2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989929 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı beno1903

Yonetim geldiginden beri satabildigimiz oyuncular,

19/20 sezonundan 23/24 (yani bu sezon) sezonuna kadar olan yani Toplam 5 YIL

toplam satislar:

Medel (32) 1.5m, emirhan 4.9m, ridvan 4m, serdar s 1.5m, saiss 2,5, weghorst.

Goze carpan bedelsiz gidenler:

victor ruiz(31) aboubakar(29), umut nayir(28), larin(27), alex texeira(32)

Kiralayip alamadigimiz oyuncular:
Redmond, weghorst, elneny

5 sezonda 5 oyuncu satmissin toplam 14,5 m kazanmissin :D:D

Bari adam yetistirseydin oda yok :D
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 02:02:11 beno1903 ]

Çevrimdışı Necmi

bir kaç kişi birden yazmış ortak cevap veriyim, yaşca büyüksünüz saygısızlıkta olmasın. Fo aşmpiyon yapmış cümlerleri görüyorum madem şampiyon yapabiliyordu neden 3 yıl bekledi, neden son yıllarında şampiyon yapamadı.

Ben sosyal medyadaki başarıyı görüyorum, sponsorluk başaraılarını görüyorum ve oyuncu satışındaki başarıyı da görüyorum ve bunları takdir ediyorum. körü körüne eleştirmiyorum. Fo hakkında bir şey diyince direk bunlar söyleniyor yav ben zaten bunları biliyorum ve takdir ediyorum. amaç benim fikirlerimin yanlış olduğunu ispatlamaksa benim zaten onayladığım şeyleri değil eleştirdiğim şeylerin cevabını verin abilerim.

Demirörenden sonra Fo geldi ardından Anç geldi. bu üçü arasında tabikide Fo daha iyidir. sizlerde son 20 yıla bakınca en iyisi o olunca sevip sayıyorsunuz anlıyorum ama her zaman daha iyisi istenmeli. kötünün iyisiyle kendmizi avutmamalıyız.
ha unuttum fo kötünün iyisi değildi tüm beşiktaş tarihinde sıralamaya koysan ilk üçe girer beşiktaşa çok şey verdi yaptıklarını geçiyorum her başkan yapmalı bunları fikret orman beşiktaş türkiyenin ilk kurulan ve en büyük kulübüdür diye dost düşman herkesin kafasına soktu genç nesile beşiktaşın büyüklüğünü gösterdi gencecik çocuklar beşiktaş formasıyla gururla dolaşıyorsa onun sayesindedir sen fo dan önce sokakta beşiktaş formasıyla dolaşan görüyormuydun beşiktaşın büyüklüğünü taraftar bile unutmuşdu fikret orman kötünün iyisi değil en iyilerden biridir

Çevrimdışı Necmi

Yonetim geldiginden beri satabildigimiz oyuncular,

19/20 sezonundan 23/24 (yani bu sezon) sezonuna kadar olan yani Toplam 5 YIL

toplam satislar: Medel (32) 1.5m, emirhan 4.9m, ridvan 4m, serdar s 1.5m, saiss 2,5

Goze carpan bedelsiz gidenler: victor ruiz(31) aboubakar(29), umut nayir(28), larin(27), alex texeira(32), larin (27)

5 sezonda 5 oyuncu satmissin toplam 14,5 m kazanmissin :D:D

Bari adam yetistirseydin oda yok :D
yalnız gençleri satmadılar onlar bize orta parmak göstererek gitti bunda yönetimin dahili yok hoş saiside satmadılar kendileri çabalayarak sattıkları bir oyuncu yok umut nayır gönderilecek oyuncu değildi ruizde değildi saisde değildi bunları harcadılar saisi elde tutmayı beceremediler şimdi yerini doldurmak için daha fazla harcayacaklar oda dolarsa tabi

Çevrimiçi gokhans

yalnız gençleri satmadılar onlar bize orta parmak göstererek gitti bunda yönetimin dahili yok hoş saiside satmadılar kendileri çabalayarak sattıkları bir oyuncu yok umut nayır gönderilecek oyuncu değildi ruizde değildi saisde değildi bunları harcadılar saisi elde tutmayı beceremediler şimdi yerini doldurmak için daha fazla harcayacaklar oda dolarsa tabi
gençlerin gitmesinde yönetimin hatası, bizim çocuğumuz zaten diyerek son dk. Ya kadar sözleşme uzatılmaması(larin ve dorukhan’ın da bedava gitme sebebi), yumurta kapıya dayanmadan bu altyapı gençlerine hakkaniyetli maaş vermemek. Sahip çıkmamak(emirhan’ın fener maçında m. Hakan yandaş denen ……., resmen üstüne yürüyerek yanağını falan sıktı tehdit etti, bir tane kardeşini savunan çıkmadı. Senin oyuncun arda’ya yapsa hem oyuncu grubu savunur, hem ali koç canlı basın açıklaması ile bas bas bağırırdı. Ersin de kulüp bulsaydı oda kaçacaktı. Çünkü yönetim gerçekten iş bilmez yada iş bilmez numarası yapan beşiktaş düşmanları..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi annoca

ceyhunun hala daha kulüpte iş yapması nedir. İstifa etmiş adama mecburiyet mi var. Dünkü açıklamaları da skandal.

Çevrimiçi Samet Demir

ceyhunun hala daha kulüpte iş yapması nedir. İstifa etmiş adama mecburiyet mi var. Dünkü açıklamaları da skandal.
Ceyhun'un iş yapması mı skandal yoksa açıklama yapması mı karar veremedim.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İhsan

Günaydinlar..
Bekar arkadaslara tavsiyem olacak:

Kiz istemeye BJK yönetimi ile gitmeyin !!

Prensipte anlastiginiz kizi almayi birakin, kiralama bile yatar.

:D
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/DeportesReports/status/1688440086549893120

Lille Jonathan David'i satip oyle ciksin.

Aslinda Gent haricinde kadromuz tamam oldugunu varsayarsak play-off a kadar, cok zorlayacak takim yok aralarinda. Kiev ciksin, gecen sene Fener maclarinda cok kotulerdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Lille Jonathan David'i satip oyle ciksin.

Aslinda Gent haricinde kadromuz tamam oldugunu varsayarsak play-off a kadar, cok zorlayacak takim yok aralarinda. Kiev ciksin, gecen sene Fener maclarinda cok kotulerdi.
Plzen isterim ben ayrıca kadro tam olmaz bunlar transfer yapmamak için uğraşıyorlar bu sene birşeyler başaracaksak yönetime rağmen başaracağız.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2023, 11:22:31 Samet Ç ]

Çevrimiçi Mehmet57

Plzen isterim ben ayrıca kadro tam olmaz bunlar transfer yapmamak için uğraşıyorlar bu sene birşeyler başaracaksak yönetime rağmen başaracağız.

Aslinda bir tek yaratici bir sag kanat ile geceriz. Orta zaten Salih-Gedson-Amir cikar, kanatlari da o zamana kadar Rebic-Pepe yapabilirsek yine cikan takimlara karsi rahat turlariz.

Mert
Rosier-Amartey-Colley-Masuaku
Haci
Salih-Gedson
Pepe-Abou-Rebic

Su sekil cikarsak play-off'a bence kuradan kimin cikacagi fark etmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Aslinda bir tek yaratici bir sag kanat ile geceriz. Orta zaten Salih-Gedson-Amir cikar, kanatlari da o zamana kadar Rebic-Pepe yapabilirsek yine cikan takimlara karsi rahat turlariz.

Mert
Rosier-Amartey-Colley-Masuaku
Haci
Salih-Gedson
Pepe-Abou-Rebic

Su sekil cikarsak play-off'a bence kuradan kimin cikacagi fark etmez.
Lille veya Gent çekersek Malinovsky ve Pepe lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

üstadım iftira falan atmıyorum. ağzımdan hiç bir şekilde çaldı vs kelime çıkmadı sadece soru işareti koyuyorum. ben mali müşavirim. sponsorluk+oyuncu satışları-giderler = ???????

FO şenol güneş zamanı hangi transferi kampa yetiştirdi veya şampiyon olduktan sonraki yıllar kadroyu koruyabildi mi?

bilicin son yılı lige 5 hafta kalaya kadar lider girdik. o sezon olanları hatırlıyor musun. hakem burda penaltı vermedi, o maç emenike forma çıkardı sahadan ayrıldı sonra tekrar sahaya girdi hakem onları da görmedi sarı çıkarmadı. resmi bulamadım top taç çizgisini geçiyor yan hakemin gözü önünde bayrağını kaldırmadı atağın devamıonda gol yedik. sneijder şut çekiyor kaleci elini çekiyor daha onlarca şey doğrandık ne yaptı.

sonraki yıl rvp-diego ribas çalımları yendi fenerden sonra mecbur gomez ve sosayı aldık. iyi ki de onları almışız ama bu FO başarısı değil onları oynatan şenol güneşin başarısı. sonraki yıl kadroyu koruyamadı abou ve talisca geldi. abou ve talisca gelmeden önce çok mu iyilerdi. potansiyelli ama porto ve benficada şans bulamıcak seviyedydiler. onları iyi gösteren FO değil yine şenol hocaydı. Sonraki yıl doğrandık 3 yıl üst üste şampiyonluk engellendi hakemler sayesinde ne yapabildi ne yaptığını söyliyim negredo ve love gibi muazzam forvetler alındı. kimse kusura bakmasın taraftar da istemiyordu bunları yok taraftar baskı yaptı vs değildi. hadi lens transferi şovdu herkes istedi hem başkan hem taraftar. 3. yıl ona rağmen potadaydık. 4. yıl yine aynı şeyler.

Bir ara yöneticilerde para almalı diyordu sonra sosyal medyda çok baskı yedi ardından garip söylentiler çıktı.

oyuncu satışları, sponsrluk, karizma ve hitabet bunlar artı ama sadece bu kadar.

Bazen bunu yazınca yanlış anlaşılıyor. O yüzden girzgahı şöyle yapayım şenol güneş Beşikta şampiyonluk yaşamıştır. Şampiyonluğunu Beşiktaşa borçludur. Fo hala daha adı geçiyrosa başkanlık için vs bunu şenol güneşe borçludur.

Hocam o soru isaretini koymak zaten camur atmak demek, yoksa niye soru isareti koyasin. Onun anlamini hepimiz biliyoruz. Yoksa bu kulup Orkun Cinar'in imza parasindan batmadi. Burada sorgulanan yoneticilik kalitesi degil, baska bir ima var belli ki.
Tek tuk pozisyonlar uzerinden isi hakemlere baglamayi dogru bulmuyorum. F.O. doneminde cok net hakem dogramasi yasadigimiz bir FB kupa maci var (orada oyun icin dograma yoktu da TFF dogru karar vermedi diyelim) ve Bulent Yildirim'in yonettigi GS maci var. Ama o maca gelene kadar o sezon cok fazla hata yaptik, o kadro'yla coktan catir catir sampiyonlugu ilan etmemiz gerekirdi. O sezonun sonunda sampiyonlugu biz hak etmistik hakemler bizden alip GS'ye verdi diyemem. Genel olarak F.O. yonetiminde hakemler bize fazla destek de cikmadi, fazla engellemedi de. Mesela gecen sene ilk 10 hafta yasadigimizi F.O. doneminde 1 kere yasamadik.

Onun disinda sampiyon oldugumuz senelerdeki basari'yi Senol Gunes'e baglayip diger sezonlari F.O.'a baglamak biraz haksizlik oluyor. Benim gozumde her zaman baskan sorumludur. Antrenor'un ciddi katkisiyla sampiyon olundysa o dogru antrenoru secen baskan ovguyu hak eder. Kotu bir antrenor getirmisse antrenore kizarsin, ama dogru secimi yapmayan baskan her zaman sorumludur. Veya secimi bir sportif direktor vs yaptiysa dogru secimi yapacak sportif direktoru getir(e)meyen yine baskan sorumludur. Ben genel tablo'ya bakarim ve baskan'i sorumlu tutarim. 7 senede 2 sampiyonluk cok daha iyi gozukmese de mali olarak batik, dokuntu bir stada sahip bir takim aldigini da unutmamak lazim. Ki cok dusuk butcelerle, feda sezonlarinda bile bir sekilde yarismaci olduk, Bilic'le de hep son ana kadar yaristik. Mali olarak biraz rahatlayip stada kavustuktan sonra zaten arka arkaya sampiyon olduk. Son 2 sene basarisizdik, ama bu bence genel yonetim kalitesini degistirmiyor.

bir kaç kişi birden yazmış ortak cevap veriyim, yaşca büyüksünüz saygısızlıkta olmasın. Fo aşmpiyon yapmış cümlerleri görüyorum madem şampiyon yapabiliyordu neden 3 yıl bekledi, neden son yıllarında şampiyon yapamadı.

Ben sosyal medyadaki başarıyı görüyorum, sponsorluk başaraılarını görüyorum ve oyuncu satışındaki başarıyı da görüyorum ve bunları takdir ediyorum. körü körüne eleştirmiyorum. Fo hakkında bir şey diyince direk bunlar söyleniyor yav ben zaten bunları biliyorum ve takdir ediyorum. amaç benim fikirlerimin yanlış olduğunu ispatlamaksa benim zaten onayladığım şeyleri değil eleştirdiğim şeylerin cevabını verin abilerim.

Demirörenden sonra Fo geldi ardından Anç geldi. bu üçü arasında tabikide Fo daha iyidir. sizlerde son 20 yıla bakınca en iyisi o olunca sevip sayıyorsunuz anlıyorum ama her zaman daha iyisi istenmeli. kötünün iyisiyle kendmizi avutmamalıyız.

Madem Senol Gunes tek basina sampiyon yapiyor, neden bilmemkac kez antrenorlugunu yaptigi Trabzonspor'u sampiyon yapamadi. Neden bizi 3. ve 4. sezonumuzda sampiyon yapamadi?
F.O. daha iyi diyorsan zaten tartisacak birsey yok. Bence cok cok daha iyi ve degeri bilinmedi, ama gecti Bor'un treni artik.

https://twitter.com/EnSuperLig/status/1688305280302436353?t=tR5PKSvuaFFD6upblYhs0g&s=19

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlik sorunu yasamis: check
Mental sorunlar yasamis: check
Son 2 sene dogru duzgun top oynamamis: check
1 lira dahi olsa bonservis bedeli kesinlikle yok: check

Uymadigi tek kriter Afrika'li olmamasi. 4/5 karsiladigina gore olabilir kesinlikle.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Madem Senol Gunes tek basina sampiyon yapiyor, neden bilmemkac kez antrenorlugunu yaptigi Trabzonspor'u sampiyon yapamadi. Neden bizi 3. ve 4. sezonumuzda sampiyon yapamadi?
F.O. daha iyi diyorsan zaten tartisacak birsey yok. Bence cok cok daha iyi ve degeri bilinmedi, ama gecti Bor'un treni artik.
Saptırıyorsun. Senelerce bu forumda Fikret Orman şampiyon yaptı edebiyatı yapıldı. Kaldı ki Annoca da aynı şeyi dile getirmiş. Yazmadığı şeyi yazmış gibi dile getirmişsin. Fikret Orman kankası Pepdullah Avcı'yı göreve getirdiğinde azgın Fikret Orman savunucuları o sene nasıl şampiyon olacağımızı söyleyip daha sezon başlamadan şampiyonluk kutlamalarına başlamıştı. Hatta kaç puanla şampiyon olacağımız bile dile getiriliyordu.  Benim gibi farklı düşünenler de Pepdullah Bey'in sezon içinde istifa edeceğini Fikret Orman'ın da en fazla 1 sene dayanabileceğini öngörüyordu. Tabii böyle azılı Fikret Orman savunucularının olduğu bu ortamda bunu dile getirdiğinde Beşiktaş'ın başarısızlığını isteyen Şenol Güneş'i Beşiktaş'ın önüne koyan Şenolcu ilan ediliyorsun. Halbuki biz kuvvetli olası bir gerçeği dile getiriyorduk. Haklı çıktık diye havalara uçacak ya da 'Ben demiştim' diyecek  halimiz yok. Şenol Güneş'i Beşiktaş'ın önüne koyuyorsunuz diyen azgın Fikret Ormancılar aslında Şenol Güneş'i Fikret Orman'ın önüne koyduğumuz için tepki gösteriyordu. Bu arada Fikret Orman bu saatten sonra başkan seçilemez  kaldı ki seçilse tekrar başarısız olacak.

sonraki yıl rvp-diego ribas çalımları yendi fenerden sonra mecbur gomez ve sosayı aldık. iyi ki de onları almışız ama bu FO başarısı değil onları oynatan şenol güneşin başarısı. sonraki yıl kadroyu koruyamadı abou ve talisca geldi. abou ve talisca gelmeden önce çok mu iyilerdi. potansiyelli ama porto ve benficada şans bulamıcak seviyedydiler. onları iyi gösteren FO değil yine şenol hocaydı.

Yazdigi sey bu:

sonraki yıl rvp-diego ribas çalımları yendi fenerden sonra mecbur gomez ve sosayı aldık. iyi ki de onları almışız ama bu FO başarısı değil onları oynatan şenol güneşin başarısı. sonraki yıl kadroyu koruyamadı abou ve talisca geldi. abou ve talisca gelmeden önce çok mu iyilerdi. potansiyelli ama porto ve benficada şans bulamıcak seviyedydiler. onları iyi gösteren FO değil yine şenol hocaydı.

Ben de ona istinaden yazdim. Basari da basarisizlik da asla tek basina olan birsey degil. Herkesin payi az-cok vardir, ama bastaki sorumlu, kararlari en son veren kisi baskan'dir. O yuzden bence aslan payi her zaman baskan'a aittir.
Fikret Orman basarili olurmuydu kalsaydi olmazmiydi bilemeyiz tabii.
Ama gecmisteki yaptilarina ve bugun olanlara bakarsak en azindan mevcut ortamda gordugumuz iletisimsizlik olmazdi. Butce kisilacaksa bunu acik acik soylerdi, beklentiyi yonetirdi. Tadic'i kaptirdigimizin ertesinde B ve C planini devreye sokar, zamaninda yaptigimiz gibi alternatiflerini cat diye getirirdik. En azindan stadimiz sezon baslarken sponsorsuz kalmazdi, bu bir konu bile olmazdi.

Ha, onun disinda basarili-basarisizlik her zaman tartisilir. Her zaman daha iyisini isteriz, ama biraz da egri oturup dogru konusmak lazim.
Biz populerlik acisindan normal sartlarda ulkenin 3. camia'siyiz. Taraftar sayimiz rakiplerin gerisinde. Stadimiz daha kucuk. Urun satisi gelirleri, stat gelirleri hep rakiplerimizin gerisinde oldu. Kulube destek saglayan zenginlerimiz yok. GS ve FB nasil ne sekil transfer yapiyor goruyoruz. Bizde Demiroren ve biraz S. Adali haric kulube ciddi para vermis birileri yok. F. Orman doneminde kendi yagimizda kavruluyorduk az cok oldugu kadar (dogru olan da bu gerci), simdi de ne durumdayiz goruyoruz. Rahmi Koc'u bile sayamam ben. Varligimiz neredeyse hic yok, ozellikle GS bu konuda cok sansli.

Zaten yonetim olarak 3-0 geride basliyorsun. F. Orman doneminde butce ve kadro kalitesi olarak rakipleri yakaladik, one gectik. Ama bunu da anca 3-4 sene dogru yonetim, rekor oyuncu satisi ve 2 sene ust uste CL geliri sayesinde yaptik. Yoksa normal sartlarda rakiplerinin baya gerisindesin.

O yuzden yonetimi degerlendirirken biraz da insafli ve realist bakmak lazim. Yonetim gelsin 5'te 5 yapsin vs diye bir dunya yok. Son 20 sene zaten 3 sene ust uste sampiyon olan cikmadi, cikacagini da zannetmiyorum. Ulke futbolu konjunkturu zaten buna musait degil. Ben Fikret Orman yonetiminden cok daha basarili bir yonetim olabilecegini zannetmiyorum, en fazla 1-2 tik olur o kadar. Fikret Orman size gore daha baska ne yapmaliydi basarili sayilabilmesi icin?

Çevrimiçi gokhans

Saptırıyorsun. Senelerce bu forumda Fikret Orman şampiyon yaptı edebiyatı yapıldı. Kaldı ki Annoca da aynı şeyi dile getirmiş. Yazmadığı şeyi yazmış gibi dile getirmişsin. Fikret Orman kankası Pepdullah Avcı'yı göreve getirdiğinde azgın Fikret Orman savunucuları o sene nasıl şampiyon olacağımızı söyleyip daha sezon başlamadan şampiyonluk kutlamalarına başlamıştı. Hatta kaç puanla şampiyon olacağımız bile dile getiriliyordu.  Benim gibi farklı düşünenler de Pepdullah Bey'in sezon içinde istifa edeceğini Fikret Orman'ın da en fazla 1 sene dayanabileceğini öngörüyordu. Tabii böyle azılı Fikret Orman savunucularının olduğu bu ortamda bunu dile getirdiğinde Beşiktaş'ın başarısızlığını isteyen Şenol Güneş'i Beşiktaş'ın önüne koyan Şenolcu ilan ediliyorsun. Halbuki biz kuvvetli olası bir gerçeği dile getiriyorduk. Haklı çıktık diye havalara uçacak ya da 'Ben demiştim' diyecek  halimiz yok. Şenol Güneş'i Beşiktaş'ın önüne koyuyorsunuz diyen azgın Fikret Ormancılar aslında Şenol Güneş'i Fikret Orman'ın önüne koyduğumuz için tepki gösteriyordu. Bu arada Fikret Orman bu saatten sonra başkan seçilemez  kaldı ki seçilse tekrar başarısız olacak.
Fikret Orman'ın pepdullah hatasına açtığı yolun kapılarını şenol güneş açtı yalnız bu detayı unutmayalım. Kadıköyde başı yarıldığında, siyasileri, tff'yi, mhk'yı karşısına alıp rest çekerek, dağ gibi arkasında durduğu fikret orman'a karşı, o dönem milli takım flörtleri ve dedikoduları, 2 takımıda yönetsin mevzularıyla açıldı o pepdullahın kapısı.. Zaten son sezonda kafaca kopan hoca sonrasındada koşa koşa gitti milli takıma gitti pepdullah faciası kucağımıza kaldı. Fikret ormancı diye bi olay yok.. Fikret orman'ı savunan insanlara bilgili, altınsay gibi vizyoner ve akıllı, güçlü yönetim oluşturabilecek adayları sunsan onlarda kabul. Ama ne aday var, ne talip var. Belki sosyal medya ve tribünlerden fikret orman çağrısı yaparsa taraftar, güçlü bir yönetim kurarak tekrar aday olabilir(siyasi ayağından engellenir yada izin verilmez muhtemelen ama)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fikret Orman'ın pepdullah hatasına açtığı yolun kapılarını şenol güneş açtı yalnız bu detayı unutmayalım. Kadıköyde başı yarıldığında, siyasileri, tff'yi, mhk'yı karşısına alıp rest çekerek, dağ gibi arkasında durduğu fikret orman'a karşı, o dönem milli takım flörtleri ve dedikoduları, 2 takımıda yönetsin mevzularıyla açıldı o pepdullahın kapısı.. Zaten son sezonda kafaca kopan hoca sonrasındada koşa koşa gitti milli takıma gitti pepdullah faciası kucağımıza kaldı. Fikret ormancı diye bi olay yok.. Fikret orman'ı savunan insanlara bilgili, altınsay gibi vizyoner ve akıllı, güçlü yönetim oluşturabilecek adayları sunsan onlarda kabul. Ama ne aday var, ne talip var. Belki sosyal medya ve tribünlerden fikret orman çağrısı yaparsa taraftar, güçlü bir yönetim kurarak tekrar aday olabilir(siyasi ayağından engellenir yada izin verilmez muhtemelen ama)
O yol çok daha önceleri açılmıştı. Bir irade Şenol Güneş'in Milli Takım teknik direktörü olması kararını vermişti ve o irade ne derse o olacaktı. Burada aslında ne Fikret Orman ne de Şenol Güneş suçlu. Fikret Orman'ın en büyük kusuru ise kendisi ile Şenol Hoca arasında kıyaslamaya girişmesi en sonunda 'Ben yaptım, ben ettim ' demeye başlaması bunun ispatı için yanlış hamlelere girişmesi. Son sezonundaki teknik ekip, futbolcu seçimleri bunun göstergesi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

İstanbul’daki Neftçi Bakü maçının biletleri ne zaman satışa çıkar?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: