2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995087 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

ziyech + malinovski bence seviye atlatır ama bizim beceriksizler yapamaz lig maçına onur bulut sağ açık çıkarız

Çevrimiçi tolga1903

Yahu bu ziyech suudiler'e transfer olacakken sağlık taramasından geçemedi ben mi yanlış hatırlıyorum? İkinci bir lyanco vakasına gerek var mı getirip buraya geri gönderecekler. O yıllık ücreti de veremez bizim yönetim zaten.

Çevrimiçi gokhans

Yahu bu ziyech suudiler'e transfer olacakken sağlık taramasından geçemedi ben mi yanlış hatırlıyorum? İkinci bir lyanco vakasına gerek var mı getirip buraya geri gönderecekler. O yıllık ücreti de veremez bizim yönetim zaten.
Ne kadar sakat varsa, sağlık turizmi adına türkiye'ye çağırıp kontrolden geçirip geri yolluyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Savaş

Ne sponsor var ne transfer var ne futbolcularla sözleşme yenileme var. Allah aşkına napıyor bunlar?

Çık bi açıklama yap arkadaş bu kadar mı basiretsiz beceriksizsiniz ya. Kendi şirketlerini böyle yönetmez ama bunlar. Burasi nasıl olsa dingonun ahırı.

Rahatlık, yüzsüzlük dizboyu. Lanet gitsin ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Ne sponsor var ne transfer var ne futbolcularla sözleşme yenileme var. Allah aşkına napıyor bunlar?

Çık bi açıklama yap arkadaş bu kadar mı basiretsiz beceriksizsiniz ya. Kendi şirketlerini böyle yönetmez ama bunlar. Burasi nasıl olsa dingonun ahırı.

Dört büyüklerin mali raporları yayınlanıyor. Tarihte ilkkez gelir anlamında trabzonspor bizi geçmiş. Ligde ve kadro değeri hatta tribün gelirinde daha altımızda olmasına rağmen, sponsorluk vs. toplam gelirde bizi geçmişler. 4 büyük takım içinde sonuncuyuz.. Şahlanıyoruz!!! Buarada dipnot: sözleşmesi biten hiçbir oyuncu ile uzatamayacaz ve patır patır bedavaya gidecekler. Rakipler toplar salih vs. beleşten..
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 16:17:46 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Ne kadar sakat varsa, sağlık turizmi adına türkiye'ye çağırıp kontrolden geçirip geri yolluyoruz.

Ox'un kaderi de bence oraya doğru gidiyor. Haberler bıçak gibi kesildi güya sağlık koordinatörünü bakü'ye götürmüşüz o yüzden teste giremiyormuş gerçekten artık durum komediyi falan geçti

Çevrimiçi kartalizma190399

Bak sen tekrar başlamış Berkay Vardar üzerinden genç oyuncu muhabettli boş lakırdılar. Evet bomboş lakırdı yanlış yazmadım

Biri sıralamış Kartal Kayra,Berkay,Emirhan Delibaş felan  yahu izansızlık yapmayın bu takım çatladıkapıspor mu?
Ümraniyede fark yaratamamış Kartal bizde oynayacak
Göztepede Yahu Göztepe ha kadroya giremeyen Delibaş
VI zamanı iyi işler çıkarıyormuş Berkay her maç sahanın orta yerine bırakıyordu görmedikmi.Bu çocuklar önce kendilerini bir düzeltsin ondan Sonra hoca onları düzeltir.
VI de genç oynatıyormuş kimi oynattı yahu Nejip oynuyordu stoperde her zaman olduğu gibi oynatsaydı Serdarı madem rehabilite etseydi

proje hocasıymış gittiği her takımdan yılını bak tekrarlıyorum senesini 12 ayı dolduramamış adam koca Beşiktaşa proje yapacak. Kovulduğu takımlarda Championship Lask Linz felan yanlış anlaşılmasın baş altı takımlar bile değil kaba tabirle  .. altı takımlar

Neyse ya sabah sabah

Berkay takimin yildizi falan degildi de ilk 11 ciktigi maclarda sicip batirmadi da, vasat oynadi diyelim. Bu sekilde 2-3 oyuncu kazansan Onur Bulut, Umut Meras gibi adamlara para vermek zorunda kalmazsin en azindan. Kotu birsey mi?
Bu arada madem ki kariyer kiyaslamasi yapiyoruz; filozof Senol Gunes'in biz disinda kovuldugu takimlar da FC Seoul, Trabzonspor, Bursaspor falan. Kariyeri Abdullah Avci'dan hallice. Duyan da o Real Madrid'leri Juventus'lari calistirdi zanneder.

Dört büyüklerin mali raporları yayınlanıyor. Tarihte ilkkez gelir anlamında trabzonspor bizi geçmiş. Ligde ve kadro değeri hatta tribün gelirinde daha altımızda olmasına rağmen, sponsorluk vs. toplam gelirde bizi geçmişler. 4 büyük takım içinde sonuncuyuz.. Şahlanıyoruz!!! Buarada dipnot: sözleşmesi biten hiçbir oyuncu ile uzatamayacaz ve patır patır bedavaya gidecekler. Rakipler toplar salih vs. beleşten..

Taraftarda da suc  var, Salih icin soylenenleri okuyoruz iste. Cocuk gayet iyi oynuyor, potansiyeli ve maasi cercevesinde gayet iyi katki yapiyor. Ondan iyi yerli orta saha bulamazsin, hele ki butcen kisitliysa. Gecen sene iyi bir orta 3'lu olusturduk. Ama taraftarimiz bitik bir herif uzerinden ego masturbasyonu yapmak istedigi icin istenmeyen adam ilan ediliyor, yerine illa yabanci gelsin deniyor (sanki kontenjanin var ya, neyse). Salih yerinde olsam ben de giderim. Bu taraftara kendi paralarini tokatlayacak Dele Alli'ler laik.

Çevrimiçi annoca

Berkay takimin yildizi falan degildi de ilk 11 ciktigi maclarda sicip batirmadi da, vasat oynadi diyelim. Bu sekilde 2-3 oyuncu kazansan Onur Bulut, Umut Meras gibi adamlara para vermek zorunda kalmazsin en azindan. Kotu birsey mi?
Bu arada madem ki kariyer kiyaslamasi yapiyoruz; filozof Senol Gunes'in biz disinda kovuldugu takimlar da FC Seoul, Trabzonspor, Bursaspor falan. Kariyeri Abdullah Avci'dan hallice. Duyan da o Real Madrid'leri Juventus'lari calistirdi zanneder.
şenol güneş kariyer olarak bizden önce hiç bir şeyi yoktu bi dünya kupasında Türkiyeyi yarı finale taşıdı 3. yaptı. 3 büyüklerde olmadığın sürece şampiyon olmak saha dışına bağlı. ama şu bir gerçek şenol hoca oyunculardan iyi verim alır. bu sihirli değnek değil dokunduğu altın olsun ama potansiyelini bulmasında yardımcı olur. sabah denk geldim yok burağın potansiyelini ortaya çıkarmaya nenemde yapar gibisnden  diye, burağın kendi açıklaması var fener beni istemiyordu es-ese kiraladılar orda da yapamadım  diye evde emekliler gibi oturuyordum şenol hoca aradı illada seni istiyorum diye https://www.youtube.com/shorts/leAwAORyr0Q kimsenin istemediği oyuncuyu isteyen hocanın yaptığını neneside yapıyormuş.

Çevrimiçi Ravenman

Muleka'ya gelen 3.5 milyon euroluk teklifi reddettik.

Tam kafayi yiyecem.

Çok pişman olacağız, Muleka'nın bu takıma hiç bir faydası olmaz. Geçen sezon bi ton küfür ettik.

3.5 milyon iyi para, bu parayla Ziyech veya Malinovsky için bütçe açılır.

Çevrimiçi Samet Demir

Muleka'ya gelen 3.5 milyon euroluk teklifi reddettik.

Tam kafayi yiyecem.

Çok pişman olacağız, Muleka'nın bu takıma hiç bir faydası olmaz. Geçen sezon bi ton küfür ettik.

3.5 milyon iyi para, bu parayla Ziyech veya Malinovsky için bütçe açılır.
Mulekayı satarsak o para ile gider Okereke alır bunlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

Mulekayı satarsak o para ile gider Okereke alır bunlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okereke olsa iyi. İnşallah Eneramo futbolu bırakmıştır.

Çevrimdışı Talisca1903

Fernandao gibi bir odundan golcü çıkaram adam Ozan Şener jaja colman alanzinhoyla egemenle şampiyonluk kovalayan adam nenen kadar iş yapamaz

Çevrimiçi Necmi

Ox'un kaderi de bence oraya doğru gidiyor. Haberler bıçak gibi kesildi güya sağlık koordinatörünü bakü'ye götürmüşüz o yüzden teste giremiyormuş gerçekten artık durum komediyi falan geçti
senin anlaşmalı hastanen var sağlık kordünatörümü yapacak testleri sallama haber bilgi alamıyoruz gerimizden sallıyoruz haberi bu
Ha gerçekten gelip sağlık raporu için testlere girdimi oda şüpheli ama @saricasi  diyorsa ona inanırım

Çevrimdışı sEuL

Muhalefet nerede? Klup dingonun ahiri gibi yonetiliyor aynen...
Amator branslarda kume dusmemeye oynuyoruz, oyuncu satamiyoruz, oyuncu alamiyoruz, sponsor bulamiyoruz, onune gelen klube posta cekiyor....
Camia'dan kimsenin mi sesi cikmaz, muhalefetten bir Allah'in kuluda mi cikip arkadas siz ne yapiyorsunuz diye sormaz.
Gs falan olsa adamlar 10. kez erken secime gitmislerdi. Yazik gercekten

Çevrimdışı saricasi

senin anlaşmalı hastanen var sağlık kordünatörümü yapacak testleri sallama haber bilgi alamıyoruz gerimizden sallıyoruz haberi bu
Ha gerçekten gelip sağlık raporu için testlere girdimi oda şüpheli ama @saricasi  diyorsa ona inanırım

Eyw Abi , benim bir tanıdık var acibadem hastanesi ile çalışan hasta Bjkli zaten kendiside transfer oldu mu sağlık kontrolüne gireceği zaman  futbolcular hep takip eder bilgi verir hatta lyanco yu kimse yazmadan 2 saat önce yazdı olmucak transfer diye.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı zubeyirbaya

Fernandao gibi bir odundan golcü çıkaram adam Ozan Şener jaja colman alanzinhoyla egemenle şampiyonluk kovalayan adam nenen kadar iş yapamaz

abartı bir yorum bence. ozanla şenerle şampiyonluk filan kovalamadı bursa o sene 6. oldu. (daha yüksek dereceler yapmışlığı var bursa'nın) göze hoş gelen futbol oynadığı için övülüyordu o kadar, kaldı ki bence biraz arızalı bir takımdı. ts ile farklı jenerasyonlarda farklı farklı kadrolarla çalıştı. bunların bazıları gayet pahalı bonservisler harcanmış oyuncularla doluydu, iyi denebilecek sezonları da oldu çok kötü sezonları da oldu ama şampiyonluğu yok. anadolu takımlarında şenol güneş'ten daha başarılı sonuçlar almış hocalar var. trabzonspor'la başakşehir'le şampiyonluk almışlar da var. bizimle kazanılan şampiyonluklar bunlarla kıyaslanamaz.

bunu şenol güneş'i eleştirmek için de yazmadım. ama öyle şenol güneş fanları oldu ki artık gerçekleri bile ya yanlış hatırlıyorlar ya unutuyorlar. şenol güneş türkiye için iyi yönleri olan bir hocadır. zayıflıkları da vardır. dengeli değerlendirmek gerekir.

Çevrimdışı zubeyirbaya

ismi geçen oyuncularda bailly manchester united taraftarlarının her zaman yüksek potansiyelli olduğunu düşündükleri ve sakatlıklarına üzüldükleri bir oyuncu oldu. direk oyuncu olarak değil de rotasyon olarak mesela amartey yerine alınabilecek bir riskti burada kariyerini yeniden yükseltebileceği umuduyla. ha bir de o da afrikalı o sorun var. yine amartey de afrikalı olmasa hadi birinden biri tercih edilirdi. bailly alınabiliyorsa amartey yerine isterdim.

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/DeportesReports/status/1689613794664714240

bu sağlık kontrolünden geçemediği için arabistan'dan bile veto yemedi mi ya? cidden boş boş haberler. büyük başarısızlıklar var. bu gidişle biz ancak akşam pazarında şu avrupada transferin kapandığı bizim çakallık yapıp bir hafta geç kapattığımız dönemde oyuncu alabiliriz. ordan da oltayı sallar ghezzal filan gibi vurgun yapmayı bekleriz. ne düşerse bahtımıza deriz.

Çevrimiçi Ravenman

İyi ve fit bir Ziyech seni sadece lig şampiyonu yapmaz.

İyi ve fit bir Ziyech sana Avrupa Konferans Kupasını müzene getirir.

Bundan emin olun.

Guti'nın top tekniği
Pirlo'nun kartal bakışı
Recoba'nın şutu

Hepsi Ziyech'te var.

Alın hemen!

Bursa’yla mi sampiyonluk kovaladi.  :sevinc
Git bir puan durumuna bak istersen.
Trabzon’da sampiyonluk kovalarken bos kadrosu yoktu. Burak, Alanzinho, Jaja, Yattara, Colman, Selcuk, Umut, Serkan Balci vs iyi kadrolari vardi.

Anadolu takimlariyla iyi futbol oynamak veya sampiyonluk kriterse zevkli futbolun tillahini A.Gucu ve Gencler’de Ersun Yanal gosterdi. B. Uygun sampiyonluk kovaladi. Hatta E. Saglam, O. Burak, A.Avci sampiyon oldu ustelik.

şenol güneş kariyer olarak bizden önce hiç bir şeyi yoktu bi dünya kupasında Türkiyeyi yarı finale taşıdı 3. yaptı. 3 büyüklerde olmadığın sürece şampiyon olmak saha dışına bağlı. ama şu bir gerçek şenol hoca oyunculardan iyi verim alır. bu sihirli değnek değil dokunduğu altın olsun ama potansiyelini bulmasında yardımcı olur. sabah denk geldim yok burağın potansiyelini ortaya çıkarmaya nenemde yapar gibisnden  diye, burağın kendi açıklaması var fener beni istemiyordu es-ese kiraladılar orda da yapamadım  diye evde emekliler gibi oturuyordum şenol hoca aradı illada seni istiyorum diye https://www.youtube.com/shorts/leAwAORyr0Q kimsenin istemediği oyuncuyu isteyen hocanın yaptığını neneside yapıyormuş.

Burak o kadar bos oyuncu olsa o yasta bize gelmez, bizden sonra 4 buyuklerin tamaminda sans bulmaz, bronzluk oyuncuyu altin etmedi sonucta. Adama gelistirici antrenor sifati bir kere yapisti, elinde iyi oynayan kim olsa S. Gunes sayesinde oluyor, kotu olanlara bakilmiyor bile. Adamin S. Gunes’in elinde cosar denilen ve hicbirsey yapamayan bircok oyuncu var, ama bunlar nedense unutuluyor. Ljajic, Kagawa, Dele Alli, Vagner Love, Negredo ilk aklima gelenler. Bak simdi Muleka’yi da parlatti nasil gelistirici antrenor vs de derler, hic sasirmam.

Etiketler: