2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995710 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/AFCAjax/status/1679936328803205127
Hayırlısı olsun gs deki mertens in bir tık üstü etki edeceğini düşünüyorum. Ayrıca toreira ile ikisini iyi kudurtur

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

“Tadic ile anlaşıldı” haberi gelsede rahatlasak biraz.Ligin tüm dengesinin değiştiği KAP olur🦅🦅🦅🦅 Abou-Ghazzal-Tadic ‘in sahada olduğu lig bitmiştir🖐🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu an renklilerde korkunç salya ve yönetimlerine baskı var Tadic için.

Psikolojik üstünlük transferi olur bu ama bekletirsek ya rakipte ya araplarda izleriz.

Çevrimdışı Talisca1903

Tadi alex ve delle aliyle aynı kefeye konamaz bunlar gelmeden önceki senelerde doğru dürüst maç yapmamışlardı ama tadiç bildiğin at gibi adam her maç oynadı istisnasız gelir takır takır oynar ayrıca resimlerden görüldüğü gibi fizk felan sırım gibi

Çevrimdışı Talisca1903

haydi abi haydi beklemeyin basın imzayı alın şu herifi millet salça olmadan bir işimizde sürüncemede kalmasın yahu stres oldum çok pis :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca yine ne biçim gol atmış abicim belamısın gece gece yahu aklımız gitti oda gelir mi acaba diyorum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, 32 yaşındaki Cedric Bakambu ile görüşüyor.

Bakambu, Al-Nasr ile anlaşılması halinde Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor. (Sözcü)

Çevrimdışı mellfred

çok çok beğenirdim hep
gel be olm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Halil yine fikir değiştirmiş şöyle sıradan topçularla uğraşılacağına Tadic alın kardeşim yerli muhabbetinide en fazla biz abartıyoruz mesela.

Çevrimiçi Samet Ç

Fener kaleye yabancı bakıyor gs sol beki yabancı yaptı lig başlamadan değişir o kural sıradan topçulara para harcamaya hiç gerek yok Halil falan bizim Semih'ten iyi oyuncu değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Halil gibi sıradan bir oyuncu için şimdi boy boy transfer çalımı diye yazdıracak yönetim utansın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Halil gibi dümdüz, bir b*oka yaramayacak ve karakteri sorunlu bir oyuncuyu elimizden aldığı icin gs camiasina teşekkür ederim. Şenol Hoca gömdü oda gs ye gitti sanırım. Güle güle. Başkasını buluruz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Halil gibi sıradan bir oyuncu için şimdi boy boy transfer çalımı diye yazdıracak yönetim utansın.

Yav yazsınlar karaktersiz herif o yetenesizlikle pasaportu yurtdışı olmasa maksimum rize yapardı. Zaten dediğim gibi beklentim sıfırdı bir bakıma iyi oldu. Sadece Umut Nayıra üzüldüm bu sene rakibe gidenlerden.

Çevrimiçi COB

Halilin yaptığı düpedüz terbiyesizlik. Transfer dönemi bir kaç kulüple görüşmek normal ama imza için anlaştığın anda başka kulübe gidersen bu karaktersizlik göstergesi.

En azından karakterine layık olan bir takıma gitti, bu açıdan iyi oldu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neyse bu durum Tadıc transferi için katalizör etkisi yaratabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Halil işi de patlamış öylemi nedir bu yahu vallahi Tadiç içinde korkuyorum bitseydi hayırlısıyla
Halil lazımdı bu arada yerli golcü
gitti diye sallamanın anlamı yok Şenol Güneş ile farklı birşey olabilirdi ondan

Tadiç ve Talisca yapalım yansın buralar

Çevrimdışı Akil Emre

Gs ihtiyacı olmamasına rağmen Halil’i aldıysa buna transfer çalımı denir, sen anlaştım dediğin oyuncuyu alacaksın piyasada bizim kadar süreç uzatan pzarlık yapan klup yoktur, Aynı durumu tadiç için de yaşayabiliriz, kampta yeni hiç transfer yok. Redmond işini çözemedik, yerli problemi varken halili kaybettik, tadiç işi sürüncemede, elimizdeki topçuları satamıyoruz vs.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Halil gitti diye sevinenlerdenim. Hiç istediğim bir oyuncu değildi. Ama bu transeferde bir hatalı varsa işleri güçleri hava atmak olan yönetimdir. Bu yönetimle hiçbir noktaya varamayız. Tadic hamlesi de bu içine düştükleri durumdan kurtulma planıdır. Ki o işi de artık daha çok paraya bitirecekler. Bu yönetim Beşiktaş için beka sorunudur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

halil'e vereceğin parayı tadic'e ver 5 sezonda 10 golü anca var zaten

hocada semih'i oynatıversin artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

X y önemli değil bu kaçıncı beceriksizlik yeter artık heves kalmadı gram

Etiketler: