2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 990017 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim ile bir an önce vedalaşmamız lazım. Yoksa yeni fedalar bizi bekliyor. Bu sefer tam bir enkaz bırakacak bir yönetim var. 3 senelik sözleşmenin bitmesini beklerken Lens ile yaşadıklarımızı tekrar yaşarız. Ben kan, ter, göz yaşı görüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

1.5 milyon euro imza parası
Yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret
Maç başına azami net 10 bin euro ücret

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok guzel sokmus Ox, bravo. Son 3 sezondur ne yaptigi belli olmayan bir adam onumuzdeki uc yil icin 9M Euro garanti para alacak. Buyuk ihtimallede sezonun buyuk bolumunu klubede gecirerek.

Bu paralari goren Cenk ve Salih neden bahsi gecen rakamlara sozlesme uzatsin ki? Bu herifler salak mi.

Çevrimdışı Talisca1903

Abubakar ile görüştüm, OX bende içiniz rahat olsun. Voodoo, nazar duası, ak büyü, kara büyü, yarasa büyüsü v.s. Ne varsa hallettim bu sene şampiyonuz diyor.

1,7 di piyasayı üşüt 2,5 artı maç başını yapıştır inşallah iyi oynar iyi oynarsa sorun yok ama kulübeyi ısıtırsa berbat bir durum

Çevrimdışı sefaköykartali

Beşiktaş, Alex Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

1.5 milyon euro imza parası
Yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret
Maç başına azami net 10 bin euro ücret

Bu maliyet şaka mı? Tadic e 500 bin euro vermeyen, salihle çingene pazarlığına oturan adamların yaptığı işe bak. Ya sabır ya
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 19:03:17 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yönetimi bir an önce göndermemiz lazım ama bizde onu yapacak taraftar yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan Tufan'ı falan alsalardı bu kadar sinirim bozulmazdı.

Çevrimiçi levitate

gayet katkı verirdi + birden fazla mevki kapatırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

neyse giren girdi yapacak bir şey yok, hoş geldin perrie edwards...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

gayet katkı verirdi + birden fazla mevki kapatırdı
dedik işte ama linç gediğimizle kaldık
Yok Ox iyi oynasın parasına bakılmaz ama sakatlıktan müzdarip adama 1,5 verince gelmiyor mu yani

Çevrimiçi annoca

bunlar iyi niyetli değil, çok bariz. salih ve cenk ile pazarlık yap tadici kaçır sonra rebice yıllık 2,8 buna yıllık 3 ver. Allah korusun ikisi de sakatlanırsa ki geçmişlerine bakarsak görüntü o şekilde.  :s20:

Çevrimdışı Savaş

Ne söylesem az kalır.. Yazık Beşiktaş'ım bunların elinde oyuncak oluyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Bu yönetim ile bir an önce vedalaşmamız lazım. Yoksa yeni fedalar bizi bekliyor. Bu sefer tam bir enkaz bırakacak bir yönetim var. 3 senelik sözleşmenin bitmesini beklerken Lens ile yaşadıklarımızı tekrar yaşarız. Ben kan, ter, göz yaşı görüyorum.
zaten şu anda enkazı bıraktı binayı yıktılar şimdi balyozla ufalıyorlar gitsin demekle olmuyor yerine kimse kolay gelemez gelende başarılı olamaz rahmi koçu kandırmak lazım yada sabancıları

Çevrimdışı Necmi

bunlar iyi niyetli değil, çok bariz. salih ve cenk ile pazarlık yap tadici kaçır sonra rebice yıllık 2,8 buna yıllık 3 ver. Allah korusun ikisi de sakatlanırsa ki geçmişlerine bakarsak görüntü o şekilde.  :s20:
geçmişe bakarsak gomezin yanına yanaşmamamız lazımdı ghazzelinde öyle hatta rosierinde bunların hepsi geldi oynadı şampiyonluk kazandırdı hatta abuşuda almamamız lazımdı geçmişe bakmak yanlış dört gündür sağlık kontrolünde sağlam raporu aldı ve zorla getirmiyoruz tersine kendi zorla geldi bence başarılı olur oynamak için geldiği kesin sakatlanırmı olabilir her oyuncu için aynı risk var geçmişle değerlendirmek doğru değil bu güne bakalım oynamak için geldiyse ligin çok üstünde bir oyuncu ghazzelin olduğu kanatta ilaç olur merkezdede sıkıntıyı çözer beşiktaşta oynamak için bu ısrarı bende olumlu izlenim bıraktı bekleyip göreceğiz peşin hükümlü olmak insanları taça atıyor

Çevrimdışı saricasi

Şu gerçeği kabul edin tadicte 500 binden çok daha fazla fark var ve adam fbyi şeçti bu kadar basit .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Necmi

maç izlemek bile içimden gelmezdi ne oynadığı beni ilgilendirmiyor ozan beşiktaş forması giymeye layık biri değil

Çevrimdışı Necmi

Şu gerçeği kabul edin tadicte 500 binden çok daha fazla fark var ve adam fbyi şeçti bu kadar basit .
hiç beşiktaş taraftarının renkliye giden oyuncu için gıpta ettiğini yas tuttuğunu görmemişdim bu sene bunuda yaşadık taraftar iyice dejenere oluyor

Çevrimiçi annoca

hiç beşiktaş taraftarının renkliye giden oyuncu için gıpta ettiğini yas tuttuğunu görmemişdim bu sene bunuda yaşadık taraftar iyice dejenere oluyor
olay gıpta meselesi değil abi, olay plansızık ve beceriksizlik. can sıkan kısım bu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ama bir gerçeği de göz ardı etmemek lazım. Tadic tam bizim aradığımız tarzda bir oyuncuydu. Hem kanatta hem merkezde oynayabilen pozisyon bilgisi iyi, oyunu çok iyi okuyan, sete döküp tempoyu ayarlayabilen bir oyuncu. Ox geldiğine göre biraz daha farklı oynayacağız. Bence şu anki takım tam olarak Hoca'nın kafasında kurduğu takım değildi bu ama Şenol Hoca'nın farkı elindeki futbolculardan maksimum şekilde faydalanmayı bilmesi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olay gıpta meselesi değil abi, olay plansızık ve beceriksizlik. can sıkan kısım bu
Yönetimin beceriksizliklerini yine teknik ekip kapatacak . Ama bu sene bu yönetime rağmen şampiyonluk gelirse özellikle dikkat edeceğim yine kupa alınırken futbolcuların önüne geçip kendilerini ön plana atıp atmayacaklarını 

Çevrimiçi annoca

geçmişe bakarsak gomezin yanına yanaşmamamız lazımdı ghazzelinde öyle hatta rosierinde bunların hepsi geldi oynadı şampiyonluk kazandırdı hatta abuşuda almamamız lazımdı geçmişe bakmak yanlış dört gündür sağlık kontrolünde sağlam raporu aldı ve zorla getirmiyoruz tersine kendi zorla geldi bence başarılı olur oynamak için geldiği kesin sakatlanırmı olabilir her oyuncu için aynı risk var geçmişle değerlendirmek doğru değil bu güne bakalım oynamak için geldiyse ligin çok üstünde bir oyuncu ghazzelin olduğu kanatta ilaç olur merkezdede sıkıntıyı çözer beşiktaşta oynamak için bu ısrarı bende olumlu izlenim bıraktı bekleyip göreceğiz peşin hükümlü olmak insanları taça atıyor
ox kalitesi ligin çok üstünde buna kimse takılmıyor. gomez ghezzal rosi ve abou nun durumu farklı. onlar öncesinde sürekli sakatlık yaşamadılar. şimdi baktım ghezzal bizden önce sakatlığı yok, rosi olmuş arada bir kaç yıl farkla farklı yerelinde, abou ve gomez de kronik değil , gelmeden önce büyük bir sakatlık geçirmişler o kadar. ox ise sürekli sakat. hee şenol hoca zamanında aklıma gelmiyor uzun süreli sakatlık yaşayan topçumuz inş öyle olur rebic te aynı hakeza ama bu arkadaşların riskleri saydıklarından daha fazla bunların vücut kaldırmıyor yaşlarıda artık 30 barajındalar. dediğim gibi inş sakatlık olmaz diyelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

zaten şu anda enkazı bıraktı binayı yıktılar şimdi balyozla ufalıyorlar gitsin demekle olmuyor yerine kimse kolay gelemez gelende başarılı olamaz rahmi koçu kandırmak lazım yada sabancıları
Biri gönderecekse bu yönetimi Beşiktaş taraftarı gönderecek. Bizim taraftarımızı çok çabuk kandırdıkları için bir Talisca haberi atıyorlar ortaya hemen tepkisini kesiyor. Bu şekilde olmaz. Yarın 3'er yıllık sözleşmeler bitsin diye beklerken kaybetmeye devam edeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Biri gönderecekse bu yönetimi Beşiktaş taraftarı gönderecek. Bizim taraftarımızı çok çabuk kandırdıkları için bir Talisca haberi atıyorlar ortaya hemen tepkisini kesiyor. Bu şekilde olmaz. Yarın 3'er yıllık sözleşmeler bitsin diye beklerken kaybetmeye devam edeceğiz.
Yatıp kalkıp dua etsinler ki bu maç içeride değil. Taraftar hakikaten öfkeli. Onlar da bunun farkında ki hiçbiri piyasada yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Ox çok çok iyi transfer ve buraya yeni bir meydan okuma üzeri geldiyse ligi donunda sallar. Öyle bir kafa yapısında geldiğini umuyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu fiziğe Şenol hoca hasta olur. Yaşıda genç.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ox çok çok iyi transfer ve buraya yeni bir meydan okuma üzeri geldiyse ligi donunda sallar. Öyle bir kafa yapısında geldiğini umuyorum.
9-10 milyon Euro'yu Oxlade'in keyfine bağladık gerçekten çok iyi transfer dediğim gibi şansa tutsa bile rezalet ötesi transfer Oxlade.

Etiketler: