2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000313 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Fenerbahçe’nin borcu 10 milyara dayanmış durumda.Ali Koç’un fonlamasıyla ayakta kalıp Ali Koç bıraktığı an ekonomik olarak zor günler yaşarlar.Galatasaray ise Riva,Florya,eski stadın oradaki hotel inşaatı ekonomisiyle borcunu 3 milyar seviyelerine indirmiş durumda.Bizim ise 6,5 milyar tl. civarlarında borcumuz var.İlk etapta Fulya ve Akaratler’deki plazayı elden çıkarıp borcu sıfırlamaya çalışmalıyız.Bunu yaparkende bir daha borçlanamayacak şekilde yeni bir kulüp yasası yazmalıyız.

YÖNETİM GİTSİN﹗
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Bu yönetim 3. lig de serbest kalan oyuncuyu bile alamaz.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Fenerbahçe’nin borcu 10 milyara dayanmış durumda.Ali Koç’un fonlamasıyla ayakta kalıp Ali Koç bıraktığı an ekonomik olarak zor günler yaşarlar.Galatasaray ise Riva,Florya,eski stadın oradaki hotel inşaatı ekonomisiyle borcunu 3 milyar seviyelerine indirmiş durumda.Bizim ise 6,5 milyar tl. civarlarında borcumuz var.İlk etapta Fulya ve Akaratler’deki plazayı elden çıkarıp borcu sıfırlamaya çalışmalıyız.Bunu yaparkende bir daha borçlanamayacak şekilde yeni bir kulüp yasası yazmalıyız.

YÖNETİM GİTSİN﹗
fulya ve akaretler borcu sıfırlamaz.borsada batık durumdayız özsermayemiz borcu karşılamıyor.ikisini toplasan borcun yarısı eder en fazla.

Çevrimiçi tolga1903

Emirhan delibaş'ı bonservisiyle vereceklermiş. Bu çocuk geçen sene çok iyi çok yetenekli biraz üzerinde durulursa büyük paralara gider denilen çocuk değil mi?

Çevrimiçi Koa_lAA

Çok ilginç gercekten market değeri 3.5 m yuro olan adama 6 m. Söylentileri var... Millet market degerinden daha düşük bedele alır bizim mucizeler yaratan efsane ekonomist yönetim iki katı fiyatına alır.. nasıl iş arkadaş bu ya

Çevrimdışı levitate

ricardo horta mı?
braga'da peygamber gibi takılıyor sanmam geleceğini
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhan delibaş'ı bonservisiyle vereceklermiş. Bu çocuk geçen sene çok iyi çok yetenekli biraz üzerinde durulursa büyük paralara gider denilen çocuk değil mi?

Şaka herhalde bu çocuğu al oynat bu sene zaten kanat yok sayısal eksikliği tamamlayamayacaksın kalan sürede. Lyanco kim adını kaç kişi duydu da 6 milyon + oyuncu veriliyor?

Çevrimdışı levitate

her yaz bir iki tane çıkıyor, evet onlardan biriydi :D izmir'de biraz alemci deniyordu ne kadar doğru bilemem ama

bu arada göztepe'de tüm gençleri topluyor ha, ts'den orsic için üç tane genç aldılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi gokhans

Ayrıca kulübün acilen iyi bir kaç menejerle iş birliği yapması şart. Menajer olmayınca bu durumlara düşmek kaçınılmaz. Bak fener oyuncularını nasıl pazarlıyor, elimizde oyuncumuzu pazarlayacak tek menajer yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Şaka herhalde bu çocuğu al oynat bu sene zaten kanat yok sayısal eksikliği tamamlayamayacaksın kalan sürede. Lyanco kim adını kaç kişi duydu da 6 milyon + oyuncu veriliyor?

Takımın üç tane kanat oyuncusuna ihtiyacı var yedeklerle birlikte ve okereke denilen adam hariç bir tane haber yok. Gedson'u kanat yapacak heralde ciddi ciddi, geçen sezon bir kaç maçta denemişti ads maçında içeri soldan girip attığı gol falan var etkiledi heralde hocayı yoksa normal değil tek kenar oyuncusu varken bu kadar stoper dos ugrasilmasi.

Çevrimiçi tolga1903

her yaz bir iki tane çıkıyor, evet onlardan biriydi :D izmir'de biraz alemci deniyordu ne kadar doğru bilemem ama

bu arada göztepe'de tüm gençleri topluyor ha, ts'den orsic için üç tane genç aldılar

Aynen öyle yorumlar var hakkında ben de gördüm ne derece doğru bilmem çok eleştirmiyorum artık şenol güneş varken zaten çok zor genç bir oyuncuya tam olmadan şans vermesi bari sonraki satıştan pay koysalar alırken 20 30 50 sıkıyolar verirken koysunlar bir kere de.

Çevrimdışı levitate

amir kadroda yokmuş, satılıyor mu acaba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Amir'in gitmesi çok gereksiz olur şu aşamada. 10+ gelirse satılabilir onun dışında kalması lazım.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Lyanco - Saiss müthiş ikili olur da kalmak istemiyor herif. Aynı profilde birini bulmamız lazım.
Amirden de 10m civarı beklenti var sanırım, o paraya yollanır.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

muleka 2 maç 3 gol :D

Hata mı ediyoruz hemen silmekle yav yoksa :)

Çevrimiçi gokhans

Demir ege nasıl? Ümit vaad ediyor mu?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: