2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995816 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Şaşırmıyoruz...

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1698261091950686557
Bnce transferi tayfurla kapatacağız, tayyip gelene kadar necip kullanılır.Bizimkiler masraf yapmaz

Çevrimiçi murat

https://beinsports.com.tr/haber/besiktasa-kazak-orta-saha-mavi-kart-detayi   
Bahtiyar mevzusunda benim kafamı karıştıran yerli statütüsünde oynaması değil de çifte vatandaşlık alan Türk oyuncu transfer edersek Bahtiyar ile bu oyuncu aynı zaman ilk 11 çıkarsa ikisi de yerli oyuncu olarak mı geçecek yoksa 1 tanesi mi. İkisi de normalde yerli kategorisinde olmalı aynı anda sahaya çıktıklarında.
böyle bir durumda ne olur ne olmaz diyerek necip girer sahaya :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım hangi oyuncuya laf etmeyip alacaklar. Maçtan sonra ismini duyacağız gibi görünüyor.

Alıntı
Transfer süreci, Robinho & Metin Keçeli olayına evirildi. Gündeme gelen her isme bir şekilde birileri olmaz diyor. Bu yüzden şu geliyor, bu geliyor demek bu sezon çok zor. (Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

çok kafa karıştırıcı bir kural yaznışlar

Bahtiyarın mavi kartı yok Türki Cumhuriyetlerinden kontenjanından geldi demişti birileri. Mavi kartı yoksa biz oynatırsak 3 0 hükmen yapabilirler biliyorsunuz bu işleri hep bize uygularlar.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/firatgunayer/status/1698036753473421773

Tamamen verilen bonservis bedeline gösterilen tepkiyi dindirmek için yapılan uydurma bir hikayeydi Onana'nın gidişi. "Teklif var, biz aslında ucuza aldık, daha yükseğe satabiliyoruz, ama bi şekilde transfer yetişmedi." vs. ayakları çekiyolar.

Çevrimiçi tolga1903

bahtiyar sahada 3. yerli olabiliyor mu? Hala netleşmedi benim kafamda

Yani biz öyle biliyoruz yazılabilir diye ama açıp bakıyorsun 14 yabancı üstüne mavi kart sahibi ve türki cumhuriyetlerin vatandaşı olan birini kaydedebilirsin diyor, 8+3'e takılıyor mu takılmıyor mu belli değil. Yabancı sınırı denilen zekâ özürlü kuralı bela eden federasyondan da bu beklenir abi. Burada bu oyuncu yerli sayılıyor diye transfer edildi yani yönetime bari bu konuda güvenmek istiyorum ama şimdi sen böyle sorunca da bi korkmadım değil:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1698296845162696706
Kimler düşünüyor tam olarak acaba. Devamlı surette klüpte birileri bir şeyler düşünüyor da zira. İnsanları akıllarınca salak yerine koyuyorlar. Kedinin önüne iplik yumağı atar gibi taraftarın önüne isim atıp zamana oynuyorlar uzatma dakikalarını tüketmeye çalışan futbolcu gibi. :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Elvedi'yi sessiz sedasız çözmek lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bahtiyarın mavi kartı yok Türki Cumhuriyetlerinden kontenjanından geldi demişti birileri. Mavi kartı yoksa biz oynatırsak 3 0 hükmen yapabilirler biliyorsunuz bu işleri hep bize uygularlar.
Kafa karışıklığı da ondan kaynaklanıyor. Türki Cumhuriyet kontenjanından 1 tane çifte vatandaş (Mavi Kart) kontenjanından da 1 tane futbolcu alabiliyorsun. 1 tane çifte vatandaş olan gurbetçi futbolcu daha kadroya ekleyebiliriz. Koray Günter bakmadım ama mavi kartın içine giriyor olmalı. Onu alabiliriz örneğin öyle bir durumda. Bahtiyar sahaya çıktığında yerli statüsünde oynayacak. Çifte vatandaş gurbetçi futbolcu da aynı anda sahaya çıksa ikisi de yerli statüsünde oynatılabilmeli normalde çünkü biri Türki Cumhuriyet diğeri mavi kart kontenjanından gelme. İkisi birden aynı kümeye sokulmamış. Ben öyle anlıyorum okuduklarımdan. Ama bu TFF de hiç belli olmaz gider çıkar sadece 1 tanesini yerli statüsünde oynatabilirsin aynı anda sahada iken der. TFF'nin dediği, yaptığı ile mantık arasında çelişki oluyor
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2023, 15:49:58 Onur Küçük ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Talha'nın son durumunu bilen var mı arkadaşlar?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Talha'nın son durumunu bilen var mı arkadaşlar?
antrenmanlara başlamıştı galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Nico Elvedi'yi istiyoruz gibi görünüyor.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1698325070928568340
sözleşmesi seneye bitiyormuş, eleman iyi oyuncu ama çok para istiyorlar gibi geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sözleşmesi seneye bitiyormuş, eleman iyi oyuncu ama çok para istiyorlar gibi geldi
+1 yıl opsiyonları varmış. 1-2 milyon indirim yapıp alsınlar. Sezon sonu bir bakarsın satar para kazanırız. Takip eden EPL takımları var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Menajerler oyuncu açıklamazsak tüm stoperleri bize yazdıracaklar.

https://twitter.com/AjansHaber_1903/status/1698331963931644372

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Yanlıṣın var. Talisca 17 yaşındaydı ve Ali Ece onu önerdi bize, yalvardı alın bunu diye, fiyatı 500.000 idi. Beşiktaş almadı, gençtir tutmaz bekliyemeyiz, ayni senin kafanda konuştular.

Metin Tekin bize Selçuk İnan'ı önerdi, fiyatı 300.000 eurodu. Yönetim almadı, gençtir, patlama yapana kadar bir ömür geçer falan filan. Sonra ne olduğunu gördük.

Bana gelip burda Beşiktaşın o mükemmel transfer politikasını savunma çünkü öyle birşey yok.

Fikret Orman gitmeden evvel bir scout ekibini kurdu, başında Gökhan Keskin vardı ve 5 kişilik bir scout ekibiydi. Ali Ece'nin dediğine göre kulüp binasında büyük bir oda vardı, orada Wyscout sistemiyle çalışıyorlardı, bi ton dijital ekran ve arama sistemleri ile. Bi ton genç yetenekli ve ucuz futbolcuları buldular. Bu ekibe ara sıra Ali Ece de katkıda bulunurdu.

ANÇ'ın göreve gelirken ilk yaptığı iş, bu ekibi iptal etmek ve herkesi göndermek. Gökhan Keskini bile küstürdü ve gönderdi. Bu scout ekibinden bir kaç kişi sonra Galatasaray'da görev aldılar.

Scout sistemi iptal oldu, herşeyi menejerler devraldı.

Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka, Umut Meraş, çok harika transferler.

ANÇ: "Olm he bi arayın bi menejerleri sorun kim var bakalım"
EK: "Tamam başkanım"
Menajer: "Hello mister Çebi, i have a couple of players, very gooooood"
ANÇ: "Gooood, oké! Come to Beşiktaş!"
benmi transfer politikasını övüyorum sen taliscadan dahamı iyi biliyorsun teklifi çünkü benim anlattığım ı söyleyen taliscaydı ali ece kim futbol otoritesimi
Sen gerçekten çok boş yapıyorsun üslubun ergen üslubu bunu hakaret olarak söylemiyorum ırkçılık yapıyorsun belli kesimleri aşağılıyorsun böyle üslupta bir beşiktaşlı konuşmaz senin beşiktaşla alakalı konuşmadan önce beşiktaşlı nasıl olunur onu öğrenmen lazım

Çevrimiçi sefaköykartali

Nico Elvedi'yi istiyoruz gibi görünüyor.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1698325070928568340
Ben bundesligayı takip ettiğim için Elvedi’ yi biraz biliyorum, yetenekli oyuncu çok potansiyelliydi piyasaya girdiğinde ama o patlamayı bir türlü yapamadı. Bundesliga için biraz yavaş ama en iyi döneminde Ginter’ le güzel bir tandem oluşturmuştu. Son zamanlarda ligde yapılan satışlardan sonra burayı tercih edebilir. Tutarsa da iyi para kazandırabilir.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: