2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993914 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı KartalınGücü

Tayfur baba gelmiş mi?
Coutinho haberleri artıyor çok kalite topçu ama
Aması var sakat mı formsuz mu nasıl gelecek?

Bu adam Ronaldinho - Kaka sonrası Neymar ile birlikte senelerce Brezilya futbolunun yüzü oldu. Bacağı falan kopmamışsa denenebilir, vaktinde Ronaldinho gelecek diye heyecanlanmıştık olmadı Coutinho'yu ben takımımda görmek isterdim. Ama bize bırakmaz araplar en ufak futbol oynama şansı kaldıysa gibi.

Çevrimdışı saricasi

Bu adam Ronaldinho - Kaka sonrası Neymar ile birlikte senelerce Brezilya futbolunun yüzü oldu. Bacağı falan kopmamışsa denenebilir, vaktinde Ronaldinho gelecek diye heyecanlanmıştık olmadı Coutinho'yu ben takımımda görmek isterdim. Ama bize bırakmaz araplar en ufak futbol oynama şansı kaldıysa gibi.
P.tesi istda olursa şaşma :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tayfur konusunda bu vizyonsuz yönetimin suçu yok. Son dakikaya kadar mahsus bekletmiştir Alanya. Geleceği bize belliydi. Bir Onana vakası daha olmasın bilmediğimiz yedek oyuncuya abuk subuk para vereceğimize bildiğimiz yedekten gidelim demişlerdir. Mantıklı da ama asıl suç Tayfur da 3 yıllık 333 er bin euro daha az alsın kontratında 50 bin euroya oynar artık. Zaten kendi demişti

“Alanyaspor beni hapsediyor. Bunu bilerek mi yapıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum. Ben menajerlerime söyledim ve Alanyaspor’a ayrılmak istediğimi ilettiler. Ama bu süreci zorlaştırıyorlar”

Beşiktaş teklifine rağmen Alanyaspor’un güçlük çıkardığını vurgulayan Tayfur, “Beşiktaş 1 milyon Euro teklif yaptı ve taksitlerle ödemek istediğini söyledi. Ancak buna da hiçbir şekilde yanaşmıyorlar. Kulüpte bazı yöneticiler var beni vermek istemiyorlar. Beni gelir kaynağı olarak gördükleri için daha fazla kazanmak istiyorlar”

“Ben daha önceki ayrılığımda bütün alacaklarımı bıraktım gittim. Daha azını verse de Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Yapılanlar ayıp oluyor artık. Senelerce hizmet verdim fedakarlık bekliyorum. Ancak Alanyaspor sadece paraya önem veriyor. Değerim bugün itibariyle 45 milyon TL’ye çıkmış” ifadelerini kullandı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Tayfur konusunda bu vizyonsuz yönetimin suçu yok. Son dakikaya kadar mahsus bekletmiştir Alanya. Geleceği bize belliydi. Bir Onana vakası daha olmasın bilmediğimiz yedek oyuncuya abuk subuk para vereceğimize bildiğimiz yedekten gidelim demişlerdir. Mantıklı da ama asıl suç Tayfur da 3 yıllık 333 er bin euro daha az alsın kontratında 50 bin euroya oynar artık. Zaten kendi demişti

“Alanyaspor beni hapsediyor. Bunu bilerek mi yapıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum. Ben menajerlerime söyledim ve Alanyaspor’a ayrılmak istediğimi ilettiler. Ama bu süreci zorlaştırıyorlar”

Beşiktaş teklifine rağmen Alanyaspor’un güçlük çıkardığını vurgulayan Tayfur, “Beşiktaş 1 milyon Euro teklif yaptı ve taksitlerle ödemek istediğini söyledi. Ancak buna da hiçbir şekilde yanaşmıyorlar. Kulüpte bazı yöneticiler var beni vermek istemiyorlar. Beni gelir kaynağı olarak gördükleri için daha fazla kazanmak istiyorlar”

“Ben daha önceki ayrılığımda bütün alacaklarımı bıraktım gittim. Daha azını verse de Beşiktaş’ta oynamak istiyorum. Yapılanlar ayıp oluyor artık. Senelerce hizmet verdim fedakarlık bekliyorum. Ancak Alanyaspor sadece paraya önem veriyor. Değerim bugün itibariyle 45 milyon TL’ye çıkmış” ifadelerini kullandı.
almazsa başka alıcısımı çıkacak vaz geçilmez oyuncumu  yaparım teklifimi son teklif derim döner gelirim bir dahada aramam alanya kim kabul edeceklerse kendileri arasın aramazsada psikolojik olarak iş göremez oyuncuyla hayırlı işler dilerim
bu işin bir tarafı sen opsiyon koyduysan almakta istiyorsan öder opsiyonu alırsın onun üzerinden tekrar pazarlık yapmak çirkin küçük kulüp işi
Beşiktaşı anadolu kulübü gibi yönetenlerede bu yakışır zaten
neymiş efendim Beşiktaşın parasını sokağa atmıyorlarmış küllahıma anlatsınlar Fikret ormanın yedi yılda harcadığının üç katını üç yılda harcadılar FO stad yaptı bunlar ne yaptı üç yılda yaptıkları tek şey serme çim oldu işde

Çevrimdışı BJKTÜRK23

almazsa başka alıcısımı çıkacak vaz geçilmez oyuncumu  yaparım teklifimi son teklif derim döner gelirim bir dahada aramam alanya kim kabul edeceklerse kendileri arasın aramazsada psikolojik olarak iş göremez oyuncuyla hayırlı işler dilerim
bu işin bir tarafı sen opsiyon koyduysan almakta istiyorsan öder opsiyonu alırsın onun üzerinden tekrar pazarlık yapmak çirkin küçük kulüp işi
Beşiktaşı anadolu kulübü gibi yönetenlerede bu yakışır zaten
neymiş efendim Beşiktaşın parasını sokağa atmıyorlarmış küllahıma anlatsınlar Fikret ormanın yedi yılda harcadığının üç katını üç yılda harcadılar FO stad yaptı bunlar ne yaptı üç yılda yaptıkları tek şey serme çim oldu işde

O parayı kimse vermez Tayfur a (bonservis). Bizim de bildiğimiz adam Beşiktaş lı üstelik ha ben olsam bende almazdım bonservisle o ayrı da bunlar benzer profil oyuncu almaya kalksalar daha çok masraf edip daha kötüsünü alacaktık. Biz 1 m demişiz önceden de Alanya ya yokuş yapmış ya da daha çok istemiş. Fiyatı arttırmamışız yani  Süre konusunda çok laf eden olmuş ondan yazdım abi.  Tayfur madem niyetliydi kendini bize aldırmaya 3 ay önceden gidip sözleşme yenilemeyecekti geçen sene. Alanya da haklı laf etmem yokuş yapmaları normal bizde oynamayı istiyorsa Tayfur yapacak fedakarlığı. Tayfur transferi beklediğim transferdi normal buluyorum. Sağlam Stoper ve Gerçek Golcü bekliyorum plase kaleci. Yoksa zaten çok bir önemi yok gelenin gidenin balık baştan kokar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Ravenman

iki tane genç oyuncuya yazı tura atıp 8 veriyorsun ama ya tutmazsa biri tutsa diğerinin maaşı ve bonservisiyle gelir bunun fiyatına
kaldıki zaten olgunlaşana kadar olacak 24 yaşında gelecek Isak Hien ile aynı hesaba üstelik risk alacaksın ne olduğunu bildiğin oyuncuyla ne olduğunu ne olacağını bilmeyeceğin oyuncuya aynı parayı gömmek nasıl bir zeka işi üstelik güney amerikada olup 20 yaşına gelmiş ve avrupanın radarına girmemiş bir oyuncu %90 elinde patlar ufacık bir başarı ihtimali görseler avrupada kapatıyorlar zaten yani öyle 8-10 M bonservis görecek 20 yaşında bir güney amerikalı alamazsın bulamazsın bulduğunda sekizden pahalı olur. bu dünyada tek akıllı sen değilsin bazen düşünmeden hesap yapmadan konuşuyorsunuz eleştiri güzeldir ama gerçekten temeli olmak zorunda yoksa eleştiri olmaktan çıkar seninde yazdıklarını gereksiz hale getirir bir kaç kez düşünüp bir kere yazmak lazım bizim iki genç stopere 8 M verip sonrada onları olsun diye 4 sene bekleyecek kulüp dinamiğimiz yok o oyuncular yüzünden taraftar kaç yönetici yer o dört yılda sence
ufak ışık olan oyuncu gelmiyor kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz bak talisca 17 yada 16 yaşında biz onu buluyoruz teklifde götürüyoruz istedikleri para 8 M biz o parayı vermeyi bile göze almışız ama portekiz brezilya kulüp ilişkileri yüzünden o parayı veren benfica dı sanırım oraya gidiyor ve biz alamıyoruz tercih etmiyor Türkiyeyi  yani güney amerikaya gidip yetenek vaad eden bir oyuncuyu almak hiç kolay değil büyük paralarda versen tercihi sen olmuyorsun

Yanlıṣın var. Talisca 17 yaşındaydı ve Ali Ece onu önerdi bize, yalvardı alın bunu diye, fiyatı 500.000 idi. Beşiktaş almadı, gençtir tutmaz bekliyemeyiz, ayni senin kafanda konuştular.

Metin Tekin bize Selçuk İnan'ı önerdi, fiyatı 300.000 eurodu. Yönetim almadı, gençtir, patlama yapana kadar bir ömür geçer falan filan. Sonra ne olduğunu gördük.

Bana gelip burda Beşiktaşın o mükemmel transfer politikasını savunma çünkü öyle birşey yok.

Fikret Orman gitmeden evvel bir scout ekibini kurdu, başında Gökhan Keskin vardı ve 5 kişilik bir scout ekibiydi. Ali Ece'nin dediğine göre kulüp binasında büyük bir oda vardı, orada Wyscout sistemiyle çalışıyorlardı, bi ton dijital ekran ve arama sistemleri ile. Bi ton genç yetenekli ve ucuz futbolcuları buldular. Bu ekibe ara sıra Ali Ece de katkıda bulunurdu.

ANÇ'ın göreve gelirken ilk yaptığı iş, bu ekibi iptal etmek ve herkesi göndermek. Gökhan Keskini bile küstürdü ve gönderdi. Bu scout ekibinden bir kaç kişi sonra Galatasaray'da görev aldılar.

Scout sistemi iptal oldu, herşeyi menejerler devraldı.

Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka, Umut Meraş, çok harika transferler.

ANÇ: "Olm he bi arayın bi menejerleri sorun kim var bakalım"
EK: "Tamam başkanım"
Menajer: "Hello mister Çebi, i have a couple of players, very gooooood"
ANÇ: "Gooood, oké! Come to Beşiktaş!"

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2023, 09:11:10 Ravenman ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu koray günter oynayabilir mi bizde bilmiyorum da stopere yerli takviye edip önde +1 yabancı yapmak en mantıklı hamle sanki. Mert koray bahtiyar ile bu gerizekalı yabancı sınırından en az hasarla çıkacağız sanki, cenk salih onur tayfur ve dönünce tayyip talha'da ciddi adaylar olurlar rotasyonda. Gönder umut meraş'ı gitsin son gün nereye gidecekse. Bu muleka'yı hoca çok tutuyor ne görüyor ne buluyor bilmiyorum ama göndermez bunu, sol önde rebic'e alternatif oyuncu alıp forveti abou cenk muleka yapmaları en makul hamle olur. Bir yabancı hakkımız kaldı ve stoper yerine daha kreatif skor katkısı alınabilecek bir oyuncu tercih etmeleri bence daha mantıklı olurdu.

Çevrimiçi Ravenman

Bunlar ciddi ciddi Coutinho ile görüşüyorlar.

Coutinho gelsr nerde oynayacak merak ediyorum.

10 numaraxa oynarsa Amir-Gedson-Salih üçlüsü bozulacak.

Kanat mı oynar yoksa?

Coutinho-Koray Günter paketini yapacaklar trabsferi kapatacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar ciddi ciddi Coutinho ile görüşüyorlar.

Coutinho gelsr nerde oynayacak merak ediyorum.

10 numaraxa oynarsa Amir-Gedson-Salih üçlüsü bozulacak.

Kanat mı oynar yoksa?

Coutinho-Koray Günter paketini yapacaklar trabsferi kapatacaklar.
Onana'yı neden aldıklarını sorguladıklarına eminim. Tepkiler sonrası satmaktan da vazgeçtiler. Şimdi Muleka gidecek de birisi gelecek. Bence yapacakları transferlerden bir kaçını yetiştiremeyecekler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Menajerle çalışmak bu işin doğasında var zaten sanki hiç olmayan bir şeymiş gibi lanse etmenin nesi doğru
İlla ki genç alacaksın diye bir kuralda yok iyi futbolcu alacaksın bu Scout ile de olur menajerliklerde
Öyle bizim 10 milyfelan verip wonderkid  alacak yapımız yok burada birileri bir ara Ajax güzelliyordu yahu adamlar 100 milyondan fazla bonservis verdiler ki hepsi tutmaz sende böyle bir şey var mı?

Ez cümle futbolcunun iyisi kötüsü olur genci yaşlısı diye futbolcu alınmaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nico Elvedi ismi çıkmış, gelirse lider stoperin tam tanımı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

36 saat falan kaldı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yanlıṣın var. Talisca 17 yaşındaydı ve Ali Ece onu önerdi bize, yalvardı alın bunu diye, fiyatı 500.000 idi. Beşiktaş almadı, gençtir tutmaz bekliyemeyiz, ayni senin kafanda konuştular.

Metin Tekin bize Selçuk İnan'ı önerdi, fiyatı 300.000 eurodu. Yönetim almadı, gençtir, patlama yapana kadar bir ömür geçer falan filan. Sonra ne olduğunu gördük.

Bana gelip burda Beşiktaşın o mükemmel transfer politikasını savunma çünkü öyle birşey yok.

Fikret Orman gitmeden evvel bir scout ekibini kurdu, başında Gökhan Keskin vardı ve 5 kişilik bir scout ekibiydi. Ali Ece'nin dediğine göre kulüp binasında büyük bir oda vardı, orada Wyscout sistemiyle çalışıyorlardı, bi ton dijital ekran ve arama sistemleri ile. Bi ton genç yetenekli ve ucuz futbolcuları buldular. Bu ekibe ara sıra Ali Ece de katkıda bulunurdu.

ANÇ'ın göreve gelirken ilk yaptığı iş, bu ekibi iptal etmek ve herkesi göndermek. Gökhan Keskini bile küstürdü ve gönderdi. Bu scout ekibinden bir kaç kişi sonra Galatasaray'da görev aldılar.

Scout sistemi iptal oldu, herşeyi menejerler devraldı.

Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka, Umut Meraş, çok harika transferler.

ANÇ: "Olm he bi arayın bi menejerleri sorun kim var bakalım"
EK: "Tamam başkanım"
Menajer: "Hello mister Çebi, i have a couple of players, very gooooood"
ANÇ: "Gooood, oké! Come to Beşiktaş!"
Öyle 5-6 tane oyuncu denir ama 1 tanesi tutar. Ali Ece'nin önerdiklerinin içinde kaybolup giden de yok mu? Peki neden onlar örnek verilmiyor da sadece Talisca? Bize gelen Kerem Atakan Keskin 17 yaşlarındayken geleceğin büyük yıldız adayı olarak gösteriliyordu. Bize geliş şeklini savunmuyorum (6 ay sonra boşa çıkacak oyuncuya 1.5 milyon avro bonservis verilmesi yanlıştı)  ama 17 yaşındayken yıldız adayı gösterilen futbolcuyu arkasına teneke bağlayarak gönderdik. Hasic de gelirken büyük yıldız adayıydı. Ne oldu peki? İtiraz ettin mi Kerem Atakan ile Hasic gönderilirken? Bekleseydik madem dediğin gibi bizi uyarsaydın.

Saydıklarının içinde Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka genç potansiyelli diye alındı. Önümüzde Burak Yılmaz örneği var. Bize genç yetenek olarak geldi sonra da istenmeyerek gönderdi. Belki bu saydıklarının içinde de gençliğindeki Burak Yılmaz gibi istenmeyen ama sonradan patlama yapacak çıkacak. Belki de hiçbiri o patlamayı yapamayacak. İşte sen diyorsun git al o riski genç futbolcu için diye. Ama o riski al derken aynı zamanda da bu saydığın genç oyuncular neden alındı diyerek kendinle çelişiyorsun. Alacağın genç oyuncu ilk 11 olmasa dahi senin rotasyonuna girecek seviyede olmalı. 17 yaşındaki Talisca örneğini verme. Ali Ece'nin gördüğü futbolcuyu Porto ile Benfica mı göremeyecekti. Onlar görmedi, sen gördün ve aldın diyelim sen 17 yaşında gelen Talisca'nın potansiyelini ortaya çıkarabilecek miydin? Benfica 'Ben çıkaramadım' diyerek sana gönderdi Şenol Hoca olmasa belki de o patlamayı yapamayacaktı Talisca.

Çevrimiçi Ravenman

Menajerle çalışmak bu işin doğasında var zaten sanki hiç olmayan bir şeymiş gibi lanse etmenin nesi doğru
İlla ki genç alacaksın diye bir kuralda yok iyi futbolcu alacaksın bu Scout ile de olur menajerliklerde
Öyle bizim 10 milyfelan verip wonderkid  alacak yapımız yok burada birileri bir ara Ajax güzelliyordu yahu adamlar 100 milyondan fazla bonservis verdiler ki hepsi tutmaz sende böyle bir şey var mı?

Bravo.

Sen bu kafa yapınla bu yönetime çok faydalı olursun, cük diye oturursun ortalarında. Belki ANÇ telefonda menajerlerle İngilizce konuşmasında yardımcı olursun.

Altyapıya niye bakalım ki, Onana gibi, Emrecan Uzunhan gibi, Kerem Atakan Keskin gibi, Emrecan Bulut gibi bizi bekleyen süper yıldızlar var.

Üstelik bunların menejerleri hepsi karadenizli, ırkçılık yapmayalım onlarda insan onlarında çala çocuğu var onlarda bi parça ekmek yesin. Ha bunlardan futbolcu aldın ha bir scout ekibi kurdun ayni iş zaten.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Futbolcunun genci yaşlısı olmaz iyisi kötüsü olur. Hep tutan örnekleri veriyorlar ama tutandan çok tutmayan örnekler var. Mantıklı düşünün genç bir futbolcunun değeri 1 iken ileride 10 olacağını bilse kulüpler hepsi sıraya geçerdi almak için. O futbolcunun kulübü de 1 değil daha fazlasını isterdi. Değeri 1 iken sonra 10 olan futbolcu benzer durumda olan futbolcuların arasından elenerek geliyor. Bir de Real Madrid gibi kulüpler var. Böyleleri de o genç futbolcuların içinde en potansiyelli riski daha az olanları seçip getiriyor ama parasını da veriyor.

Çevrimiçi sozkul

Bu koray günter oynayabilir mi bizde bilmiyorum da stopere yerli takviye edip önde +1 yabancı yapmak en mantıklı hamle sanki. Mert koray bahtiyar ile bu gerizekalı yabancı sınırından en az hasarla çıkacağız sanki, cenk salih onur tayfur ve dönünce tayyip talha'da ciddi adaylar olurlar rotasyonda. Gönder umut meraş'ı gitsin son gün nereye gidecekse. Bu muleka'yı hoca çok tutuyor ne görüyor ne buluyor bilmiyorum ama göndermez bunu, sol önde rebic'e alternatif oyuncu alıp forveti abou cenk muleka yapmaları en makul hamle olur. Bir yabancı hakkımız kaldı ve stoper yerine daha kreatif skor katkısı alınabilecek bir oyuncu tercih etmeleri bence daha mantıklı olurdu.

bahtiyar sahada 3. yerli olabiliyor mu? Hala netleşmedi benim kafamda

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bahtiyar sahada 3. yerli olabiliyor mu? Hala netleşmedi benim kafamda
Olabiliyor

Çevrimiçi Ravenman

Öyle 5-6 tane oyuncu denir ama 1 tanesi tutar. Ali Ece'nin önerdiklerinin içinde kaybolup giden de yok mu? Peki neden onlar örnek verilmiyor da sadece Talisca? Bize gelen Kerem Atakan Keskin 17 yaşlarındayken geleceğin büyük yıldız adayı olarak gösteriliyordu. Bize geliş şeklini savunmuyorum (6 ay sonra boşa çıkacak oyuncuya 1.5 milyon avro bonservis verilmesi yanlıştı)  ama 17 yaşındayken yıldız adayı gösterilen futbolcuyu arkasına teneke bağlayarak gönderdik. Hasic de gelirken büyük yıldız adayıydı. Ne oldu peki? İtiraz ettin mi Kerem Atakan ile Hasic gönderilirken? Bekleseydik madem dediğin gibi bizi uyarsaydın.

Saydıklarının içinde Emrecan Uzunhan, Emrecan Bulut, Onana, Muleka genç potansiyelli diye alındı. Önümüzde Burak Yılmaz örneği var. Bize genç yetenek olarak geldi sonra da istenmeyerek gönderdi. Belki bu saydıklarının içinde de gençliğindeki Burak Yılmaz gibi istenmeyen ama sonradan patlama yapacak çıkacak. Belki de hiçbiri o patlamayı yapamayacak. İşte sen diyorsun git al o riski genç futbolcu için diye. Ama o riski al derken aynı zamanda da bu saydığın genç oyuncular neden alındı diyerek kendinle çelişiyorsun. Alacağın genç oyuncu ilk 11 olmasa dahi senin rotasyonuna girecek seviyede olmalı. 17 yaşındaki Talisca örneğini verme. Ali Ece'nin gördüğü futbolcuyu Porto ile Benfica mı göremeyecekti. Onlar görmedi, sen gördün ve aldın diyelim sen 17 yaşında gelen Talisca'nın potansiyelini ortaya çıkarabilecek miydin? Benfica 'Ben çıkaramadım' diyerek sana gönderdi Şenol Hoca olmasa belki de o patlamayı yapamayacaktı Talisca.

Kerem Atakan nezaman süper potansiyelli yıldız oldu bizim haberimiz yok? Adam Sivasta bile yedek oyuncudu , Rıza hoca onu ilk 11e zar zor sokardı. 6 ay sözleşmesi kalmıştı Sivas bu sözleşmeyi uzatmak için bile masaya oturmadı.

Sen şimdi Kerem'ın scout taraflardan bulunduğunumu dile getiriyorsun? Güldürtmeyin bizi, öyle bir yok. Çunkü scout ekibimiz iptal edildi. Yani istesende scoutluk yapamiyorsun.

Kerem tam bir menejer transferidir, hemde yönetimdekilerin ahbabı yada akrabası olan menejer.

Aynısı Emrecan Bulut ve Emrehan Uzunhan içinde geçerli. Bunların ne potansiyeli var ne yeteneği.

Genç yerlilerin alınmasına karşıyım, bunlar gibi senin altyapında bi ton oyuncu var hemde bedava.

Senin altyapındakiler Kerem, Emrecan'dan daha kötü olamaz, bunu git soba'nın yanındaki torunlarına anlat.

Yurtdıṣından yabancı gençleri scout yapacaksın. Ajax, Porto, Malmö, Sporting, Fulham bunlara yaklaşmadan evvel sen kapacaksın. Belki iyi çıkmaz patlama yapmaz cart curt diyenlere hayret ediyorum, yahu adamı boşunamı scout ediyorsun? En az 10 maç izlemen lazım.

Scout ekibine Gürcan Bilgiç yada Rasim Ozan'ı koymayacan. Futbolun her fasetini bilen, gözleri iyi olan, yetenek bulma becerisi olan, potansiyel tanıma kabileti olan birilerini getirecen.

Brezilyadan oyuncumu istersin? Merkez Scout ekibin tespit eder ve 1 scoutu Brezilyaya 1 ay gönderirsin izlemeye. O bu oyuncuyu izler takip eder Merkeze rapor verir sonra istişare yapılır karar alịnır. Bu yabancı potansiyel için.

Yerli potansiyel için altyapını kullan. Senin altyapındaki tesisler, teknikler, hocalar Anadolu takımlarından daha mı zayıf?

Sabaha kadar konuşurum ama eğer kulüpte insiyatif ve vizyon yoka, hepsi boş.

Yıl olmuş 2023 halen menajere telefon et "Hellloooooo brother, you have gooood playerrr?"

Yada Sercan Dikmeyi ara önerdiği bi futbolcusu varmı?

Gerçekten ayıp. Kendimi bazen balkondan atmak isterim.

Çevrimiçi sozkul

Buyuk baskan gecen sene klubun parasini carcur etmedi. 3.5M verip alabilirdi oyuncuyu ama cok sukur simdi bonservisinin %50’sini 7-8M’a alabiliriz.

Lig ve Avrupa basladi, heralde sponsonsuz maclara cikan tek klup biziz. Her gecen gun biraz daha para kaybediyoruz ama neyse herkes halinden memnun gibi.

işte aynı hatayı yapmayayım dedi ve Onana’ya 4 milyonu bastı
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2023, 12:20:57 sozkul ]

Çevrimiçi Ravenman

Bukadar rezil bir yönetim yok dünya futbol tarihinde.

Kulübe kilidi vursak kapatsak daha şerefli bir hareket olur.

2023 neredeyse bitirdik. Halen ne sponsor, ne scout ekibi, ne bir vizyon.

Transferlerin hepsi "Helloooo mister manager, you have any good playerssss?"

Emrecan Bulut, Emrecan Uzunhan, Onana ve Kerem Atakan Keskine verilen milyonlar, senin altyapı Semih ve Demir Ege gibi yerlilere dolu sen git sırf hemşerilerindir diye karadenizli menajerle para kazandır.

Bunun adı yolsuzluktur, kötü niyettir.

Sonra 1 kuruş çöpe atmayız, kulübü kurtardık cart curt.

Neyse, yönetimi savunan çok kişi var burda. Bunlara müstehak.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2023, 12:05:41 Ravenman ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Tayfur bingöl de gelmiş herhalde 3 tane necip oldu takımda. :) (Bahtiyar,Necip,Tayfur.)Coutinho ismi geçiyor 10 numara ve kanatta değerlendirebilir sakatlığı yoksa iyi transfer olur.

Çevrimdışı KartalınGücü

Olabiliyor

Bu tam olarak nerede yazıyor ben hiç bir yerde böyle bir ifade göremedim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu tam olarak nerede yazıyor ben hiç bir yerde böyle bir ifade göremedim.
https://beinsports.com.tr/haber/besiktasa-kazak-orta-saha-mavi-kart-detayi   
Bahtiyar mevzusunda benim kafamı karıştıran yerli statütüsünde oynaması değil de çifte vatandaşlık alan Türk oyuncu transfer edersek Bahtiyar ile bu oyuncu aynı zaman ilk 11 çıkarsa ikisi de yerli oyuncu olarak mı geçecek yoksa 1 tanesi mi. İkisi de normalde yerli kategorisinde olmalı aynı anda sahaya çıktıklarında.

Çevrimdışı Talisca1903

https://beinsports.com.tr/haber/besiktasa-kazak-orta-saha-mavi-kart-detayi   
Bahtiyar mevzusunda benim kafamı karıştıran yerli statütüsünde oynaması değil de çifte vatandaşlık alan Türk oyuncu transfer edersek Bahtiyar ile bu oyuncu aynı zaman ilk 11 çıkarsa ikisi de yerli oyuncu olarak mı geçecek yoksa 1 tanesi mi. İkisi de normalde yerli kategorisinde olmalı aynı anda sahaya çıktıklarında.
çok kafa karıştırıcı bir kural yaznışlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: