2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 995637 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Rosiere hoca mobbibg yapıyor masuakuya mobbing yapıyor yaz babamyazdılar çizdiler işte bak Rosier açıkladı durumlar neymiş herkes hocaya müthiş saygı duyuyor adam yöentmede bu adamın üstüne yok.Camianın Halil Paşası son kale Şenol Güneş her masada var meydaya ayar oyuncuya ayar transfere ayar hele olsun

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

Abu yu yedeklemek şart.. abunun dizler 3 günde bir maçı kaldirmaz.. kesin sakatlanacak.. haftada 1 maç olunca deli gibi gol atıyor. Bi kere 3 günde bir maç yaptı lig sonunda. Ayağına top değmedi nerdeyse.. yedeklemek elzem..

Çevrimdışı Talisca1903

Abu yu yedeklemek şart.. abunun dizler 3 günde bir maçı kaldirmaz.. kesin sakatlanacak.. haftada 1 maç olunca deli gibi gol atıyor. Bi kere 3 günde bir maç yaptı lig sonunda. Ayağına top değmedi nerdeyse.. yedeklemek elzem..
+1903 weghorst efendi aradığını bulamadı EPL de gelsin başlasın uzatmadan

Çevrimdışı Nazım Ar

Pereyra için Santos da devrede diyorlar, ekonomik olarak başkan burda da anlaşıp tutarı azaltmaya kalkarsa direk gider.

Umut'a üzüldüm bize de lazımdı bence. Forvete bir adam alınmazsa veya Muleka kalıp formunu bulmaz ise yolda patlarız.

Çevrimdışı Talisca1903

Pereyra için Santos da devrede diyorlar, ekonomik olarak başkan burda da anlaşıp tutarı azaltmaya kalkarsa direk gider.

Umut'a üzüldüm bize de lazımdı bence. Forvete bir adam alınmazsa veya Muleka kalıp formunu bulmaz ise yolda patlarız.
Muleka satıp yeni bir tane forvet alalım ya deli etti geçen sene beni Halil olsaydı hem yerli hem genç iyi olacaktı

Çevrimdışı Koa_lAA

Tadic konusunda da çok kararsızım.. o yaştaki adama o paralar o kontrat falan yani çok sıkıntılı işler... Biraz satılabilecek tarzda birilerini alsak patlatıp satsak hic fena olmayacak...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tadic icin Fb devreye girdi diyorlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

Girer fiyat artırmak için bile yapar ki isteyebilirler de takıma.

Çevrimiçi Samet Demir

Asparagas haber.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Halil işi olmuş yerli forvet sol kanatta oynatabilir hoca iyi iş inşallah haydi hayırlısı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Çok beğendiğim bir oyuncu değil ama gelişebilir tabi.santraforsa büyük kulübü kaldıracak oyuncu değil tek başına.

Çevrimdışı Liquidator

Hocanın tripleri işe yaramış)
P.s. Halil beyendiyim oyuncu diğil. İnşAllah  hocayla beraber  kendini geliştirir.

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Halil hayırlı olsun, Kenandan sonra bu tür transferlerden beklentim sıfırlandı, Tayfur kadar fayda verse yeter. Kenandan daha kötü zaten olamaz.

Çevrimdışı Talisca1903

Halil hayırlı olsun, Kenandan sonra bu tür transferlerden beklentim sıfırlandı, Tayfur kadar fayda verse yeter. Kenandan daha kötü zaten olamaz.
Şenol Güneş ile çok farklı bir Halil izleyebiliriz benim çok umutlu olduğum bir isim bir de Halil milli takıma kadar yükselmiş bir adam bu kadar da gömmeyelim

Çevrimiçi murat

Piyasa değeri biraz düşmüşken gerard delafeu bir yoklansa.bu trz bir adama ihtiyaç var.hücum hattının istediğin yerinde kullan.

Çevrimiçi levitate

Piyasa değeri biraz düşmüşken gerard delafeu bir yoklansa.bu trz bir adama ihtiyaç var.hücum hattının istediğin yerinde kullan.

yanlış hatırlamıyorsam ocak-şubat gibi çapraz koparmıştı abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

yanlış hatırlamıyorsam ocak-şubat gibi çapraz koparmıştı abi
ispanyol değil mi o biZde  pek tutmuyor İspanyollar Ruslar ukraynalılar
Biz Arjantin Brezilya Portekiz Almanya’dan devam

Çevrimiçi Samet Demir

Tadic ve pereyranın geldiğini varsayıyorum. Bundan sonraki transferlerimizde max 27 yaşında oyuncu almalıyız. Çünkü ilk 11 yaş ortalamamız epey arttı. Hemde satış yapmamız gerekiyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: