Şu an oynadığı futbol ile Cenk tosun amir Salih necip mesela oynamadığı futbol ile rehabilite olmasını beklediğimiz rebic onana amartey baktiyar Sahi Beşiktaş formasını hakkeden kim var ? Bu topluluğu bu klipte kim olusturduysa Allah bildiği gibi yapsın. Abicim iki gün sonra çıkarlar çok iyide oynayabilirler ama mesele bu değil mesele 4 milyon verip 2 dakika süre verdiğin 4 milyon verip 90 dakika süre bile veremedigin adamlar. Mesele bu gidiyorlar giderken enkaz bırakıyorlar görün bunları görün
Abicim bahsettigim transferleri en cok ben elestirdim zaten. Forumu mu takip etmedin bilmiyorum, ama ben Onana transferini elestirirken yok Milan istiyormus yok Amir tipik 6 degilmis lazimmis yok hoca 8 numara oynatacakmis vs dendi. Ben ve Ravenmann Zaynutdinov'u elestiridk, forumda herkes gayet yuvarlak yorum yapiyordu. Yani lafini dogrulttugunu kisi dogru kisi degil. Ben bu sene Amartey ve Tayfur Bingol haric hicbir transferi mantikli bulmadim. Amartey eyvallah, oynayan ve 2 mevki'yi doldurabilen, alternatif stoper/onlibero olarak iyi, maasi da absurt degil, ihtiyacimiz var. Tayfur Bingol gec gelse de mantikli, eyvallah. Diger hicbir transferi istemedim ben.
- Bailly: aradigimiz tipte stoper kesinlikle degil, takima uymaz, sakatlik riski oldugu icin zar
- Onana: alternatif 6 fikri mantikli, ama 4 milyon euro yedege verilmez, profil olarak fena degil, bonservissiz veya 1 milyon euro'ya gelse anlarim, bu paralara sacmalik
- Rashica: acip yorumumu arayabilirsin, en azindan ligi taniyan dogru mevkiye alinmis oyuncu ama aradigimiz tipte oyuncu degil maalesef demistim, daha yaratici teknik bir oyuncu'ya ihtiyac vardi (5 milyon euro harciyorsak nokta atis olmali)
- Rebic: sol acikta Cenk'in alternatifi yerli olmaliydi, ustelik bitik halde, tamamen zar
- Chamberlain: ihtiyacimiz olan mevkii ama bitik adam, maasli fazla ve zar
- Zaynutdinov: tamamen sacmalik, bu yasta ana mevkisini belli edememis ve bizde hem ilk 11'de oynamayacak hem net bir yeri yedekleyemeyecek bir adam icin bu paralar korkunc
Ben olsam transferi su sekilde yapardim;
Bir defa top 30 takimdan 1 oyuncu bile almazdim. Butcemiz geregi o takimlardan alacagin oyuncular kicina tekme yemis oyuncu olacak, onlarda oynayan veya gecen sene oynamis adami alamayiz. Fred veya Torreira'yi cekebiliyorsan cek, oyle gucumuz yok bu bir.
Ikincisi, Saiss ve Redmond'u gitti var sayarsak parayi Nino'ya gomerdim. Tam ihtiyacimiz olan stoper. Al 7'ye seneye sat 15-20'ye. 15 milyon euro cer cope harciyorsan 7 milyon euro boyle bir adama verebilirsin. Amartey'i bonservissiz cek, Necip ve sonradan donecek Talha 4. stoper olsun tamam iste. Beklerin tamam.
Para'yi gomecegim ikinci adam yabanci sag acik olurdu. Ama hem sag acik hem 8/10 oynayacak teknik, soru isareti olmayacak bir adam alirdim. Malinovskyi bicilmis kaftandi. O olmuyorsa arastirip bulacaksin. Arsenal'in bitik adamini alma, git Twente, Dinamo Zagreb, Metalist, Braga'nin oynayan sag acigini al gerekirse. Futbol sahada kazanir, taraftarin ego masturbasyonunu twitter ergenlerini memnun etmeyi dusunecegine takimi dusun.
Amir'i yedeklemek ve oyuna atmak icin klasik kalipli bir 6 alirdim rotasyon icin. Ama para gommek yerine ucuza bulurdum bir Afrika'li. Elalem Ndashimiye, Atammah, Mensah vs buluyorsa kralini bulursun. Yeter de sana.
Sol acik ve forvete 1 alternatif yerli alirdim. Muleka, Cenk, Aboubakar ve Semih'le birlikte gotururler. Umut Nayir veya Halil Dervisoglu olabilirdi, seni kontenjan acisindan da rahatlatir.
Salih de Demir Ege, Kartal'la rotasyona girerdi. Altyapidan oyunculara sans vereceksin. Demir Ege ve Semih'e, Kartal'a, hatta kalsaydi Berkay, belki Kerem Atakan olabilirdi alternatif.
Boylece kaleci-Salih/Demir Ege-sol acik seklinde yerli rotasyonun da belli olurdu.