2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989847 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

o iş pek öyle değil ismail gittiğinde gs nin bir ouan önündeydik maç fazlasıyla gs şampiyon oldu ve o farkıda şenol güneşe attı doğruları konuşacaksak gerçekten doğru olanı konuşalım bizi şampiyonluktan eden ismail değil yönetimdi sürekli avrupa kupalarından elenmemize sebep olanda yönetimdir bu senede geniş davranıyorlar elemelere alt yapı oyuncularıyla çıkarsak şaşırmayın

Adam 6 maçın 4 ya da 5 inde puan kaybetti giderayak, derbiden 10 gün önce gönderdiler gsye yenildik o maçı da şenol hocaya mı yazacağız? Ha hocanın eline şampiyonluk fırsatı sonradan kendi çabasıyla geçti mi geçti orada da gsye yoğun federasyon ve hakem desteği oldu. Bizim yönetim de tabii çanak tuttu.

Ismaeli erken göndersen belki gene şampiyon olamazdın ama 10 puan değil 3 puanla kaçırırdın.

Çevrimdışı Talisca1903

Adam 6 maçın 4 ya da 5 inde puan kaybetti giderayak, derbiden 10 gün önce gönderdiler gsye yenildik o maçı da şenol hocaya mı yazacağız? Ha hocanın eline şampiyonluk fırsatı sonradan kendi çabasıyla geçti mi geçti orada da gsye yoğun federasyon ve hakem desteği oldu. Bizim yönetim de tabii çanak tuttu.

Ismaeli erken göndersen belki gene şampiyon olamazdın ama 10 puan değil 3 puanla kaçırırdın.
ki devre arası golcüyü Josefi gönderip tek orta saha almadın Sivas deplasmanında orta sahada Tayfur nejip ve yeni gelmiş amir oynuyordu Saiss efendi her zamanki triplerinde gidemediğşnden zoraki oynuyor

Hoca şu kadroyu potaya sokup yarıştırdı yahu ötesi yok
Valerian geçen yıldan 8 maç yaz transfer döneminde CK ile birlikte yaptılar transferleri burada Şenol Güneş sallayanlar Valerian çuvallayınca 5 transfer daha diye yangın yapıyordu hafızamız taze çok şükür

Çevrimdışı mellfred

tatsız tuzsuz geçiyor bu sezon
isim bile çıkmıyor adam akıllı
stat desen duruyor
kasvet

Çevrimdışı Necmi

6 maç tek galibiyet iyi fikstürü berbat geçir 1,76 puan ortalamak tabi canım Valerianın suçu ne
O zor fikstürde gs Avrupa artı komple deplasman yapıyordu fenerden de maç eksiğiyle 4 puan gerideydin neyse
fener şampiyon olmadı onunla neden mukayese edeyim gardları düşmeden ts başak fener maçları oynamışız nasıl kolay fikstür üstüne her zaman bize ters gelen ank hatay alanya karagümrük maçlarını oynamışız ve deplasman nesi kolay fikstür ankaragücü o kadar kolaysa neden kupada elendik söylesene ts nin en rezil haliyle puan vermedikmi ikinci maçta konuştuğun şeyler bilime aykırı sil on haftayı takımı aldığında gs ile eşit başlamış ama sekiz puan fark yemiş başarı bumu ankaragücüne elenmiş fenerin elinden alacağımız ikinciliği bile alamamışız sezon sonu elde kocaman bir sıfır var ismail kalecisiz oynadı gerçek anlamda kurtardığı maçı vaz geçtim kaybettirdiği çok maç var suçu hocaya keseceğinize bizi ersine mahkum eden yönetime kesin gerçekten koskocaman bir ayıp var ortada yaptığınız ismailin elinde ne mert vardı nede abuş takım yeni kurulmuş birbirine alışma sürecinde oyuncular geç gelmiş ismail demek yönetimi aklamaktır iki senedir şampiyonluğu bizi ersine mahkum eden yönetim verdi kalede mert olmasaydı ersinle şenol hoca kaç maç alabilirdi ismaile laf söylemek şampiyonluğun gitmesinden sorumlu tutmak sadece hayalciliktir ve çok ucuz hangi mantıkla konuşuyorsunuz anlamıyorum şenol geldiğinde gs ile eşitsin diyelim ismail o puanları kaybetmedi o zaman şenol gelecekmiydi sanıyorsun bu kadar zor fikstürden tulum çıkarmış bir hocayı göndereceklermiydi şenol güneş başarısız oldu bunu ismaille kapatmaya çalışmayın boşuna gs ile eşit başladı sekiz puan fark yedi ankaragücüne elendi birçok maçı kötü oynadık mert kurtardı sıçrayacağımız kritik maçları hem kaybettik yada berabere kaldık kendinizi boşa kandırıyorsunuz elde olan sıfır şenol geldikten sonrada gs nin avrupa maçları vardı ilk devre bitiminde dokuz puan fark attı bize ilk yarıda şenol hoca geldikten sonra sekiz haftada gs bize on puan fark attı bir puan gerideyken dokuz puan öne geçti biz şampiyonluğu o sekiz haftada şenolla verdik gs mağlubiyeti içerde antalya beraberliğideplasman antep beraberliği bize şampiyonluğu bunlar verdirdi sen şenolu savunacağım diye hikaye anlatıyorsun şenol başarısız oldu ama ben suçu ona değil yönetime kesiyorum devre arası transferlerle kurtardılar ama iş işden geçmişti biz şampiyonluğu bırakmıştık ama ankaraya elenmemizin tek suçlusu şenoldur hiç bir zaman kupayı önemsemez o kupa maçlarına saçma sapan kadrolarla çıktı

Çevrimdışı Necmi

hiç bir zaman elimize şampiyonluk fırsatı geçmedi devre bittiğinde gs dokuz puan öndeydi hayalle yorum yapmayın üç maç erken gelse nasıl şampiyon oluyoruz geldiğinde zaten üç maç vermedimi alacağı ne malum üç maç önce gelse geldikten sonra devre arasına kadar maçlarını alsaydı o zaman madem o kadar kolaydı antepi antalyayı yenseydi gs ile en azından berabere kalsaydı neden yapamadı gs nin bir puan önündeyken sekiz haftada dokuz puan gerisine nasıl düştü ismail bıraktığında takım şampiyonluk potasındaydı rakiplerimizle aramızda fark yoktu devre arası dokuz puan gerideydik şampiyonluk hayaldi istediğiniz kadar ismaile sövün şenol güzellemesi yapın gerçek ortada antep antalya maçlarında puan bırakmasak takım lige sarılırdı bizi yeneceğine gs bile inanmıyordu o gs ye yenildik en kötü berabere kalırdık o maçta ilk on haftada puan kaybettik eyvallah ama unuttuğunuz şey rakiplerimizde kaybetti bunu görmezden geliyorsunuz sanki tek biz kaybetmişiz gibi davranıyorsunuz zaten kaybetmesek ismail gitmezdi adama basın ve taraftar bir gün huzur vermedi ama ilk yarı şenolla ismail arasında fark yok boşa ismail diyorsunuz komik oluyor tabela ortada sekiz puan farkı okan şenola attı ismaile değil

Çevrimdışı Necmi

tatsız tuzsuz geçiyor bu sezon
isim bile çıkmıyor adam akıllı
stat desen duruyor
kasvet
para yokki nasıl isim çıksın beleş oyuncu kovalayacağız ne düşerse şansımıza artık stad sponsoru olsaydı taze para girişi olurdu anladığım kadarıyla kombinede satamadılar uzattıklarına göre avrupanın en pahalı kombinesini satmaya kalkarsan olacağı bu insan o fiyatları koyarken biraz utanır liverpool taraftarı bizden çok daha ucuz maç izliyor

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yönetim gitmediği sürece şampiyonluk zor işin kötü tarafı bu seneden sonra bir seneleri daha var.

Çevrimiçi Samet Ç

Takımın ilk 11'ine adam lazım bizimkilerin ilk transferi yatırım yapmalık ya tutarsa diyebileceğimiz 3.ligden topçu almak oldu.

Çevrimdışı Talisca1903

Saiss dönmüş bana kalsa satılsın ama buradaki ezbercilerin aksine hocanıntakık felan olduğu yok kalsın bana lazım denge stoperi diyor CK teklif bekliyoruz satacağız Halil yerli kuralında lazım CK bonservis vermeden istedik pay verdik kabul etmediler tarihimizde gördüğümüz en beceriksiz adam bir de hocayla inatlaşıyor

Basket GM küme düşmeye oynayan  takımı Eurocop organizasyonuna sokuyor bir de futbol aklına bak Keşke futbolu da Nedim Yücele versek

Çevrimdışı Talisca1903

Benim başımızda Şenol Güneş varken her zaman umudum var yine yarıştıracak bizi hiç sıkıntı yok ama adama da bu yapılan ayıp artık bir stoper bir orta shaa alında götürsün kampa iyice bindiniz üstüne

Çevrimiçi Samet Demir

Benim başımızda Şenol Güneş varken her zaman umudum var yine yarıştıracak bizi hiç sıkıntı yok ama adama da bu yapılan ayıp artık bir stoper bir orta shaa alında götürsün kampa iyice bindiniz üstüne
Yönetim : Tamam :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

@Talisca1903 abi eski Şenol hocayı arıyorsan Fikret Ormanı getireceksin. Bu yönetimle Şenol hoca tek başına VI in bir kaç tık üzeri olur. Keza bu yönetimle şampiyon olma şansını Sergen yalçın ile kullandık. Daha da çok ama çok zor. Bütün tabiatın bunu istemesi ve inanması lazım. Oda şu şartlarda zor. Şuan renkliler olsun Ts olsun iyi adamlar kovalayıp, alıyorlar. Biz yerimizde sayıyoruz. Şuan acil bir kanat almamız lazım. Onu bile beceremiyoruz. Neyse zaman gösterecek herşeyi inşallah

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903 abi eski Şenol hocayı arıyorsan Fikret Ormanı getireceksin. Bu yönetimle Şenol hoca tek başına VI in bir kaç tık üzeri olur. Keza bu yönetimle şampiyon olma şansını Sergen yalçın ile kullandık. Daha da çok ama çok zor. Bütün tabiatın bunu istemesi ve inanması lazım. Oda şu şartlarda zor. Şuan renkliler olsun Ts olsun iyi adamlar kovalayıp, alıyorlar. Biz yerimizde sayıyoruz. Şuan acil bir kanat almamız lazım. Onu bile beceremiyoruz. Neyse zaman gösterecek herşeyi inşallah

kardeşim Ck da büyük sorun umut tahir bey gitti nedim yücel getirdi baskette havayı 360 derece değiştirdi Şenol Güneş ve B17 güvenim tam futbolda başka da kimseye güvenmiyorum

Çevrimiçi gokhans

Saiss kampa katılmıyormuş, kolaylık istemiş. Ya bırak adam almayı elimizdekileri tutamıyoruz. Ali koç ile dalga geçiyoruz ama adam kadrosunu tutuyor, pazarlıyor ve yüksek meblağlara satışlar yapıyor. Altay gibi bir vasat için 8milyon monaco konuşuluyor, keza gs boey için dünya para istiyor, nellson falan uçmuş gitmiş. Biz roiser’i 4milyon a satışa çıkarıp müşteri bulamadık. Boey roiser’in sağ bacağı etmez. Roiser gs yada fb de olsa 25e itelemişlerdi bi kulübe. Saiss i 7-8’e, nkoudu yu en kötü 4-5’e çıkarırlardı ellerinden. Tarihin gelmiş geçmiş en kötü, en vasat yönetimini izliyoruz. Hani düşmanın gelip kulübü bitirmeye başkanlık koltuğuna otursa bu kadar zarar veremez beşiktaş’a. Aga biz trabzon ve sivas’a niye puan kaybettik biri açıklar mı? Şampiyon oluruz falan diyemi korktular? Emirhan’ı asgari ücretle oynatmaya çalışıp, menajerine kaptırdın, 4,5milyona elinden kaçırdın, rıdvan’da keza öyle, izlediler mi arda’ya nasıl pr yapıldı, basınından futbolcularına nasıl bir strateji ile 30milyon’a yolladılar? Emirhan fener’de olsa en kötü 15-20’ye de lazio, dortmund falan yollamışlardı. Gedson onlarda olsa 50 milyon’a barca daydı. Çünkü yönetimlerinin yönetim becerileri ve vizyonu var. Bizimkiler 5m2 bakkal dükkanı yönetemezler. Basiretsiz, vizyonsuz, mantıksız ve kulübü mahfeden bir yönetim. Gs ve fb taraftar coinden 50milyon kazanç sağladı. Bizimkiler ne yaptı Allah aşkına söyleyebilir mi? Dünyanın en güzel stadına sponsor bulmayı beceremeyen vasıfsızlar.. hala şenol güneş diyen hoca fanatiklerini gördükçe saçımı başımı yolasım geliyor. Ulan sorun hoca değil , hoca değil, daha nasıl anlatabilirim sizee?? Fulya projesinden aşçıoğlunun kulübe verdiği 100milyon zararı tazmin etmediler bilerek ve zaman aşımına uğradı o para.. yahu bunları neden konuşmuyorsunuz. Çebinin hemşerisi ve arkadaşından neden para tahsil etmedi? Beşiktaş ın 5 kuruşundan menfaat sağlayan kimse gün yüzü görmesin inş..
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2023, 14:04:53 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

saiss devre arası satamadın geç kaldın hoca ikna etti verm aldı artık olmayacak belli elindeki asseti değersizleştirmede üzerlerine yok profesyonel sd miz neiş ypıyor

Çevrimiçi annoca

2 tane yerli lazım ilk 11 de sırıtmıcak. isim yok, alınabilecek oyunu da yok malesef sonumuz hayrola.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1677319845753286657

Bunlar transfer falan yapamaz son hafta 2-3 tane saçma sapan transfer yaparlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Koca çınar Beşiktaş tarihinde bunlar kadar beceriksiz, rezil, iş bilemeyen bir yönetim yok , olmadı ve olamazda bence. 😡

Çevrimiçi annoca

halili almışız sonraki satıştan pay %25.  artık şaşırtmıyorlar. kime ne teklif ederlerse etsinler fark etmiyor sözleşmede sonraki satıştan pay ifadesi var üzerine Allah ne verdiyse dolduruyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

halili almışız sonraki satıştan pay %25.  artık şaşırtmıyorlar. kime ne teklif ederlerse etsinler fark etmiyor sözleşmede sonraki satıştan pay ifadesi var üzerine Allah ne verdiyse dolduruyorlar.
ne dert ediyorsunki sonraki satıştan paya satamıyorlarki %70 pay verseler ne yazar 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsviçre çakısı gibi yerli oyuncu. Necip'in papucu dama atıldı :)

https://twitter.com/ovuncozdem/status/1677356969605177357

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

İsimler acayip kötü Cska'daki Türki oyuncu için 6 milyon teklif edilmiş bonuslarla birlikte.

Etiketler: