2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991274 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1690799895962136576?t=ABjAHAn0HO8uwwL7gCEAaw&s=19

Altarnatiflerden biri daha gitti. 11+2 milyona. Zaten alamazmışız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ben Onana'da takılı kaldım. Çok gereksiz zamanda aldık. Birde Amartey'de beni çok şaşırttı. Bu kadarını beklemiyordum ondan.

Yönetimin yapacağı da çok basitti. Sais ve Redmondu takımda tutup  rahat rahat ağustos sonu eylül başını bekleyebilirdi. Böylece düşeş adamlar için kumar oynamaya eli rahat olurdu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

Alın Talisca'yı uğraşmayın sakat Pepe ile

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nerde sakatlık riski yüksek, kimsenin istemediği oyuncu var gidip buluyorlar.

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1690808651693391872

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ravenman

Pakistan aya roket yollayacak bunlar halen transfer yapacak.

Çevrimdışı Savaş

En çok kanıma dokunan da hayalet olması hepsinin.

Bir tanesi çıkıp konuşmuyor ya şaka gibi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Ben Onana'da takılı kaldım. Çok gereksiz zamanda aldık. Birde Amartey'de beni çok şaşırttı. Bu kadarını beklemiyordum ondan.

Yönetimin yapacağı da çok basitti. Sais ve Redmondu takımda tutup  rahat rahat ağustos sonu eylül başını bekleyebilirdi. Böylece düşeş adamlar için kumar oynamaya eli rahat olurdu.

Saiss de Redmond da takimda kalmak istemediler bu kadar basit. Saiss zaten tee DK'dan beri gitmek istiyordu.

Onana da Amertey de istedigimiz anda aldigimiz paraya elden cikarabilecegin oyuncular.

Transferlerin siralamasi (mevki olarak) tek skinti su an. Bi  iki hafta icinde bir Sag Kanat bir Stoper aciklasalar tamamdir. Sonra duses icin gider orta saha, kanat yedegi bakariz.

Çevrimiçi Samet Demir

Saiss de Redmond da takimda kalmak istemediler bu kadar basit. Saiss zaten tee DK'dan beri gitmek istiyordu.

Onana da Amertey de istedigimiz anda aldigimiz paraya elden cikarabilecegin oyuncular.

Transferlerin siralamasi (mevki olarak) tek skinti su an. Bi  iki hafta icinde bir Sag Kanat bir Stoper aciklasalar tamamdir. Sonra duses icin gider orta saha, kanat yedegi bakariz.
Kalmak istemediler de 40 gün neden bekledik biz Redmondu o zaman. Saisinde gideceği belliyken hala yeri dolmadı. Sol kanat yok takımda gittik Onana aldık. Nereden bakarsak bakalım plansızlık. Taraftar ne zaman sosyal medyadan sesini yükseltse ya Talisca alıyoruz ya da Sponsorluk anlaşması yapıyoruz. Ne anlaşma var ne gelen.

Çevrimiçi Necmi

takılmaya gerek yok hocanın çok istediği oyuncuymuş bildiği birşey vardır bekleyip göreceğiz istenmeyen oyuncular takımın değişmez askeri oluyor 4-5 m bonservis artık taban fiyat

Çevrimiçi Samet Demir

Ronaldo, Talisca'dan çok memnun. Gerekirse herkesi gönderin o kalsın şeklinde düşünüyor. Maaşına zam da yaptırabilir. Bunu Beşiktaş'ın Talisca operasyonunun başında olan kişiden aldım. (@yagosabuncuoglu )

Çevrimdışı levitate

Ronaldo, Talisca'dan çok memnun. Gerekirse herkesi gönderin o kalsın şeklinde düşünüyor. Maaşına zam da yaptırabilir. Bunu Beşiktaş'ın Talisca operasyonunun başında olan kişiden aldım. (@yagosabuncuoglu )

istedik gelmedi deyip işin içinden çıkma yolunu arıyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

istedik gelmedi deyip işin içinden çıkma yolunu arıyorlar :D
Talisca maliyetine 3 tane adam alınır. O adamlarıda zamanında almış olsalar bu tepkileri görmemiş olurlardı.

İstedik gelmedi demezler. Bunlar kendilerine laf söyletmez. Olumsuz olduğu zaman piyasada yoklar. Başarılı bir iş olunca hepsi tvye çıkmak için yarış yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Sallama haberdi zaten
Yönetim üzerinden baskıyı almak için pompalanmış haber işde

Çevrimiçi Sinan23

Chelsea den madueke kiralasınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 Eylül için geri sayım sürüyor. O tarihten sonra bildiridiğimiz oyuncu Avrupa'da oynayamıyor. Son19 gün...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MaDJeR

2 Eylül için geri sayım sürüyor. O tarihten sonra bildiridiğimiz oyuncu Avrupa'da oynayamıyor. Son19 gün...

Böyle giderse Aris veya Kiev'e play-off turunda eleniriz dert etmeye gerek kalmaz  :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle giderse Aris veya Kiev'e play-off turunda eleniriz dert etmeye gerek kalmaz  :by2:
Şu anki kadro ile bu iki takımı da yenebileceğimizi düşünüyorum. Zaten gruplara kalırsak öyle çok güçlü diyebileceğimiz bir takım da olmayacak. Yalnız grup etabını lider bitirmek çok önemli. Yoksa Avrupa Ligi'nden gelen takımlarla eşleşip elenme ihtimali oluyor. Çok iyi bir planlama yapıp en az yarı final oynamak lazım. Çünkü ligimiz hiç para kazandırmıyor. Avrupa'da başarısızlık artık rakiplerimizle aramızdaki farkı büyütecek. Onun için geçen sene yönetim değişikliği istemiştim. Bu yönetimin Avrupa için bir hedefi yok. Büyük ihtimalle de gittiklerinde Demirören'den kötü anılacaklar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2023, 12:19:46 annoca ]

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Telefonu açmamla gördüğüm ilk twite bakar mısınız OX

Çevrimiçi tolga1903

Hocanın oyunu kurarken amir'i sağ stopere konumlandırdiğı yeni sisteminde bu oxlade muhtemelen onur bulut'un yerini alır en fazla sağ oos olarak. Rebic abou ox arkalarında salih gedson iki kanat beki masu ve rosier gibi bi hücum 7'lisi olur. Ya ne yapsınlar ne etsinler şu hadziahmetovic'i yerli saydırsınlar yoksa masuaku yerine bol bol bahtiyar izleyeceğiz gibi

Etiketler: