2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1000783 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

pereyra yarın geliyormuş deniyor ama yine de yönetim (...)
32 yasinda Udinese'den adam muthis transfer  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Nazım Ar

Neymar gelse yaranamazlar şu saatten sonra. Anca hepsi kaliteli 6 transfer birden indirirlerse hava değişir. Onu da yapamazlar.

Çevrimdışı Mehmet57

Biz ve Zaha, Ziyech oyle mi? Imkansiz.

Pereyra gelse mutlu olurum. Gedson-Pereyra arkalarina uzun boylu bir 6. Cok iyi orta uclu, ama bu gidisle onu da alamayiz.

Çevrimdışı ferdi1903

Bu sezon başlamadan bitti, en azından büyük temizlik olur inşallah

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

yoo iyi topçuda istesen haziran ayındada alırsın yani

neyse Yönetim gitsin﹗ kısaca
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Biz ve Zaha, Ziyech oyle mi? Imkansiz.

Pereyra gelse mutlu olurum. Gedson-Pereyra arkalarina uzun boylu bir 6. Cok iyi orta uclu, ama bu gidisle onu da alamayiz.
zaha'nın imza parası 12 milyonmuş

anç 1.5 milyonu duyunca bayılıyor daha
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

zaha'nın imza parası 12 milyonmuş

anç 1.5 milyonu duyunca bayılıyor daha

12 mio tl diye anlamistir

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Bu sezon başlamadan bitti, en azından büyük temizlik olur inşallah

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
olsa olsa tribünlerde olur o temizlik tertemiz tribüne oynarlar

Çevrimdışı Mehmet57

Bizim taraftarimiz da gercekci degil. Hala Talisca falan deniliyor. Yahu adamin haftalik maasi 116bin euro (!!!) Nereye odeyeceksin?

Zaha haberlerine, Ziyech haberlerine inanip gaza gelip ardindan daha da sinirlenen tipler var. Bu yonetim eli ayagi duzgun 3-4 adam alirsa Pereyra seviyesinde zaten yapabileceginin en iyisini yapmis olurlar, ki o bile zor

Çevrimiçi tolga1903

Bizim taraftarimiz da gercekci degil. Hala Talisca falan deniliyor. Yahu adamin haftalik maasi 116bin euro (!!!) Nereye odeyeceksin?

Zaha haberlerine, Ziyech haberlerine inanip gaza gelip ardindan daha da sinirlenen tipler var. Bu yonetim eli ayagi duzgun 3-4 adam alirsa Pereyra seviyesinde zaten yapabileceginin en iyisini yapmis olurlar, ki o bile zor

Bizim taraftar bizim fakir bir kulüp olduğumuzu fakirleştirildiğimizi trabzonspor'un bile arkasında bırakıldığımızı idrak edemedi çünkü daha. Talisca'nın yıllık maliyeti bizim harcama limitinin yarısı falan lisans çıkaramazsın oyuncu he dese bugün. Gs fb gibi tff limitinin ffp'nin arkasında dolanabilecek zekâ olduğunu zannediyor hala bu yönetimde adam çünkü, icardi'yi 750 bin euro'ya oynattım diyen aklın bizde var olduğunu zannediyor çok üzülüyorum bizim taraftara.

Çevrimiçi annoca

biz devre arasında zaten lige havlu atmıştık. amir ve colleyi ise devre arasında 5.5 milyon verip aldık. yedek olsunlar diye mi aldık verecekleri performans belliydi onu verdiler. şampiyonluğa oynasaydık hadi eyv dicemde,  yedek olacak oyuncuya niye para verdik şimdi ilk 11'e oyuncu bulamıyoruz.

yerli işi de çok büyük sıkıntı.  11'e koyulabilecek tek yerli mert, salih soru işareti.

görüntü itibariyle en mantıklı hareket menemene geçmek.

Çevrimiçi tolga1903

biz devre arasında zaten lige havlu atmıştık. amir ve colleyi ise devre arasında 5.5 milyon verip aldık. yedek olsunlar diye mi aldık verecekleri performans belliydi onu verdiler. şampiyonluğa oynasaydık hadi eyv dicemde,  yedek olacak oyuncuya niye para verdik şimdi ilk 11'e oyuncu bulamıyoruz.

yerli işi de çok büyük sıkıntı.  11'e koyulabilecek tek yerli mert, salih soru işareti.

görüntü itibariyle en mantıklı hareket menemene geçmek.

En mantıklı hareket yabanci sınırının 9+2 veya ne haltsa fb gs ne istiyosa destek vermek. Gerçi bunlara düşman bi federasyon var 7+4 deseler serbest bırakır öyle bi federasyon karşımızdaki o yüzden ne derlerse desinler sallayacaklarını düşünmüyorum fb gs ne derse o artık kaderimize razi etti bu yönetim denen oluşum bizi.

Çevrimdışı Talisca1903

Açın Voleybol maçını izleyin bu kızlar bir harika terapi gibi geliyor

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/talipcan7kapi_/status/1680553034839932929

biz harbi harbi kriptodan para kazanamadık. birde şov yapıyorlardı onların kazandığının 2 katını kazanacaz vs gibisinden
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2023, 02:46:50 annoca ]

Çevrimdışı Talisca1903

Açın Voleybol maçını izleyin bu kızlar bir harika terapi gibi geliyor
Teksasda Erik Dalı çalıyor açın izleyin sıkmayın canınızı deli çıkacak yoksa

Çevrimiçi annoca

Teksasda Erik Dalı çalıyor açın izleyin sıkmayın canınızı deli çıkacak yoksa
abi maç bitti şimdi ne izlicez :)

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/DeportesReports/status/1680903037810888704?t=WtXgAlUNdec2KdKLMVJdmA&s=19

Şimdiden almak lazım :) yerini anca oğlu ile doldurabiliriz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Nazım Ar

Gereksiz.

Bjelica fizik olarak yetersiz raporu sunmuş. Demir Ege oynasın Dorukhan gelmesin.

Aynen, gidişi belli idi avrupa dedi tsye gitti. Ne katacak takıma boşa para alacak kulübe için. İhtiyaç olduğunda sakatlanacak. gençler oynasın.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1680868922688405504
Bizim kalibre için gayet yeterli , fazlasını zaten beklemiyorum, ama birini başak öbürünü ts alırsa şaşırtmaz.

Etiketler: