Marka değerini bitirmeye and içmiş bunlar. Vizyonsuz herifler.
En son Beko'da kapatır bunlar sponsorluğu.
SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fikret orman yada serdar bilgili gibi vizyonlu başkanlarıda gördük biz. Takımın marka değerin nerelere çıkardıklarını, sponsorlukları nasıl kulübün önüne yığdıklarını.. Psg elinden pepe alan, come to beşiktaş sloganı ile tüm dünyanın dikkatini çeken kulüptük. talisca'yı aboubakar'ı prime döneminde aldık ki, o yönetim melemen yiyip feda dediğimiz zamanlarda geldi kulüp başına.. O günlerden şu günlere geldik. Bak inan diyorum şu forumdan 15-20 kişi toplanıp kulüp yönetimini alsak daha iyi yönetiriz. En azından transfer olayında bir iki menejer ile anlaşır, kapı kapı dolaşıp sponsor arardık elimizden geldiğince. Ulan bunlar ekim ayında fesh edilen stad sponsorluğu sonrası ne yaptılar? 9 aydır stad sponsorsuz. Utanır insan, medyada kimse dillendirmiyor bu durumu, demin cnlı yayında serdar sarıdağ'a soru sordum, yaynlamadılar bile, herşey süpermiş, kampda herkesin yüzü gülüyormuş, bi tadic transferi olmadı diye istifa bekleyen taraftarı eleştirdi herif.. siz böyle yaparsanız hiç bir yönetim kalamaz kulüp başında dedi. Demek medyayı iyi mamalıyor yönetim..