2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 994029 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Sakat olmayan adamı almıyoz sanırım. Eneramo gelsin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Bu çocuk altyapıdan tabiri caizse bağıra bağıra geldi.
Tepeden tırnağa futbolcu ve mutlaka bu sene sözleşmesi uzatılmali.
yahu ben kötü mü dedim herkes mal bulmuş mağribi gibi saldırıyor sözleşme desen uzatmazlar hemen bir genç oyuncu buldum suyunu çıkarana kadar uğraşırlar sonra Emirhan gibi Serdar gibi oluyor sonu yavaş yavaş oynasın baskı oluşturmaya gerek yok çocuk üstünde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yahu ben kötü mü dedim herkes mal bulmuş mağribi gibi saldırıyor sözleşme desen uzatmazlar hemen bir genç oyuncu buldum suyunu çıkarana kadar uğraşırlar sonra Emirhan gibi Serdar gibi oluyor sonu yavaş yavaş oynasın baskı oluşturmaya gerek yok çocuk üstünde

Ben kötü dedin demiyorum ki. Nasılsın oynatilacagina da karışmıyorum hoca zaten halleder.

Sadece bizim yönetimi düşününce bu sene sözleşme uzatmamiz gerektiğini söylüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

berghuis boşa çıkacakmış gönder raşiti al yerine cuk oturur diyeceğim de kime diyeceğim

Çevrimiçi Ravenman

Transfer'den en önemlisi, Semih'in ve Ege'nin sözleşmesinin uzatılması.

Bunlar Necip'in ve Ersin'in uzatırlar Semih ve Ege bedava gidecek göreceksiniz.

Çevrimiçi Samet Demir

berghuis boşa çıkacakmış gönder raşiti al yerine cuk oturur diyeceğim de kime diyeceğim
Klaassen ile paket yapsınlar. Birde kazak mı alacaklar ne alacaklarsa alıp transferi kapatsınlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Berhuis'ın daha 2 yıllık kontratı var. Tadiç'ten sonra en önemli adam oldu, niye satsınlar?

Klaassen'in de daha 1 yıllık sözleşmesi var.

Ajaxtan alsak alsak Ahmetcan Kaplan'ı alırız oda kiralık.

Çevrimiçi Samet Ç

Berghuis ve Klaassen Şenol hoca ile anlaşamaz o yüzden alsak bile sene sonu ayrılmak isterler.

Çevrimdışı Savaş

Anç Berghuis diye bi adam tanıyor mu acaba? Sorsan alışveriş merkezi sanar.

Çevrimiçi tolga1903

Anç Berghuis diye bi adam tanıyor mu acaba? Sorsan alışveriş merkezi sanar.

Anç bizim mevcut geniş kadroyu bile bilmez berghuis falan geçtim. Tanımasın zaten de anlaşılan oyuncuyu istanbul'a kadar getirtip "biraz daha indirim yapsana" diye işi berbat etmese yeter. Bunların da bu olayını anlamıyorum adamla ve kulübüyle anlaşıyorsun her konuda, seni temsil eden kişinin sunduğu rakamları karşı taraf kabul ediyor hiç mi oyuncu buraya gelene kadar fiyatı bilmiyorsun da son bir çingene pazarlığına oturuyorsun çok komik ya.

Çevrimiçi Ravenman

Semih'in sözleşmesini niye uzatmıyorlar? Neyi bekliyorlar? Daha çok gol atsın menejerinin istekleri yükselsin diye mi?

Hammarby veya Strasbourg olsa bile bugün değil dün gece 5 yıllık kontrat ve 50 milyonluk zorunlu bedel koymuştu.

ANÇ sezonun sonunda buna asgari ücretli kontrat verir sonra Semihte kabul etmezse taraftarının önüne atacak.

Çevrimiçi Necmi

Resmi aciklama olmasada Rebic alindi sanirim. Ziyech ile Ox-Chamberlain’ide alip gelsinler.
Umraniye tesislerinin oraya ufak bi klinik/revir acalim. Ghezzal’da yeni takim arkadaslariyla revirde takilsin

Besiktas icin koca bir sezon sadece bir oyuncunun ayagina bakiyor, Aboubakar. Abou’ya birsey olsa daha ilk devre bitmeden lige havlu atariz.

Bu denklemde anlasilan ve basinda gecen isimlerin sakatlik gecmisleri gercekten korkutucu.
ligin her hangi bir zamanında abuya birşey olursa o dakika lige havlu atarız takımı tek başına taşıyor gol atması önemli değil sahada olması bile yeterli

Çevrimiçi Necmi

Semih'in sözleşmesini niye uzatmıyorlar? Neyi bekliyorlar? Daha çok gol atsın menejerinin istekleri yükselsin diye mi?

Hammarby veya Strasbourg olsa bile bugün değil dün gece 5 yıllık kontrat ve 50 milyonluk zorunlu bedel koymuştu.

ANÇ sezonun sonunda buna asgari ücretli kontrat verir sonra Semihte kabul etmezse taraftarının önüne atacak.
bakalım semih uzatıyormu bizim alt yapıda sorun var birisi bunların kafasına giriyor olabilir yada çok kötü davranılıyor aidiyet oluşmuyor

Çevrimdışı Savaş

En son habire kum saati koyup şovunu yapan bi yöneticimsi biri vardı sponsor ayarlayan. O nerde ya? Habire kum saatini çeviriyor sanırım topaç gibi.

Herkes kendi reklamında.

Çevrimdışı Savaş

Anç bizim mevcut geniş kadroyu bile bilmez berghuis falan geçtim. Tanımasın zaten de anlaşılan oyuncuyu istanbul'a kadar getirtip "biraz daha indirim yapsana" diye işi berbat etmese yeter. Bunların da bu olayını anlamıyorum adamla ve kulübüyle anlaşıyorsun her konuda, seni temsil eden kişinin sunduğu rakamları karşı taraf kabul ediyor hiç mi oyuncu buraya gelene kadar fiyatı bilmiyorsun da son bir çingene pazarlığına oturuyorsun çok komik ya.
Pizza siparişi verip kapıya gelince 30 dakikayı geçti diyip beleşe almaya çalışan elemanlar gibiler.

Heryerde rezillik. Koca markayı ne hale getirdiler.

Çevrimiçi Samet Demir

Berghuis ve Klaassen Şenol hoca ile anlaşamaz o yüzden alsak bile sene sonu ayrılmak isterler.
Klaassen'in temposuna düşük bulmuşlar, yalan haber değilse eğer.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yaşının 18 olmasını bekliyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Klaassen'in temposuna düşük bulmuşlar, yalan haber değilse eğer.

Klaassen..dusuk tempo…

O zaman biz oraya Barella alalim, ya da Goretzka.

Çevrimiçi Samet Demir

Klaassen..dusuk tempo…

O zaman biz oraya Barella alalim, ya da Goretzka.
Tete yi biz ghezzalda olduğu gibi kanattan oyun kursun diye alırsak hüsrana uğrarız gibi gözüküyor. Daha çok 2.kanat yardımcı forvet rollerine daha uygun duruyor.

Aynı şekilde Klaassen*de supriz koşu yapmayı seven tercihlerini daha çok şok preslerden yana kullanan yine 2. Forvet olarak düşünebileceğimiz bir oyuncu.

Bu ikisinin de hocanın istediği profiller olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı levitate

kurallara göre 18 yaş altına 5 yıllık sözleşme veremiyormuşsun

isteseler bir ön sözleşme hazırlarlar ama uğraşacaklarını sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Berghuis’in aciklamarina bakarsak o da Tadic gibi gitmeyi planliyor. Hem 10, hem sag kanat. Mukemmel transfer olur.
hayırdır abi ajax'ta herkes kadro kötü deyip kaçıyor? transfer yapmıyorlar mı
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Tete yi biz ghezzalda olduğu gibi kanattan oyun kursun diye alırsak hüsrana uğrarız gibi gözüküyor. Daha çok 2.kanat yardımcı forvet rollerine daha uygun duruyor.

Aynı şekilde Klaassen*de supriz koşu yapmayı seven tercihlerini daha çok şok preslerden yana kullanan yine 2. Forvet olarak düşünebileceğimiz bir oyuncu.

Bu ikisinin de hocanın istediği profiller olduğunu düşünmüyorum.

berghuis ve demarai gray nasıllar.

Çevrimiçi Mehmet57

hayırdır abi ajax'ta herkes kadro kötü deyip kaçıyor? transfer yapmıyorlar mı

Ajax’in soyle 5 sene oncesine kadar bakalim. Onana, Frenkie de Jong, Ziyech, Mazraoui, Blind, Gravenberch, vd Beek, Tagliafico, David Neres, Lisandro Martinez, de Ligt, Antony, Haller, Tadic, Promes, Alvarez, Berghuis. Aklim ilk gelen isimler. Son 5 senede Ajax’dan inanilmaz futbolcular gecti. Real’e Bernabeu’da 4 tane atan bir takim var di.

Her sey gecen sene Blind’in gitmesiyle basladi. Hoca ile arasi iyi degildi. Bu zaten takim icinde biraz shock etkisi yaratti, Blind sonucta Ajax dna’si olan biri ve ilerlemis yasina ragmen cok iyi. Blind gitti, Owen Wijndal geldi ama AZ performansindan cok uzak kaldi. Mazraoui gitti Sanchez diye bir cocuk aldilar, Ajax seviyesinden cok uzak. Alt yapidan cikan Rensch’de sagbekte Mazraoui performansindan uzak. Lisandro Martine gibi muthis bir stopperi sattilar, yerine Ajax oyununa en uygunsuz profil Bassey’i aldilar ve inanilmaz kotu performans gosterdi. Gravenberch gitti, alt yapidan Taylor’u one surduler. Yetenekli, ama Gravenberch’in onun yasinda yapabildiklerinden cok uzak.

Haller gitti, yerine kendilerinden sozlesmesini uzatmayip Leipzig’e giden Brobbey icin Leipzig’e 17 milyon odeyip geri aldilar. O da kotu bir sezon gecirdi, o kadar kotu ki Tadic santrofor olarak oynadi. Antony gitti, 30 kusur milyon verip Bergwijn’i aldilar, o da Tadic’i kesmekte zorlandi.

Bu sezon ki transferlere bakarsan da cok kotuler. Branco van den Boomen’i aldilar, ki onu Ajax zamaninda yetersiz bulup gondermisti. Tahirovic diye bir cocuga “uzun boylu ve teknik” diye 8 milyon gomduler. Timber gitti yerine daha kimse gelmedi. Alvarez ve Kudus gitmek istiyor ve lig baslamak uzere.

Tadic, Klaassen ve Berghuis bu yuzden mutsuzlar. Takim Ajax seviyesinde degil, alisik olduklari seviyede degil ve bu sene SL’de yok.

Çevrimiçi Mehmet57

Tayfur ile kafa kafaya takas edilsin. Daha kicini kaldirip kosamiyor.

https://twitter.com/pirhozli/status/1682723298566709251?s=46

Çevrimdışı Savaş

Kanat için Nkoudou'ya teklif götürelim bence. Hazir bonservisi elinde. 4 milyon imza parası yıllık da 3 milyonu verelim.

Renkliler şok. Elalem transfer görsün.

Etiketler: