Biraz manu forumuna baktım. Maguire and Evans'dan daha iyi olduğu ve bunlar dururken yollanmasının hata olduğunu yazmışlar.
Ya bu forumda bir sorun var ya manu forumunda. Geçmiş tecrübelerime dayanarak cevabı tahmin edebiliyorum ama yazmayacağım.
Maguire ile Evans’tan iyi olmasi neyi degistirir ki Cagri, bu adamlar zaten onlarin 4. veya 5. stoperi. Varane, Lisandro, Lindelof aklima suan gelenler.
Bende okudum forumlarini, tek tuke birkac kisi evet bu arkadas 36 yasinda olan ve gecen sene Leicester’in kume dusmesine katkisi olan Evans’tan iyi oldugunu dile getirmis- e bi zahmet o kadar da olsun. Digeride herkesin dalga gectigi, Gana meclisinde bile sik sik alay konusu olan Harry Maguire yani. Forum cogunlugu sonunda bu copten kurtulduk, aa bu adam halen bizde mi, Mourinho’nun bir diger kazigi, bu adam bizde en son ne zaman oynamisti falan diye yazmislar.
Burada kizilan ve insanin gucune giden konular:
1- Teknik direktorun basin toplantisinda baska Afrikali topcu istemiyorum diyor ama gidip bir Afrika’li oyuncu daha aliyorsun. Ocak ayinda Colley, Masuaku, Eric, ve Amartey milli takimlarina gittiklerinde yine Necip’e kalacak ve Tayyip’in iyilesmesi icin dua edecegiz. Stopersiz cikip puan kaybedersek bunun hesabini kimden nasil soracagiz.
2- Takimda sakatlik riski yuksek oyuncular olmasina ragmen 10 senelik kariyeri boyunca dogru duzgun 150 maca cikamamis adami transfer ediyoruz yine ya tutarsa diye.
3- Gecen seneden beri stoper eksikligin vardi ve bunun uzerinden bir sene gecti. Bu sure icerisinde bir tane stoper bulamayip Necip’in arkasina Amartey aldin. Transfer sezonu basladi, firsat transferi yapacagiz diye Avrupa’daki butun liglerin transfer pencerelerinin kapanmasini bekledin, sonuc? United’in elinden cikarmak icin yillardir ugras verdigi Eric’i firsat transferi adi altinda son saatlerde transfer edip Avrupa listesine yazdirabildik. Simdi transferin ilk gununde bu arkadas alinsa, takimla kamp gecirse, yeni klubune ve yeni bir ulkeye alisma surecini sezon baslamadan gecirse cok fazla ses edilmez ama kendi agizlariyla bu kadar isim dillendirdikten sonra ya tutarsa transferine 3.5M Euro bayilinca goze batiyor iste. Transferin ilk gunlerinde bu adami daha ucuza getirebilirdik, son saate kadar bekletip adamin menajerinede firsat verdik buyuk ihtimalle.
Daha aslinda yazilacak cok sey var ama neyse artik. Bize bu noktada bol bol dua etmek dusecek Abou ve Cenk’in dizleri icin, Alex’in arka adelesi, Ghezzal’in topugu, Rebic’in ayak bilegi… bunlara ekstra olarak Eric’in dizleri, kalcasi, beli, boynu, bilegi ve adelesini ekleriz evelallah. Hayirli olmasi dilegi ile