Kafanıza bir fm taktınız gidiyorsunuz. Fm oynayan 12 yaşında çocuk bile takıma bu kadar afrikalı oyuncu doldurmaz. Takımda kanat yokken 2-3 tane 6-8 numara varken 6 numara transferi yapmaz. Çok güzel algıya kapılıyorsunuz. FM verilerine gelince mantıklı bir şekilde o verilerden faydalandığın zaman çok güzel paralar kazanabilirsin. Mantıklı olacak tek kural bu. Misal takımı 18-20 yaşında adamlarla doldurmayacaksın. Takımda Demir Ege varken gidip 5 milyonu Onanaya bayılmayacaksın. Neyse biz fmciler pek anlamayız futboldan.
Yönetim konusuna gelince herkes VI'e kafayı takmışken ben ilk günden beri diyorum yönetimde sıkınt var diye. Çok şükür Şenol Güneş geldide taraftar anca gözünü açtı bu durumu fark etti.
Gelelim neden günahsız dediğime bu yönetim hep kendine bir kurban seçiyor onun kellesini alıp taraftarın sesini kesiyor. Dün Sergen hocaydı, daha sonra VI oldu şimdide CK. İstifa etmesiyle bir iki taraftara hoş gelecek transfer ile hedef olmaktan çıkacaklar. Taraftar da bu bu numarayı bilmem kaçıncı kez yine yutmuş olacak.
Görmüyor musunuz yahu bu yönetimin yaptıklarını. Şampiyon olduğumuz zaman belli ettiler kendilerini. Başarıyı sahiplenip, başarısızlıkta kendilerine günah keçisi arayıp tüm suçu ona yüklüyorlar. Bizim aklımızla alay ediyorlar. Daha ne diyim dilimde tüy bitti.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben CK'yı tanımam etmem ama bu adamın sağlam bir FM'ci olduğundan %100 eminim. 12 yaşındaki FM'ci yapar yapmaz bilemezsin ama 44 yaşındaki FM'ci takımı Afrikalı futbolcularla dolduruyor. FM verileri ile para kazanılıyorsa FM'ciler takım satın alıp uygulasın, paralarına para katsın. Büyük kulüpler de bugüne kadar senin tespitinin farkına varamamış . Varmış olsalardı teknik ekibi FM'cilerle doldururlardı. Bir kulüp kendi veritabanını oluşturamayıp FM verilerine bakıyorsa o kulüpte ciddi bir sorun vardır.
Demir Ege varken Onana satın almak nedir demek de bir tür FM fantezisi. Sende de ciddi bir FM'cilik mevzusu var. Gençlere güvenmek değil bu yaptığın. 2-3 hazırlık maçına bakıp Demir Ege'ye güvenip 6 numara aldırmayan teknik direktörün Beşiktaş'ta işi olmaz. Demir Ege 26 yaşında olsaydı Onana'nın alınmasına itiraz etmezdin. FM'ci mantığına göre bir wonderkid olan Demir Ege bu sene şans verildiğinde büyük bir patlama yapıp üst seviye futbolcuya dönüşecek. FM'ciler kendilerine dayanak olarak komik biçimde Arda Güler'i sunuyorlar. Arda Güler'in bir yıldız futbolcu olacağını adamı sahada 2 dakika izleyen bile rahatça anlar. Arda Güler oynadığı için yetenekleri parlamadı , çocukta zaten bu meziyetler mevcuttu. Beşiktaş'ta Arda Güler tarzında hadi o derece olmasın 1-2 alt seviyesinde futbolcu olsun o zaman çıkar dersin neden oynatılmıyor diye. Demir Ege o tarz bir futbolcu olsaydı ismini ilk kez bu sene bu kadar dillendirmezdin. Öyle bir futbolcuyu 10 bilemedin 13-14 yaşlarında duymaya başlarsın.
Josef gittikten sonra onun tarzında bir 6 numaraya ihtiyacı vardı takımın. Transfer doğru. Kanat ihtiyacı varken önce oraya transfer yapmak lazımdı dersen bu işin sıralaması olmaz
cebinde de para varsa hele ki.
VI gidip Şenol Güneş geldiğinde istatistiklere bakan taraftarın çok büyük kısmı VI'de sorunun olduğunu Beşiktaş gibi bir takımı yönetemeyecek çapta bir teknik direktör olduğunu gördü zaten. VI'yı getiren kim? FM'ci CK. CK'yı getiren kim? Yönetim. Öyleyse bu işin tepesinde en baş sorumlu olarak yönetim var desen VI'yı, CK'yı savunmak yerine daha isabetli bir tespit olurdu.