2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995224 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

Şenol Güneş'i eleştiremeyiz çünkü bizim iṣimiz değil, diyor muhabirler.

Sergen'i ve Valerien'ı sabah akşam 24 saat eleştirdiniz adamların osuruklarını bile saydınız.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2023, 13:52:55 Ravenman ]

Çevrimdışı TamerT.

Bu nasıl bir tabir arkadaşım. Bu konuşmayı rakip takım taraftarı bile yapmaz

Dinozor Şenol'un paralı medya destekçileri.
[/quote]

Çevrimiçi tolga1903

Bu malinovsky gelmek istemiyor belli ki. Pereyrası redmond'u kuzyayev'i bitti bir de bu çıktı. İstemeyen adamın peşinden koşa koşa agustos'u ettiler ikna kabiliyetleri de sıfır hani beklesek belki ikna ederler desen o da yok. Ox noldu haber yok lyanco gibi geri mi postaladılar naptilar belli değil bildiğin kara deliğin içine girdik debelenip duruyoruz

Çevrimdışı Talisca1903

Bak sen tekrar başlamış Berkay Vardar üzerinden genç oyuncu muhabettli boş lakırdılar. Evet bomboş lakırdı yanlış yazmadım

Biri sıralamış Kartal Kayra,Berkay,Emirhan Delibaş felan  yahu izansızlık yapmayın bu takım çatladıkapıspor mu?
Ümraniyede fark yaratamamış Kartal bizde oynayacak
Göztepede Yahu Göztepe ha kadroya giremeyen Delibaş
VI zamanı iyi işler çıkarıyormuş Berkay her maç sahanın orta yerine bırakıyordu görmedikmi.Bu çocuklar önce kendilerini bir düzeltsin ondan Sonra hoca onları düzeltir.
VI de genç oynatıyormuş kimi oynattı yahu Nejip oynuyordu stoperde her zaman olduğu gibi oynatsaydı Serdarı madem rehabilite etseydi

proje hocasıymış gittiği her takımdan yılını bak tekrarlıyorum senesini 12 ayı dolduramamış adam koca Beşiktaşa proje yapacak. Kovulduğu takımlarda Championship Lask Linz felan yanlış anlaşılmasın baş altı takımlar bile değil kaba tabirle  .. altı takımlar

Neyse ya sabah sabah

Çevrimdışı Talisca1903

Bu malinovsky gelmek istemiyor belli ki. Pereyrası redmond'u kuzyayev'i bitti bir de bu çıktı. İstemeyen adamın peşinden koşa koşa agustos'u ettiler ikna kabiliyetleri de sıfır hani beklesek belki ikna ederler desen o da yok. Ox noldu haber yok lyanco gibi geri mi postaladılar naptilar belli değil bildiğin kara deliğin içine girdik debelenip duruyoruz
Ucuz da değil hani bu parayı vereceksem alırım Taliscayı ayrıca Ukrayna -Rus bu futbolculara sıcak değilim ben

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ucuz da değil hani bu parayı vereceksem alırım Taliscayı ayrıca Ukrayna -Rus bu futbolculara sıcak değilim ben
O paraya Ziyech'de alırsın Talisca'da.

Çevrimdışı Talisca1903

O paraya Ziyech'de alırsın Talisca'da.
inşallah ben yanılırım ama tutmama ihtimali yüksek Boykoyu getirdik Avrupa finalisti takımın kalecisi patates oldu

Çevrimiçi tolga1903

Abi:) bu paraya talisca alabilecek misin gerçekten? 10 milyon euro'yu 5 taksit teklif etmişlerdir harcama limitimiz 900 zaten nakit ödeyebilecek durumu mu var kulübün? Peki nasıl kabul ettireceksin taksitli ödemeyi petrol zengini suudilere?

Çevrimiçi Samet Demir

inşallah ben yanılırım ama tutmama ihtimali yüksek Boykoyu getirdik Avrupa finalisti takımın kalecisi patates oldu
Sen önce adamı ikna etde.. Tutar tutmaz sonra düşünürsün. Çünkü herif seni son seçenek olarak görüyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

⁃Pepe ile anlaşıldı, kulüp ile anlaşılmadı.

⁃Marsilya ile anlaşıldı, Malinovski ile anlaşılmadı.

⁃Pereyra ile anlaşıldı, eşiyle anlaşılmadı.

⁃Chamberlain ile anlaşıldı, diz kapağı ile anlaşılmadı.

⁃Berghuis ile anlaşılmadı, kulüp ile de anlaşılmadı.

⁃Talisca’ya hal hatır soruldu, para da anlaşılmadı.

(Twitter'dan alıntı)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Tete denilen garip arkadaşı gs'ye çakmışlar. Oyuncudan hiç hoşlanmasam da elinde kerem zaha barış alper ve zaniolo olan takımın hala kenara tete cekiyo olması mı garip yoksa bir futbol kulübünün akşamki avrupa maçına kenarlarda muleka onur bulut çıkması mı garip çok kararsız kaldım. Müzmin oğlu müzmin sakat bir sağ kenar, 2 yıldır yoklari oynayan yeni transferi hariç kenar oyuncusu olmayan takımın hala daha stoper kovalıyo olması hele nasıl akılla izah edilir hiç bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

Abi:) bu paraya talisca alabilecek misin gerçekten? 10 milyon euro'yu 5 taksit teklif etmişlerdir harcama limitimiz 900 zaten nakit ödeyebilecek durumu mu var kulübün? Peki nasıl kabul ettireceksin taksitli ödemeyi petrol zengini suudilere?
Acaba teklif ettiler mi bence bunların çoğu şeyinden ben artık işkillendim bu kadar da beceriksiz olunmaz normal değil

Hadi bunlar beceriksiz bu kadar adamın koca armayı reddetmesi inanılmaz Beşiktaş arması Avrupada çok güçlü küme düşmekten son dk kurtulan basket takımı 2. en iyi Avrupa organizasyonuna davet ediliyor

Gomez Q7 Guti Pjanij getiren klüp bu adamlarımı ikna edemiyor ben kabul etmem mümkün değil farklı bir olayın içindeyiz

Çevrimiçi gokhans

Dün 507milyon faaliyet zararı açıklamışız. Vodafone ile fesh edip yeni bir sponsorla imzalamış olsaydın açıklanacak faaliyet zararı yarı yarıya düşecekti. 1 yıl sponsorsuzluğun bedeli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1689558896799633408

Şenol hoca olmasa bu sene 11. falan olurduk.
hahaha iyiymiş sağık kontrolü yok çünkü doktor yok doktor nerede baküye gitti

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu paraya Talisca alınır bizi istemeyen adamla uğraşmaya gerek yok.
nereye aliyoruz  yahu Talisca yi ?? 10 mil  euro senelik kontrat  15 mil  Euro bonservis 2 yil kontrat  yapsan  20  mil. hadi bonservisi de  12 ye dusurdun  32 yapar  alir miyiz?  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Son zamanlarda bu Sercana da tilt olmaya başladım. Geçen hafta çoğu Beşiktaşlı muhabir istifa konusunda birşeyler yazdı. Bundan ses seda çıkmadı. Hem yönetim yalakalığı yapıyor hemde böyle maksatlı haberler yapıyor. OX belki kendi gelmek istedi, belkide durum gerçekten böyle bunu bilemeyiz ama bu herifin iyi niyetli olmadığını düşünmeye başlıyorum.

Ayrıca taraftar olarak alıştık sanırım oyuncunun ağzına bakmaya, şimdi oyuncunun bizi beklemesi ibretlik bir olay gibi geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

nereye aliyoruz  yahu Talisca yi ?? 10 mil  euro senelik kontrat  15 mil  Euro bonservis 2 yil kontrat  yapsan  20  mil. hadi bonservisi de  12 ye dusurdun  32 yapar  alir miyiz?  :biggrinking:
3 x 8 =24 milyon maaşı
12 de bonservis desen 36 milyon maliyet olur.

25 bonservis verip 10 milyon 3 yıllık maaş verdiğin zaman daha genç daha iyisini alabilirsin..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

3 x 8 =24 milyon maaşı
12 de bonservis desen 36 milyon maliyet olur.

25 bonservis verip 10 milyon 3 yıllık maaş verdiğin zaman daha genç daha iyisini alabilirsin..

katiliyorum kesinlikle!
Yorgo

Çevrimdışı saricasi

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1689558896799633408

Şenol hoca olmasa bu sene 11. falan olurduk.

Yalan  dünden beri saglik testleri yapiliyor  bugün fulya dan acibadem bölgesine gonderilmiş kontroller için fakat hiç bir şekilde bilgi verilmiyormuş sistemde kapatmışlar yani durumu daha net değil.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/DeportesReports/status/1689606128705867776

https://twitter.com/DeportesReports/status/1689604101091344386
marsilya bunu gözden çıkardı belli. aslında avrupadaki transfer süresi bitene kadar beklicen baktın kaldı marsilyaa da daha uyguna bitirecen. konuşulan maliyetler çok yüksek. yeni bir adem ljajic vakası çok sıkıntı olur.

Etiketler: