2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999159 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi gokhans

Stat sponsorumuzu gördünüz mü yeni sponsoru?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Mehmet57

Bu gun hareketli gececekti ya hani. Hareket nerde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Stat sponsorumuzu gördünüz mü yeni sponsoru?

Kim oldu Beko mu?

Çevrimdışı Mehmet57

Oyuncu alacagimiza pilot takim aliyoruz

Çevrimiçi gokhans

Kim oldu Beko mu?
hayır kimse olmadı.. kimseninde dikkatini çekmiyor. Bir takım yıllık stad sponsorluk ücreti 10milyon civarı ve bizim ekim ayından beri sponsorumuz yok. Bu çok büyük zarar, anlaşılmayan taraftar token projesinide eklersek, resmen kulübün içi boşaltılıyor diyebiliriz. Acil olarak yönetim istifası olmalı, 3 kuruşa yandaşlara verecekler stad sponsorluğunu. Vizyonlu ve uluslararası bağı güçlü bir yönetim gelip kulüp kapısından içeri sponsor doldurması lazım. Bakın bu yaşanan süreç bildiğiniz camia ya ihanettir.

Çevrimiçi Savaş

hayır kimse olmadı.. kimseninde dikkatini çekmiyor. Bir takım yıllık stad sponsorluk ücreti 10milyon civarı ve bizim ekim ayından beri sponsorumuz yok. Bu çok büyük zarar, anlaşılmayan taraftar token projesinide eklersek, resmen kulübün içi boşaltılıyor diyebiliriz. Acil olarak yönetim istifası olmalı, 3 kuruşa yandaşlara verecekler stad sponsorluğunu. Vizyonlu ve uluslararası bağı güçlü bir yönetim gelip kulüp kapısından içeri sponsor doldurması lazım. Bakın bu yaşanan süreç bildiğiniz camia ya ihanettir.
Marka değerini bitirmeye and içmiş bunlar. Vizyonsuz herifler.

En son Beko'da kapatır bunlar sponsorluğu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/deportesreports/status/1683809853788106752?s=46

Abv

Yani nornal, paran varsa bastırıp alırsın yoksa sessiz sedasız yaparsın transferini, dün A. Bulutu konulturursan  fb zaten kompleksli takım girer. Daha Nuraly' midir nedir ona da girecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Mehmet57

Ahmet Bulut'un "Milan'dan baska bir oyuncu daha" dedigi buyuk ihtimalle Krunic idi, onu da istiyormus Fener.

Çevrimiçi gokhans

Marka değerini bitirmeye and içmiş bunlar. Vizyonsuz herifler.

En son Beko'da kapatır bunlar sponsorluğu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fikret orman yada serdar bilgili gibi vizyonlu başkanlarıda gördük biz. Takımın marka değerin nerelere çıkardıklarını, sponsorlukları nasıl kulübün önüne yığdıklarını.. Psg elinden pepe alan, come to beşiktaş sloganı ile tüm dünyanın dikkatini çeken kulüptük. talisca'yı aboubakar'ı prime döneminde aldık ki, o yönetim melemen yiyip feda dediğimiz zamanlarda geldi kulüp başına.. O günlerden şu günlere geldik. Bak inan diyorum şu forumdan 15-20 kişi toplanıp kulüp yönetimini alsak daha iyi yönetiriz. En azından transfer olayında bir iki menejer ile anlaşır, kapı kapı dolaşıp sponsor arardık elimizden geldiğince. Ulan bunlar ekim ayında fesh edilen stad sponsorluğu sonrası ne yaptılar? 9 aydır stad sponsorsuz. Utanır insan, medyada kimse dillendirmiyor bu durumu, demin cnlı yayında serdar sarıdağ'a soru sordum, yaynlamadılar bile, herşey süpermiş, kampda herkesin yüzü gülüyormuş, bi tadic transferi olmadı diye istifa bekleyen taraftarı eleştirdi herif.. siz böyle yaparsanız hiç bir yönetim kalamaz kulüp başında dedi. Demek medyayı iyi mamalıyor yönetim..

Çevrimiçi Samet Demir

Rebic çok iyi ama sakatlık riski var, o kadar beklemişken yönetimin zar atma şansıda yok. Risksiz adam alacaklar. Bu durumun başka kurtarır yolu yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ben yönetimin yerinde olsam şu fb ve gs özellikle fb transfere doyana kadar adım atmam isim de çıkarttırmam veya saçma sapan ilgilenmediğim oyuncular için yem atarım. Fb çok ilginç kuduz köpek gibi ismimiz kimle geçtiyse teklif verdi transfer sezonu başladığından beri. E paraları da var deli gibi oyuncu satıyor üstüne sponsor açıklıyor mücadele edebilme şansın yok senin. Nasıl bir yönetimsin sen bilmiyorum ki anç yönetimi senden kurtulmaktan başka çaremiz yok.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/deportesreports/status/1683809853788106752?s=46

Abv
yani iyi oyuncu falan da 7 milyon verilmez

ek olarak fb'nin rakiplerin istediklerine salça olalım stratejisi yine elinde patlayacak, bu sene şampiyon ya biz ya gs olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

montero'da kalıyormuş galiba, kamp performansı + emrecan'ın durumu yüzünden deniyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Ahmet Bulut'un "Milan'dan baska bir oyuncu daha" dedigi buyuk ihtimalle Krunic idi, onu da istiyormus Fener.
Tam çorba oldu Fener her sene nasıl da başarıyorlar böyle çorba yapmayı vallahi bınlar adam olmaz

Çevrimdışı Nazım Ar

Tam çorba oldu Fener her sene nasıl da başarıyorlar böyle çorba yapmayı vallahi bınlar adam olmaz

Oyuncuların hepsi menajer önermesi çünkü, fbye de bizimkilere de aynı şekilde öneriyorlar. Bizimkiler de muhabirlere üflüyor. Menejer önermesi olmayanda da gidip İsveç orta sıra takımı, isviçre, macar 2. Ligi falan garip gurup adamlar buluyorlar onlara takılıyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

montero'da kalıyormuş galiba, kamp performansı + emrecan'ın durumu yüzünden deniyor
Ne yapsın hoca adam almıyorlar oda elindeki bulgurdan olmak istemiyor...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

umut meraş'ta kaza yapmış nasıl bir cenabetlik bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi NioHH

Bu Fener iyice kadroya bomba yerleştiriyor, farkında değil.

Boşnak Dzeko ve Krunic
Sırp Tadic
Hırvat Livakovic Rebic

Kağıt üstünde aynı coğrafyanın çocukları, dil sorunları yoktur tahminen amaaaa..

Balkanlarda en ufak milliyetçi bir dalgalanma takım içinde nelere yol açabilir kimbilir. Hele hele oyuncuların birinin geçmişinde diğer Milletlere karşı bir olayı çıkarsa seyreyle cümbüşü. Şöyle bi Tadic Cetnik vakası falan çıksa Transfer çalımı olur Kadro içinde huzursuzluk
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2023, 17:23:25 NioHH ]

Çevrimiçi Necmi

hep sol stoper sanırım sağ tarafa geçmek yasaktır tabelası koyacağız sola zorunlu istikamet

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Fener iyice kadroya bomba yerleştiriyor, farkında değil.

Boşnak Dzeko ve Krunic
Sırp Tadic
Hırvat Livakovic Rebic

Kağıt üstünde aynı coğrafyanın çocukları, dil sorunları yoktur tahminen amaaaa..

Balkanlarda en ufak milliyetçi bir dalgalanma takım içinde nelere yol açabilir kimbilir. Hele hele oyuncuların birinin geçmişinde diğer Milletlere karşı bir olayı çıkarsa seyreyle cümbüşü. Şöyle bi Tadic Cetnik vakası falan çıksa Transfer çalımı olur Kadro içinde huzursuzluk

Hicbisrsey olmaz. Tadic gelmeden önce Dzeko ile görüştüğünü söyledi.

Yani özetle ne demiş atalarimiz: Money talks my sugar brother.

Çevrimiçi gokhans

Buarada almak üzere olduğumuz kulüp ümraniyespor’muş. Tesislerde orda zaten. Alt liglerdeki potansiyellere erişim ve gençleri yollamak için mantıklı gibi duruyor aslında. Bakalım almayı becerebileceklermi.

Çevrimdışı Mehmet57

Alt yapidan cikan yetenekli oyunculari 1.lig e gondermenin senelerdir hic bir mantigini anlamadim. Cok buyuk bir seviye farki olmasiyla beraber, taktiksel anlamda ne ogrenecek orda?

Mantiksiz bir hamle.

Etiketler: