2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000278 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2023, 22:33:32 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Lyanco-Amartey-Onana 3 lüsü çarşamba perşembe cuma sırayla gelecek değil mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

ters deplasmanların çoğu ilk yarı, fikstür şimdilik fena durmuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

ters deplasmanların çoğu ilk yarı, fikstür şimdilik fena durmuyor
15 hafta Fener maçı da deplasman olsaydı süper olurdu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Afrika Kupası tarihlerinde Beşiktaş'ın fikstürü;

Karagümrük
Pendikspor (D)
Adana Demirspor
Sivasspor (D)
Trabzonspor
Kayserispor (D)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Rosier-Lyanco-Amartey-Masuaku
Onana-Gedson

Avrupa maclari icin cok guclu bir omurga. Umarim vaktinde bitirirler transferi ve Uefa listesine dahil edilir. Bir Rio Ave faciasi daha olmasin.

Çevrimdışı murat

ege aşırı hareketli sanki 8 olsa daha iyi gibi. daha önce izleyenler eskiden daha hızlıydı diyordu ama hem kas kütlesi hem sakatlık (zamanında çapraz kopartmıştı) o özelliğini götürmüş gibi

semih için hoca kanat devşirmek istiyorum diyordu ama pivot gibi takılıyor, zor iş bence
biraz hantlal bir yapısı var.antrenmanlarında hız çeviklik çalışması lazım.yetenkli ama yeteneğini kullanması için çabuk olmak zorunda.

Çevrimdışı Mehmet57

Aslinda alt yapindan cikan Demir Ege ve Berkay Vardar gibi oyuncular varken kadroda, yerli rotasyonu icin oyuncu almak sacmalik olur. Anadolu takimindan alacagin cocuklar bunlardan daha iyi degil. Berkay 6, Demir 8 rotasyonu icin kullanilir. Ama iste, Senol hoca da bunu yapmali.

Bu tur oyunculardan faydalanmayacaksak yabanci siniri varken, alt yapiyi kapatalim. Bosuna masraf olmasin. Hatta Turk oyuncu almamaliyiz. Sen alt yapindan 3 oyuncu cikaramiyorsan (kaleci haric hatta iki), ne diye bu alt yapi isliyor.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2023, 23:27:57 Mehmet57 ]

Çevrimdışı matias_27

Fikstur ilk 5 dep zor deplasmanlar
Karagumruk,a.demir,Trabzon,konya,Galatasaray

Bu nasil bi fikstur

Fenerin ise ilk 5 deplasmanı
Samsun,ankaragucu,alanya,kasimpasa,Pendik pöhhh

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Savaş

Demir tamam ama Berkay'dan olmaz maalesef. Geçen sene omuzu vuran aldı topu ayağından. Oynadığı mevkiye göre sağlam basması gerekiyor yere, güçlü olması gerekiyor ama şu haliyle ben bile alırım ayağından topu.

Cok ümidim yok açıkçası.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Demir tamam ama Berkay'dan olmaz maalesef. Geçen sene omuzu vuran aldı topu ayağından. Oynadığı mevkiye göre sağlam basması gerekiyor yere, güçlü olması gerekiyor ama şu haliyle ben bile alırım ayağından topu.

Cok ümidim yok açıkçası.

Fizik guclenmesi gerek, ama sahsen bence oynadigi maclarda Josef’den daha iyiydi. Bahsettigin sorunun aslinda cok basit bir cozumu var. Kas yapacaksin, gucleneceksin. Ozellikle bir sporcu icin kolay olmasi gereken bir durum.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

biraz hantlal bir yapısı var.antrenmanlarında hız çeviklik çalışması lazım.yetenkli ama yeteneğini kullanması için çabuk olmak zorunda.
o dizle biraz zor gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Cok ümidim yok açıkçası.

Berkay çok ama çok abartılıyor ben şimdiye kadar oynadığı maçalarda hiç bir artısını görmedim

Çevrimdışı Talisca1903

o dizle biraz zor gibi
Çok abartmadan bakmak lazım hele bir oynasın göstersin bir şeyler hoca iyiyse oynatır zaten her altyapıya Yıldız diyoruz sonra amatöre kadar gidiyorlar

Çevrimdışı levitate

Cok ümidim yok açıkçası.

onun sebebi fiziksel güçten çok mental bence, mesela çevre kontrolü yok bodoslama top oynuyor

işini çok ciddiye aldığını da sanmıyorum garip bir rahatlık var hep
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Oyuncu oynayarak kendini gelistirir. Berkay’in Basaksehir macinda oynadigi oyunu Josef gecen sezon 1 kez bile oynayamadi.

Guclenip, hocanin talimatlarina uyarsa rahat rotasyona girer. Yaptigi basit hatalari ancak deneyim ile giderir.

Ki, Necip 13 senedir hala o ayni hatalari yapiyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Kartal Kayra da takimda kalmali, rotasyonds yer bulmali. Umraniye performansi cok iyiydi.

Çevrimdışı Talisca1903

Oyuncu oynayarak kendini gelistirir. Berkay’in Basaksehir macinda oynadigi oyunu Josef gecen sezon 1 kez bile oynayamadi.

Guclenip, hocanin talimatlarina uyarsa rahat rotasyona girer. Yaptigi basit hatalari ancak deneyim ile giderir.

Ki, Necip 13 senedir hala o ayni hatalari yapiyor.
Yeni bir Nejipe gerek yok bir 13 senede onu mu izleyelim
İyi futbolcu çıkar oynar Nihat ilk maçında Toshack zamanı sanırım Sakarya yada Kocaeli deplasmanıydı saha çamur patates tarlası gibi ama ilk çıkışında bir top oynadı ben burdayım dedirtti
Sergen ilk maçında Bursa karşısında çıktı  sanırım  öyle bir top oynadı ki aman aman
Yani bir adam iyiyse Çıkar oynar kimse de durduramaz. Ben onlardan sonra ilk maçında çıkıp maçın adamı olan altyapı topçusu görmedim Emirhan İlkan ve Rıdvan dahil
Burası Beşiktaş oynayabilecek adam oynar yaşlı genç yerli yabancı olması önemlisi değil

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Talisca1903

Kartal Berkay Kerem Atakan bu haliyle A takımda oynayamaz Demir Ege’yi A takımda izlemedim izleyip görmek lazım Macar 2 lig takımıyla hazırlık maçında Muleka bile 2 tane yazmış

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: