2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989838 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Çok iyi transfer geçen sene gs aldığında keşke biz alsaydık demiştim.
Amir gibi performans alacağımız asker tarzı oyuncuları çok seviyorum. Umarım pürüz çıkmaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

linç yiyeceğim ama talisca yı istemiyorum nedense  :s20:
ağzına biber 🌶 sürerim

Çevrimiçi kartalizma190399

linç yiyeceğim ama talisca yı istemiyorum nedense  :s20:

Aklin yolu bir kardesim. Bence de gereksiz.
Bonservis kozunu Rashica'yla kullandik maalesef. Kaliteli bir stopere insallah para kalmistir.

Çevrimdışı Savaş

Talisca’yı istemeyenlerden biri de benim. Aboubakar’ın 3 Gedson’un 6 katı para verip takım içerisindeki ikilik yaratmanın hiç anlamı yok. Bu seneye çok da iyi başlamayan oscar gloukh gibi bir adamı satın alma opsiyonlu kiralayabilirler. 300 milyonluk ne verecek bu adam sana. Kaldı ki josef gibi aidiyet duygusu çok yüksek bir adam da değil.
Sponsor karsilarsa bence bir sorun yok. Diğer adamlar bunu sorun yaratırsa biz vermiyoruz siz de sponsor bulun alın denilebilir ne var ki bunda.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

ghezzal 20 maç oynasa yeter diyordum ama ghezzalın durumu kronik olduğu söyleniyor, ghezzal gönderip greenwood gelse keşke

Çevrimiçi Sinan23

Bu da sağ ayak ve hızlı kanat. Sol ayaklı oyuncu yok önde. Öndeki 5 oyuncunun 2si solak olsa rakibin savunma dengesi bozuluyor. 10 no ve sağ açık solak olsa yeterdi.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

13 yabancı oldu. montero ve hasici saymıyorum. ya pepe veya talisca ya da pepe+talisca-ghezzal

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Adamlar Gedson'u sindiremediler yine en cok ihtiyac duydukları adamı aldık 😄 Çok iyi oldu çok. Ne verecegi belli takım oyuncusu iyidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da sağ ayak ve hızlı kanat. Sol ayaklı oyuncu yok önde. Öndeki 5 oyuncunun 2si solak olsa rakibin savunma dengesi bozuluyor. 10 no ve sağ açık solak olsa yeterdi.
1 tane Talisca olsa yeter diyorsun yani :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi annoca

27 milyon nerelerinden çıktı yuh
cengizin satışından gelen para   :evillol:

Çevrimdışı beno1903

Kanat rotasyonumuz rebic rashica cenk muleka semih oynarsa ghezzal oldu. Yabancida montero ghezzal dahil 14 oldu. Montero ghezzal le yollarimizi ayirip Pepe ve Taliscayi alirsak efsane olur

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/algahs_/status/1691530130710011907

bizimkiler geliyor diye coşmuş arapçası olan var mı ne diyor bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar oyle bir agliyor mi yanaklarini yalayip tuzlu tuzlu tadina bakmak istedim😂 Forumlari eglence Rashica’yi kaptik diye, istifa diyeni mi dersin Gedson vol 2 diyeni mi dersin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakat ghezzali nasi saticaz. Tamam iyi topcuda bence Pepe > rashica
Arabistan'da transfer yapmayan takımlar var daha. Onlardan bazızları Türkiye ligindeki oyuncularla da ilgileniyor. Zaten gidebileceği başka yer yok eğer sakatlık işi doğruysa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi umutow

abiler taliscayı sadece bir ortasaha transferi olarak düşünmeyin bence. tüm psikolojik üstünllüğü alırız. ayrıca camia bütünleşir. ben daha besiktas camiasının bütünleşip şampiyon olamadıgını görmedim. fbli gsli arkadaşlardan herkes talisca transferinden o kadar cekiniyorlarki anlatamam. umarım olur...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Bukadar hareketli gece bekliyormuyduk

Etiketler: