2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991364 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş zamanında Ozan Tufan'ı istiyordu ve hep bir ağızdan kendisi sadece hocalık yapsın diyorduk :)

Bırakın bu işleri arkadaşlar. Kulüp bu oyuncu sakatlanmadan oynar diyorsa buna inanmak zorundasınız. Bu işin bilirkişisi kulüp doktorları. Aboubakar'a da çolak diyordunuz ilah yaptınız. Artık şu geçmişten bir ders alın.

Ya çok övüyorsunuz ya da çok gömüyorsunuz. Mesela geçen maç OX benim nazarımda öyle ahım şahım bir performans sergilemedi ama burada göklere çıkarılmış. Dönüp okuyunca başka bir maç mı izledim dedim.

Az biraz dengeli olun lütfen. Her şeyin bir yeri zamanı var.
başka maç izlemişsin 🤔 😂

Çevrimiçi Necmi

Bailly’i sadece bizimkiler kotuluyor. Hollanda’da futbol forumlarinda yorumlari okuyorum, herkes “muthis oyuncu, tek kusuru bazen cok sertligi ve sakatliklari” diyor, Utd forumlarinda da herkes “Evans ve Maguire’dan daha iyi” diyor. Ama bizimkiler kotuluyor.

Misal, Gs’nin 10-15 mil verdigi Sanchez’den cok daha iyi. Sanchez Ajax donemi ve Spurs kariyerinin basinda iyiydi, artik o oyuncuyla alakasi yok ve ozellikle gectigimiz sezon inanilmaz hatalar yapan biriydi.
eğer o bailly geldiyse bencede müthiş oyuncu bu tarz oyuncular sadece oynamaz etrafınıda ateşler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

abu imza parası almadımı başkasının aldığı imza parası onu neden ilgilendirsin
Aboubakar da imza parası aldı ama 1 senelik kontrat da yapmadı. 1 milyon 140 bin avro imza parası alıp 2.5 senelik sözleşme yapmış. Aboubakar'ı ilgilendirmez desen menajerini ilgilendirir. Aboubakar'ı da menajerini de ilgilendirmesin takımda başka bir futbolcu ve menajeri çıkar onu ilgilendirir. Aynı pozisyon için yüksek maaşlı Amartey de var. Bailly'i oynatsan Amartey'i stoperde oynatamazsın. Amartey'i defansif orta sahada oynatırsın dersen bu şekilde kaç maç çıkaracak? Farz edelim defansif orta saha olarak oynatacağız bu sefer de Amirle kıyaslanacak.

Çevrimiçi Necmi

Sanırım biz transferi bitirdik sakatlık sorunu yaşamazsak transferler gayet yeterli duruyor bailly bilmiyorum ama diğerleri oynamaya istekli oyuncular yavaştan katkı vermeyede başladılar

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar da imza parası aldı ama 1 senelik kontrat da yapmadı. 1 milyon 140 bin avro imza parası alıp 2.5 senelik sözleşme yapmış. Aboubakar'ı ilgilendirmez desen menajerini ilgilendirir. Aboubakar'ı da menajerini de ilgilendirmesin takımda başka bir futbolcu ve menajeri çıkar onu ilgilendirir. Aynı pozisyon için yüksek maaşlı Amartey de var. Bailly'i oynatsan Amartey'i stoperde oynatamazsın. Amartey'i defansif orta sahada oynatırsın dersen bu şekilde kaç maç çıkaracak? Farz edelim defansif orta saha olarak oynatacağız bu sefer de Amirle kıyaslanacak.
yaşnız kontratın içeriğini bilmiyoruz yada ben bilmiyorum yazılanlar 1+2 yıllık olduğu yönünde manuda bir yıllık sözleşmesi vardı acaba bir yılı kiralık sonraki iki yılı sözleşmemi yoksa bir yıllık kesin iki yıllık opsiyonu bizde sözleşmemi belli değil sanırım üç yıllıksa imza parasını her yıl almayacak maaşı 2.5 bazı yerlerde 2.150 diyor yani detayları öğrenelimde sonra bıçağımızı bileyelim sağlıklı bir bailly gelirse bu rakamlar çok iyi bence

Çevrimiçi Necmi

onur büyük takım böyle olunuyor kim iyiyse o oynar yeterki forma adaleti sağlansın her mevki en az iki iyi oyuncuya sahip olmalı

Çevrimdışı saricasi

Afrika kupasına  colley , aboubakar,masuaku son maçlarına göre kupaya katilip katilmayacakları belli olucakmış ,muleka ve onana milli takimlara 7 maçtir filan çağrillmiyormuş,garanti olanlar  ghezzal,amartey,bailly kesin gibi şuan.Colley ve masuakunun son maçları zor ülkeleri gidemeyebilir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

onur büyük takım böyle olunuyor kim iyiyse o oynar yeterki forma adaleti sağlansın her mevki en az iki iyi oyuncuya sahip olmalı
Tabii ki kim iyiyse o oynar ama yedek oyuncu as oyuncudan fazla para kazanıyor ve as oyuncu bunu kafaya takıyorsa orada problem çıkma olasılığı yüksek

Çevrimiçi annoca

amartey elimizdeki bonservisi en yüksek olan oyuncu
peki satabilir miyiz?

Çevrimdışı Paul Scholes

hoşgeldin kardeşim
Hoşbulduk Necmi Abi.

DUB-AL20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ravenman

Defans ve ortasaha çok karabalık oldu fakat ben ön taraftan korkuyorum oraya fazla takviye etmedik.

Şampiyonluk ise ön tarafın belli eder.

Defans/orta saha:

Colley
Amartey
Bailly
Umut
Masuaku
Onur
Rosier
Necip
Tayyıp
Emrecan
Onana
Bakthiyar
Gedson
Amir
Salih
Tayfur
Demir Ege
Oxlade

Ofansif olarak tek Abu, Cenk, Rebiç, Muleka, Semih, Ghezzal ve Rashica var.

Çevrimiçi Necmi

Tabii ki kim iyiyse o oynar ama yedek oyuncu as oyuncudan fazla para kazanıyor ve as oyuncu bunu kafaya takıyorsa orada problem çıkma olasılığı yüksek
kimin as kimin yedek olacağıda şu anda tartışmalı bence profesyonel dünyada herkes aynı ücreti alacak diye bir kural yok biz böyle bakarsak oyuncuda bunu kullanır oyuncunun kariyeri oynadığı lig belirleyicidir

Çevrimiçi Necmi

Defans ve ortasaha çok karabalık oldu fakat ben ön taraftan korkuyorum oraya fazla takviye etmedik.

Şampiyonluk ise ön tarafın belli eder.

Defans/orta saha:

Colley
Amartey
Bailly
Umut
Masuaku
Onur
Rosier
Necip
Tayyıp
Emrecan
Onana
Bakthiyar
Gedson
Amir
Salih
Tayfur
Demir Ege
Oxlade

Ofansif olarak tek Abu, Cenk, Rebiç, Muleka, Semih, Ghezzal ve Rashica var.
hem tek diyorsun hem takımın üçte birini sıralıyorsun 😂 bir takıma yedi tane ofansif oyuncu yetmezmi hep kale fetetmeyeceğiz kendi kalemizide savunmak zorundayız üstelik savunmak saldırmaktan zordur
Hem bence colleyide hücuma ekle her maç gol atıyor 😂

Onur Küçük

• Ziyaretçi

kimin as kimin yedek olacağıda şu anda tartışmalı bence profesyonel dünyada herkes aynı ücreti alacak diye bir kural yok biz böyle bakarsak oyuncuda bunu kullanır oyuncunun kariyeri oynadığı lig belirleyicidir
As oyuncu hem sorumluluk alıyor hem de risk. Diyeceksin futbolcu antrenmanda da sakatlanır ama as oyuncu sadece antrenmanda değil sahada da sakatlanabilir . As oyuncu sahada risk alırken o riski sadece takımı adına değil kendi adına da alıyor. Sahada yapacağı hata/hatalar takımını yakacağı gibi kendi piyasasını da bitirebilir.  Yeri gelir ıslıklana da bilir. Dolayısıyla as oyuncunun ben daha fazla sorumluk, risk alıyorum ben yedek oyuncudan daha fazlasını hak ediyorum demesi işin doğasına göre doğru. Bizim söylememizle futbolcu bunu yönetime iletecek değil. Adam zaten bütün olan bitenin içinde her şeyin idrakinde.

Çevrimiçi Necmi

peki satabilir miyiz?
iyi performans gösterirse neden satmayalım diyeceğimde bunlar oyuncu falan satamaz o nedenle para verip oyuncu almak külliyen zarar
Ayrıca satmak için oyuncu alınmaz sahada fayda sağlamak için oyuncu alınır faydalı olursa neden satalım sattığının yeri dolmuyorki
Ben şampiyon olarak avrupada zirveye oynayarak para kazanılması taraftarıyım kardeşim oyuncu satarak üç beş kazanırsın o parayıda yerini doldurmak için harcarsın ama başarılı bir takım sportif başarı geliri sağlar sponsor geliri sağlar ürün geliri sağlar bu rakamların yanında sattığın oyuncu parası küçük kalıyor sizin farketmediğiniz şey ne kadar iyi olursa olsun kimse bizden yüksek paralarla oyuncu almaz bu beceri işi değil siyasi bir durum yani spor siyaseti türkiye potansiyelli bir ülke yükselirsek onlara hiç istemedikleri rakip oluruz yazılmamış kurallar var avrupada başarısız bir kulüp sıradan oyuncuyu 30-40 a kolayca satarken ondan çok daha yeteneklisine bize gelince on vermiyorlar türk olmasıda gerekmiyor yabancıyada vermiyorlar en kalbur üstü yeteneklere biçecekleri para 20 m yi zor görür
Artık bu gerçeği görmek lazım biz sevilmeyen her kulvarda tehdit olarak görülen ve hiç bir kulvarda sivrilmemize izin verilmeyen bir ülkeyiz ne yaparsak yapalım sürekli hakkımızda kötü bir propaganda var biz bunu yıkamayız o yüzden umursamadan bildiğimiz yolda yürüyeceğiz

Çevrimiçi Necmi

As oyuncu hem sorumluluk alıyor hem de risk. Diyeceksin futbolcu antrenmanda da sakatlanır ama as oyuncu sadece antrenmanda değil sahada da sakatlanabilir . As oyuncu sahada risk alırken o riski sadece takımı adına değil kendi adına da alıyor. Sahada yapacağı hata/hatalar takımını yakacağı gibi kendi piyasasını da bitirebilir.  Yeri gelir ıslıklana da bilir. Dolayısıyla as oyuncunun ben daha fazla sorumluk, risk alıyorum ben yedek oyuncudan daha fazlasını hak ediyorum demesi işin doğasına göre doğru. Bizim söylememizle futbolcu bunu yönetime iletecek değil. Adam zaten bütün olan bitenin içinde her şeyin idrakinde.
bu yurt dışında böyle değil bize gelincemi böyle oluyor belkide biz dillendirdiğimiz için oyuncu tarafından kullanılıyor işde as oyuncunla yedek oyuncun yüksek kalitede olunca kimin as kimin yedek olduğu belirsiz olur kimsede senin dediğin gibi düşünemez teklesem sorun çıkartsam yerim anında dolar diye düşünür şu anda abu ve masuaku dışında yeri dolmayacak oyuncu yok ha birde mert var onlarında iyi yedekleri olmalıydı özellikle abu ve mertin doğru olan bu bence her oyuncu sözleşmesi birtiğinde pazarlık yapıyor istediğinide alıyor sonra bıdı bıdı edemez öyle bir hakkı yok

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla takımda abudan yüksek maaş alan yok abu dışındada bunu sorun edecek oyuncuda yok tahmin ettiğim kadarıyla

Çevrimdışı KartalınGücü

Bailly gelişiyle hocanın da oynatacağını varsayarsak gerçekten Onana ve Amarteyden biri fazlalık oldu, Onana yerine de Pepe'yi alsaydık her bakımdan alternatifli bir hücumumuz olacaktı. İnşallah oyun stilimizi daha üretken sonuca dönük hale getirebiliriz.

Çevrimiçi annoca

iyi performans gösterirse neden satmayalım diyeceğimde bunlar oyuncu falan satamaz o nedenle para verip oyuncu almak külliyen zarar
Ayrıca satmak için oyuncu alınmaz sahada fayda sağlamak için oyuncu alınır faydalı olursa neden satalım sattığının yeri dolmuyorki
Ben şampiyon olarak avrupada zirveye oynayarak para kazanılması taraftarıyım kardeşim oyuncu satarak üç beş kazanırsın o parayıda yerini doldurmak için harcarsın ama başarılı bir takım sportif başarı geliri sağlar sponsor geliri sağlar ürün geliri sağlar bu rakamların yanında sattığın oyuncu parası küçük kalıyor sizin farketmediğiniz şey ne kadar iyi olursa olsun kimse bizden yüksek paralarla oyuncu almaz bu beceri işi değil siyasi bir durum yani spor siyaseti türkiye potansiyelli bir ülke yükselirsek onlara hiç istemedikleri rakip oluruz yazılmamış kurallar var avrupada başarısız bir kulüp sıradan oyuncuyu 30-40 a kolayca satarken ondan çok daha yeteneklisine bize gelince on vermiyorlar türk olmasıda gerekmiyor yabancıyada vermiyorlar en kalbur üstü yeteneklere biçecekleri para 20 m yi zor görür
Artık bu gerçeği görmek lazım biz sevilmeyen her kulvarda tehdit olarak görülen ve hiç bir kulvarda sivrilmemize izin verilmeyen bir ülkeyiz ne yaparsak yapalım sürekli hakkımızda kötü bir propaganda var biz bunu yıkamayız o yüzden umursamadan bildiğimiz yolda yürüyeceğiz
bende iyi performans veren oyuncunun satılmasına karşıyım. sen bonservisi en yüksek o diyince yazdım ben. bonservisinin yüksek veya az olması önemli değil. f/p önemli.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sanırım biz transferi bitirdik sakatlık sorunu yaşamazsak transferler gayet yeterli duruyor bailly bilmiyorum ama diğerleri oynamaya istekli oyuncular yavaştan katkı vermeyede başladılar
Aldığımız oyuncularda sakatlık sorunu yaşamama olasılığı çok düşük. Zaten kronik sakat oldukları için alabildik bunları.

Amartey, Bailly, Masuaku, Rebic, Cenk, Chamberlain, Aboubakar, Ghezzal. 

Bunların toplamı normal bir sezonda sakatlıktan muhtemelen 60-70 mac kaçıracak. Afrika kupasını hiç saymıyorum. Bizim şampiyonluk olasılığımız maalesef çok düşük.

Çevrimdışı İhsan

Foruma katılma talebim, onaylandıktan sonra herkese bir selam vermek istedim. Forumun eski bir üyesi olarak, eski hesabımda da yorum yapmaz, sadece yazılanları okurdum. Şimdi yine aynısı yapıcam. Bu sebepten ötürü herkese merhaba diyorum ve umarım bu sene vurduğumuz gol olur.

Bu sezon en büyük transferimiz sen oldun

:ebebe:

Hos geldin !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Sol acik biraz soru isareti. Oradan gol katkisi olursa takim iyi oynar
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Lig için transfer gelecek mi? 15 eylüle kadar zaman var.

Eğer Ghezzal eskiye dönerse, ligin içinden geçeriz.

Bu sene tek rakibimiz sakatlık. Kimse sakatlanmaz inşallah.

Ben ümitli degilim.
Masa oyunlarinda cok gücsüsüz.
Transfer de yönetimi elistirmem (kaldiki her sezon gereksiz fazla oyuncu aldigimiza inaniyorum), ama Bylock Büyükeksiyi o sandalyaden kaldiramadigi icin, Bizlere aptal demesine göz yumdugu icin, Enkazdan mal kacirir gibi puanlari rakiplerine hediye etmesini engelleyemedigi icin Yönetime güvenemiyorum.

Baska göstergesi: Otoban kenari Feto videosunu paylastiktan sonra, aninda hesabin kesilmesine (kornerden golümüz neden iptal edildi halen daha cözemediler) cok sessiz kalindi.
Ortalik yangin yerine dönmeliydi !!!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Paul Scholes

Bu sezon en büyük transferimiz sen oldun

:ebebe:

Hos geldin !
Hoşbulduk abi çok sağol. Çok yorum yazmam ama iyi okuyucuyumdur.

Çevrimiçi gokhans

Ben ümitli degilim.
Masa oyunlarinda cok gücsüsüz.
Transfer de yönetimi elistirmem (kaldiki her sezon gereksiz fazla oyuncu aldigimiza inaniyorum), ama Bylock Büyükeksiyi o sandalyaden kaldiramadigi icin, Bizlere aptal demesine göz yumdugu icin, Enkazdan mal kacirir gibi puanlari rakiplerine hediye etmesini engelleyemedigi icin Yönetime güvenemiyorum.

Baska göstergesi: Otoban kenari Feto videosunu paylastiktan sonra, aninda hesabin kesilmesine (kornerden golümüz neden iptal edildi halen daha cözemediler) cok sessiz kalindi.
Ortalik yangin yerine dönmeliydi !!!
+1903 , çık florya arazisinin arkasındakileri anlatacaktın ne oldu ali koç? Şerefin haysiyetin varsa çıkar açıklarsın, de. Hani bildiklerinizi anlatıyordunuz erdem timur, açıklamayan en büyük komposto çocuğudur, turşu kompostosu, de.. bylock ve fetöyü vurgulaya vurgulaya istifa iste büyükekşi den. Fetöyü türk futbolundan silin diye federasyon önüne taraftarı çağır, yürüyüş planla, herkesi davet et, federasyon bas, hakem odaları bas, staddan güvenlik sebebiyle çıkartma, yayıncı kuruluş kablolarını kes, yargıyı bu satten sonra biz dağıtacağız de, bak taraftar nasıl arkanda duruyor, ligi 15.bitirsende bağrına basar taraftar. Böyle kaypakca 2.ci bile olsan hakaretde yersin küfürde…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: