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
giderayak suçu oyunculara atmış bu oyuncular formsuzsa sen çalıştıramadığın için formsuz bunların hepsi kendini ispatlamış oyuncu sen bir taktik koyacaksınki ortaya onlarda uygulasın ama sen oyuncuların kişisel yetenekleriyle maç almasına alışmışsın ortaya koyabileceğin birşey yok abunun şapkadan tavşan çıkarmasıyla bu maçıda alıyordun yapacağın tek şey rosierin kırmızısının geldiğini görüp oyundan alacaktın bütün stad gördü sen göremedin abuyu çıkartmayacaktın beşiktaş kendi sahasında forvetsiz oynamaz abu savunmayı tutuyordu panikle saçma sapan oyuncu değişiklikleri yaptın cenki oynatmasaydın zaten ilk yarı biterdi maç
Gider ayak bu lafı edip hem kendi beceriksizliğini örtüyorsun hem el bombasının pimini çekip atıyorsun herkesin gözünde takımı hiç ediyorsun

Çevrimiçi Necmi

Devre arasında Burak 10 numara olarak Yazıcı'yı getirecekmiş. Sallama haber olmasını umut ediyorum. Yeter miktarda tekaüt oyuncu var bu takımda.
önce takımda kalsında

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelecek yeni yönetime tavsiyem : 1 tane iki yönlü orta saha, 1 tane skor gücü yüksek kanat ve 1 tane de 10 numara bakmaya şimdiden başlasınlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk umarım sözleşme uzatmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İzmitlibjk

Cenkin futbolla alakası kalmamış. Vedalaşmak lazım

Çevrimdışı ferdi1903

Cenk umarım sözleşme uzatmaz.
Artı Salih de uzatmasin, 1 maç oyna 10 maç ortalarda yok, iksinin yerinede demir ege Semih yeterli

Bence bu mac net olarak taktiksel olarak bazi sikintilarin oldugunu gosterdi. Savunmayi cikarttik, pres yaptik (belki de rakibin zayifliginin da etkisi oldu), ama hala uretemedik.
Taktiksel olarak yanlisliklar devam ediyor. Belki ki Burak da buna cozum olamayacak. Haftalardir hoca'sinin neyi yanlis yaptigini gorememisse zaten kendisinden birsey beklememek lazim. Gelecek antrenorun kalitesini gosterecek seyler;

- Demir Ege'yi ilk 11'e yazmasi, kimin yerine fark etmez.
- Onur'dan anca yedek olacagi, bu kadar alternatif varken asla sol acik-sag acik oynayamayacagi, bir hoca gelip Onur'u sag acik sol acik oynatiyorsa bilin ki cop (tam bir Riza Calimbay hamlesi bu arada).
- Muleka'yi sol acik'ta harcamasi. Ben de ilk geldiginde kanat forvet olabilir demistim, ama olmuyor iste. Ya cift forvette oynatacaksin ya da yedek santrfor olacak. Niye zorlaniyor anlamiyor.
- Aboubakar'i playmaker rolunde degil de pivot olarak oynatmasi. Ne zaman oyuna dahil olmaya calissa takima zarar veriyor. Kale onunde dursun bitirici hamleleri yapsin yeter.

----------------------------------Mert---------------------------------------

Rosier-------------Bailly--------------------Colley---------------Masuaku

Ghezzal-----------Gedson----------------Demir Ege------------Zaynutdinov

-------------------Aboubakar-------------Muleka------------------------------

Soyle bir 11'le cikmak niye bir hoca'nin aklina gelmez anlamiyorum.
Bize gelen hocalarin ve genel olarak yerli hocalarin ozeti:

Artı Salih de uzatmasin, 1 maç oyna 10 maç ortalarda yok, iksinin yerinede demir ege Semih yeterli

Uzatmasinlar da gelecek sene 3 yerli oynatma zorunlulugu varken 5-6 yerliyle mi lige girelim? Veya Salih ve Cenk'i gonderip Kayseri'nin sol acigina 5 milyon euro bonservis bedeli mi odeyelim?
Ikisi de kalmali. Cenk eninde sonunda toparlar, ki yedek olarak bile her zaman faydali olur. Salih'ten iyi yerli orta saha bulamazsin, bulsan da almaya gucun yetmez.
Ikisi de kalmali. Bunlardan 3 kat fazla maas alip yedek oturanlar varken ne de guzel yerlileri gunah kecisi yapiyoruz. Senol Gunes gibilerden farkiniz yok vallahi.

Çevrimdışı Sefa Kara

şu kenan yıldızın kumaşı iyimiş.bizimkiler böyle adamları görmezler anadoludan her sene bir oyuncu çekeriz 1-2 milyon € tutmaz patlar yok olur para da çöpe gider.

Çevrimiçi Samet Demir

şu kenan yıldızın kumaşı iyimiş.bizimkiler böyle adamları görmezler anadoludan her sene bir oyuncu çekeriz 1-2 milyon € tutmaz patlar yok olur para da çöpe gider.
Onu boşver 2 sene önceydi sanırım Salih Özcanın sözleşmesi bitmişti, bizimle adı çıkmıştı falan. Fmciler isterken futbolu çok iyi bilen taraftarımız istemeyip sosyal medyada yaygara koparmıştı. Dün İsmaille beraber hırvat orta sahasına top göstermediler.

Örneğin Can bozdoğan da geldi 2 günde tü kaka yaptıp gönderdik adamı, Semih uzaktan 1 tane şut çekti diye demediğimizi bırakmadık çocuğa. Bizim taraftar genç oyuncu oynatılsın ister fakat oynayana sabır göstermez.

Ayrıca şöyle bir gerçekte var biz genç oyuncu yetiştirme yuvası değiliz fakat planlı bir şekilde geçiş yapmamız lazım. Veteran yıldız oyuncu işinide en yakın zamanda bırakmamız gerekli.

Yazın Talisca muhabbeti geçince onu dahi istemedim ben. 1 Talisca maliyetine ki ortalama 45 milyon çok güzel takım kurulur. Yeterki işi ve futbolu bilen insanlar süreci ve transferleri yönetsinç

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: