2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988814 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İsviçre çakısı gibi yerli oyuncu. Necip'in papucu dama atıldı :)

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1677356969605177357
Ne kadar çok mevkide oynuyorsa o kadar kötü oyuncudur.

Çevrimiçi Samet Ç

Adana Demirspor'un veya Başakşehir'in yapacağı transferler bunlar.

Çevrimiçi annoca

@Samet Ç  Bakhtiyor Zaynutdinov bunu ve okereke izlendi nasıllar bilgin varmı?
--------------------------------
tam sana yazıyordum sen zaten fikirlerini belirtmişsin eyv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Yine santrafordan kanat yapmaya çalışacaklar ama olmaz şunu alacağınıza Borini alsaydınız.

Çevrimiçi Samet Ç

Ekambi'den Beka Beka'dan bunlara düştük kafayı yememek elde değil arkadaş.

Çevrimiçi Samet Ç

Necip az daha yetenekli olsaymış ismi geçen Kazak oyuncu kadar skor yaparmış zaten Necip 23 gole katkıda bulunmuş diğeri 38 git ligden serbest Efkan'ı al daha çok iş görür.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2023, 22:26:36 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

6 milyonu Sivert Mannsverk'e versinler en azından 1-2 kupa ve para kazandırır 2-3 seneye.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2023, 21:04:36 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

6 milyonu Sivert Mannsverk'e versinler en azından 1-2 kupa ve para kazandırır 2-3 seneye.
O paralara Suat Serdar ya da Kerem Demirbay alsak daha mantıklı değilmi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Bonservis verilip alınmayacak adamlar için 6 milyonlar havada uçuşuyor. Allahım sen aklımızı koru.

Moura falan var, Borini var garanti iş yapar ama biz kazak necip peşindeyiz. Geçen sene de fassnatch ı takmıştı kafaya her sene illa bir vasat bulup Figo muamelesi yaparız. CK cidden çok değişik bir kafa.

Çevrimdışı Talisca1903

Necip az daha yetenekli olsaymış ismi geçen Türki oyuncu kadar skor yaparmış zaten Necip 23 gole katkıda bulunmuş diğeri 38 git ligden serbest Efkan'ı al daha çok iş görür.
aynen bence de Efkan çok faydalı olur

Çevrimdışı Talisca1903

Kötü oyuncu Muleka kalsa daha iyi.
mulekadan kötü futbolcu olmaz sat gitsin mulekayı

Çevrimiçi Samet Ç

Suat'ı 6 milyona veriyorlarsa alırım Kerem'i almam.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Talisca alalım diye ısrar edince para yok diye yangın yapılıyor burada var mıymış para ?

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Talisca alalım diye ısrar edince para yok diye yangın yapılıyor burada var mıymış para ?
Adamlar Rusya'dan çıkmamış 30 yaşında serbest adamı ikna edemiyorlar Talisca'yı nasıl alacaklar?

Çevrimdışı Talisca1903

Adamlar Rusya'dan çıkmamış 30 yaşında serbest adamı ikna edemiyorlar Talisca'yı nasıl alacaklar?
para 3 yıldır yazıyorum 3 yıldır olur olmaz adamlara 3 talisca parası verdik

Seko Fofana da gitti All Nassra oradan çıkacak yılan

Çevrimiçi annoca

saçma sapan adamlarla uğraşacaklarına emirhanı geri alsalar hem yerli hem potansiyelli.

Çevrimdışı levitate

torino düşünmüyormuş galiba ama bilmiyorum gelir burada da yedek takılır
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hakkında bilgim yok ama bu tarz birilerine şu an için ihtiyacımız yok bence

ana kadroyu kurarsın bunlarda destek niyetine alınır ilk yapacağın hamle bu olmamalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

6 milyonluk çakı. 500bine tayfuru alırım.

Çevrimdışı Talisca1903

CK yine bir şeyler deniyor 6 verdi alamadı % 50 de pay verir olur biter Kenny Fasnacht kovalayan adam bu çok da bir şey beklememek gerek
Millet de bunu destekliyordu geçen sezon başı vasat Valerian tercihi ile bile şu klüpte 1 dk daha durmaması gereken adam
Az konuş çok çalış

Çevrimiçi annoca

torino düşünmüyormuş galiba ama bilmiyorum gelir burada da yedek takılır
burda oynarken maçın iyilerinden oluyordu hep. salihi keser diye düşünüyorum. gedson emirhan emre can yapılırsa hem yerli sıkıntısı hem orta saha gayet iyi olur

Çevrimiçi Samet Demir

CK yine bir şeyler deniyor 6 verdi alamadı % 50 de pay verir olur biter Kenny Fasnacht kovalayan adam bu çok da bir şey beklememek gerek
Millet de bunu destekliyordu geçen sezon başı vasat Valerian tercihi ile bile şu klüpte 1 dk daha durmaması gereken adam
Az konuş çok çalış
Şenol hocam onuda düzeltir abi sıkıntı etme :)

Basına yönetim yerine demeç verir, takımı antre eder, oyuncu önerir. Hepsini yapar benim hocam.

Gs 4-5 oyuncusunu satıyorum dese 50milyon cebe koyar, keza fenerde 50yi cebe koymak üzere. Fakat iki takımın başında da bir Şenol Güneş yok.

Yönetim Şenol hocamı boşuna mı aldı.

Çevrimiçi COB

Fikret Orman döneminde medyaya saç baş yoldurtacak oyuncular servis edilir sonra da kalburüstü oyuncular gelirdi. Bu yönetimin medya ile ilişkileri Fikret Orman dönemine kıyasla çok yetersiz olsuğu için içimde endişe yok değil. Geçen yıl gelen oyuncuların geneli kaliteli idi, bu açıdan Ceyhun Kazancı'ya yüklenmek istemem ama bu yıl ortalıkta dolaşan isimler (yerliler dışında) bizim için yetersiz. Geçen yılki transfer dönemine bakarak, ki o dönemde Weghorst, Masuaku, Redmond, Saiss gibi kaliteli oyuncular gelmişti, Ceyhun Kazancı'ya güvenmek zorundayız.

Etiketler: