2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995801 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/firatgunayer/status/1698317749544505595
eskiden en ucuzu hangisiyse ona gider ile yarar yaramaz sonucunda ucuz mal kazığı yerdik şimdi araya birilerinin komisyonu da giriyor galiba 3.5. 3 milyonlar havada uçuşuyor.bir futbol aklı var mı? Bu futbolcu bize uyar şu uymaz diyen kim var bu masada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşılan stoper alıp transferi kapatacağız. Feda dönemi daha iyi transfer dönemi geçirmiştik. Bizim yöneticilere para ver sana oynatmayacağın Onanalar ya da emekliliği gelmiş sönük yıldızlar getirsin. ANÇ kendinden önceki yöneticileri nasıl eleştiriyorsa aynısını kendisi yapıyor. Bunların arkasındaki enkazı kaldırırken biz bu yönetimi neden bu kadar sabır gösterdik diye hayıflanacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı beno1903

Kardesim alin belhandayi gelin ya cokmu zor. Defansada maguire iste hadi zaman kisitli

Çevrimdışı beno1903

Talha'nın son durumunu bilen var mı arkadaşlar?

1 senedir sakat ama sikinti diil besiktas evlatlarina yatarkende pra verir veli kavlak cenk tosun misaaaali

Çevrimdışı sEuL

Bir haftadir hicbir ses yoktu kimseden, bugun macimiz var ve aniden isimler dusmeye baslamis. Sizin ufak oyunlarinizin Allah belasini versin.

Basiretsizler, keske su macin basindan sonuna stad inlese istifa diye ama nerdeee.

Ulan ligin 4. haftasina geldik koca klubun sponsoru yok sponsoru.

Çevrimiçi Ravenman

(...)

David Luiz daha çok genç yahu, gidin Maldini'yi alın.

Nekadar karadenizli menejer varsa bi arayın bakın ucuz futbolcu varmı.

Çevrimdışı Savaş

Maç var diye bi ton isim düşüyor ahahaha. Ya bunlar şark kurnazı tam. Keşke 90 dakika istifa çekilse.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Ben alacaklarını sanmıyorum david luiz'i. Ama baktım şimdi 2 yıl önce 47 geçen sene 37 maça çıkmış eleman. Şenol güneş getirin falan diyebilir hocanın bazen kafası farklı çalışıyor tecrübe isteyebilir stoper bölgesinde. Piyasa değeri 18 olan sözleşmeli oyuncuyu 3 kuruş bütçenle 1 gün içinde getiremezsin zaten mecbursun bu tarz oyunculara ama ben hala sanmıyorum olacağını, tabi hocanın konu hakkındaki düşüncesini bir kenara bırakıyorum

Çevrimdışı KartalınGücü

David Luiz çok büyük hata olur, o kadarını yapmazlar herhalde.

Coutinho, Koray ben fitim zaten oraya Talha gelecek, yerli sınırı da var Coutinho çok büyük bir isim riske girilir yaşı da fena değil tutarsa Hagi etkisi yapar tutmazsa araplara gönderirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlar ancak stoper olmayan David Luiz'i alırlar stopere.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erteleye erteleye kimseyi alamayacaklar. Ama David Luiz'i almaktan iyidir her türlü transfer yapmamak.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1698355174325244132

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Erteleye erteleye kimseyi alamayacaklar. Ama David Luiz'i almaktan iyidir her türlü transfer yapmamak.

+hocam kimi istersin
-evet
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

hahahha hoca sürekli deplasmanda olduğu için fırsat bulamadılar konuşmaya herhalde

Çevrimdışı sEuL

David Luiz çok büyük hata olur, o kadarını yapmazlar herhalde.

Coutinho, Koray ben fitim zaten oraya Talha gelecek, yerli sınırı da var Coutinho çok büyük bir isim riske girilir yaşı da fena değil tutarsa Hagi etkisi yapar tutmazsa araplara gönderirsin.
Luiz yorumuna katiliyorum, Guney Amerika’ya gitmeden once Adana ile anlasamamisti. Oradada batirdi, son bir vurgun icin bekliyor ve bizim safların onune duserse emekliligini yapmaya gelir.

Coutinho’da kronik sakat, 2015’ten beri hemen hemen her sene adele sakatligi yasayan bir oyuncu. Saglik testlerini gecer, iki mac umutlandirir, 3. macta adelesi atar ve 2 ay oynamaz.

Takimin hemen hemen ofanstaki her oyuncusu sakatlik riski yuksek oyuncular var- Cenk, Rebic, Abou, Ghezzal, Ox… bunlarin yanina neden birde Coutinho isteniyor anlayamiyorum.

Çevrimiçi yaço58

Bence devre arasına kadar Necip colley idare eder bize kreatif orta saha lazım Talha’da dönecek

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaş Koray Günter ile her konuda anlaşma sağladı.

2 isimden haber bekleniyor, şartlar olumsuz olursa Koray Günter transfer edilecek.

(Mustafa Korkusuz - TRTSPOR)
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Yarın coutinho Koray indirsinler traftarida stada doldursunlar
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadro bildirimi için son 27 saat 45 dakika  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bailly bir adım öne geçmiş. En kötü Koray alınacakmış

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Takımda 1 tane freekick atacak adam yok şaka maka. Onuda geçtim ceza sahası dışından çekilen her şutumuz dağa taşa gidiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Abi stopere yapılacak bir yabanci transferi daha iyice çorba edecek bu takımı ya. Nerede kimi nasıl oynatacaksın bu sınırda gerçekten zor yani. Ox iyi diyorsun salih olmazsa mert cenk necip veya onur kesin oynamak zorunda. E ghezzal döndü rachica var rebic var hoca muleka seviyor abou mu keseceksin cenk oynatmak için? Masuaku dönünce rosier muhtemelen ligde kesik yiyecek başka türlü bu denklem oturmuyor gerçekten şu sınırı getirenlerin allah belasını versin

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

David Luiz ile anlaşmışız hocaya kalmış iş komedi valla.

Etiketler: