2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 988870 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Nejip Uysal Serdar Aziz diye devam etmesinde
Bana hava hoş, zaten sene sonu hocalarıyla beraber hepsi tası tarağı toplayıp gidecek. Biletlerini erkene alırlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bana hava hoş, zaten sene sonu hocalarıyla beraber hepsi tası tarağı toplayıp gidecek. Biletlerini erkene alırlar.

Bir gönderemedin  gittin hocayı korkma Şampiyon olsun biz göndereceğiz zaten sonrada İnler&B17 A.Ş ile farklı bir şey deneyeceğiz

Çevrimiçi Samet Demir

Bir gönderemedin  gittin hocayı korkma Şampiyon olsun biz göndereceğiz zaten sonrada İnler&B17 A.Ş ile farklı bir şey deneyeceğiz
Şampiyon olsa bu sene olurdu. Bu yönetim ve hoca ile başarılı olacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Şampiyon olsa bu sene olurdu. Bu yönetim ve hoca ile başarılı olacağımızı düşünmüyorum.

Şampiyonluk puan ortalamasını yakaladı tüm derbileri aldı 2 yarı ama nefes yetmedi bu sene bizim

Çevrimdışı Nazım Ar

Şampiyonluk puan ortalamasını yakaladı tüm derbileri aldı 2 yarı ama nefes yetmedi bu sene bizim

Ismael denen arkadaşı çok değil 3 hafta önce göndersek  şampiyon bizdik. Ismaelin herhangi bir takımı şampiyon yapabileceğine inananlar sağolsun bizi bitirene kadar kaldı.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  tekrar selam uzun bir aradan sonra .. Ya ne diyecektim geriden gelerek  okudum epey de.. Gecen sene bir arkadas vardi yonetime yakindi aldigi duyumlari burada bizimle  paylasir genelde de hakli cikardi  BJK1903tu sanirsam .. Ne  oldu  o arkadasa ya,  :alala: ortalikta gezinen bir cok duyumcu  muhabirden daha saglam bir arkadasimizdi 
Yorgo

Çevrimdışı celiker1

Kiralık teklif yaptığımız ve kabul edilmediği söylenen Lens’li oyuncu Jean Onana’nın oyununu Atiba’ya benzettin.23 yaşında oyuncu.Umarım yeni bir teklifle gider ve transferini bitirebiliriz. Lyanco ve Onana olursa transerin %40 ını iyi şekilde bitirmiş oluruz.Kalan %40 yine çok iyi hücum yönü kuvvetli,gol-asist katkısı minumum 15 olacak 8-10 gibi orta saha ve yine gol-asist katkısı minumum 15 olacak sol-kanat forvet. En son kalan %20 içinde Halil gibi hücumda denenebilecek yerli oyuncu,Muleka yerine Abou yedeği,Türki devletlerden alınabilecek Türk kontenjanı gibi oyuncular olursa transferi başarılı şekilde bitirmiş oluruz.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2023, 12:17:16 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

⚫️SAĞ STOPER                                ?

⚫️DEFANSİF ORTA SAHA                  ?

⚫️HÜCUMCU ORTA SAHA                  ?

⚫️SOL KANAT FORVET                      ?

%100 transferi yapılması gereken mevkiler yukarıdakiler..Saiss,Muleka,Redmond veya takımdan sürpriz bir isim giderse yerlerine oyuncu.Ayrıca yerli kontenjanını rahatlatabilecek başta Halil,Yusuf Yazıcı gibi oyuncular ve bir tane yerli kontenjanından Türki oyuncu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Akil Emre

⚫️SAĞ STOPER                                ?

⚫️DEFANSİF ORTA SAHA                  ?

⚫️HÜCUMCU ORTA SAHA                  ?

⚫️SOL KANAT FORVET                      ?

%100 transferi yapılması gereken mevkiler yukarıdakiler..Saiss,Muleka,Redmond veya takımdan sürpriz bir isim giderse yerlerine oyuncu.Ayrıca yerli kontenjanını rahatlatabilecek başta Halil,Yusuf Yazıcı gibi oyuncular ve bir tane yerli kontenjanından Türki oyuncu.
İlk yarı şanpiyonluğa havlu atarsak devre arası yaparlar eksik bölgelere transferler, birde piyasadaki isimler gerçekten bana orta halli geliyor, sponsorluk işiyle beraber büyük sessizlik ve umutsuzluk hakim.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk yarı şanpiyonluğa havlu atarsak devre arası yaparlar eksik bölgelere transferler, birde piyasadaki isimler gerçekten bana orta halli geliyor, sponsorluk işiyle beraber büyük sessizlik ve umutsuzluk hakim.
Orta halli olmasından daha kötü olan şey planlama yok. Ne gidecek oyuncular belli ne de gelecek olanlar. İsmi bizimle geçen oyuncular birbirinin muadili değil. 10 numara mı alacağız yoksa 1 adet 6 numara 2 adet 8 le mi oynayacağız belli değil. Transfer konusunu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1676901245586374656
O paralara Tormena almak daha mantıklı değil mi? Bu arada geçen sene Hieni bedavaya kaçırmışız.

Çevrimiçi Samet Ç

20 gün sonra maç var ama hala transfer yapmadık.

Çevrimdışı celiker1

Sağ stoper ve sol kanat santrafor harici çokta acele etmek şart değil paran yeterli olmadığı için.Bizim devre arası transferleriyle geçen seneden kalan omurgası olan bir kadromuz var.Redmond kalırsa ve avrupa kampına stoper ile sol önü yetiştirirsek yönetimi şu an transfer için gömmeye gerek yok(Gerçi onların üzerine bir toprak atması kalmalı ya!)Paran olmadığı için avrupa liglerinin transfer tahtalarının kapanmasını beklemek zorunda kalıyorsun maalesef akşam pazarını bekler gibi!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Yıllarca ffp ile herhesen şampiyonluğa oynadık hemde stad inşaat halindeyken.bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı.bundan önceki yönetimler zamanı borç artıyordu ama hacim de artıyordu.bu yönetimde hacim ufalırken borç artıyor ve başarı da yok.fikret orman döneminde yaşanmış olsaydı bu deprem böyle bir karar alabilirlermiydi?ruiz elini kolunu salllaya Sallaya gidebilirmiydi?bizim transfere değil öncelik yönetim değişikliğine ihtiyacımız var.

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllarca ffp ile herhesen şampiyonluğa oynadık hemde stad inşaat halindeyken.bu yönetim geldiğinden beri ne yaptı.bundan önceki yönetimler zamanı borç artıyordu ama hacim de artıyordu.bu yönetimde hacim ufalırken borç artıyor ve başarı da yok.fikret orman döneminde yaşanmış olsaydı bu deprem böyle bir karar alabilirlermiydi?ruiz elini kolunu salllaya Sallaya gidebilirmiydi?bizim transfere değil öncelik yönetim değişikliğine ihtiyacımız var.

Fenerbahçe, bu transfer döneminde henüz 3 oyuncu satışı gerçekleştirdi.

Arda Güler • 20 M €
Bruma • 6.5 M €
Berisha • 4.5 M €

Toplam: 31 M €

Bruma ve Berisha bizde olsa zor bela oyuncuyla anlaşır bedavaya yollarımızı ayırırdık.

Sene başı kendimi heba ettim. VI dursun yazın kim gelirse gelsin diye. Yönetim ne yaptı taraftarın gözünü boyamak adına Şenol hocayı getirdi. Herşey unutuldu. Şimdi taraftar da Şenol hoca var herşeyin üstesinden gelir diye kendi içini rahatlatıyor. Neyse biz romantikler anlamayız bu işlerden.

Varolsun Şenol Hocam.

Çevrimiçi annoca

Arda Güler • 20 M €
Bruma • 6.5 M €
Berisha • 4.5 M €

Bruma ve Berisha bizde olsa zor bela oyuncuyla anlaşır bedavaya yollarımızı ayırırdık.

Sene başı kendimi heba ettim. VI dursun yazın kim gelirse gelsin diye. Yönetim ne yaptı taraftarın gözünü boyamak adına Şenol hocayı getirdi. Herşey unutuldu. Şimdi taraftar da Şenol hoca var herşeyin üstesinden gelir diye kendi içini rahatlatıyor. Neyse biz romantikler anlamayız bu işlerden.

Varolsun Şenol Hocam.

ardayla da ya profesyonel sözleşme imzalayamazlardı ya da 6-7 milyona serbest kalır maddesi koyabilirlerdi ancak.

Çevrimdışı Necmi

Ismael denen arkadaşı çok değil 3 hafta önce göndersek  şampiyon bizdik. Ismaelin herhangi bir takımı şampiyon yapabileceğine inananlar sağolsun bizi bitirene kadar kaldı.
o iş pek öyle değil ismail gittiğinde gs nin bir ouan önündeydik maç fazlasıyla gs şampiyon oldu ve o farkıda şenol güneşe attı doğruları konuşacaksak gerçekten doğru olanı konuşalım bizi şampiyonluktan eden ismail değil yönetimdi sürekli avrupa kupalarından elenmemize sebep olanda yönetimdir bu senede geniş davranıyorlar elemelere alt yapı oyuncularıyla çıkarsak şaşırmayın

Çevrimdışı Necmi

ardayla da ya profesyonel sözleşme imzalayamazlardı ya da 6-7 milyona serbest kalır maddesi koyabilirlerdi ancak.
bonkör davranmışsın bizim standartımız dört milyon

Çevrimiçi annoca

twitterda tadic geçiyor, sözleşmesini fesh etcekmişte vs vs. bize geleceğine inanmıyorum ama inş doğrudur.

Çevrimiçi Samet Demir

twitterda tadic geçiyor, sözleşmesini fesh etcekmişte vs vs. bize geleceğine inanmıyorum ama inş doğrudur.
1.5 teklif ederiz onada.

Çevrimdışı Talisca1903

Arda Güler • 20 M €
Bruma • 6.5 M €
Berisha • 4.5 M €

Varolsun Şenol Hocam.

bruma ve Berişa satışları inandırıcı değil ha sende yap o başka Şenol Güneş varsa bir adam öndesin rahat ol yönetim satışta berbat ama alışta fena değil iyi adamlar gelecek baskete voleybola bu kadar yatırım yapıp futbolu es geçmezler

Çevrimdışı Talisca1903

Sırp itici ve klas hemen gelsin yarın başlasın

Çevrimdışı Talisca1903

o iş pek öyle değil ismail gittiğinde gs nin bir ouan önündeydik maç fazlasıyla gs şampiyon oldu ve o farkıda şenol güneşe attı doğruları konuşacaksak gerçekten doğru olanı konuşalım bizi şampiyonluktan eden ismail değil yönetimdi sürekli avrupa kupalarından elenmemize sebep olanda yönetimdir bu senede geniş davranıyorlar elemelere alt yapı oyuncularıyla çıkarsak şaşırmayın

6 maç tek galibiyet iyi fikstürü berbat geçir 1,76 puan ortalamak tabi canım Valerianın suçu ne
O zor fikstürde gs Avrupa artı komple deplasman yapıyordu fenerden de maç eksiğiyle 4 puan gerideydin neyse

Etiketler: