2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994539 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğukan E.

Malinovskyi nin istatistiklerinin bu kadar düşük kalmasının sebebi ne 10 numaraya göre tabelası bir hayli az gibi geldi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/begriffis/status/1612144969438871555?s=46

Ingilizce bilenler su herifin tweetlerine baksinlar, Wyscout’dan istatistikler de kullanmis. Zaynutdinov’un cok iyi bir stopper oldugunu iddia ediyor, ve istatistiklerle de bunu gosteriyor.
ayni adam Zaynutdinov un favori oyuncularindan biri oldugunu yaziyor .. hmm iimis ya bu ..
https://twitter.com/BeGriffis/status/1689044385617379329?s=20
Yorgo

Çevrimiçi NioHH

Talisca bizde 80 maçta 51 gole katkı yaptı senede 20 golü garanti var ayrıca abartıldığından daha iyi oyuncu Malinovsky ve Pepe'nin bir senede yapacağı skor katkısını tek başına yapar.

Kendin diyorsun… yaptı… yıllar önce…Çin ve Arabistan’a gitmeden. Çok daha farklı maliyet ve mali şartlarda… çok başka takım oyuncular ve yönetim ile. Yani mazide kaldı ve yine olacağı şüpheli. Şüpheli bir durum için böyle paralar havada uçuşurken girilir mi?

Çevrimiçi Ravenman

- Bailly
- Ziyech
- Malinovsky
- Pepe
- Bahtiyar
- Oxlade
- Peyreyra

Bunlar hepsi gelicek mi?

Ozaman Ghezzal, Montero, Muleka ve Hasiç gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Kendin diyorsun… yaptı… yıllar önce…Çin ve Arabistan’a gitmeden. Çok daha farklı maliyet ve mali şartlarda… çok başka takım oyuncular ve yönetim ile. Yani mazide kaldı ve yine olacağı şüpheli. Şüpheli bir durum için böyle paralar havada uçuşurken girilir mi?
Talisca hiçbir zaman tempolu oynamadı zaten gelir yine yapar ortada şüpheli bir durum falan yok gerçi neyi tartışıyoruz bu yönetim Talisca falan alamaz gitsinler Zaynutdinov alsınlar 4-5 milyona Bailly gibi sakatlık geçmişi olan adama yıllık 2 milyondan 3 yıllık sözleşme versinler yine aynı şekil sakatlık geçmişi olan Ox'a 2.5 milyon bağlasınlar.

Çevrimiçi tolga1903

Talisca bizde 80 maçta 51 gole katkı yaptı senede 20 golü garanti var ayrıca abartıldığından daha iyi oyuncu Malinovsky ve Pepe'nin bir senede yapacağı skor katkısını tek başına yapar.

Bize benfica'dan geldi, yaşı çok uygundu futbola aç haliyle ve benfica'dan intikam almak için fırsat görüp geldi. Şu an ise yıllarını arap ve çin kulüplerinde geçirmiş 30 yaşına merdiven dayamış harika paralar kazanmış talisca var. Nasıl emin olabiliyorsun aynı katkıyı vereceğine? Kaldı ki o dönem dahi geçmişe gidip baksan takım oyununa katkısı her daim tartışılmış eleştirilmiş bir isimdi. Çok yüksek skor katkısı olmasa ne gönül rahatlığıyla ofansif orta sahaya atabilirsin ne de tek başına 9'a koyabilirsin. Ama evet skor yükünü çok çekti takımın hakkını vermek lazım.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu acidan  bakmiyorum olaya  o yuzden de  sana katilamiyorum ben .. Soyle  anlatayaim; Taliscanin  bizdeki gol sayisi  34  filan, 80 macta asistlerle  beraber 51 katki dogrudur. Bizde  hic bir zaman 20 golu bulamadi maalesef  buldugu yer Suudi Arabistan... Oradaki tempo ve  yerlerdeki kaliteyi  gozonunde  bulundurmak  lazim bence..  Taliscaya verilecek  parayla Malinovskyi ve Pepe hatta  Chamberlain alinmasini daha dogru buluyorum .. Haa Talisca'nin oyuna  katkisi biraz daha cok olsa mesela  bu rakamlari  iyi, ancak oyuna  o kadar katkisi olmayan birinin  bana sorsan en az 24+ gol atmasi  lazim .. Bu tipte  bir oyuncu da santrfor mevkinde oynar ki  Talisca da maalesef  santrfor  ozelliginde bir oyuncu  degil asla..  Yani daha somutlastirmak adina soyle  ornekleyelim;  Abou yu alalim mesela, o da  bir  gol makinesi sayilmaz  ama  forvette  Besiktasin oyun yapisina, hucum formasyonu ve toplu/topsuz alanda hucuma verdigi yon ve hatta ileriden baslayan presin ilk  elemani olmasiyla takimin defans anlayisina dahi  katkisi cok fazla  .. Ya da  Malinovskyi yi  ele alalim, en azindan  orta sahada Taliscaya kiyasla daha sert,  tempolu ve pres de  yapan biri, tipik bir  80li yillar 10 numarasi  degil pek .. Talisca ise bence cok yumusak ve temposuz kaliyor , hele simdi bir de  Arabistandaki hafif antrenman ile mac yogunlugu ve temposuyla daha da  geri gitmistir..  O yuzden ben o kadar  degerli oldugu  kanisinda degilim Talsica'nin (artik) .. Klas biri mutlaka... ama o kadar! .. Umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir...
Yorgo

Çevrimdışı Mustafa UZUN

https://twitter.com/Ryanbabel/status/1689178974348300289?t=rgYqugoQ_unTgZ9nkmbScw&s=19

Dun Berghuis ile foto paylasti, bugun kum saati vs. Umarim bize geliyordur. Adi gecenler arasinda en istikrarli ve verimli oyuncu.

Çevrimdışı saricasi

Acıbadem hastenesinde  arkadaşım çalışıyor şuan itibari ile chamberlain sağlık testlerine girmiş durumda.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Malinovsky alacaksan sağ tarafta ya Ghezzal'ın sağlam olacak ya da oraya adı geçenlerden Ziyech veya Berghuis'i çekeceksin.

Çevrimiçi NioHH

https://twitter.com/Ryanbabel/status/1689178974348300289?t=rgYqugoQ_unTgZ9nkmbScw&s=19

Dun Berghuis ile foto paylasti, bugun kum saati vs. Umarim bize geliyordur. Adi gecenler arasinda en istikrarli ve verimli oyuncu.

Vallah Babel de Talisca gibi etkileşim peşinde. Belkide bize değil Gs ye ışık çakıyor

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Malinovskyi, Berghuis ve Afrikali olmayan bir stoper cekelim bitsin bu eziyet

Çevrimdışı levitate

Malinovsky alacaksan sağ tarafta ya Ghezzal'ın sağlam olacak ya da oraya adı geçenlerden Ziyech veya Berghuis'i çekeceksin.
berghuis-malinovsky-rebic
abou

sağlıklı kalırlarsa hayvan gibi iyi bir ileri hat
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic - Malinovsky - Ox mu yapacak bunlar yoksa

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Bailly'i almisiz. Amartey, Colley, Bailly, Bahtiyar, Tayip. Bailly-Bahtiyar su an en mantikli geliyor, ama Amartey'e ne gerek vardi.
aslında normal şartlar altında kadro genişliği güzeldir ama biz gerekli yerleri tamamlamadan bazı bölgeleri şişirdik.muhtemelen eksik bölgelermakşam pazarı çürük çarık içinden bulmayı planlıyorlar.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1689235846107385856

Bu eleman kum saatini torino için koymuş resmen yine boşa hayal kuruyor bizimkiler. Ya senin yönetim gibi artık allah kahretsin

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Milot Rashica ile ilgileniyor. (SportCell)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu eleman kum saatini torino için koymuş resmen yine boşa hayal kuruyor bizimkiler. Ya senin yönetim gibi artık allah kahretsin

Colley, seni bekliyorum kardeşim yazmış altına ama ins bizim için koymuştur  :akuma:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş, Milot Rashica ile ilgileniyor. (SportCell)

İlgileniyor diyip kendimizi güldürmeyelim.
Bu yönetim erden timurun girdiği hiç bir oyuncuyu alamaz.

Etiketler: