2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000254 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Demir ege nasıl? Ümit vaad ediyor mu?
bayağı iyi, hiç sırıtmıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Demir ege nasıl? Ümit vaad ediyor mu?
6 numara rotasyonu için ben olsam güvenirim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1681344553876439040?t=UYQ-kttm-6qF4fn68cutqw&s=19

Şu herifi de gönderin nereye gidiyorsa gitsin. Böyle karaktersiz topçuları hiç sevmiyorum. Gitmek istiyorsa bile mesleğine saygısızlık yapmamalı bit insan.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1681344553876439040?t=UYQ-kttm-6qF4fn68cutqw&s=19

Şu herifi de gönderin nereye gidiyorsa gitsin. Böyle karaktersiz topçuları hiç sevmiyorum. Gitmek istiyorsa bile mesleğine saygısızlık yapmamalı bit insan.

9 milyon euroya Brezilyada. Wonderkid almışlar bize de bir 6 ateşlesinler

Çevrimiçi Samet Ç

Lyanco iyi transfer ama Saiss giderse bir tane daha stoper lazım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Amir'in gitmesi çok gereksiz olur şu aşamada. 10+ gelirse satılabilir onun dışında kalması lazım.
Amir 10+ bizim amir ? Bu yonetiiiiim ??? Hahahahahahah sesli güldüm bu yönetim o paraya bu adamı satamaz kumaş fena değil evet ama bu yönetimde beceri tok
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzal’ ın form tutması lazım. Kondisyonu toparlarsa bu kaliteyle ligi yine sallar. Adrese teslim bi ortayla yaptı asistini yine. Form tuttuktan sonra Rosier ile sağı komple kapatırlar. Aboubakar zaten formunda, Brezilyalı Ronaldo maşallah nazar değmesin. Saiss gidiyorsa yerine tecrübeli benzer profilde bir stoper, kaliteli bir 6, bir 8 ve bir sol kenara bu takım yine uçak olur. Rotasyona adam lazım tabii ama en azından son güne kadar bekleme şansın var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geliyorsa eğer Amartey ve Onana, Amir gitmiş demektir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca herkesi oyuna aldı ama Hasic i almadı.
Demek ki çok çalışmıyor.

Çevrimdışı levitate

Geliyorsa eğer Amartey ve Onana, Amir gitmiş demektir.
cümleyi usta yoda mı kurdu abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

cümleyi usta yoda mı kurdu abi :D

Hahaha harbiden biraz şiirsel olmuş sanki

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakip zayıf olduğu için pek konuşmak doğru değil ama ilk 30 dakikadaki oyunumuz geçen sezonu anımsattı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1681361063093186560

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu senenin kazancı umarım Demir Ege olur.
Eğer o fizikle ve teknik beceri ile 6 ya evrilirse bambaşka bir oyuncu izleriz.

Semih mutlaka santrfor oynayabileceği bir takima oynama garantisiyle gitmeli. Kalırsa kanat dışında rotasyona yer yok ve oranın oyuncusu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

Hahaha harbiden biraz şiirsel olmuş sanki
bjk gündemi herkesin içinden bir sanatçı çıkartıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

Bu senenin kazancı umarım Demir Ege olur.
Eğer o fizikle ve teknik beceri ile 6 ya evrilirse bambaşka bir oyuncu izleriz.

Semih mutlaka santrfor oynayabileceği bir takima oynama garantisiyle gitmeli. Kalırsa kanat dışında rotasyona yer yok ve oranın oyuncusu değil.

ege aşırı hareketli sanki 8 olsa daha iyi gibi. daha önce izleyenler eskiden daha hızlıydı diyordu ama hem kas kütlesi hem sakatlık (zamanında çapraz kopartmıştı) o özelliğini götürmüş gibi

semih için hoca kanat devşirmek istiyorum diyordu ama pivot gibi takılıyor, zor iş bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Hata mı ediyoruz hemen silmekle yav yoksa :)
Yok yok sat gitsin 5 veriyorlardı sözde hemen hemen sat gitsin

Çevrimdışı Nazım Ar

Yok yok sat gitsin 5 veriyorlardı sözde hemen hemen sat gitsin

Oğlan bir garip kaleden ceza yayına kadar mesafede F. Inzaghi ile Yasin Sülün arasında evrimleşiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Oğlan bir garip kaleden ceza yayına kadar mesafede F. Inzaghi ile Yasin Sülün arasında evrimleşiyor.
Bildiğin eblek birde şunu ballandıra ballandıra anlatıyorlardı 40 milyonu görür diye 5 satsınlar öpüp başıma koyarım

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka ve Ersin satışını da bekliyorum olur inşallah Saiis den ne aldık acaba hain herif para kazandırmaz o

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: