2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989865 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.transfermarkt.com.tr/josh-maja/profil/spieler/453824

Mulekayı satıp gönül rahatlığı ile bu adamı alırdım.

İç saha maçlarımızda Abu ile çift forvet yap arkana yaslan.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Kamp başladı ve yetişen transfer sayısı 1.

Çevrimiçi Akil Emre

Kamp başladı ve yetişen transfer sayısı 1.
Ayıp olmasın diye hocanın bile haberinin olmadığı transfer yaptılar, aklımızla dalga geçen felaket bir yönetime sahibiz.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/josh-maja/profil/spieler/453824

Mulekayı satıp gönül rahatlığı ile bu adamı alırdım.

İç saha maçlarımızda Abu ile çift forvet yap arkana yaslan.

İkinci forvet almaya gerek yok Aboubakar, Cenk ve Halil yeter orası için Muleka'yı satmayı becerebilirlerse orta saha veya kanat alsınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Adamlar geçen seneyi kötü geçiren Szalai'yi 14 milyona yolluyorlar biz Saiss'ten 5 milyon bile kazanamayacağız.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1677363663978602496

geçen burada birisi keşke alsak diyordu
Benim o. Oda yerli olması nedeniyle istemiştim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar kimse konuşmuyor geçen sene istanbulspordan bir stoperin yarısına 2 milyon verdik sivastan cılız bir adama 1.5 milyon verdik nerede bu adamlar hangi kriterlere göre bu paralar saçıldı lafa geldimi para yok bıraksınlar bu ayakları vizyonsuzlar maalesef taraftarda şevk bırakmadılar

Çevrimiçi Akil Emre

arkadaşlar kimse konuşmuyor geçen sene istanbulspordan bir stoperin yarısına 2 milyon verdik sivastan cılız bir adama 1.5 milyon verdik nerede bu adamlar hangi kriterlere göre bu paralar saçıldı lafa geldimi para yok bıraksınlar bu ayakları vizyonsuzlar maalesef taraftarda şevk bırakmadılar
Üstüne bu adamlar alınıp yerli sınırını savunuluyordu, şaka gibiler gerçekten paramız yok diye diye kaç yıldır koca camiayı ne hale getirdiler

Çevrimiçi gokhans

Gelen giden yok mu? Elin adamları parades, icardi, rachika yı bitiriyor. Keza diğeride kent ve dzeko’yu bitirip zaha kovalıyor. Biz soma’daki genç çocuğu zor bela alabiliyoruz. Kamp başlamış ortada adam yok saiss ve redmond da piyasada yok. Alın şimdi şenol hocanız şampiyon yapsın beşiktaşımı. Koca camia’yı ne hallere düşürdüler yazık valla yazık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

ulan duyum bile yok korkunç ya kazara menajer önerisi adam getirin bari napıyonuz siz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Benim o. Oda yerli olması nedeniyle istemiştim.

gelsin ya hoca bir şey uydurur en kötü rotasyonda durur

gerçi bunu da almaz bunlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

ulan duyum bile yok korkunç ya kazara menajer önerisi adam getirin bari napıyonuz siz
Kesin hoca bu kampta gençleri görmek istiyor diye açıklama gelir, transferin acelesi olmaz daha pazarlıklar yapılır vs. uzar gider.

Çevrimdışı levitate

Kesin hoca bu kampta gençleri görmek istiyor diye açıklama gelir, transferin acelesi olmaz daha pazarlıklar yapılır vs. uzar gider.
ağustos ortası anca olur onlarda epl eskileri :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gelsin ya hoca bir şey uydurur en kötü rotasyonda durur

gerçi bunu da almaz bunlar
Free olduğu zaman Salih Özcanı da çok istemiştim. Taraftara dinletemedik. Tepki geldi yönetimde vazgeçti yanlış bilmiyorsam. Adam da Dordmund yaptı. Neyse Suatı kaçırmayız inşallah.

Çevrimiçi Samet Ç

Rotasyona bile oyuncu alamıyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

ağustos ortası anca olur onlarda epl eskileri :D
takımda kolej havası gençler ışık saçıyor diye devam eder

Çevrimiçi Samet Ç

Ona 100 bin az şuna 200 bin az verelim diye hesap yapıyorlarda piyasada bizim alabileceğimiz topçu kalmayacak haberleri yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Taraftara rağmen vazgeçtiler sende buna inandın mı Dortmund istedi alamadılar bu kadar basit FO zamanıydı PSG elinden Pepe kapmak geçti o zamanlar
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2023, 17:00:16 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftara rağmen vazgeçtiler sende buna inandın mı Dortmund istedi alamadılar bu kadar basit FO zamanıydı PSG elinden Pepe kapmak geçti o zamanlar
1.8 milyon maaş istiyordu o dönem Almanya 2.ligte oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam maaşı fazla bulmuştu o dönemki yönetim haklılardıda.

Çevrimdışı TamerT.

Erken tranferden çok doğru transfer yapmamanız lazım bence, geçtiğimiz sezon Muleka, Wegorst, Sais , Cenk bizim kampa yetişen transferlerimiz diye hatırlıyorum. Erken gelen dört isimde genel olarak olumlu karşılandı forumda.
Ben olumsuz değilim sadece doğru isimler alınsın yeter, en son şampiyon olduğumuzda kurye ile yetişen transferimiz şampiyonluğa en çok etki eden oyuncumuzdu.😁

Çevrimdışı TamerT.

Ayrıca geçen yıl Okan şampiyon olmasına rağmen derbilerde gördüğümüz gibi Şenol Güneş ligde ki en iyi ve en tecrübeli hoca şu an bu da bizim için önemli.

Çevrimiçi Samet Ç

fener Zaha gsde İcardi'den sonra Angelino Parades falan alırsa bizim ilk 11'e alacağımız oyuncuların en az B+ kalite olması lazım.

Etiketler: