2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 997519 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

ingilizler bonservis ve sözleşme yüzünden yatmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Öyleyse bundan sonraki transferleri de etkiler kim sana güvenip anlaşacak?

Çevrimiçi Samet Demir

Bende ikilemde kaldım bu konuda. İngiliz tarafına gelince kendi oyuncusunu tabikide boklamaz.

Bence iki seneryo var.

Birincisi bizimkiler transferde alışılmış şeyleri yaptı yine oyuncu geldikten sonra tekrar pazarlığa oturdular. Diğer tarafta yanaşmayınca oyuncu sakat diye medya haber servisi yapıldı.

Diğeride sıkıntı. Adamlar sağlık raporunu yollamış, bu durumu belirtmiş. Bizimkiler göz göre göre bu adamı çağırdılar. İndirim talep ettiler. Böylece transfer iptal oldu.

Her halükarda bence ucuz yırttık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Öyleyse bundan sonraki transferleri de etkiler kim sana güvenip anlaşacak?

yönetimin sorunu valla, doğru çıksa şaşırmam zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bende ikilemde kaldım bu konuda. İngiliz tarafına gelince kendi oyuncusunu tabikide boklamaz.

Bence iki seneryo var.

Birincisi bizimkiler transferde alışılmış şeyleri yaptı yine oyuncu geldikten sonra tekrar pazarlığa oturdular. Diğer tarafta yanaşmayınca oyuncu sakat diye medya haber servisi yapıldı.

Diğeride sıkıntı. Adamlar sağlık raporunu yollamış, bu durumu belirtmiş. Bizimkiler göz göre göre bu adamı çağırdılar. İndirim talep ettiler. Böylece transfer iptal oldu.

Her halükarda bence ucuz yırttık.

ben bizim haklı olduğumuzu ummak istiyorum, adam iki kere kontrole sokulmuş menajeri oyuncusunun adı çıksın istemez böyle haberler çıkartması normal, gönderdikleri raporda önceki sakatlıkları içindir bence

ha tabi şöyle bir şey var bu adam daha 2 gün önce antrenman falan yapıyordu, ne ara böyle bir şey yaşandı yoksa bizimkiler mi bir şeyler karıştıdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ben bizim haklı olduğumuzu ummak istiyorum, adam iki kere kontrole sokulmuş menajeri oyuncusunun adı çıksın istemez böyle haberler çıkartması normal, gönderdikleri raporda önceki sakatlıkları içindir bence

ha tabi şöyle bir şey var bu adam daha 2 gün önce antrenman falan yapıyordu, ne ara böyle bir şey yaşandı yoksa bizimkiler mi bir şeyler karıştıdı
Bizimkiler bu konuda benim gözümde mimliler. İlk defa yaptıkları birşey değil. Oyuncu ve ya kulüple anlaşıp iş resmiyete döküleceği son anda bir kez daha pazarlık masasına oturuyorlar. Böyle ticaret olmaz. Bu tarz insanların yanına bile yaklaşmam ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1682426698438942729

mavi kart dediği waldemar anton, elemanın bir tarafından türklük varmış galiba

düzeltme: özbek asıllıymış
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2023, 19:55:39 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1682426698438942729

mavi kart dediği waldemar anton, elemanın bir tarafından türklük varmış galiba
Renkliler de ilgileniyor.

Çevrimiçi tolga1903

Olay erdener'in dediği gibiyse daha pl'den falan bunlara güvenip kimse görüşmez bizim kulüple. Ordan gelen sağlık raporları tertemiz ve burada mi çıktı oyuncunun problemli olduğu? Eğer böyleyse sözleşmeye 15 maç kaçırırsa feshedilir maddesi mantıklı gibi görünse de oyuncuya 6 milyon euro veriyorsun bunu bile bile saçmalığa bakar mısınız. Ben inanmıyorum ya bu yönetime indirim talep ettiler ve kabul görmedi bu haltı her transferde yaptılar geçmiş dönemde de.  Böylesine riskli oyuncuya 6 verip de 15 maç kaçırırsa feshedelim demez bu yönetim bile yapamaz bunu böyle enayilik olmaz.

Çevrimiçi murat

Al-Sadd, Saiss transferi için Beşiktaş'la 2.5 M€ + bonus karşılığında anlaşma sağladı. (Foot Mercato)
berzilya sırp özbek biraz portekiz italya ve ingiltere görmüş oyuncu.isviçre çakısı gibi.bizden sonra gs veya fb alırsa ve sakatlığı yoksa yönetimin başı çok ağrır.

Çevrimiçi levitate

Bizimkiler bu konuda benim gözümde mimliler. İlk defa yaptıkları birşey değil. Oyuncu ve ya kulüple anlaşıp iş resmiyete döküleceği son anda bir kez daha pazarlık masasına oturuyorlar. Böyle ticaret olmaz. Bu tarz insanların yanına bile yaklaşmam ben.

aldıkları yerli oyuncuların hepsinde başkan bir daha pazarlık yaptı muhabbeti döndü zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

@Talisca1903 abiye inat muleka coşturmaya devam ediyor :D üstüne üstlük hocada kalmasını istediğini ima etmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Yazık oldu bu adam Şenol Hocayı çok rahatlatırdı.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Bugün takımda Abubakar'ın olmadığını düşünün. Maçı gözünüzde ona göre canlandırın. Ne yazık ki anadolu takımından pek bir farkımız kalmıyor.

Çevrimiçi Sinan23

Lyanco 4 5 aydır önerdiğim ve sevdiğim bir oyuncuydu. Bendeki şanssızlık.

Çevrimiçi Mehmet57

Lyanco Abou tarzi sozlesmeyi kabul etmis, bizimkiler sakatlik medyaya yansidi diye iptal etmisler yinede.

Olmadi bu.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Nasıl bir planlamayla gidiliyor belli değil, en büyük sorun oyuncu eksiğimiz ve afrika kupasına gidecek oyuncularımız, umarım sağlam minumum  4 transfer daha yapılır en az 1 tane de yerli transferi

Çevrimiçi Mehmet57

Ben bu sakatlik olayina inanmiyorum. Bence transferin iptal olmasinin baska bir sebebi var.

Çevrimdışı sefaköykartali

Nedense çok faydalı olacağını hissediyorum. Umarım güzel katkı verir. Hayırlı olsun.
https://twitter.com/besiktas/status/1682478615210995716?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Etiketler: