2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989913 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan23

1 tane Talisca olsa yeter diyorsun yani :)

Talisca artı sağ açık solak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güvendiğim birinden Talisca konusunda bitirmeye yakın olduğumuzu ve çok uğraştığımızı duydum. Umarım olumlu sonuçlanır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bukadar hareketli gece bekliyormuyduk

Bu sallıyo bir şey bildiği yok. Yd falan dese yine biraz inandırıcı olur da hasan arat ne alaka.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2023, 23:06:13 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Güvendiğim birinden Talisca konusunda bitirmeye yakın olduğumuzu ve çok uğraştığımızı duydum. Umarım olumlu sonuçlanır.

çok saçma gelecek ama unibjk tarzı bir iki taraftar topluluğunda falan demirören'ler falan devreye girmiş dendi, hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

alper bahadır al nassr pedro gonçalves alırsa talisca olur tarzı bir şey demiş ciddi iş galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

talisca ve pepe olursa ghezzal gidici demek. stoper alacaksak bir kişi ile daha yollar ayrılır

Çevrimiçi Sinan23

Madem coştuk bu gece chelsea nin elinden Michael olise yi kapalim. Yada Madueke yi bize versinler.

Çevrimiçi annoca

bugün yazdım rashica rosi ile anlaşabilecek yapıya da uygun onun performansını da arttırır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla ben de linç yiyeceğim ama Talisca yerine lider bir stoperi tercih ederim. O tarzda bir oyuncu Amirin hücum akyivasuonunu da arttırır.

Ayrıca sponsor dahi olsa bu seviye ücretler takim icin pimi çekilmiş el bombası. Torreira nin gördüğü kırmızıyı çok kasiyacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca'mı alayım en acilinden

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni Bakambu yapar Şenol hoca ondan diyorsun :)
Şenol hoca gol makinesi çıkartır bundan iyi topçu Pepe yerine tercih ederim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1691545210214371328

yemin ediyorum beni en çok heyecanlandıran transfer budur. inşallah gelir. şenol hocayla süper işler yapar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Afrikalı ama Pepe yerine 100 kere Barrow derim.
As mevkileri santrfor ve sol kanat ama Rebic ile Barrow nasıl birlikte oynayacak bilemedim.

Etiketler: