2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 993895 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

sana kimsenin adamı demedim ne dediğimi iyi biliyorum sende tastikliyorsun zaten konuştuğunun gerçek veya değil olarak yorumlaman bile dedikoduyla konuştuğunu gösteriyor fikret ormana düşman bir yönetim hesap sormak için geldi üç yıl geçti bütün kulüp imkanları ellerinde birşey bile çıkaramadılar daha neyin ispatı gerekiyor senin için olsa sayfa sayfa yayarlardı piyasaya ben düz mantıkla konuşuyorum olmayan birşeyin ispatıda olmaz sadece olan şeyler ispat edilir ortada suç olsa ispat etmek için hazır nazır yönetim var olmayan birşeyin olmadığını nasıl ispatlayacaksın
Umut günere gelince ben bilemem kulüp kayıtları benim elimde yok ama yönetimin elinde var varsa bir usulsüzlük gereğini yapsınlar yaptılarmı bilmiyorum yapmadılarsa neden yapmadılar yanlış biliyor olabilirim ama beşiktaşa menfaati dokunacağı düşünülen kişiler beşiktaşa üye yapılıp yönetime girebiliyor diye biliyorum umut günerde beşiktaşa çok faydası olan biri
Yandaş olayına gelince yandaşa ihale nasıl oluyor anlamadım yandaş olmayan kaldımı bu ülkede para kazanmak istiyorsan çok seçeneğin yok o stad hangi şartlarda yapıldı biliyormusun fetö pislikleri dökülmeye başladığında tehdit telefonlarınıda dinledik siz türkiye gerçeklerinden kopmuşsunuz esas kendisi istifa etmese görevden alınamayan ceyhunu sorgulayın isterseniz
Fo hakkında bir sürü çamur atma var çamur diyorum çünkü üç yıldır ispat dendiğindi herkes susuyor bu kadar büyük paraların döndüğü bir yerde kulübün içinde dışında bir sürü denetleyicin olduğu üstelik ffp de olduğumuz için uefa tarafından denetlendiğimiz hemde her kuruşun denetlendiği yerde çalınan bir paranın ispatlanamaması çok garip değilmi
İspatlayamadığın birşeyi konuşuyorsan birşeye hizmet ediyorsun demektir yoksa laf olsun diye birine çamur atılmaz
Yok öyle değil diyorsan bu daha kötü başkalarının aklıyla haraket ediyorsun başkalarının gazına gelmişsin demek oluyor yok öyle değil diyorsan ispatla söylediklerini derim sosyal medyaya açık bir alanda kimseyi suçlayamazsın sorgulayabilirsin ama suçlayamazsın
Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorumda siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz böyle platformlarda ben yazdım gitti olmuyor bunun hukuki sonuçları oluyor burda keyfimizemi birilerinin mesajlarını siliyoruz uyarıyoruz yandaş nedir anlamıyorum sen birini yandaşlıkla suçluyorsan sende ters görüşün yandaşı olmuyormusun sonuçta herkes birşeyin yandaşı kimseyle iş yapamayız dükkanı kapatalım o zaman bu nasıl bir kutuplaşma kafası anlamıyorum
Burası beşiktaş kardeşim burda beşiktaşlılar var yandaş yok her görüşte insanlar beşiktaşı savunur beşiktaşla iş yapar beşiktaşı destekler beşiktaşta herkesle iş yapar biz halkın takımıyız halktada her görüş var bunlara saygı gösteremezsen halkın takımı olamazsın kelimeler laf olsun diye söylenmez hep bir amaca hizmet eder o nedenle iyi seçip dikkatli konuşmak lazım
Benim söylediğim şeyler yaşanmış olaylar üzerinden. Kafamdan uydurduğum şeyler değil. Mertcan Çam ve Aras özbiliz transferi oldu mu? Oldu. Umut güner hentbolcu yapılıp yönetici yapıldı mı? Yapıldı. Otopark işi gerçekleşti mi? Gerçekleşti. Fo döneminde transferler her zaman sezon başına geç geldi mi? Geldi. Bu kadar basit. Kimseye hizmet ettiğimiz falan yok. Milyonlarca Beşiktaş taraftarı bunları gördü, yaşadı. Kimsenin ağzıyla konuşmuyorum yani. Biriyle ikili ilişkisinden kar sağlayarak iş yapmış kişiye yandaş diyince de kimsenin yandaşı olmuyorum, basit bir dil bilgisiyle bunu anlayabilirsin. Herkes yapıyor bu devirde diyerek bunu aklayınca sen birilerini korumuş oluyorsun. Ançye istifa diyip transfer dönemi boyunca eleştiren biri olarak neyine yandaş olacağım? Faydası olsun olmasın yazılı tüzüğe aykırı kimsenin girememesi gerekir, hukuk herkesten üstündür sonuçta. Raporu hazırlayan kuruluşla ilgili sıkıntı varsa mahkemeye gider aklanırsın. İddialarla ilgili de gerçeğin ortaya çıkarılması lazım demişim zaten, kimseyi suçlamamışım. Hukuk önünde aklanırlarsa o zaman döner ançye insanlara iftira atıyorsun deriz. Bu bu kadar basit.

Halkın takımı bu şekilde temsil edilemezdi, ettirmedik de istifa ettirdik. Ançye de ettiririz, bu taraftar kimseye de eyvallah etmez çok şükür. Bizim büyüklüğümüz buradan gelir zaten. Konu dışı olmasın diye daha fazla yazmayacağım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Rebic çok iyi transfer oldu. Sağlıklı olduğu takdirde prime Babel katkısı verebileceğini düşünüyorum. Umarım Klaassen de olur.

Çevrimiçi Samet Demir

fener alır.
Tete için menejeri 6 imza parası 2.5 da maaş istiyormuş. Başkanda kuru bir intikam için Beşiktaşın parasını sokağa atmam demiş.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tete daha önce 6 imza parası 2.5'da maaş istemiş.

Ona buna 6 teklif edeceklerine versinler alsınlar bunu işte.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar para verdikten sonra Okereke alırız :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Benim söylediğim şeyler yaşanmış olaylar üzerinden. Kafamdan uydurduğum şeyler değil. Mertcan Çam ve Aras özbiliz transferi oldu mu? Oldu. Umut güner hentbolcu yapılıp yönetici yapıldı mı? Yapıldı. Otopark işi gerçekleşti mi? Gerçekleşti. Fo döneminde transferler her zaman sezon başına geç geldi mi? Geldi. Bu kadar basit. Kimseye hizmet ettiğimiz falan yok. Milyonlarca Beşiktaş taraftarı bunları gördü, yaşadı. Kimsenin ağzıyla konuşmuyorum yani. Biriyle ikili ilişkisinden kar sağlayarak iş yapmış kişiye yandaş diyince de kimsenin yandaşı olmuyorum, basit bir dil bilgisiyle bunu anlayabilirsin. Herkes yapıyor bu devirde diyerek bunu aklayınca sen birilerini korumuş oluyorsun. Ançye istifa diyip transfer dönemi boyunca eleştiren biri olarak neyine yandaş olacağım? Faydası olsun olmasın yazılı tüzüğe aykırı kimsenin girememesi gerekir, hukuk herkesten üstündür sonuçta. Raporu hazırlayan kuruluşla ilgili sıkıntı varsa mahkemeye gider aklanırsın. İddialarla ilgili de gerçeğin ortaya çıkarılması lazım demişim zaten, kimseyi suçlamamışım. Hukuk önünde aklanırlarsa o zaman döner ançye insanlara iftira atıyorsun deriz. Bu bu kadar basit.

Halkın takımı bu şekilde temsil edilemezdi, ettirmedik de istifa ettirdik. Ançye de ettiririz, bu taraftar kimseye de eyvallah etmez çok şükür. Bizim büyüklüğümüz buradan gelir zaten. Konu dışı olmasın diye daha fazla yazmayacağım.
Okadar bağımsız denetleme kurulu tarafından kontrol edildi her şey. Kulüp yönetiminde bazı gelir ve giderler farklı kalemler üzerinden girişi sağlanıyor. ffp, bankalar anlaşması, resmi olmayan kulüpler arası anlaşma gibi. Mertcan durumu malum zaten, fb'ye gidilmemesi için yapıldı. Araz için belki menajer borcunu bu yolla ödenmiş olabilir. Fikret Orman Fikret Orman kongredede, medyadada, belgelerle gelin, verilmeyecek hesabımız yok demedimi? dedi.. Anç içindeki orman nefreti ile zaten açığı olsa çoktan medyaya servis edilirdi. 2milyar borç bırakmışki kulübe geldiğinde melemen demagojisi ve feda sezonuydu, kulüp batıkdı. O dönem dolar kuru 1.7tl idi. Bıraktığında dolar kuru 7,5-8tl idi. Mutlaka hataları var hpimiz eleştirdik ama şu yönetim varken, körü körüne hala fikret orman'a o kaddar başarı ve icraatlere rağmen saldırmak pek etik değil. Evet seba'dan sonra gelen en iyi başkandı kendisi.. Hatalarıda odlu ama şöyle artı ve eksileri bir yerine koyarsak, artıları uzak ara ağır basıyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/serinmkl/status/1684884041991147520?t=Ybj3UD_cEM0AxVohfzGIiQ&s=19

Yok mu yönetime şu adamı önerecek kimse yahu.

Çevrimdışı Savaş

O kadar para verdikten sonra Okereke alırız :D

Yok önce Bahtiyar var onu alcaz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic + ghezzalın durumuna göre 3 adam daha alınmalı. Geçen sene gibi yapacaksa ghezzalle helalleşmek en doğrusu. Duygusallığa yer yok.

Çevrimdışı umutow

Tete için menejeri 6 imza parası 2.5 da maaş istiyormuş. Başkanda kuru bir intikam için Beşiktaşın parasını sokağa atmam demiş.

Ya yeter harbi sovucem şimdi. Kimin parasini nereye atiyorsun. Ulan su adama su paralari verip getirmemek asıl kulübe ihanettir. Umarim en kisa zamanda genel kurul bu baskan olacak zatı sokağa atar.

Çevrimiçi Ravenman

Al bu 3 oyuncuyu Şenol parlatsın sonra tekini 40 milyona sat:

1. Hachim Mastour (10 numara, 25 yaşında. Milan altyapısında buna yeni Kaka dediler. Sonra gece alemine takıldı gönderdiker. Şu an Union Touarga'da oynuyor, bonservisi 150.000 euro)

2. Zakaria Bakkali (Sol açık, 27 yaşında. PSV altyapısında çıktı A takıma kök söktürdü. Bir sezon boyunca buna yeni Johan Cruyff dediler, Hollanda federasyonu A milli takıma çağırdı. Lakin buda gece alemine takıldı, Valencia'ya gitti sakatlandı. Şu an RKC Waalwijk'ta, 300.000 euroluk piyasası var.

3. Mohammed Ihattaren (ofansif ortasaha, 21 yaşında. Yine PSV akademisinden doğan bir yetenek. Klas sol bacağı var, Hollandada 2018, 2019 ve 2020 nin en iyi yeteneği seçildi. Mafya'ya takıldı, PSV gönderdi Juventus'a. Sonra Juventus bunu adam edemedi Ajaxa kiraya verdi. Ordada oynamadan geri döndü. Şu an Samsunspor ilgileniyor. Fiyatı 22 milyondan 1 milyona kadar düştü.

Çevrimiçi annoca

ah ulan şu tete olsa ne güzel olur. istekleri de aman aman değil yazılanalr doğruysa. tadic kaçtı bari bunu kaçırmaslar  :s20:

Çevrimdışı levitate

3 + bir ton bonusa çözülür
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

tete'ye kendisine sonraki satışından pay verek

Çevrimdışı Talisca1903

1. Hachim Mastour (10 numara, 25 yaşında. Milan altyapısında buna yeni Kaka dediler. Sonra gece alemine takıldı gönderdiker. Şu an Union Touarga'da oynuyor, bonservisi 150.000 euro)

2. Zakaria Bakkali (Sol açık, 27 yaşında. PSV altyapısında çıktı A takıma kök söktürdü. Bir sezon boyunca buna yeni Johan Cruyff dediler, Hollanda federasyonu A milli takıma çağırdı. Lakin buda gece alemine takıldı, Valencia'ya gitti sakatlandı. Şu an RKC Waalwijk'ta, 300.000 euroluk piyasası var.

3. Mohammed Ihattaren (ofansif ortasaha, 21 yaşında. Yine PSV akademisinden doğan bir yetenek. Klas sol bacağı var, Hollandada 2018, 2019 ve 2020 nin en iyi yeteneği seçildi. Mafya'ya takıldı, PSV gönderdi Juventus'a. Sonra Juventus bunu adam edemedi Ajaxa kiraya verdi. Ordada oynamadan geri döndü. Şu an Samsunspor ilgileniyor. Fiyatı 22 milyondan 1 milyona kadar düştü.
Şenol Güneş Amatem mi nedir bu yahu?
Tamam hoca futbolcuya dokunuyorda o kadar da değil

Çevrimiçi Mehmet57

Ucunu de futbol coktan birakti, ama kendileri futbolu birakmayi unuttular. Ozellikle sumocu Ihattaren.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş Amatem mi nedir bu yahu?
Tamam hoca futbolcuya dokunuyorda o kadar da değil
:) ahahajfjfjfkdkdj

Bana random attırdın ya abi helal olsun sana. :)

Çevrimdışı levitate

tete'ye kendisine sonraki satışından pay verek
mümkündür, hasic'e yaptılar

fm'de osimhen'e kazara satıştan %10 pay vermiştim hala arada canımı sıkar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bak şimdi merak ettim üç yıldır beşiktaşın gelirleri var bunların üstüne borcu üçe katladı sene bazında harcanan para fo döneminde sene başına harcanandan çok daha fazla peki paraları sokağa atmıyorlarsa nerde o zaman bu paralar

Çevrimiçi Necmi

Maç önü dikkatimi çekti yeni açık altta spor toto trübünü vardı sanırım staddaki tek sponsorumuz fo döneminden kalma zaten fo döneminin stad sponsorlukları bitince yeri boş kalıyor ya gerçekten hiçmi itibarınız yok fo hiç bir şey bulamasa bir arkadaşına yapışıp sponsor yapıyordu yazık valla o kadar itibarını yerden yere vurduğunuz adamın gölgesi bile olamıyorsunuz

Çevrimiçi annoca

hala mı tavşan peşiğndeler. ilk 11 e mi alacaklar yedeğe mi. önce şu 11 hazırlasınlar. bonservisi elinde tete var stopere vereceğin pararyı ver ona

Çevrimiçi Samet Demir

Maç önü dikkatimi çekti yeni açık altta spor toto trübünü vardı sanırım staddaki tek sponsorumuz fo döneminden kalma zaten fo döneminin stad sponsorlukları bitince yeri boş kalıyor ya gerçekten hiçmi itibarınız yok fo hiç bir şey bulamasa bir arkadaşına yapışıp sponsor yapıyordu yazık valla o kadar itibarını yerden yere vurduğunuz adamın gölgesi bile olamıyorsunuz
Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın forma göğüs reklamında ve diğer muhtelif mecralarda OTOKOÇ markasının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv AŞ ile 2023-2024 sezonu için sözleşme bedeli 195 milyon lira + KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalanmıştır." denildi.

Çebiden ne geldi şimdiye kadar?

Çevrimiçi murat

Anç nin arkadaşları trabzonlu bırak sponsor olmayı beşiktaşın haklarını peşkeç çektiriyor.fulya projesindeki hak kaybı anç nin eseri.

Çevrimdışı levitate

bak şimdi merak ettim üç yıldır beşiktaşın gelirleri var bunların üstüne borcu üçe katladı sene bazında harcanan para fo döneminde sene başına harcanandan çok daha fazla peki paraları sokağa atmıyorlarsa nerde o zaman bu paralar
sokağa atmıyoruz ama tazminat vermek, çöpe atmak, öğütücüden geçirmek, dele alli'ye vermek gibi alternatifleri değerlendiriyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Fenerbahçe Futbol A Takımı'nın forma göğüs reklamında ve diğer muhtelif mecralarda OTOKOÇ markasının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv AŞ ile 2023-2024 sezonu için sözleşme bedeli 195 milyon lira + KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalanmıştır." denildi.

Çebiden ne geldi şimdiye kadar?

çrbiden stada demir satışı geldi.adı geçmesin diye paravan şirket üzerinden yaptı satışı.

Etiketler: