2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 999994 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben olsam Oxlade Chamberlain alirdim. Hem merkeze orta saha oynar, forvet arkasi oynar, sag/sol kanat oynar. Bosta su an, mukemmel olur.
Allah korusun boş boş gezinir sahada. Bitik overrated İngiliz oyuncu yeterince izledik geçen sene. Bir bu bir de Barkley. Çok korkuyordum Ceyhun bey paket yapıp gelecek diye.

Çevrimiçi Samet Demir

kombine bak :D tutar bu
Kombini gören Rosier Şenol hocaya artık orta sahada oynamak istediğini iletti

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Amarteyi neden küçümsüyor taraftar sosyal medyada anlamadım, fb nin 9 milyon saydığı adamdan iyidir.

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/talipcan7kapi_/status/1682083848828362752?t=ETviuY309BGjEkI9xOiwjQ&s=19

Doğru değildir inşallah.

Bu arkadas neden bu kadar isteniliyor forumda? Takip edip begenen varsa ne ala ama soyle bir Southampton forumuna bakayim dedim bakmaz olaydim.
Torino'dan Saint'e ilk transfer oldugunda Torino'lu taraftarlarin onlara atmis oldugu bizi bu adamdan kurtardiginiz icin tesekkurler Tweet'lerinden basladim forumlarini okumaya. Belki performansi ile taraftarin gonlunu sonradan fethetti ve cok iyi bir performans gosterdi ki bizim taraftarlar baya istiyor bu elemani diye okumaya devam ettim.
Adamlarin cogunlugu Lyanco'dan kurtulmak istiyor ve bu adami kim alir ki yorumlarindan - inanamiyorum, Lyanco'dan kurtulup ustune para mi alacagiz diye yazmislar. Lyanco'yu savunanlar bile bugune kadar destekledim ama gitmesi bizim icin iyi olur diye yazmis. Top oynamis oldugu son iki klubun taraftarlari bu arkadasi bu kadar itin bi yerine sokarken Saiss yerine transfer ediliyorsa umarim bizim forumdakilerin bekledigi gibi cikar Lyanco.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu arkadas neden bu kadar isteniliyor forumda? Takip edip begenen varsa ne ala ama soyle bir Southampton forumuna bakayim dedim bakmaz olaydim.
Torino'dan Saint'e ilk transfer oldugunda Torino'lu taraftarlarin onlara atmis oldugu bizi bu adamdan kurtardiginiz icin tesekkurler Tweet'lerinden basladim forumlarini okumaya. Belki performansi ile taraftarin gonlunu sonradan fethetti ve cok iyi bir performans gosterdi ki bizim taraftarlar baya istiyor bu elemani diye okumaya devam ettim.
Adamlarin cogunlugu Lyanco'dan kurtulmak istiyor ve bu adami kim alir ki yorumlarindan - inanamiyorum, Lyanco'dan kurtulup ustune para mi alacagiz diye yazmislar. Lyanco'yu savunanlar bile bugune kadar destekledim ama gitmesi bizim icin iyi olur diye yazmis. Top oynamis oldugu son iki klubun taraftarlari bu arkadasi bu kadar itin bi yerine sokarken Saiss yerine transfer ediliyorsa umarim bizim forumdakilerin bekledigi gibi cikar Lyanco.
Aksine yanına sais gibi biri lazım deniliyor genelde. Colley ile çok sıkıntı yaşarız bence.

Çevrimdışı Nazım Ar

Oyuncuyu tanımıyorum ama çok takılmamak lazım. İkisi de küme düşmemeye oynayan takımlar stoper övecek halleri yok. Marcelo da küme takımından gelmemiş miydi?

Belki bizde bu profil farklılığı sebebiyle çok başarılı olacak, belki de olmaz zaman gösterecek. Brezilyalı stoperler genelde bizde başarılı oldu, Wellington en kötüsüydü işte oradan hesap edin onunla da şampiyon olduk

Çevrimiçi tolga1903

Hoca direk isim vererek konuştuğu için isteniyor bence. Ağzından futbolcu ismi çok az çıkar şenol güneş'in bir iki benim de saçma bulduğum ve bence takıntılı olduğu türk futbolcuya şahsen karşı çıkmıştım ozan tufan volkan şen gibi ama çok az yabancı oyuncu ismi zikreder hoca. Ha kendi oturup takip edip bulamamıştır bu yaşta adam soton mu takip etcek ama güvendiği kişilerden gelmiştir izletmişlerdir. Oyuncunun bir defansa göre ofansif aksiyonları çok iyi belki de buna tav oldu ama "para yok" denilen şu dönemde bu rakamların verilmesini ben de mantıklı bulmuyorum şahsen.

Çevrimdışı doganay

Lyanco 'yu ingiltere de begenen olsaydi , zaten bize kalmazdi herhalde duz mantikla dusununce. Bizim genelde oradan transferlerimizde performans verememis ama Turkiye ligi gibi dusuk seviyede tekrar parlamasini umut etmek.

Çevrimiçi Samet Demir

Amartey de yarın geliyor

Çevrimdışı Mehmet57

Amartey hayvan gibi. Lyanco-Amartey-Colley-Talha ligin en iyi stopper rotasyonu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lyanco neden açıklanmıyor, ben başkanın indirim istediği haberlerinin trol olduğunu düşünüyorum. Başka birsey var ama ne?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amartey hayvan gibi. Lyanco-Amartey-Colley-Talha ligin en iyi stopper rotasyonu.

Umarım bunlardan en az birinde oyun aklı vardır.

Çevrimdışı Mehmet57

Bence Amartey’nin gelmesini bekleyip ucunu ayni anda aciklayacaklar.

Çevrimdışı Mehmet57

Umarım bunlardan en az birinde oyun aklı vardır.

Amartey’nin ayaklari da iyi, eskiden DOS idi.

Çevrimdışı mellfred

Lyanco 'yu ingiltere de begenen olsaydi , zaten bize kalmazdi herhalde duz mantikla dusununce. Bizim genelde oradan transferlerimizde performans verememis ama Turkiye ligi gibi dusuk seviyede tekrar parlamasini umut etmek.
lyanco iyi topçu ben amartey ve onanayı pek tutmadım ama bu çok bildiğim oyuncular da değil skills videolarından yorumluyor sadece

Çevrimdışı sEuL

Oyuncuyu tanımıyorum ama çok takılmamak lazım. İkisi de küme düşmemeye oynayan takımlar stoper övecek halleri yok. Marcelo da küme takımından gelmemiş miydi?

Belki bizde bu profil farklılığı sebebiyle çok başarılı olacak, belki de olmaz zaman gösterecek. Brezilyalı stoperler genelde bizde başarılı oldu, Wellington en kötüsüydü işte oradan hesap edin onunla da şampiyon olduk

Ingiliz takimlarindan bir oyuncu transferi soz konusu oldugunda direkt o kluplerin fan forumlarina o oyuncu hakkinda ne yazilip cizilmis diye goz atarim. Genelde oyuncu analizi kasan Youtuber'lar gibi oyuncunun bir macini degilde butun sezonu takip ediyor taraftarlar. Onun icin iyi yada kotu bir oyuncunun her macini izlemis olan taraftarlarin analizlarini/yorumlarini diger yorumcularin analizlerinin onunde goruyorum kendimce. Bu arkadas ozelindede negatif bir on-izlenim olustu bende ama umarim forumdaki yuksek beklentileri karsilar.

Çevrimdışı Talisca1903

Allah korusun boş boş gezinir sahada. Bitik overrated İngiliz oyuncu yeterince izledik geçen sene. Bir bu bir de Barkley. Çok korkuyordum Ceyhun bey paket yapıp gelecek diye.
chamberlaine mi kaldı yahu adı kaldı sadece

Çevrimdışı Talisca1903

İşte istatistik ve istikrar olarak o seviyede alabilecekleri adam yok. Yetenek ve isim olarak Moura var boşta ben olsam o kumarı oynardım daha 30 yaşında çok özel bir futbolcuydı prime döneminde.

Bir de her sezon illa Lanzini adı çıkar adam boşta neden çıkmadı acaba 😀
artık o bölgede risk alacak şansımız yok ha Moura çok beğendiğim adam ama son durumu nedir geçen sene kaç maç yaptı bu çok önemli pjaniç Alex’in delle Ali ( adam eroinmanmış yahu) sütten ağzımız yandı

Çevrimdışı Talisca1903

Ne lyanco ne onana ne de amarteyi izlemedim hiç

Onanayı bir kaç görmüşlüğüm var Lenste Seko Fofana izlerken fena adam değil ama öyle çok pas işlerine felan girmiyordu topu kesip aktarıyordu ama belkide pas özellikleri de vardır
Sahada görmek lazım işin ilginç tarafı savunma kısmına 10 gömebiliyoruz ama Talisca isteyince para yok büyük tezat

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen seneden skor katkısı yapan 2 adamı kaybettik Redmond  gitti Cenk sakat 3 kişi artı Tayfurla dönüyorduk o bölgeyi
Şimdi tek Aboubakar var hücuma en az 3 net adam LAZIM

Bu 3 kalite adamı almazlarsa yapılan transferlerin hiç bir önemi yok

Çevrimdışı Savaş

Bu gidişle yemeyen ama atamayan da bi takım olucaz. 2.5 alt banko.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Onana belli ki savunmaci hircin sert bir adam , rakipleri ezip gececek, celimsiz Tadic'in ayagini eline verecek tipte biri, Abubakar' in kabileden  :D , yillarca kesilicigi ve bitmez enerjisi ile hayran oldugumuz Atiba 10m yanindaki adama pas atamazdi. Bundan da isin teknik kismini beklememek lazim. Rakipleri yamultup topu onundekileri teslim edecek bukadar.
Zaten birde teknik olsa buraya gelmezdi kanimca.

Çevrimiçi yaço58

bu kadar hücumda ekiskken hocanın en iyi verimi aldığı bakambu ve fırsat transferi tadic nasıl elden kaçtı aklım almıyor ne yapmaya çalışıyoruz onuda anlamıyorum devre arası 4e amir aldık dosa şimdi 4.5milyona onana çektik 9 milyona sağlam bir orta saha alıp yedeğini ozan necip falan yapabilirdik lyanco 6 milyon edermi soru işareti yani az maçı var kimse tanımıyor sağlam kumar oynuyoruz

Etiketler: